emusia 17.02.04, 14:42 www.datacraft.co.jp/takagism/crimson_room/crimson_room.swf powodzenia. udzielanie rad gdzie co leży i co nalezy z tym zrobić-100000 zł za literę. EM. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nioszka Re: otwórzcie drzwi 17.02.04, 14:45 nie ukrywam, że wolę jak linka jest linką... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: otwórzcie drzwi 17.02.04, 14:50 :-P www.datacraft.co.jp/takagism/crimson_room/crimson_room.swf Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: otwórzcie drzwi 17.02.04, 15:09 aha dzienks Emula :-), nie bardzo wiem co z tym robić teraz, a warunki też nie pozwalają na głębsze zastanawianie się... jakies CD, zamknięte drzwi itd... Odpowiedz Link Zgłoś
magdal_l Re: otwórzcie drzwi 17.02.04, 15:11 help!!! ja mam klaustrofobię a to okno "won't open" nie mówiąc juz o drzwiach... Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: otwórzcie drzwi 17.02.04, 15:13 bo wy myslicie ze klikniecie na drzwi i sie otworza. trza myslec. wierze w was. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: otwórzcie drzwi 17.02.04, 15:12 moge cie za rączke poprowadzić w sumie, a co mi tam, ale zabawe ci zepsuje i innym plazowiczom moze tez. jak bardzo chesz to daj znak mejlem. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: otwórzcie drzwi 17.02.04, 15:42 sreodkowym palcem srodkowej reki cie naprowadziłam. emilem. Odpowiedz Link Zgłoś
magdal_l Re: otwórzcie drzwi 17.02.04, 16:04 dzięki, jeszcze łanmortajm zajrzyj do gołębi Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: otwórzcie drzwi 17.02.04, 18:08 sory wielkie, ale dopiero teraz mogłam odpisać. pewnie albo juz sama wpadlas o so chosi, albo olałas, zrezygnowalas i zniechcecilas sie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdal_l Re: otwórzcie drzwi 17.02.04, 19:34 aaale skąd, nie olałam :) zapewniłaś mi pół dnia rozrywki, dzięki! :) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: otwórzcie drzwi 18.02.04, 12:12 a ja bym chciała bardzo, żeby mi ktoś takie cudne łóżeczko tu sprowadził :) PS. Emma czy Ty to rozgryzłaś do końca? Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: otwórzcie drzwi 18.02.04, 14:16 no nie wiem, czy takie proste :) czuję się nieco 'utknięta' :) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: otwórzcie drzwi 18.02.04, 12:41 Emula, masz okazję zarobić kilka plusów dodatnich u wujka :) Mam 12 gadżetów, wszystkie kolejno od góry. Czy to wszystko co musze mieć? Czy film ma znaczenie i jest potrzebny do otwarcia drzwi? Czy cd którego nigdzie nie ma jest potrzebny? możesz odpowiedziec mailem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: otwórzcie drzwi 18.02.04, 14:12 tez mam to wszystko, obejrzalam już film, nie wiem co mam dalej robić i nie daje mi to spokoju. P.S. Możesz mi odpowiedziec mejlem P.S.2.Czuję sie jak Makgajwer jakiś ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: otwórzcie drzwi 18.02.04, 14:23 heh., każdy sie zacina na filmie. w zwiaku z czym, mimo ze magdala i rigel dostali juz mejlem to tu dla swietego spokoju napisze :-) więc tak patrzcie się uwaznie na tego kolesia na filmie. w pewnym momencie zacznie pokazywac na taka gwiazde czy tez krzyzyk. PO SKOŃCZONEJ PROJEKCJI, CZYLI GDY SKOŃCZY SIĘ FILM, I BEZIE ZNOWU CZERWONE TŁO klikacie w to miejsce gdzie była gwiazdka. i wejdzcie na ta strone, ktorej adresa jest zapisany na kartce. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: otwórzcie drzwi 26.02.04, 16:43 Jaki film?? Mam 10 rzeczy i rzadnej idei co dalej. Z krasnalem było łatwiej. ratunku , ja jeszcze musze pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: otwórzcie drzwi 26.02.04, 16:50 powinienes miec takie czerwone pudełko. kliknij na nie i wpychaj co juz masz do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: otwórzcie drzwi 27.02.04, 15:47 emusia napisała: . > i wejdzcie na ta strone, ktorej adresa jest zapisany na kartce. I tutaj leżę :(( The requested URL was not found on server :( Co tam mają ? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: otwórzcie drzwi 18.02.04, 14:59 wyszedłem! :) dzieki Emula, masz u wujka duże lody :) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: otwórzcie drzwi 18.02.04, 15:09 Fajne to, jak będziecie mieć więcej, to proszę o link ;) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: otwórzcie drzwi 18.02.04, 15:17 server-admin.pwp.blueyonder.co.uk/motas/mystery/testgame.htm to jest duzo trudniejsze. sama nie przeszłam i jakoś nie widzę szans, żebym wyszła stamtąd gdzie weszłam. powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: otwórzcie drzwi 18.02.04, 15:25 aha, dzieki :) skąd Ty to bierzesz?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magdal_l Re: otwórzcie drzwi 18.02.04, 17:16 ludzie!! pomóżcie! może jakoś wspólnymi siłami wyjdziemy z tego pokoju... mam już jeden klucz ale do niczego nie pasuje :( kto da więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: otwórzcie drzwi 26.02.04, 17:35 A ja już jestem 4 pokoje dalej :))))) I utnąłem na układance z kamieni pod zwodzonym mostem Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: otwórzcie drzwi 27.02.04, 12:13 Przemyśl kombinacje plakat-drzwi i obraz -śrubokręt. Odpowiedz Link Zgłoś
magdal_l Re: otwórzcie drzwi 29.02.04, 16:25 emusia napisała: > server-admin.pwp.blueyonder.co.uk/motas/mystery/testgame.htm > to jest duzo trudniejsze. sama nie przeszłam i jakoś nie widzę szans, żebym > wyszła stamtąd gdzie weszłam. powodzenia. aha. pomóc Ci może? :) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: otwórzcie drzwi 18.02.04, 15:10 i z dużą ilością bitej śmietany. i wiórkami czekoladowymi. i z prasolką. co z tego, że mnie dziś balai w szkole i przy okazji zmierzyli i zwazyli i przy wzroście 163 cm (a jakies rok byłam przekonana, że mam 170, potem sie zmierzyłam w domu i wyszło, że 165, złapałam doła i miałam depresje, a ci mi mówią że jeszcze 2 cm poszły się jebać, przepraszam za wyrązenia), ważę XX kilo. to jest moja słodka tajemnica. czy raczej mało słodka. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: otwórzcie drzwi 18.02.04, 15:13 normalne, człowiek na starośc się ściera od chodzenia i kurczy od seksu (jak zabafka dmoochana) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: otwórzcie drzwi 18.02.04, 16:34 lice-, lice-, tiresias nikt nie lubi uplywu czasu, ale emu jest licealistka od zeszlego roku (kalendarzowego) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: otwórzcie drzwi 18.02.04, 16:50 ale to trochę jej wina, bo sie za wieczna pietnastkę podaje. Niestety Emu, nie ma tak dobrze, żeby cały czas mieć 15...(ale z nas juz staruszki) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: otwórzcie drzwi 18.02.04, 18:33 a kiedyn ja podałam, że mam 15? ja mam 17 lat już. no od maja, ale już się liczy. czuję się dorośle :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: otwórzcie drzwi 18.02.04, 17:56 Wreszcie mi się udało! Emula, masz u mnie piwo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
magdal_l Re: otwórzcie drzwi 18.02.04, 18:02 nie mów że już sobie poradziłaś z tą drugą linką... zaczynam popadać w kompleksy Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: otwórzcie drzwi 18.02.04, 19:16 kwiat, bomba! ja utknelam na sejfie z cyferkami i kolorowa tarcza z krecacymi sie cwiartkami cze, cze, ziel any hint? Odpowiedz Link Zgłoś
basia Emusia! 26.02.04, 18:54 coś tam z tymi pierwszymi drzwiami próbowałam, ale miałam tylko 11 elementów. Puste miejsce mam przy kasecie. Gdzie to coś i co znaleźć? Ps. przez te drugie drzwi doszłam do pokoi z rurami. Tam zaciełam się, Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Emusia! 27.02.04, 13:13 piotr_c napisał: > Po kasete zerknij pod szafke z szufladami. kasetę mam. nie mam czegoś(nie wiem czego) co powinno leżeć obok kasety- po prawej stronie, w zbiorze wszystkich fantów Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Emusia! 27.02.04, 13:51 A tego to też nie mam. i tego co powinno być obok obrączki. To może w duecie "Ratunkuuuu" Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Emusia! 27.02.04, 13:56 Aha, napisane jest: wołajcie a zostaniecie wysłuchani. I ja np. wysłuchałem Was z atencją i uwagą wielką. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Emusia! 27.02.04, 14:00 koło obrączki powinna być druga obrączka. Znalazłam ją koło łózka, przy oknie, na podłodze. Tylko ona pojawiła się tam (chyba!) jak odsunęłam i zasunęłam kotere, być może parę razy- nie jestem pewna, ale dam sobie głowę ucioąć, że wcześniej jej tam nie było. Ps.Ox, zauważ że piszę do Piotra, ale zezuję w Twoją stronę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Emusia! 27.02.04, 14:04 Aha, odpowiadałem poniżej Piotrowi ale oko uciekało mi w Twoim kierunku i tylko monokl wciśnięty w oczodół utrzymał je na miejscu :) Właśnie, należało impulsywnie potrząsnąć zasłonkami. Skąd wiedziałaś? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Emusia! 27.02.04, 14:09 > Właśnie, należało impulsywnie potrząsnąć zasłonkami. Skąd wiedziałaś? > ~~ nie widziałam, nudziłam się, to se szarpałam;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Emusia! 27.02.04, 13:54 basia napisała: >> > Ps. przez te drugie drzwi doszłam do pokoi z rurami. Tam zaciełam się, Rurami? Chodzi ci o taki "dywanik " z rur prowadzący do drzwi? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Emusia! 27.02.04, 14:00 A to trzeba przy zgaszonym swietle zdjąć ze sciany trzy plansze (plansze?) i wsadzić do tej konstrukcji pod drzwiami w pokoju obok. A i szczura złapać w pudełko po dyskietkach zaczaiwszy się przy dziurze. Ale najsamprzód przeprowadzić go należy do pokoju z "konstrukcjom" ustawiając mu trasę z obrotowej wykładziny ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Emusia! 27.02.04, 14:06 phi! a potem trzeba tę zapakowaną głowę w pudełku położyć na te kafelki pod schodami. Ale najpierw trzeba te kafelki trochę powysuwać, żeby taką linię labiryntową tworzyły. I drzwi wtedy staną otworem. aaa, ale żeby spuścić te schody, trzeba taborecik przysunąć i kliknąć z lewej strony na gałkę schodów. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Emusia! 27.02.04, 14:13 Tak własnie czyniłem, ale mi sie nie otworzyły... ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Emusia! 27.02.04, 14:20 oxycort napisał: > Tak własnie czyniłem, ale mi sie nie otworzyły... a jak położyłeś głowe, na tych kafelkach, to ona jeździła po tej lini labiryntowej? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Emusia! 27.02.04, 14:23 ee jakoś nie nie mogę odsawić tej głowy w pudełku na kafelki, mimo że suwam je tam i spowrotem ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Emusia! 27.02.04, 14:30 aha, ja ją też kilka razy tpróbowałam , aż w końcu nie wiem jak ale zaczeła jeździć. Hmmm..może kafelki masz źle powysuwane? ja jeszcze poukładałam z powrotem te dywaniki w tym drugim pokoju, ale to chyba nie ma znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Emusia! 27.02.04, 14:41 Anienie, dość na dzisiaj. Nerwy misie poszargały. A z dywanikami nie pomogło. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Emusia! 27.02.04, 14:54 musi być, że kafelki nie tak masz wysunięte. albo nie dokladnie na właściwą linię klikasz. Ja z pamięci to piszę, bo aktualnie inne okna mam pootfierane, tysz labirynt nieco jednak inny, bo ciurkowy. Ale jedno wspólne, tysz mi się nerwy szargają...;) Ps.wieczorem spróbuję otworzyć drzwi kolejne:) Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Emusia! 27.02.04, 14:03 piotr_c napisał: > > Ps. przez te drugie drzwi doszłam do pokoi z rurami. Tam zaciełam się, > > Rurami? > Chodzi ci o taki "dywanik " z rur prowadzący do drzwi? oj, nie. Chyba dalej. Te rury po ścianach lecą, przez trzy pomieszczenia wielopoziomowe. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Emusia! 27.02.04, 14:13 szukaj kółek kolorowych. na obrazach sa dwa, trzeci nie pamietam. sto lat temu to przechodzilam. i te kólka wsadzaj tam gdzie beda rury a na nich kolka. chyba w takim samym kolorze jak te co znalazlas. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Emusia! 27.02.04, 14:18 dzięki Emulek, będę próbować- może wieczorem - tylko, że muszę wszystko od początku prześć. Ps. a co z tym przedmiotem koło kasety którego nie mam? ( z pierwszych drzwi?) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Emusia! 27.02.04, 14:23 nei musisz! jak wchodzisz na ta stronke to klikasz continue. i zaczynasz w tym miejscu w ktorym skonczylas. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Emusia! 27.02.04, 14:25 Aha, Emusia może mi też trochę powskazujesz, skoro (nie wiedzieć czemu) nie jesteś w szkole? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Emusia! 27.02.04, 14:29 zwolnili mnie z religi. bo wilebnego nie było. wskaż palcem (byle nie środkowym) co ci wskazać. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Emusia! 27.02.04, 14:32 Emulak, dzięki z aoświecenie ws kontynuowania. khem..., ale jeszcze raz się pytam co powinno być obok kaset w pierwszych dzrwiach i gdzie szukać? Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Emusia! 27.02.04, 14:33 bateria. szukaj przy łóżku. naprzeciwko okna. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Emusia! 27.02.04, 14:36 znczy masz w sensie ze znalazłas, czy masz w sensie ze lezy w pudełku od nowości? Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Emusia! 27.02.04, 14:49 emusia napisała: > znczy masz w sensie ze znalazłas, czy masz w sensie ze lezy w pudełku od > nowości? znaczy w sensie znalazłam . na pudełko położyłam dwie obrączki i dalej dupa ... Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Emusia! 27.02.04, 14:57 Masz wszystkie 12 elementów? Obrączki, i metalowy walec (do znalezienia na ramie łóżka od ściany bodajże) umieść na pudełku, a się otworzy ono. Kasetka i bateria idą do środka. Aha! przeszedłem. Napaliłem w kominku, a przy pomocy lasera uzyskałem 4 elementy. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Emusia! 27.02.04, 15:02 oxycort napisał: > Masz wszystkie 12 elementów? > Obrączki, i metalowy walec (do znalezienia na ramie łóżka od ściany bodajże) > umieść na pudełku, a się otworzy ono. Kasetka i bateria idą do środka. Jaki metalowy walec?!!! mi to na baterię wyglądało- paluszek bateria R 14 chyba? :) miałam 11, właśnie tej 12 mi brakuje. Wieczorem pozukam. > Aha! przeszedłem. Napaliłem w kominku, a przy pomocy lasera uzyskałem 4 > elementy. Dalej już jest prosto, dopiero mnie te rury zatrzymały, ale Emulsja już podpowiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Emusia! 27.02.04, 15:05 bateria swoja droga. walec jest pod poduszka. i pod materacem chyba. podnies poduszke i poklikaj w zolte. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Emusia! 27.02.04, 16:22 Aha zrób jak Emusia radzi: Poduszka w kąt, zerwij prześcieradło, rozpruj materac... :-) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: otwórzcie drzwi 27.02.04, 14:12 aha. niestety. nie mogę wejść na żadną z tych stron. na pierwszej pokazują się japońskie znaczki a druga jest niedostępna... :( Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: otwórzcie drzwi 27.02.04, 14:27 Nie masz czego żałować, w sumie nic ciekawego... No i co, i co dalej z tymi drzwiami? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: otwórzcie drzwi 27.02.04, 15:15 aha. zdejmę okulary będzie wam ładniej mnie kopać :(( Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: otwórzcie drzwi 27.02.04, 15:24 Miałem to samo z krzaczkami, spróbuj tutaj hub.noblehost.com/crimson_room.swf Odpowiedz Link Zgłoś
basia E,no! zaraz Emula!!! 27.02.04, 19:25 znalazłam tego papierosa za poduszką, obejrzałam film, kliknełam gdzie trzeba i mam sejjf. No i co dalej? Ps. te drugie drzwi łatwiejsze były, jakieś takie logiczne, tu mi nie wychodzi...to znaczyja wyjść nie mogę.. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: E,no! zaraz Emula!!! 27.02.04, 19:48 kodu do sejfu szukać należy na stronie www która była podana na kartce. Było tam bodajże 1992, nie wiem, ale nie więcej niż 2000. :-) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: E,no! zaraz Emula!!! 27.02.04, 20:07 sorki, w międzyczasie coś mi się zawiesiło i wylogowało. A więc tak, mam śrubokret. Teraz proszę za rączkę mnie dalej poprowadzić :) Ps. ten adres ze strony był u mnie nieaktywny, no skąd miałam wydedukować szyfr?! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: E,no! zaraz Emula!!! 02.03.04, 15:38 Zaatakuj śrubokrętem gałkę u drzwi Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: otwórzcie drzwi 04.03.04, 17:26 Doszedłem do końca tego labryntu. I wpisałem sie do ksiażki. Kto jeszcze ? Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: otwórzcie drzwi 04.03.04, 17:31 znczy całe drugie drzwi przeszłeś???? co mam zrobic w laserach??? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: otwórzcie drzwi 04.03.04, 17:43 jutro ci odpowiem. teraz lece do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: otwórzcie drzwi 05.03.04, 14:02 No nie mów że siedzisz na klasówce :) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: otwórzcie drzwi 05.03.04, 15:45 nie siedziałam u debila. tj pana od historii. jak zwykle w piatek zamiast cie cioeszyc jak reszta klasy ze nas zwolnili z religii musialam robic nadgodziny. i tłumaczyc panu, ze ciezko nam bedzie nagrac dzwiek z kasety, oraz film z kasety wideło na komputer. wiec co mam z tymi laserami ztrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: otwórzcie drzwi 05.03.04, 16:07 Po pierwsze nie dotykaj ich :) Po drugie rozumiem że jesteś już na dolnym korytarzu i majstrowałaś przy konsoli przełączającej te laserowe bramki. Czy masz już śrubokręt i srebrny kluczyk z lampy? Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: otwórzcie drzwi 05.03.04, 16:17 mam czerwona karte, nie pamietam juz skad, ale z poprzednich poziomow i srubokret. doszlam juz ze srubokretem moge druga konsole rozp.... rozwalic. ale kluczyka chyba nie mam. z ktorej lampy? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: otwórzcie drzwi 05.03.04, 16:33 W którejś szafce znajdzesz obcążki (przydadzą sie do demolki drugiej konsoli) , chyba w tej salce z TV. Chyba również tam znajdzesz żarówkę. W pokoju po prawej stronie przesuń krzesło na śreodek i poszukaj na lampie. Na soliku jest lampka wkręć żarówke i włącz. spisz kod-na później. w pokoju z łóżkiem poprzesuwaj wszystko co się da :). Popatrz uważnie na mapę w komputerze. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: otwórzcie drzwi 05.03.04, 16:40 W salce TV . szafki sie przesuwają. No i starczy tego na razie bo powiesz że ci całą zabawę popsułem :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: otwórzcie drzwi 08.03.04, 09:39 No taka z kanapą i telewizorem na którym jakaś ciężarówka film drogi odstawia. No za tą ruchomą ścianą z zielonych klocków ( zielonych po otwarciu) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: otwórzcie drzwi 08.03.04, 09:42 szlag. to to musze ułożyć? nie umiem :-( Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: otwórzcie drzwi 08.03.04, 11:03 ułożyłam. w drugiej konsoli chyba wyłączyłam swiatło przez przypadek,. ledwo cos widze, bo mi tak genialnie pokój umeblowali, że słonce prosto na ekran pada. teraz posiadam tylko karte. ta czerwona. trzecia konsola jej nie przyjmuje.. czuje sie zakłopotana i ślepa jak kreci, ale nie ten z czeskiej kreskowki. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: otwórzcie drzwi 08.03.04, 11:09 Spokojnie i systematycznie. Zacznij od lewego dolnego narożnika i krok po kroki zmnieniaj kolorki (zmiana jest zawsze w formie krzyża. To sie wbrew pozorom daje zrobić , tylko trzeba unikać gwałtownych ruchów i byc systematycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: otwórzcie drzwi 08.03.04, 11:14 teraz pytanie: ja za pomocą dłuta, klucza i tej czerwonej karty, ktróą nosze już chyba 4 poziom otworzyć 3 konsolke? i czemu nie mogę wjść do tej dziury pod szafą w pokoju po prawej od salki z tv. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: otwórzcie drzwi 08.03.04, 11:25 emusia napisała: > teraz pytanie: ja za pomocą dłuta, klucza i tej czerwonej karty, ktróą nosze > już chyba 4 poziom otworzyć 3 konsolke? Nie otwierać i nie psuć :) i czemu nie mogę wjść do tej dziury pod szafą w pokoju po prawej od salki z tv. "bo coś ja blokuje od spodu" cytuje . Popatrz na mapę i przemyśl. Od razu ci powiem że sie nieco nabiegasz od pierwszej koinsoli do drugiego końca korytarza. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: otwórzcie drzwi 08.03.04, 13:16 Ale ale , a do książki pamiatkowej się wpisałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: otwórzcie drzwi 08.03.04, 17:59 No i jakoś cie w książce pamiatkowej nie widać. Nie ma rady zaczynasz od początku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: otwórzcie drzwi 08.03.04, 18:12 Aha, a taki np ja to utknąłem na końcu korytarza (za automatem do coli w lewo) przy barierze której fcale się nie spodziewałem w tym miejscu. :-( ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: otwórzcie drzwi 09.03.04, 11:05 To wróć na pięterko i przemyśl czemu krzesło sie przesuwa, te obok lampki. I poświeć lamka na ścianę. Odpowiedz Link Zgłoś
magdal_l Re: otwórzcie drzwi 04.03.04, 21:16 piotr_c napisał: > Doszedłem do końca tego labryntu. I wpisałem sie do ksiażki. Kto jeszcze ? ano ja. fajne to bylo, Emusiu! proszę o jeszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: otwórzcie drzwi 04.03.04, 21:39 lipa. nie ma. podpieprzyli. było i nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
magdal_l Re: otwórzcie drzwi 04.03.04, 21:55 znajdziesz winnych i odbierzesz co trzeba, wierzę w Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: otwórzcie drzwi 05.03.04, 16:26 juz :) powiedzialam to co zawsze mowie po poscie 99. powiedzialam ze 100 :) ps. witaj Piotrze Opoko Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: otwórzcie drzwi 05.03.04, 16:39 nie daje rady nawet z grami ktore mam we wlasnej komorce. nie chce sobie psuc samooceny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: otwórzcie drzwi 05.03.04, 16:42 No nie może być, nawet te z komórki ??! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: otwórzcie drzwi 05.03.04, 16:48 no ale nie wiesz jakie sa skomplikowane nawet a juz brew unosisz bezprawnie. trudne sa, wymagaja tak zrecznosci manualnej jak i zdolnosci do strategicznego myslenia oraz reflexu. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: otwórzcie drzwi 05.03.04, 16:51 No moja brew już powoli wraca pod kontrole . Musze się przyznać że z takim np wężem to nigdy nie wygrałem. ale Pamięć mam nienajgorszą. To może dla treningu spróbuj tego www.roadtoeldorado.com/ Taka mała rozgrzewka. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: otwórzcie drzwi 05.03.04, 17:04 eeeee mmnt. aha ja naleze do niszowej kontrkultury nieposiadaczy nokii :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: otwórzcie drzwi 05.03.04, 17:05 w kwesti noki to spłynąłem z prądem i osiadłem na 3110. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: otwórzcie drzwi 05.03.04, 17:06 ale masz weza w kieszeni, w ktorej nosisz nokie chyba. nespa? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: otwórzcie drzwi 05.03.04, 17:09 To jest trochę inaczej , mam nokię z wężem . I ten wąż nie daje mi dzwonić zbyt długo :) Niedługo już zmykam. Spotkamy sie w Eldorado ? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: otwórzcie drzwi 05.03.04, 17:10 hehe poznasz mnie po mokrej plamie rozdeptanej przez byka. zeby mi tylko kopytem makijazu nie zepsul ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: otwórzcie drzwi 05.03.04, 17:15 To widzę że jednak sie zainteresowałaś :) ------- Piotr obserwował podskakakujący na wodzie spławik...... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: otwórzcie drzwi 05.03.04, 17:16 yhyhyh wypre sie porazek i niepowodzen jakbyco ;)) Odpowiedz Link Zgłoś