Dodaj do ulubionych

poborowy dzieciak

18.02.02, 11:09
melduje sie:) Wlasnie wrocilem z komisji lekarskiej. Lekarki byly stare, major
byl smieszny i mam uczulenie na trawe. Wniosek? Trawa nie rosnie w Somalii i
Afganistanie. Oraz na lodziach podwodnych:)))
Obserwuj wątek
    • aniela_ Re: poborowy dzieciak 18.02.02, 11:10
      aha nie rośnie tez w obcych galaktykach na wypadek gwiezdnych wojen zdasz się
      jak raz.
    • rigel Re: poborowy dzieciak 18.02.02, 11:11
      grabula Dzieciak ;))))
      masz szanse stac sie "prawdziwym" mezczyzna.. ;)))
      jeszcze dalej od trawy bedziesz w lotnictwie ;)))))))
      • dzieciak_ Re: poborowy dzieciak 18.02.02, 11:13
        NIE! Lodz podwodna i tyle:) z moim spokojnym charakterem nadaje sie w sam raz:)
        • aniela_ Re: poborowy dzieciak 18.02.02, 11:14
          byle żółta była ;)
        • rigel Re: poborowy dzieciak 18.02.02, 11:15
          lodz podwodna???? a nie bedzie Ci tam zbyt duszno???? przeciez nie da sie okna
          otworzyc... ;)))
          • dzieciak_ Re: poborowy dzieciak 18.02.02, 11:17
            zolta lodz? nie lubie bitelsow...
            Rigel! zaloz sie ze JA okno otworze:) tylko czy polska chce miec Kursk?:)
            • rigel Re: poborowy dzieciak 18.02.02, 11:18
              dzieciak_ napisał(a):

> zolta lodz? nie lubie bitelsow...
              masz MINUS chlopcze... ;(

> Rigel! zaloz sie ze JA okno otworze:) tylko czy polska chce miec Kursk?:)
              nie otworzysz, bo tam nie ma okien... sprawdzałem, to wiem ;)))
              • dzieciak_ Re: poborowy dzieciak 18.02.02, 11:19
                nie ma okien? to beda:)
                minusa za bitelsow? a lubisz As Friends Rust? Nie? To przegrales:)
                • rigel Re: poborowy dzieciak 18.02.02, 11:25
                  nie przegrałem.....
                  a lubisz Dianę Krall?? nawet nie wiesz, kto to jest ;)))))
                  • dzieciak_ Re: poborowy dzieciak 18.02.02, 11:27
                    straszysz mnie swoimi? okej sluchaj: Morning Again, Dawncore, INFLX, Pignation
                    hi, hi. Slyszales chociaz nazwy?:)
                    • rigel Re: poborowy dzieciak 18.02.02, 11:36
                      nie slyszalem.... pewnie dlatego jeszcze w miarę normalny ;))))))
                      • dzieciak_ Re: poborowy dzieciak 18.02.02, 11:39
                        jak juz to kiedys zgrabnie ujalem: TEREFERE
                        • rigel Re: poborowy dzieciak 18.02.02, 11:40
                          znowu siegasz do argumentow, ktore nie moga byc skontrowane....
                          masz racje, tak jest latwiej
                          • dzieciak_ Re: poborowy dzieciak 18.02.02, 11:43
                            prawda?:) mam jeszcze kilka takich:)
                            • rigel Re: poborowy dzieciak 18.02.02, 11:44
                              i wszystkie są równie yntelygentne.... daruj sobie ;)
                              • dzieciak_ Re: poborowy dzieciak 18.02.02, 11:51
                                to co Ty powiedziales to tez ynteliygentne nie bylo... no bo normalnosc ludzi
                                oceniac po muzyce, ktorej sluchaja??? ja slucham moze troche mocnej muzyki ale
                                jestem NORMALNYM ludziem!!! - i nie kloc sie ze mna:)
                                • rigel Re: poborowy dzieciak 18.02.02, 11:59
                                  nie kloce sie z Toba... ;))
                                  • dzieciak_ Re: poborowy dzieciak 18.02.02, 12:00
                                    ja z Toba tez nie. Klotnie to cos czego nienawidze:)
                  • aniela_ Re: poborowy dzieciak 18.02.02, 11:28
                    aha to jakas rodzina Hanny Krall ? ;)
                    • ellen troska 18.02.02, 11:30
                      Do łodzi podwodnej i tak Ci nie pozwolą wziąć łokmena więc po co rozstrząsać
                      kwestie muzyczne? Lepiej skoncentrujmy się na psychicznej kondycji dzieciaka.
                      Zamknięcie w puszce nie sprzyja dobremu samopoczuciu.
                      • dzieciak_ Re: troska 18.02.02, 11:32
                        dlaczego nie mozna niby wziazc plyt na lodz podw? he? Kondycja psychiczne? Nie
                        ma o czym mowic - nie posiadam takowej:)
                      • aniela_ Re: troska 18.02.02, 11:33
                        aha a czy ktoś zastanawiał się nad samopoczuciem sardynek czy szprotek czy
                        chocby paprykarza szczecińskiego?
                        zielona aniela
                        • dzieciak_ Re: troska 18.02.02, 11:34
                          tak sie patrze na te sardynki i chyba czuja sie dobrze - nie narzekaja, tak,
                          czuja sie dobrze
                        • ellen Re: troska 18.02.02, 11:35
                          Moim zdaniem sardynki czują się tak, jak wyglądają. I jest to nieunikniona
                          przyszłość dzieciaka.
                          Którego gorąco namawiam do dezercji!
                          • aniela_ Re: troska 18.02.02, 11:36
                            aha dzieciaki i sadrynki (jak to ryby) głosu nie mają. to ich łączy.
                            • dzieciak_ Re: troska 18.02.02, 11:37
                              Aniolku! Nie zmuszaj mnie do krzyku:)
                              • ellen Re: troska 18.02.02, 11:38
                                O przepraszam. Ja też ryby i głos sobie przyznałam samowolnie i samorzutnie.
                              • rigel Re: troska 18.02.02, 11:38
                                sam zaczniesz krzyczec, jak tylko zamkna Cie w tej puszce ;)))
                              • aniela_ Re: troska 18.02.02, 11:38
                                piórkiem Cię smeram bezboleśnie :)
                                • rigel Re: troska 18.02.02, 11:41
                                  KOGO Aniele???
                                • dzieciak_ Re: troska 18.02.02, 11:42
                                  dziekuje Aniolku:)
                                  a ta Wasz troska to szczera jest? czy raczej sie mnie jakos pozbyc chcecie?:)
                                  nie odpowiadajecie - nie lubie Was:)
                                  • aniela_ Re: troska 18.02.02, 11:43
                                    nie Ciebie rigel :)
                                    aha dzieciak gdybym była Toba wolalabym raczej do wiezienia isc niz do wojska.
                                    bylabym przynajmniej bohaterem narodowym i swoje 5 min mialabym w mediach.
                                • ellen Re: troska 18.02.02, 11:43
                                  Jak tak bardzo dzieciak chcesz, to już pływaj tą łodzią. Tylko nie wynurzaj się
                                  tam, gdzie będę się opalać na materacu. Lubię sobie wypłynąć daleko ale robię
                                  się niemiła gdy mnie kto nagle budzi.
                                  • rigel Re: troska 18.02.02, 11:46
                                    ellen napisał(a):

> Jak tak bardzo dzieciak chcesz, to już pływaj tą łodzią. Tylko nie wynurzaj się
                                    > tam, gdzie będę się opalać na materacu. Lubię sobie wypłynąć daleko ale robię
                                    > się niemiła gdy mnie kto nagle budzi.

Dzieciak jak juz sie raz zanurzy, to nie wyplynie.... waga Jego dowcipu nie
                                    pozwoli na to... ;)))
                                    • dzieciak_ Re: troska 18.02.02, 11:49
                                      no wiec po kolei:
                                      Anielo! nie pojde wo wiezienia. do wojska tez nie:)
                                      Ellen! Dziekuje bardzo za troske - moze nie zrzuce Cie z materaca:)
                                      Rigel! ze tak powiem - bujaj sie:)))))
                                      • ellen Re: troska 18.02.02, 11:55
                                        Ja też bym się pobujała. Rigel, złaź z tej huśtawki, co to, Twoja prywatna?
                                        • dzieciak_ Re: troska 18.02.02, 11:58
                                          on wszystko chce tylko dla siebie. Rigel to samolub....
                                          • ellen sposób na rigla 18.02.02, 12:00
                                            I co z nim zrobić? Próbować przystosować do życia w grupie czy machnąć ręką?
                                            • rigel Re: sposób na rigla 18.02.02, 12:01
                                              ellen napisał(a):

> I co z nim zrobić? Próbować przystosować do życia w grupie czy machnąć ręką?

tylko mnie nie zabij ta reka... :((
                                            • dzieciak_ Re: sposób na rigla 18.02.02, 12:01
                                              machnac reka. w glowe - tak zeby odpadla:)
                                        • rigel Re: troska 18.02.02, 11:59
                                          ellen napisał(a):

> Ja też bym się pobujała. Rigel, złaź z tej huśtawki, co to, Twoja prywatna?

mozemy pobujac sie razem, co? ;)))))
                                          • ellen Re: troska 18.02.02, 12:01
                                            Razem to ja nie chcę. Nie bujam się z obcymi mężczyznami.
                                            • rigel Re: troska 18.02.02, 12:03
                                              jak zaczniesz sie ze mna bujac, to juz nie bede obcy ;)))
                                        • Gość: mreck Re: troska IP: 192.168.1.* 18.02.02, 12:01
                                          dzieciak, jak już będziesz w tej odzi to przypłyń do mnie, pewnie walniemy
                                          jakieś pyfko. A twoje gusta muzyczne dadzą sie jeszcze nareperować: zacznij
                                          słuchać marszów ;)
                                          Rigel we wojsku byłeś ? :)))
                                          • rigel Re: troska 18.02.02, 12:02
                                            bylem, a co?
                                            • dzieciak_ Re: troska 18.02.02, 12:04
                                              MRECK! mojego muzycznego gustu juz nie naprawisz - za pozno:) za to ja Twoj
                                              moge jeszcze zepsuc
                                          • ellen Re: troska 18.02.02, 12:03
                                            Ale weselnego nie słuchaj bo Ci się osobowość wyspaczy.
                                            • Gość: mreck Re: troska IP: 192.168.1.* 18.02.02, 12:04
                                              Ja też. Ale leja tam tych kotów nie? ;)
                                              • ellen Re: troska 18.02.02, 12:05
                                                Rigel ma bezceremonialne metody podrywu.
                                                • rigel Re: troska 18.02.02, 12:05
                                                  ja Ciebie wcale nie podrywam ;)))
                                                  • dzieciak_ Mreckus i Rigielek 18.02.02, 12:07
                                                    nie straszcie mnie chlopcy. ja do wojska jeszcze nie ide - kontynuuje nauke.
                                                  • rigel Re: Mreckus i Rigielek 18.02.02, 12:08
                                                    ucz sie, mlodzian, ucz.... pewnie zrobia Cie jakims mlodszym podoficerem...
                                                  • dzieciak_ Re: Mreckus i Rigielek 18.02.02, 12:09
                                                    zamierzam sie uczyc do 28 roku zycia. wtedy mnie nie zrobia zadnym zolnierzem:)
                                                  • rigel Re: Mreckus i Rigielek 18.02.02, 12:10
                                                    dzieciak_ napisał(a):

> zamierzam sie uczyc do 28 roku zycia. wtedy mnie nie zrobia zadnym zolnierzem:)

ha! nie zna zycia, kto nie sluzyl w marynarce....
                                                    ale bedziesz madry wtedy Dzieciak.... pewnie nawet prezydentem bedziesz mogl
                                                    byc ;)))
                                                  • dzieciak_ Re: Mreckus i Rigielek 18.02.02, 12:12
                                                    prezydentem to ja moge byc juz. mam srednie niepelne - a starczy miec zawodowe.
                                                    nawet Ty sie nadajesz:)
                                                  • rigel Re: Mreckus i Rigielek 18.02.02, 12:14
                                                    ale ja nie chce!!!
                                                  • dzieciak_ Re: Mreckus i Rigielek 18.02.02, 12:15
                                                    nie ma gadania! ku chwale ojczyzny!
                                                  • ellen Re: troska 18.02.02, 12:11
                                                    Nie twierdzę, że jest inaczej.
                                                    Pogląd tylko wyraziłam :-)
                                              • rigel Re: troska 18.02.02, 12:05
                                                teraz to koty maja "wczasy" a nie wojsko.... ;))
                                                za moich czasów... eh... wspomnienia ;))))
                                            • dzieciak_ Re: troska 18.02.02, 12:05
                                              jedyny marsz ktory teraz slysze, to ten wygrywany przez kiszki. chce ktos tosta?
                                              • rigel Re: troska 18.02.02, 12:06
                                                najedz sie tarz Dzieciaku tostow.... w marynarce bedziesz jadl jajka w proszku
                                                i konserwowany chlebus ;)))
                                              • Gość: mreck Re: troska IP: 192.168.1.* 18.02.02, 12:07
                                                ale ogony im przycinają, ciekawe jak wyglada pasowanie na podwodniaka.
                                                Dzieciak, to musi być pasjonujące przeżycie, nie bój sie, oknem nie
                                                wyskoczysz ;)
                                                • dzieciak_ Re: troska 18.02.02, 12:08
                                                  wystrzele sie razem z torpeda
                                                  • ellen Re: troska 18.02.02, 12:10
                                                    Celuj lot torpedy na jakąś ciepłą wyspę.
                                                  • mreck Re: troska 18.02.02, 12:10
                                                    przedtem, Zjesz wojskowej grochówki, będziesz miał lepszy odrzót.
                                                • rigel Re: troska 18.02.02, 12:09
                                                  Gość portalu: mreck napisał(a):

> ale ogony im przycinają, ciekawe jak wyglada pasowanie na podwodniaka.

wystrzeliwuja ich zamiast torped???? a moze przeciagaja pod kilem??? albo moze
                                                  przywiazuja do peryskopu i schodza pod powierzchnie????
                                                  • aniela_ Re: troska 18.02.02, 12:10
                                                    eh. zdycham znacząco.
                                                  • rigel Re: troska 18.02.02, 12:12
                                                    Aniele, NIE ZDYCHAJ.... ;)))) prosze... ;))))
                                                  • aniela_ Re: troska 18.02.02, 12:13
                                                    rigel bielmo zetrzyj z oka, proszę.
                                                  • mreck Re: troska 18.02.02, 12:13
                                                    dzieciakowi da sie załatwić coś ekstra! Z kręgów zbliżonych do ppm jestem to
                                                    pomyslę.
                                                  • aniela_ Re: troska 18.02.02, 12:14
                                                    mreck napisał(a):

to
                                                    > pomyslę.

zobowiązanie do świadczenia niemożliwego jest nieważne. dzieciak, żeby nie by,lo
                                                    ze nie ostrzegalam :)
                                                  • dzieciak_ STOP! 18.02.02, 12:17
                                                    NIE IDE DO WOJSKA!!!! Tyle:) wiem ze chcecie sie mnie pozbyc, ale jeszcze nie
                                                    teraz!
                                                  • mreck Re: STOP! 18.02.02, 12:18
                                                    Nie chcesz być doboszem????
                                                  • rigel Re: STOP! 18.02.02, 12:19
                                                    albo kucharzem nie chcesz byc???? kucharze w armii maja dobrze ;))))
                                                  • dzieciak_ Re: STOP! 18.02.02, 12:20
                                                    zaraz Ci pobebnie po glowie:)
                                                  • mreck Re: STOP! 18.02.02, 12:22
                                                    ale miałbyś fach do cywila, jak znalazł! bębnista! ile kapeli w kolejce by sie
                                                    ustawiało! wiesz, bo te twoje studia to chyba hobby?
                                                  • dzieciak_ Re: STOP! 18.02.02, 12:23
                                                    szczerze mowiac cala moja nauka to hobby - nie traktuje jej powaznie:)
                                                  • rigel Re: STOP! 18.02.02, 12:25
                                                    a kucharz nigdy nie jest glodny i w cywilu tez mozna znalezc niezla prace... w
                                                    takim np. hotelu Sobieski... ;))) albo innym Forum ;))))
                                                  • ellen Rigel i Mreck 18.02.02, 12:26
                                                    Co za tępaki. Przecież dzieciak jasno powiedział, że się do wojska nie wybiera.
                                                  • dzieciak_ Re: Rigel i Mreck 18.02.02, 12:30
                                                    dziekuje Ci Ellen
                                                  • aniela_ Re: Rigel i Mreck 18.02.02, 12:30
                                                    negocjują z nim tę decyzję. kto jak kto ellen ale Ty powinnas im raczej bro ń
                                                    do ręki dac jakąs ;) ja dysponuję jedynie toporem więc z zaplecza się tylko
                                                    przyglądam.
                                                  • rigel Re: Rigel i Mreck 18.02.02, 12:33
                                                    ellen napisał(a):

> Co za tępaki. Przecież dzieciak jasno powiedział, że się do wojska nie wybiera.

i co z tego.... jak beda chcieli to sami go wybiora... ;)))
                                                  • mreck tępaki? chyba tempaki! 18.02.02, 12:49
                                                    Ellen? cóżem ci uczynił? Rigel, to rozumiem ;) ale ja?
                                                    a serio, my się tylko martwimy, na wypadek, gdyby komisja wojskowa wybadała, że
                                                    te siuśki co to je dzieciak zaniesie nie są jego, tylko siostry...
                                                    I gdzie go wtedy poślą? do piechoty? na zająca? przeciez mu trawki nie wolno ;)
                                                    nawet powąchać.
                                                  • rigel Ellen 18.02.02, 12:53
                                                    a co ja Ci zrobiłem?????? :((((((((
                                                  • ellen hau hau 18.02.02, 12:56
                                                    No dobra, odszczekuję tych tępaków.
                                                    Ale serce mnie się ściska gdy maluczki jest gnębion.

E. z macierzyńskim instynktem
                                                  • mreck Re: hau hau 18.02.02, 13:22
                                                    na nic twój instynkt, dzieka wcięło, może już tupie?
                                                  • rigel Re: hau hau 18.02.02, 13:24
                                                    do fryzjera go zaciagneli.... i pewnie hełm przymierza ;))))
                                                  • mreck Re: hau hau 18.02.02, 13:30
                                                    żeby sie biedactwo bagnetem nie zacięło!
                                                  • rigel Re: hau hau 18.02.02, 13:32
                                                    i musi zapomniec o tostach... nauczy sie jesc, myc, golic i spac "na tempa" ;)))
                                                  • mreck Re: hau hau 18.02.02, 13:32
                                                    nauka to jego hobby.
                                                  • ellen Re: hau hau 18.02.02, 13:55
                                                    Dzieciak poszedł spać. Jest pora poobiednia. Osobiście go do snu kładłam.
                                                  • rigel Re: hau hau 18.02.02, 13:59
                                                    ellen napisał(a):

> Dzieciak poszedł spać. Jest pora poobiednia. Osobiście go do snu kładłam.

niech korzysta póki może.... w wojsku nie ma leżakowania, a do snu układa kapral
                                                    i to dopiero wtedy, gdy rejony są posprzątane ;)))))
                                                  • mreck Re: hau hau 18.02.02, 14:39
                                                    z tym, ze marynarze leżakuja w wannach. podwodniacy zaś...
                                                    nie nie chcę być okrutny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka