oxycort 17.04.04, 11:57 Czy postępuję słusznie? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kanuk Re: Jadę na wakacje IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.04.04, 12:08 ja uwazam,ze slusznie czynisz jadac. ale , jak to w demokracji, mozesz sie spodziewac krytyki ze strony niektorych kol. i namawiania do zostania w domu. pod plaszczykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Jadę na wakacje 17.04.04, 12:49 postępujesz ze wsech miar niesłusznie albowiem wzbudzasz we mnie tak paskudne uczucia jak zawiść ,zazdrość i cholera wie co jeszcze... ostań w domu, jako i ja muszę, to przynajmniej grzeszyć myślą nie będę... Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: Jadę na wakacje 17.04.04, 23:39 Odpowiedź brzmi: nie. Jesteś jednostką aspołeczną, ponieważ w czasie, gdy inni będa harować jak woły, Ty będziesz się wylegiwać na Hawajach. Ponadto jesteś amoralny, ponieważ się tym chwalisz, pod płaszczykiem pytania o słuszność swego postępowania. Jesteś także antypatyczny, ponieważ z Twojego postu przebija bezczelna radość z tego wyjazdu, która wobec niewyjeżdżajacej reszty, jest conajmniej nie na miejscu. Podsumowując, masz cztery wyjścia: - przeprosić i nie wyjeżdżać, - przeprosić, wyjechać i nie wracać oraz nie pisać więcej, - wyjechać, wrócić, przeprosić i więcej nie pisać, - wyjechac, wrócić, przeprosić, pisać, ale ani słowa relacji ani nawiązania do wyjazdu. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Jadę na wakacje 18.04.04, 08:24 albo wyjechać, wrócić, przeprosić, pisać, a w międzyczasie przysłać wszystkim pocztówki z wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: Jadę na wakacje IP: *.24-151.libero.it 18.04.04, 10:21 wogoolle Ich nie sluchaj bierz kenkarte rowerowa i jedz, aha i jeszcze olejek wez wonny... i lej przez lejek, no i plecak(na zlamane serca) Wiosna w pelni, sycko wybujalo! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Jadę na wakacje 18.04.04, 14:16 aha czy skorzystales moze z tej oferty biura podrozy? - hotel 800 km od plazy -pokoj dla calego turnusu z widokiem na korytarz (wzglednie przewiewne ekopokoje pod golym niebem) -duze zlewy w wuceto-kuchni -mozliwosc opuszczenia hotelu po uzgodnieniu z kaowcem radza tez zeby nie zabierac bagazu. z zyczeniami przyjemnosci w odpoczywaniu, a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: Jadę na wakacje IP: 82.112.197.* 19.04.04, 11:45 nie rob nic, uwazaj zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Jadę na wakacje IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.04.04, 16:35 Jadę na wakacje było w trybie oznajmiającym. należałoby więc dodać otuchy a nie krakać. bą włajaż. purkłapa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: Jadę na wakacje IP: 82.112.197.* 20.04.04, 08:38 tylko owce nadal milczace jakies pojechal? Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Jadę na wakacje 20.04.04, 09:35 szczuł pytaniem retorycznem znaczysie tylko? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Jadę na wakacje 22.04.04, 20:23 Aha, jestem w trakcie odpoczywania. A Wy jestescie fstretni. ;) ~~ ox P.S. pozdrawiam laskawie. P.S2. Awiecie, ze takie np. wielblady skarmia sie kartonami? Tektura znaczy, ino czeba ja wielbladkowi porcjowac. wtedy je. Wasz ox z podrozy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Jadę na wakacje IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.04.04, 21:06 Ilak czy Aganistan ? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Jadę na wakacje 22.04.04, 21:12 aha pozdrowienia dla Sprzedawcy Krysztalow Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Jadę na wakacje 23.04.04, 10:47 Hurgada? wioska club medu dla singli? P. na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
magdal_l Re: Jadę na wakacje 23.04.04, 13:39 oxy, odpocznij za mnie, koniecznie w luksusach :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Jadę na wakacje 25.04.04, 21:10 oxycort napisał: > Czy postępuję słusznie? > ~~ > ox Całkowicie. Tylko ten syndrom pourlopwy... Ps. Te wielbłądy zupełnie jak kozy. Wiem co piszę:) Ps2. Wolę jednak kozy. Poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Jadę na wakacje IP: *.bmts.com 25.04.04, 22:59 Niedawno wrocilem z wakacji, wiec uwazam, ze czynisz zdecydowanie jedynie slusznie. Nie wracaj z nich, badz na nich zawsze. Hej. Odpowiedz Link Zgłoś