oxycort 08.03.04, 09:46 Wszystkim kobietom dużym i małym - z okazji ich święta: . |\/\/| |....| .\../ ..|| ..||./| ..||/./ ..||/ ..|/ . ~~ ox P.S. Przydziałowe rajstopy i szampon do odbioru na zapleczu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnajagoda Re: MDK!!! 08.03.04, 10:28 czy ja dobrze widzę??? tuli pan z okazji dnia kobiet??? Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: MDK!!! 08.03.04, 10:30 wzruszona jstem. naprawde. a jakiego jeszcze kwiatuszka portafisz zrobic za pomoca li i jedynie klawiatury? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: MDK!!! 08.03.04, 11:44 emusia napisała: > wzruszona jstem. naprawde. a jakiego jeszcze kwiatuszka portafisz zrobic za > pomoca li i jedynie klawiatury? Aha umiem jeszcze stokrotkie. A tera sie jeszcze bazie robić ucze (bazie so wporzo), ale mi nie idzie. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: MDK!!! 08.03.04, 11:57 o stokrotke pokarz! i jak sie nauczycsz konwalie robic to też może zarzucić. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: MDK!!! 08.03.04, 12:11 O Jezusiemaryjo! Emuśka... Czemu Ty nie w szkole?!!! -- Panie pokaż mię bom kobieta upadła - modliła się rzarliwie młoda siostra Mariloka klęcząc w kucki pod zakrystjo. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: MDK!!! 08.03.04, 12:21 bom chora. mowiłam wczoraj, ale nikt mnie nie słuchał. stanadrt. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: MDK!!! 08.03.04, 12:36 Oooo.... A masz temperaturkie? -- Dla pani sznowne herbatkie z cytrynko i łyżeczko raz! zaordynował sanitariusz Leon ulubieniec pensjonaruszek. Salowa w gabineciuk obok oderwała się od lektury groźnie podkęciła wąsa, wyjęłła fajeczkię i strzyknąła śliną na posadzkie. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: MDK!!! 08.03.04, 17:13 O!? To przejściowy stan zapalny jest, czy też płynie w Tobie krew hiszpańskich dziewcząt może, których smak ust może się przyśnić w noc ciemną i złą? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: MDK!!! 08.03.04, 17:55 Aha wdzięczysz się może Emu? :-) Noale jak tu się żegnać z Tobą, skoro górne drogi oddechowe (zgaduje) posiadasz zainfekowane? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: MDK!!! 08.03.04, 10:58 dołaczam się, coby nie było ;) duża buźka dla wszystkich Pań, Panienek i Małoletnich pci odmiennej :)*** Odpowiedz Link Zgłoś
tekilska Re: MDK!!! 08.03.04, 12:01 cze! nie chce wybrzydzac ale zamiast slodyczy poprosze o slone paluszki albo frytki raz.... zemdlilo mnie juz od slodkosci :P Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: MDK!!! 08.03.04, 12:44 Encepence w które rence? Zagaił Leon Mariolke w dniu jej międzynarodowego święta. Za sobą w spoconych dłonich ściskał princepolo i paprykarz szczećiński. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: MDK!!! 08.03.04, 13:01 -- Otwórz buzie, zamknij oczy, coś ci fskoczy - zaproponował Leon z Nienacka. Mariolka bez namysłu wykonała polecenie odsłaniając dziąsła w niepohamowanym chichocie. Niespodziankom tego dnia nie było końca. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: MDK!!! 08.03.04, 13:09 i tu sie dopisze. najlepsze i takietam rozne ... ;o) dla przeslodzonych - polecam solone niedzwiedzie sadlo ;o) papatki i miziaki B. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: MDK!!! 08.03.04, 16:56 obeszlabym tez cudze imieniny chetnie. za kilka kwiatkow i poboznych zyczen. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: MDK!!! 08.03.04, 19:04 oxycort napisał: > Wszystkim kobietom dużym i małym - z okazji ich święta: > . > |\/\/| > |....| > .\../ > ..|| > ..||./| > ..||/./ > ..||/ > ..|/ > . Ty się chłopie marnujesz. Przecież ty jakim artystą powinieneś być! > ~~ > ox > > P.S. > Przydziałowe rajstopy i szampon do odbioru na zapleczu Ale czy szampon nie szczypie w oczy??? Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: MDK!!! 08.03.04, 19:08 Ależ gafę popełniłam:-O Dziękuję oczywiście za wszystkie życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś