Gość: szyszy IP: 10.1.121.* 09.07.01, 15:12 Dopisz sie, jesli i Tobie sie nic nie chce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: d Re: nic mi sie nie chce IP: 195.94.222.* 09.07.01, 15:14 Serio???????? Od rana mam ten sam problem, czytasz mi w myślach. A nie miałam się tym z kim podzielić. Super że nie jestem jedyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyszy Re: nic mi sie nie chce IP: 10.1.121.* 09.07.01, 15:24 ale widzisz mi sie nie chce znacznie bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: nic mi sie nie chce IP: 195.94.222.* 09.07.01, 15:26 bardziej od czego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyszy Re: nic mi sie nie chce IP: 10.1.121.* 09.07.01, 15:58 nie wiem, myslec mi sie tez nie chce przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Digan Re: nic mi sie nie chce IP: 217.117.129.* 09.07.01, 16:42 No tak mi też sie nie chce. Ale ja mam wakacje :-P. No a po za tym oto urok sezonu ogórkowego. (tak na marginesie: gdyby ogórek był prezydentem naszego kraju to RP byłaby krajem z najbardziej zadowolonymi ludźmi na świecie :)) No a tera ide spać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony Re: nic mi sie nie chce IP: 10.1.121.* 09.07.01, 16:57 skoro idziesz spac, wez mnie ze soba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Digan Re: nic mi sie nie chce IP: 217.117.129.* 09.07.01, 17:39 No tak zielony, ale ja ide spać na tapczan :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony Re: nic mi sie nie chce IP: 10.1.121.* 09.07.01, 18:21 no dobra, moze byc tapczan kto spi na gorze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: INA Re: nic mi sie nie chce IP: 10.40.42.* 09.07.01, 18:34 TO JA IDĘ Z WAMI... MI TO SIĘ DOPIERO NIC NIE CHCE!!!!!!!!!!!! A MUSZĘ JESZCZE UDAWAĆ, ŻE PRACUJĘ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony Re: nic mi sie nie chce IP: 10.1.121.* 09.07.01, 18:49 to ina wejdz miedzy nas ok? a co wlasciwie udajesz w pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyszy Re: nic mi sie nie chce IP: *.gazeta.pl 10.07.01, 11:08 jak mi sie znowu nie chce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: nic mi sie nie chce IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.07.01, 13:11 Znam ten ból. W zasadzie z tematu ”Nic mi się nie chce” mogłabym się doktoryzować. Oczywiście, gdyby mi się tylko chciało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: socoow Re: nic mi sie nie chce IP: *.kudowa.sdi.tpnet.pl 10.07.01, 13:54 a tak właściwie, to czego wam sie nie chce? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kondek Re: nic mi sie nie chce IP: 217.97.51.* 14.07.01, 17:50 nie chce mi sie pisac papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: nic mi sie nie chce IP: *.ftj.agh.edu.pl 10.07.01, 13:19 Jak może się Wam nic nie chcieć, siedzicie pewnie w pracy, za oknem piękna pogoda tzn. leje od wczoraj, weekend już za 4 dni.... PS Wiecie jak mam na drugie imię ....... Nicmisieniechce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: nic mi sie nie chce IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.07.01, 13:30 Gość portalu: Kuba napisał(a): > Jak może się Wam nic nie chcieć, siedzicie pewnie w pracy, za oknem piękna > pogoda tzn. leje od wczoraj, weekend już za 4 dni.... > > PS Wiecie jak mam na drugie imię ....... Nicmisieniechce Siedzę w domu, przed komputerem, za oknem słońce. Czy to coś zmienia w moim stosunku do świata? - Nic a nic. Pozdrawiam. Kika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: socoow Re: nic mi sie nie chce IP: *.kudowa.sdi.tpnet.pl 10.07.01, 13:52 mi też nic się nie chce, ale ja mam wakacje!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: nic mi sie nie chce do Kiki IP: *.ftj.agh.edu.pl 10.07.01, 14:05 Mam pytanie czy nic Ci się nie chce dlatego, że nic Ci się nie chce czy dlatego, że lubisz jak Ci się nic nie chce ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: digan I jeszcze o tapczanie. IP: 217.117.129.* 10.07.01, 15:54 To robimy tak. Ja zjem zielonego żeby oszczędzić miejsca. Ja ide na góre. A NIESZCZĘŚŁIWYCH LUDZI OGÓRKAMI DO SŁOIKA!!! W LECIE JEST DOSTATECZNIE DUŻO SZCZEŚLIWYCH. A DLACZEGO TAK: bO OGÓRKI KISZONE TO DOBRA ŻECZ. wEŻMIEMY WESOŁYCH LUDZI NA NIEWESOŁĄ ZIMĘ. KANIBALE PODOBNO LUBIĄ KONSERWY. p.s. niechce mi się już nic więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: nic mi sie nie chce do Kuby IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.07.01, 18:41 Nic mi się nie chce bo to lubię. Jestem leniuchem. Kika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony Re: nic mi sie nie chce IP: *.gazeta.pl 10.07.01, 17:11 mi sie nawet czytac tego nie chce, a co dopiero pisac, ale napisze jeszcze, czego mi sie jeszcze nie chce. Nie chce mi sie Nic. ps. to co z tym tapczanem w trojke? Ja w to wchodze, tego mi sie chce, a Wam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: nic mi sie nie chce do Kuby IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.07.01, 18:12 Masz jakąś radę na taki stan. Kika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony Re: nic mi sie nie chce do Kiki IP: *.gazeta.pl 10.07.01, 18:25 chodzi Ci o stan chcenia pojscia we trojke na tapczan, czy stan niechcenia robienia czegokolwiek poza tapczanem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: nic mi sie nie chce do Zielonego IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.07.01, 18:33 Gość portalu: zielony napisał(a): > > chodzi Ci o stan chcenia pojscia we trojke na tapczan, czy stan niechcenia robi > enia czegokolwiek > poza tapczanem O to drugie. Na tapczanie to chętnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony Re: nic mi sie nie chce do Kiki IP: *.gazeta.pl 10.07.01, 19:05 Ale po co mi odpowiedz na to drugie, kiedy oboje chcemy tego pierwszego. To gdzie jest Twoj tapczan? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leń Re: nic mi sie nie chce IP: *.iton.pl 10.07.01, 21:30 mnie to dopiero nic się nie chce -nawet nie chce mi się wyjść z tej strony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony Re: nic mi sie nie chce IP: *.gazeta.pl 11.07.01, 12:11 to juz trzeci dzien, jak mi sie nic nie chce, a tu tyle pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sting Re: nic mi sie nie chce IP: *.gazeta.pl 11.07.01, 20:13 a widzicie, ja mam inny problem: mi sie chce, ale mojej dziewczynie sie nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MadIvan Re: nic mi sie nie chce - sting IP: *.zeto-kielce.com.pl 12.07.01, 15:05 No to masz rzeczywiscie problem, ja to przynajmniej nie mam dziewczyny :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: augustus Re: nic mi sie nie chce IP: *.gazeta.pl 12.07.01, 16:15 > to juz trzeci dzien, jak mi sie nic nie chce, a tu tyle pracy... Mnie to sie nawet nie chce nie chciec.... co nie znaczy ze mi sie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony Re: nic mi sie nie chce IP: *.gazeta.pl 12.07.01, 22:12 to jest jakas tragedia: siedze w pracy rano - nie chce mi sie nic, siedze popoludniu - to sama, a teraz, kiedy siedze poznym wieczorem - nie chce mi sie najbardziej. Jestem do niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki Re: nic mi sie nie chce IP: *.chello.pl 12.07.01, 22:41 nic mi sie nie chce... O!!! marihuana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikus Re: nic mi sie nie chce IP: *.gazeta.pl 13.07.01, 11:47 szef wlasnie powiedzial, ze jak mi sie nic nie chce, to moge wypierdalac gnojek jeden przeciez jemu sie tez nie chce, to widac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigi Re: nic mi sie nie chce IP: *.inetia.pl 13.07.01, 13:55 mnie nawet nie chce sie chciec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: nic mi sie nie chce IP: *.man.polbox.pl 13.07.01, 15:06 nie chce mi się dopisywać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikus Re: nic mi sie nie chce IP: *.gazeta.pl 13.07.01, 15:15 chyba sie zwolnie ale - czy mi sie chce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fjolka Re: nic mi sie nie chce IP: *.gazeta.pl 13.07.01, 15:28 wlasnie wrocilam z wakacji. Przedtem mi sie nie chcialo i teraz tez mi sie nic nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekstazy Re: nic mi sie nie chce - do fiolki IP: *.gazeta.pl 13.07.01, 17:39 a gdzie bylas na wakacjach ps oczywiscie nie chce mi sie o tym sluchac, ale opowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary Re: nic mi sie nie chce IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.01, 20:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: curt Re: nic mi sie nie chce IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 14.07.01, 10:33 * Boze spraw by Mi sie chcialo, tak jak Mi sie nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marti Re: nic mi sie nie chce IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.01, 14:53 Może załozymy Polską Partię Nic-nie-chcących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mari Re: nic mi sie nie chce IP: *.stunet.tu-freiberg.de 15.07.01, 21:44 Gość portalu: Marti napisał(a): > Może załozymy Polską Partię Nic-nie-chcących. pomysl calkiem ciekawy, ale komu sie chce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijak Re: nic mi sie nie chce IP: *.proxy.aol.com 15.07.01, 05:51 nawet pic mi sie nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re: nic mi sie nie chce IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.01, 18:26 nic mi sie nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudek Re: nic mi sie nie chce IP: *.iton.pl 14.07.01, 18:50 BOŻE SPRAW ŻEBY MI SIĘ CHCIAŁO, TAK JAK MI SIĘ NIE CHCE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quasi Zeby mi sie chcialo tak jaki mi sie nie chce :)) IP: *.zsis.gda.pl 15.07.01, 11:50 To byloby cos - zostalbym czlowiekiem roku, albo conajmniej pracownikiem miesiaca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: val Re: nic mi sie nie chce IP: 194.209.228.* 15.07.01, 14:44 i niech tak zostanie na dzis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meve Re: nic mi sie nie chce IP: 195.205.212.* 15.07.01, 17:36 nic mi sie nie chce a dziś juz koniec weekendu, i jutro znów poniedziałek i powinno mi sie zacząć chcieć, ale miło sie czyta że nie tylko mi sie nie chce :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrufka Re: nic mi sie nie chce IP: *.adsl.galactica.it 15.07.01, 16:37 mnie sie zupelnie nic nie chce....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trampoli Re: nic mi sie nie chce IP: *.gazeta.pl 16.07.01, 13:25 ale napisac to cie chcialo... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rezor Re: nic mi sie nie chce IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 15.07.01, 19:34 mi tez niechce sie nic!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnum Re: nic mi sie nie chce IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.01, 22:32 nie chce mi sie chciec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uff Re: nic mi sie nie chce IP: *.gazeta.pl 16.07.01, 01:11 wiec przez chw9ile mi sie chcialo, to pobieglem do komputera, ale zanim go uruchomilem, to mi sie odechcialo. nie ide do roboty, nie chce mi sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micho Re: nic mi sie nie chce IP: *.latnet.lv 16.07.01, 09:09 ............................................ i juz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: nic mi sie nie chce IP: *.*.*.* 16.07.01, 10:06 Wiecie co? jesteście bandą leniwców. Mnie tez się nic nie chce, jest gorąco, siedzę w pracy, nie mam klimy, wszyscy na urlopach, przeczytałam już prasę, no ale jest jeszcze internet i to mnie podnosi na duchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micho Re: nic mi sie nie chce IP: *.latnet.lv 16.07.01, 11:20 I ciesz sie ze nie masz klimy. Po niej sa tylko zapalenia gardla i zatok (czolowych i nosowych). Spytaj weteranow biurowych. Woda z lodem jest OK. Siedzisz w pracy, masz wolny czas? Zapisz sie na jakis kurs przez internet. Polaczysz przyjemne z pozytecznym, zajmie Ci to wiele czasu, a Twoj szef bedzie zadowolony widzac Cie zajeta przy biurku. Jesli nie, to moze jakas ksiazka? Micho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: nic mi sie nie chce IP: *.*.*.* 16.07.01, 11:36 Chętnie poczytałabym, ale ksiązka nie wchodzi w gre, chyba że w coś ją włoże. Nie mam też pojęcia o zadnych kursach przez internet. Może mi coś podrzucisz? Ale komu się chce uczyć w taki upał! A klima to moje dzisiejsze marzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klima Re: nic mi sie nie chce - do Ali IP: *.gazeta.pl 16.07.01, 11:58 no to jestem ja - Twoja klima co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: nic mi sie nie chce - do klimy IP: *.*.*.* 16.07.01, 12:08 Moja ty kochana klimo ! bardzo byś mi się dzisiaj przydała. Czekam na ciebie z utęsknieniem. Pot ze mnie spływa, a Ty jesteś taka potrzebna. Przyjdz, a zainstaluję cie natychmiast. Będzie ci u mnie dobrze, będe cie uzywać tylko w lecie, będziesz miała dużo wolnego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali-baba Re: nic mi sie nie chce IP: 127.0.0.* / *.poczta.wroclaw.pl 16.07.01, 14:32 mi tez nic sie nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikimiki Re: nic mi sie nie chce IP: *.gazeta.pl 16.07.01, 14:58 pot mnie zalewa inie chce mi sie go scierac a Wy scieracie pot? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RYBA Re: nic mi sie nie chce IP: 212.106.0.* 16.07.01, 15:04 NO TO MAMY Z GŁOWY SAUNĘ......:-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
liv Re: nic mi sie nie chce 16.07.01, 17:30 Mnie też jak cholera, chociaż juz 17.30. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: nic mi sie nie chce IP: *.3miasto.net 17.07.01, 09:07 wczoraj się naczytałam jak wielu ludziom nic się nie chce - a dzisiaj choć z pewną niesmiałoscią ( bo to moj debiut ) dołączam do was wszystkich nic nie chcących - chociaż u mnie hasło "nic mi się nie chce" ogranicza się tylko do pracy ( mam nadzieję, że to nie wyjdzie przed szefem ), bo np. bardzo mi się chce przeżyć letni ( od lata a nie od temperatury uczuć ) romantyczny romans ( jestem swieżo po lekturze historii milosnych, które zaczęły sie na wakacjach ) - no tak rozpędziłam się troche jak na pierwszy raz na czacie - cóż za trema a przecież nikt mnie tu nie zna. Może się jeszcze kiedy odważę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: nic mi sie nie chce IP: *.*.*.* 17.07.01, 09:40 Hej Iwona ja też pierwszy raz - mam na myśli gadanie na ekranie. Wczoraj było tak upalnie, że naprawdę nic nikomu się nie chciało. Mnie nawe pisać. Z nowym dniem nowy duch i sily. Co do romansu to chętnie, ale tak niezobowiązujaco /gdy napisze inaczej wszyscy sie wystrasza/ - moze ktos odmiennej plci tez sie nudzi i ma ochote poflirtowac / patrz: TV 4 - Amazonki/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: nic mi sie nie chce IP: *.3miasto.net 18.07.01, 08:29 hej inka - smieszne uczucie, gdy ktos odpowiada na twoje wiadomosci, czyli jak poznajesz kogos za posrednictwem monitora ( w taki sposob jeszcze znajomosci nie zawieralam). Czy nie uwazasz, że to straszne, że trzeba udawać iż chodzi tylko o niezobowiązujący romans - czemu mężczyźni tak się boją zobowiązań, przecież to chyba fajne uczucie wiedzieć, że masz kogos na kim możesz zawsze polegać, że jak ci źle to ma kto cie pocieszyc, a jak jest dobrze to masz z kim to dzielić - tego nie da letni krotki romans ( choc i te są fajne, ale wtedy gdy nie jest to z gory założenie, że to tylko na krótko - to wg mnie nie ma sensu, jeżeli co się samo kończy szybko - ok, nie każdy zwiazek musi prowadzić do ołtarza, ale planowanie układu na minutę - strata czasu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: nic mi sie nie chce IP: *.easynet.pl 17.07.01, 10:09 od tego Waszego niechcenie, mi tez sie nic nie chce, ale nudyyyyy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik Re: nic mi sie nie chce IP: *.gazeta.pl 17.07.01, 13:19 w taki upal to juz zupelna tragedia Odpowiedz Link Zgłoś