fuego 20.02.02, 08:09 dla przeciwwagi zakładam... na dzień dobry niewinnie całuję;)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fuego Re: watek niewinny... IP: *.man.lodz.pl 20.02.02, 08:17 cze...masz może trochę kawy???Może być nawet wczorajsza;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: watek niewinny... 20.02.02, 08:18 alez Fuego... calkiem swiezutka kawa dzisiejsza.... prosze... ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: watek niewinny... IP: *.man.lodz.pl 20.02.02, 08:20 coś mówiłeś??Bo się zdrzemneam na chwilę...;))) A, kawa...dzieki Rigel...choc przydałby się koncentrat kofeinowy raczej;)) Odpowiedz Link Zgłoś
statler_i_waldorf Re: watek niewinny... 20.02.02, 08:21 kawa dzisiejsza jest goraca, ale z lekka slaba, to zalane wrzatkiem wczorajsze fusy! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: watek niewinny... IP: *.man.lodz.pl 20.02.02, 08:22 ale to wciąż kawa jest, czyż nie??;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
statler_i_waldorf Re: watek niewinny... 20.02.02, 08:24 kawowe raczej popluczyny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: watek niewinny... IP: *.man.lodz.pl 20.02.02, 08:26 Patrzysz we własny kubek W&S??? ;))) Bo dla mnie Rigel na pewno ma świeżą, brazylijską;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: watek niewinny... 20.02.02, 08:26 dla Ciebie Fuego wszystko co najlepsze ;)))))) przeciez wiesz!! Odpowiedz Link Zgłoś
statler_i_waldorf Re: watek niewinny... 20.02.02, 08:28 ona jest kubek w kubek podobna do mojej, z tym, ze ja mam rozpuszczalna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: watek niewinny... IP: *.man.lodz.pl 20.02.02, 08:30 mój kubek nie ma z Twoim nic wspólnego...i bez podobnych insynuacji prosze, bo to niewinny wątek jest...rozumiemy się??;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
statler_i_waldorf Re: watek niewinny... 20.02.02, 08:33 a twoj ma ucho??? no co, ma??? to jest podobny! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: watek niewinny... IP: *.man.lodz.pl 20.02.02, 08:35 no, ma ucho, rzecz jasna...ale nie jest taki koślawy jak Twój...;))) Poza tym w moim pływa aromatyczna, brazylijska, a w Twoim popłuczyny jakieś;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
statler_i_waldorf Re: watek niewinny... 20.02.02, 08:37 kubek z kubkiem sie nie zejdzie, ide pracowac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: watek niewinny... IP: *.man.lodz.pl 20.02.02, 08:38 wesołe jest zycie studenta...wesołe jak piosnka jest ta!!!!;)))) Miłej harówki;) Odpowiedz Link Zgłoś
statler_i_waldorf Re: watek niewinny... 20.02.02, 08:16 znajac sklad osobowy tego foruma obawiam sie, ze watek niewinny nie bedzie mial duzego powodzenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: watek niewinny... IP: *.man.lodz.pl 20.02.02, 08:18 znając skład osobowy tego wątku, mysle, że szybko osiągniemy 50-tkę na liczniku;))))) A w ogóle to cześć...ja Cię już gdzieś widziałam, wydaje mi się...;) Odpowiedz Link Zgłoś
statler_i_waldorf Re: watek niewinny... 20.02.02, 08:20 z tym "widzialam" to bym nie przesadzal, ale juz tu kiedys bylem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: watek niewinny... IP: *.man.lodz.pl 20.02.02, 08:21 no przecież mówię, że Cię na forum widziałam...może kiedyś po godzinach sprzątać przyszedłeś...hm...nie jesteś tu sprzątaczem czasem???;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
statler_i_waldorf Re: watek niewinny... 20.02.02, 08:23 co to - to nie, nie sprzatam nawet w domu, brzydze sie sprzataniem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: watek niewinny... IP: *.man.lodz.pl 20.02.02, 08:24 ;))) To jak znajdujesz komputer???;))) Odpowiedz Link Zgłoś
statler_i_waldorf Re: watek niewinny... 20.02.02, 08:26 zalaczam zasilanie ogolne, jak komputer sie zalaczy to sie odzywa (a tak na marginesie, to nie nadaje z domu) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: watek niewinny... IP: *.man.lodz.pl 20.02.02, 08:29 wiem, wiem...harujesz zapewne...w polu. Nowoczesnym rolnikiem jesteś...grządki uprawiasz, komputerowo sianiem sterujesz, prawda?...aha, pewnie nam kiedyś na imprezę forumową sałatę dowoziłeś-stąd Cię pamiętam;) Odpowiedz Link Zgłoś
statler_i_waldorf Re: watek niewinny... 20.02.02, 08:31 chyba was jednak odwozilem autobusem z tej imprezy, gdy byliscie zalani Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: watek niewinny... 20.02.02, 08:28 Witajcie miłe łobuziaki! Jak tam nowy dzionek? Słoneczko świeci? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
statler_i_waldorf Re: watek niewinny... 20.02.02, 08:29 e.silver napisał(a): > Witajcie miłe łobuziaki! Jak tam nowy dzionek? Słoneczko świeci? ;)) nieprzerwanie zachmurowane :-) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: watek niewinny... 20.02.02, 08:30 O to przykro... U mnie właśnie zaświeciło!... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
statler_i_waldorf Re: watek niewinny... 20.02.02, 08:32 to na pewno pomylka - reakcje termojadrowa mozna tez zainicjowac w domu i to pewnie ci sie stalo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: watek niewinny... IP: *.man.lodz.pl 20.02.02, 08:41 a Tobie się Rigel wydaje, ze jest sprawiedliwość na tym swiecie???? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: watek niewinny... 20.02.02, 08:45 Gość portalu: fuego napisał(a): > a Tobie się Rigel wydaje, ze jest sprawiedliwość na tym swiecie???? jasne, ze nie ma sprawiedliwosci ! :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: watek niewinny... IP: *.man.lodz.pl 20.02.02, 08:31 pewnie swieci...gdzieś na południowych wybrzeżach Morza Karaibskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
statler_i_waldorf Re: watek niewinny... 20.02.02, 08:35 nie wierze, ze Slonce w ogole istnieje! :-) odlogowuje sie, musze zaorac, zeby salata na impreze wyrosla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: watek niewinny... IP: *.man.lodz.pl 20.02.02, 08:37 jak juz zakończysz, nie zapomnij o nas...musimy mieć jakis transport do domów;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: watek niewinny... 20.02.02, 08:38 Witajcie! U mnie też świeci, ale za nic nie mogę go dojrzeć.... :) Tak się skryło sprytnie i nawet najlepsze wywabiacze nie pomagają... :( Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: watek niewinny... 20.02.02, 08:40 Gość portalu: fuego napisał(a): > pewnie swieci...gdzieś na południowych wybrzeżach Morza Karaibskiego... uuuuh... nie wiedziałem, że tak daleko juz jestem ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: watek niewinny... IP: *.man.lodz.pl 20.02.02, 08:41 podły drań ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: watek niewinny... 20.02.02, 08:45 Gość portalu: fuego napisał(a): > podły drań ;) no dobrze... wroce po Ciebie i pojedziemy razem. OK? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: watek niewinny... IP: *.man.lodz.pl 20.02.02, 08:46 phi...z Tobą nigdzie nie pojadę...lękam się;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: watek niewinny... 20.02.02, 08:48 Gość portalu: fuego napisał(a): > phi...z Tobą nigdzie nie pojadę...lękam się;))) nie lękaj się Fuego... nie zrobię Ci zadnej krzywdy.... chyba, ze zaraz nie dostane maila od Ciebie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: watek niewinny... IP: *.man.lodz.pl 20.02.02, 08:50 he he...Rigel, nie groź mi tak tym kijem, co się nim podpierasz, bo upadniesz...i kto Cie wtedy podniesie??;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: watek niewinny... IP: *.man.lodz.pl 20.02.02, 09:10 zaraz złoże wątek "Dowcip dnia" i tam skopiuje Twój post chyba...oj, co sie usmiałam to moje;))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: watek niewinny... 20.02.02, 09:11 Gość portalu: fuego napisał(a): > zaraz złoże wątek "Dowcip dnia" i tam skopiuje Twój post chyba...oj, co sie > usmiałam to moje;))))))))))))))) moglabys sie podzielic swoim dobrym nastrojem :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: watek niewinny... IP: *.man.lodz.pl 20.02.02, 09:15 Zachłanna jestem...magazynuję;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: watek niewinny... 20.02.02, 09:17 Ty tez jestes przeciwko mnie? :((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: watek niewinny... IP: *.man.lodz.pl 20.02.02, 09:19 A miałeś kiedyś wrażenie, że jest inaczej???O!Naiwny ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: watek niewinny... 20.02.02, 09:43 właśnie.... kiedyś miałem odwrotne wrazenia w kilku innych sprawach też :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: watek niewinny... IP: *.man.lodz.pl 20.02.02, 09:46 Widzisz, nie należy wierzyć fuego na słowo...;))) Fuego jest okrutna i mściwa...potrzebuje się wyżywać na ludziach, aby żyć;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: watek niewinny... 20.02.02, 09:51 O teraz to jestem zaskoczona... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: watek niewinny... IP: *.man.lodz.pl 20.02.02, 09:53 Czymże? ...lubi jeszcze fuego zaskakiwać;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: watek niewinny... 20.02.02, 09:59 Zaraz Ci odpowiem, ale najpierw odkurzę tą kawę co mi się rozsypała po całym pokoju, bleeeee..... ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: watek niewinny... IP: *.man.lodz.pl 20.02.02, 10:05 uuuuuu, niedobrze się stało...kawa z odkurzacza to już nie to samo;))) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Fuego, jesteś jeszcze? 20.02.02, 10:32 Kawa z odkurzacza JEST fatalna ;)))) Kliknij w kopertkę, jakby co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego, jesteś jeszcze? IP: *.man.lodz.pl 20.02.02, 10:34 klikam, klikam...kurna, miałam iść na zakupy, a tu mi snieg zaczął padać...coś podobnego do śniegu w każdym bądź razie...:( Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Fuego, jesteś jeszcze? 20.02.02, 10:36 Ja robię zakupy od wczoraj, na razie skończyło się na wyciągnięciu kasy ze ściany i wydaniu jej totalnie nie na to co chciałam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego, jesteś jeszcze? IP: *.man.lodz.pl 20.02.02, 10:41 aha. Obawiam sie, że u mnie będzie podobnie...znowu kupię coś "extra", czego w zyciu na siebie nie włożę...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Fuego, jesteś jeszcze? 20.02.02, 10:46 tego za co ja zapłaciłam w zyciu nie dało by się włożyć ;)))))))) to były wizytówki ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego, jesteś jeszcze? IP: *.man.lodz.pl 20.02.02, 10:48 hm...panowie na pewno myślą inaczej...;)))Złożyliby z tego jakieś zgrzebne ubranko;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Fuego, jesteś jeszcze? 20.02.02, 10:53 nooo... teraz, jak to czytam... to sobie myślę, ze w gruncie rzeczy inwencja twórcza projektantów mody nie zna granic... wizytówki też by pewnie umieli wykorzystać ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego, jesteś jeszcze? IP: *.man.lodz.pl 20.02.02, 10:55 Silver...a może Ty sama jakąś małą kolekcje stworzysz...wiesz, ekstrawagancja teraz w mmodzie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Fuego, jesteś jeszcze? 20.02.02, 10:58 Fuego... ;))))) nie lubię i nie umiem ...SZYĆ ;)))) Bleeeee.... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego, jesteś jeszcze? IP: *.man.lodz.pl 20.02.02, 11:01 No...do tego to ja też mam dwie lewe ręce...;) Ale tak sobie myślę, że do tych wizytówek to by zszywacz wystarczył...albo spinacze biurowe;))) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Fuego, jesteś jeszcze? 20.02.02, 11:03 ......i wyjście w tym stroju w wietrzną pogodę... ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego, jesteś jeszcze? IP: *.man.lodz.pl 20.02.02, 11:08 O! widzisz!to jest pomysł!Pokaz należałoby na świeżym powietrzu zorganizować...;))) Jeszcze tylko kramik z piwem ustawić i panowie byliby wniebowzięci;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Fuego, jesteś jeszcze? 20.02.02, 11:14 Fuego, przypominam, że Twój wątek nosi tytuł 'niewinny', a coraz bardziej zaczyna się przepoczwarzać w 'bezwstydny' .... ;))))))))))) Czytającym panom podniosło się pewnie ciśnienie... ;)))))) Miej wzgląd na ich słabe serca ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego, jesteś jeszcze? IP: *.man.lodz.pl 20.02.02, 11:17 No tak...srednia wieku 52...tak na oko;))))) Ale może w ten sposób uda się wyeliminować słabsze jednostki;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Fuego, jesteś jeszcze? 20.02.02, 11:21 Gość portalu: fuego napisał(a): > Ale może w ten sposób uda się wyeliminować słabsze jednostki;))))))))))))) Wiesz... no...nie chciałabym jednak mieć ich na SWOIM sumieniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego, jesteś jeszcze? IP: *.man.lodz.pl 20.02.02, 11:22 dobra. Mogę to wziąć na siebie;))) Choć właściwie mozna by było nazwać to naturalną selekcją;))) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Fuego, jesteś jeszcze? 20.02.02, 11:29 Hm... właściwie jakby tak nieco wyselekcjonować... No dobra, idę liczyć te wizytówki, powinno starczyć na jakieś małe bikini ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego, jesteś jeszcze? IP: *.man.lodz.pl 20.02.02, 11:32 ;)))) Taaaaaaak, panowie z tej ilości to nawet dwa kostiumiki by uszyli;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Fuego, jesteś jeszcze? 20.02.02, 11:58 Czy to forum się na mnie obraziło, od pół godziny nie mogę nic wysłać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego, jesteś jeszcze? IP: *.man.lodz.pl 20.02.02, 12:04 A mi sie zamiast wiadomości w poczcie pokazało tylko takie"null"...ze 100 razy;))) A potem znów napisało mi ERROR i cośtam...nie chciało mi się tego czytać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Fuego, jesteś jeszcze? 20.02.02, 12:27 ;)))))) ...z tej nikłej ilości? ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Fuego, jesteś jeszcze? 20.02.02, 12:27 Gość portalu: fuego napisał(a): > ;)))) > Taaaaaaak, panowie z tej ilości to nawet dwa kostiumiki by uszyli;))))) ;))))) z tej nikłej ilości? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego, jesteś jeszcze? IP: *.man.lodz.pl 20.02.02, 12:29 jeszcze by pewnie wcięcia tu i ówdzie porobili;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Fuego, jesteś jeszcze? 20.02.02, 12:30 ;)))))) ... z tej nikłej ilości? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Jeszcze o słoneczku 20.02.02, 08:47 Świeci odkad przyszłam do pracy, podejrzewam, ze to takie dedykowane specjalnie dla mnie, skoro u Was nie ma! HA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Jeszcze o słoneczku IP: *.man.lodz.pl 20.02.02, 08:48 spadaj, wieeeeeeesz...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Jeszcze o słoneczku 20.02.02, 08:49 no, wieeeeeesz? Fuego, zachowuj sie ! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Jeszcze o słoneczku IP: *.man.lodz.pl 20.02.02, 08:51 niech się ONA zachowuje...tak się przechwalac od rana!!!!źle wychowana jest-na to mi wygląda;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Jeszcze o słoneczku 20.02.02, 08:57 Fuego od rana pokazuje pazurki?? ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Jeszcze o słoneczku IP: *.man.lodz.pl 20.02.02, 08:59 Skąd...dopiero się rozkręcam;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Jeszcze o słoneczku 20.02.02, 09:00 cze! poproszę o kawę, tylko z porządnych fusów: z pierwszego suszenia. :) Biało u mnie za oknem br.... Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Jeszcze o słoneczku 20.02.02, 09:02 Z ust mi wyjąłeś Mreck to o kawie... ;)))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Jeszcze o słoneczku IP: *.man.lodz.pl 20.02.02, 09:05 Eh, porobię dzisiaj za kawiarkę...;) A Ty skąd Mreck stukasz???Z grenlandii może? Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Jeszcze o słoneczku 20.02.02, 09:05 aha, ale moge poswięcić Tobie tylko trochę mojej podzielnej uwagi ob lukam jednym okiem na wątek sąsiedni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Jeszcze o słoneczku IP: *.man.lodz.pl 20.02.02, 09:07 tak, na świński wątek zerkasz, co??;))) Zepsuty do szpiku kości jesteś;) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! WITAM ... 20.02.02, 09:06 ...wszystkich na porannej kawie :)) Fuego, maupo, zaloguj sie oki????;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: WITAM ... 20.02.02, 09:07 czesc Nantusiu... kawy chcesz? świeżej, brazylijskiej ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: WITAM ... IP: *.man.lodz.pl 20.02.02, 09:09 qrna, Nanta...chora jesteś, to widać gołym okiem...(niewinny wątek, a ja o nagości...eh;))) Dwa okna sobie otworzyłam, wiesz?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: WITAM ... 20.02.02, 09:10 jestem zepsuty do szpiku ości, jakby co ;) nanta pyszna ta kawa, co ja rigel w brazylii zbierał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: WITAM ... IP: *.man.lodz.pl 20.02.02, 09:12 A więc gardzisz moją kawą, Mreck...czy tak??? W takim razie się wypchaj...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: WITAM ... IP: *.man.lodz.pl 20.02.02, 09:19 Nie ma odwrotu-pragnąłeś brazylijskiej, to idź do Rigla... Nie przepraszaj mnie, nie dzwoń, nie wysyłaj kwiatów-to i tak Ci nie pomoże;)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: WITAM ... 20.02.02, 09:21 dobra wyślę ci jakiegoś kfiatuszka, czy lilia wodna być może? czy wolisz grążela? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: WITAM ... IP: *.man.lodz.pl 20.02.02, 09:23 grą...co? Niczego od Ciebie nie chcę...uraziłeś me uczucia...me niewinne serce płacze;))) Poza tym podejrzewam, że kwiaty mogłyby być radioaktywne;) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: WITAM ... 20.02.02, 09:50 aktywnym wyrazem mojego skruszenia są kwiaty te, najpękniejsze z bagienka mojego, chyba że wolisz sterczyk? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: WITAM ... IP: *.man.lodz.pl 20.02.02, 09:53 bagienne kwiaty??hmmmm...zawsze to kwiaty, nie?;)) Mogą być w ostateczności...na zewnętrznym parapecie postawię, żeby w domu nie smierdziało;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: WITAM ... 20.02.02, 10:05 więc jednak? po pozorach oceniasz, a masz po owocach oceniać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: WITAM ... IP: *.man.lodz.pl 20.02.02, 10:06 Ty owocujesz, Mreck?;)Ty cały jesteś właściwie pozorny...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: WITAM ... 20.02.02, 10:13 czy to od pozycji, czy od póz, czy od pozorów? czasem myśle sobie że "życie" duchów podobne jest do dyskusji na forum. tyle emocji i cała para w gwizdek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: WITAM ... IP: *.man.lodz.pl 20.02.02, 10:17 od pozorów...nie ma takich Mrecków na świecie...niestety. Zbyt ciekawie mogłoby być wtedy... Ale dość tych umizgów i innych, bo się zrobiło jakoś tak mrocznie...z duchami i w ogóle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: WITAM ... IP: *.man.lodz.pl 20.02.02, 11:02 do klapki?? Qrna...szyfrem mówisz Mreck...albo ja ciężko kapująca jestem dzisiaj... pewnie raczej to drugie, ale cóż...w tym wieku sie zdarza, nie?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gagatek3 Re: WITAM ... 20.02.02, 12:00 rzeczywiscie malutka, ty wszedzie jestes :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: WITAM ... IP: *.man.lodz.pl 20.02.02, 12:01 skąd wiesz, że jestem maluta, hę?Podejrzeń nabieram...;) Odpowiedz Link Zgłoś
gagatek3 Re: WITAM ... 20.02.02, 12:02 wystukujesz malusie literki, stad moje domysly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: WITAM ... IP: *.man.lodz.pl 20.02.02, 12:04 aha...powoli zaczynam Cie rozgryzać...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gagatek3 Re: WITAM ... 20.02.02, 12:06 a to ciekawe ... sam bym chcial wiecej o sobie wiedziec, moze mnie odkryjesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: WITAM ... IP: *.man.lodz.pl 20.02.02, 12:10 Tak, zrobię to...;)) Ale uważaj, bo wyniki moga byc niepokojące...może się okazać na przykład, że jestes kims zupełnie innym niż Ci się wydaje;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: WITAM ... IP: *.man.lodz.pl 20.02.02, 12:28 aaa, no właśnie...wiedziałam, że to ja zawiodłam...;)))cholera jasna. Zielony dowód osobisty, tak??? Ja powinnam miec to plastikowe oczydztwo...ale mi sie jeszcze nie chcało iść wyrobić...nici z klapek więc;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: WITAM ... 20.02.02, 12:29 klapki są na oczach, nie w spioszkach. spiesze donieść. Odpowiedz Link Zgłoś