Dodaj do ulubionych

nic mi sie nie chce

IP: 10.1.121.* 09.07.01, 15:12
Dopisz sie, jesli i Tobie sie nic nie chce
Obserwuj wątek
    • Gość: d Re: nic mi sie nie chce IP: 195.94.222.* 09.07.01, 15:14
      Serio???????? Od rana mam ten sam problem, czytasz mi w myślach. A nie miałam
      się tym z kim podzielić. Super że nie jestem jedyna.
    • Gość: szyszy Re: nic mi sie nie chce IP: 10.1.121.* 09.07.01, 15:24

ale widzisz
      mi sie nie chce znacznie bardziej
      • Gość: d Re: nic mi sie nie chce IP: 195.94.222.* 09.07.01, 15:26
        bardziej od czego?
        • Gość: szyszy Re: nic mi sie nie chce IP: 10.1.121.* 09.07.01, 15:58

nie wiem, myslec mi sie tez nie chce
          przepraszam
          • Gość: Digan Re: nic mi sie nie chce IP: 217.117.129.* 09.07.01, 16:42
            No tak mi też sie nie chce. Ale ja mam wakacje :-P. No a po za tym oto urok
            sezonu ogórkowego. (tak na marginesie: gdyby ogórek był prezydentem naszego
            kraju to RP byłaby krajem z najbardziej zadowolonymi ludźmi na świecie :))

No a tera ide spać.
            • Gość: zielony Re: nic mi sie nie chce IP: 10.1.121.* 09.07.01, 16:57

skoro idziesz spac, wez mnie ze soba
              • Gość: Digan Re: nic mi sie nie chce IP: 217.117.129.* 09.07.01, 17:39
                No tak zielony, ale ja ide spać na tapczan :))
                • Gość: zielony Re: nic mi sie nie chce IP: 10.1.121.* 09.07.01, 18:21

no dobra, moze byc tapczan
                  kto spi na gorze?
    • Gość: INA Re: nic mi sie nie chce IP: 10.40.42.* 09.07.01, 18:34
      TO JA IDĘ Z WAMI... MI TO SIĘ DOPIERO NIC NIE CHCE!!!!!!!!!!!!
      A MUSZĘ JESZCZE UDAWAĆ, ŻE PRACUJĘ...
      • Gość: zielony Re: nic mi sie nie chce IP: 10.1.121.* 09.07.01, 18:49
        to ina wejdz miedzy nas
        ok?
        a co wlasciwie udajesz w pracy?
    • Gość: szyszy Re: nic mi sie nie chce IP: *.gazeta.pl 10.07.01, 11:08

jak mi sie znowu nie chce!
      • Gość: Kika Re: nic mi sie nie chce IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.07.01, 13:11
        Znam ten ból. W zasadzie z tematu ”Nic mi się nie chce” mogłabym się
        doktoryzować. Oczywiście, gdyby mi się tylko chciało.
      • Gość: socoow Re: nic mi sie nie chce IP: *.kudowa.sdi.tpnet.pl 10.07.01, 13:54
        a tak właściwie, to czego wam sie nie chce? :)
      • Gość: Kondek Re: nic mi sie nie chce IP: 217.97.51.* 14.07.01, 17:50
        nie chce mi sie pisac papa
    • Gość: Kuba Re: nic mi sie nie chce IP: *.ftj.agh.edu.pl 10.07.01, 13:19
      Jak może się Wam nic nie chcieć, siedzicie pewnie w pracy, za oknem piękna
      pogoda tzn. leje od wczoraj, weekend już za 4 dni....

PS Wiecie jak mam na drugie imię ....... Nicmisieniechce
      • Gość: Kika Re: nic mi sie nie chce IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.07.01, 13:30
        Gość portalu: Kuba napisał(a):

&#62 Jak może się Wam nic nie chcieć, siedzicie pewnie w pracy, za oknem piękna
        &#62 pogoda tzn. leje od wczoraj, weekend już za 4 dni....
        &#62
        &#62 PS Wiecie jak mam na drugie imię ....... Nicmisieniechce

Siedzę w domu, przed komputerem, za oknem słońce. Czy to coś zmienia w moim
        stosunku do świata? - Nic a nic. Pozdrawiam. Kika
    • Gość: socoow Re: nic mi sie nie chce IP: *.kudowa.sdi.tpnet.pl 10.07.01, 13:52
      mi też nic się nie chce, ale ja mam wakacje!!!!!!!!
    • Gość: Kuba Re: nic mi sie nie chce do Kiki IP: *.ftj.agh.edu.pl 10.07.01, 14:05
      Mam pytanie czy nic Ci się nie chce dlatego, że nic Ci się nie chce
      czy dlatego, że lubisz jak Ci się nic nie chce ?
      • Gość: digan I jeszcze o tapczanie. IP: 217.117.129.* 10.07.01, 15:54
        To robimy tak. Ja zjem zielonego żeby oszczędzić miejsca. Ja ide na góre.

A NIESZCZĘŚŁIWYCH LUDZI OGÓRKAMI DO SŁOIKA!!! W LECIE JEST DOSTATECZNIE DUŻO
        SZCZEŚLIWYCH. A DLACZEGO TAK:
        bO OGÓRKI KISZONE TO DOBRA ŻECZ.
        wEŻMIEMY WESOŁYCH LUDZI NA NIEWESOŁĄ ZIMĘ.
        KANIBALE PODOBNO LUBIĄ KONSERWY.

p.s. niechce mi się już nic więcej
      • Gość: Kika Re: nic mi sie nie chce do Kuby IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.07.01, 18:41
        Nic mi się nie chce bo to lubię. Jestem leniuchem.
        Kika
    • Gość: zielony Re: nic mi sie nie chce IP: *.gazeta.pl 10.07.01, 17:11

mi sie nawet czytac tego nie chce, a co dopiero pisac, ale napisze jeszcze, czego mi sie jeszcze nie
      chce. Nie chce mi sie Nic.
      ps.
      to co z tym tapczanem w trojke? Ja w to wchodze, tego mi sie chce, a Wam?
    • Gość: Kika Re: nic mi sie nie chce do Kuby IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.07.01, 18:12
      Masz jakąś radę na taki stan.
      Kika
      • Gość: zielony Re: nic mi sie nie chce do Kiki IP: *.gazeta.pl 10.07.01, 18:25

chodzi Ci o stan chcenia pojscia we trojke na tapczan, czy stan niechcenia robienia czegokolwiek
        poza tapczanem
        • Gość: Kika Re: nic mi sie nie chce do Zielonego IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.07.01, 18:33
          Gość portalu: zielony napisał(a):

&#62
          &#62 chodzi Ci o stan chcenia pojscia we trojke na tapczan, czy stan niechcenia robi
          &#62 enia czegokolwiek
          &#62 poza tapczanem

O to drugie. Na tapczanie to chętnie...

• Gość: zielony Re: nic mi sie nie chce do Kiki IP: *.gazeta.pl 10.07.01, 19:05

Ale po co mi odpowiedz na to drugie, kiedy oboje chcemy tego pierwszego. To gdzie jest Twoj tapczan?
    • Gość: leń Re: nic mi sie nie chce IP: *.iton.pl 10.07.01, 21:30
      mnie to dopiero nic się nie chce -nawet nie chce mi się wyjść z tej strony
    • Gość: zielony Re: nic mi sie nie chce IP: *.gazeta.pl 11.07.01, 12:11

to juz trzeci dzien, jak mi sie nic nie chce, a tu tyle pracy...
      • Gość: sting Re: nic mi sie nie chce IP: *.gazeta.pl 11.07.01, 20:13

a widzicie, ja mam inny problem: mi sie chce, ale mojej dziewczynie sie nie chce
        • Gość: MadIvan Re: nic mi sie nie chce - sting IP: *.zeto-kielce.com.pl 12.07.01, 15:05
          No to masz rzeczywiscie problem, ja to przynajmniej nie mam dziewczyny :P
      • Gość: augustus Re: nic mi sie nie chce IP: *.gazeta.pl 12.07.01, 16:15
        &#62 to juz trzeci dzien, jak mi sie nic nie chce, a tu tyle pracy...

Mnie to sie nawet nie chce nie chciec....

co nie znaczy ze mi sie chce...

• Gość: zielony Re: nic mi sie nie chce IP: *.gazeta.pl 12.07.01, 22:12

to jest jakas tragedia: siedze w pracy rano - nie chce mi sie nic, siedze popoludniu - to sama, a teraz,
      kiedy siedze poznym wieczorem - nie chce mi sie najbardziej.
      Jestem do niczego.
      • Gość: luki Re: nic mi sie nie chce IP: *.chello.pl 12.07.01, 22:41
        nic mi sie nie chce...
        O!!!
        marihuana...
        • Gość: pikus Re: nic mi sie nie chce IP: *.gazeta.pl 13.07.01, 11:47

szef wlasnie powiedzial, ze jak mi sie nic nie chce, to moge wypierdalac
          gnojek jeden
          przeciez jemu sie tez nie chce, to widac
          • Gość: zigi Re: nic mi sie nie chce IP: *.inetia.pl 13.07.01, 13:55
            mnie nawet nie chce sie chciec
    • Gość: Melba Re: nic mi sie nie chce IP: *.man.polbox.pl 13.07.01, 15:06
      nie chce mi się dopisywać
      • Gość: pikus Re: nic mi sie nie chce IP: *.gazeta.pl 13.07.01, 15:15

chyba sie zwolnie
        ale - czy mi sie chce?
        • Gość: fjolka Re: nic mi sie nie chce IP: *.gazeta.pl 13.07.01, 15:28
          wlasnie wrocilam z wakacji. Przedtem mi sie nie chcialo i teraz tez mi sie nic
          nie chce.
          • Gość: ekstazy Re: nic mi sie nie chce - do fiolki IP: *.gazeta.pl 13.07.01, 17:39

a gdzie bylas na wakacjach
            ps
            oczywiscie nie chce mi sie o tym sluchac, ale opowiedz.
    • Gość: Mary Re: nic mi sie nie chce IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.01, 20:12
      • Gość: mis Re: nic mi sie nie chce IP: *.MIT.EDU 14.07.01, 09:51
        • Gość: curt Re: nic mi sie nie chce IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 14.07.01, 10:33
          * Boze spraw by Mi sie chcialo, tak jak Mi sie nie chce
          • Gość: Marti Re: nic mi sie nie chce IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.01, 14:53
            Może załozymy Polską Partię Nic-nie-chcących.
            • Gość: mari Re: nic mi sie nie chce IP: *.stunet.tu-freiberg.de 15.07.01, 21:44
              Gość portalu: Marti napisał(a):

&#62 Może załozymy Polską Partię Nic-nie-chcących.

pomysl calkiem ciekawy, ale komu sie chce?
      • Gość: pijak Re: nic mi sie nie chce IP: *.proxy.aol.com 15.07.01, 05:51
        nawet pic mi sie nie chce
    • Gość: Matt Re: nic mi sie nie chce IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.01, 18:26
      nic mi sie nie chce
    • Gość: dudek Re: nic mi sie nie chce IP: *.iton.pl 14.07.01, 18:50
      BOŻE SPRAW ŻEBY MI SIĘ CHCIAŁO, TAK JAK MI SIĘ NIE CHCE.
    • Gość: quasi Zeby mi sie chcialo tak jaki mi sie nie chce :)) IP: *.zsis.gda.pl 15.07.01, 11:50
      To byloby cos - zostalbym czlowiekiem roku, albo conajmniej pracownikiem
      miesiaca
    • Gość: val Re: nic mi sie nie chce IP: 194.209.228.* 15.07.01, 14:44
      i niech tak zostanie na dzis
      • Gość: meve Re: nic mi sie nie chce IP: 195.205.212.* 15.07.01, 17:36
        nic mi sie nie chce a dziś juz koniec weekendu, i jutro znów poniedziałek i
        powinno mi sie zacząć chcieć, ale miło sie czyta że nie tylko mi sie nie chce :)))
    • Gość: mrufka Re: nic mi sie nie chce IP: *.adsl.galactica.it 15.07.01, 16:37
      mnie sie zupelnie nic nie chce....:)
      • Gość: trampoli Re: nic mi sie nie chce IP: *.gazeta.pl 16.07.01, 13:25
        ale napisac to cie chcialo... :)))
    • Gość: Rezor Re: nic mi sie nie chce IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 15.07.01, 19:34
      mi tez niechce sie nic!!!!!!!!
      • Gość: Magnum Re: nic mi sie nie chce IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.01, 22:32
        nie chce mi sie chciec
        • Gość: uff Re: nic mi sie nie chce IP: *.gazeta.pl 16.07.01, 01:11

wiec przez chw9ile mi sie chcialo, to pobieglem do komputera, ale zanim go uruchomilem, to mi sie
          odechcialo.
          nie ide do roboty, nie chce mi sie
          • Gość: Micho Re: nic mi sie nie chce IP: *.latnet.lv 16.07.01, 09:09
            ............................................ i juz!
            • Gość: ala Re: nic mi sie nie chce IP: *.*.*.* 16.07.01, 10:06
              Wiecie co? jesteście bandą leniwców. Mnie tez się nic nie chce, jest gorąco,
              siedzę w pracy, nie mam klimy, wszyscy na urlopach, przeczytałam już prasę, no
              ale jest jeszcze internet i to mnie podnosi na duchu.
              • Gość: Micho Re: nic mi sie nie chce IP: *.latnet.lv 16.07.01, 11:20
                I ciesz sie ze nie masz klimy. Po niej sa tylko zapalenia gardla i zatok
                (czolowych i nosowych). Spytaj weteranow biurowych. Woda z lodem jest OK.

Siedzisz w pracy, masz wolny czas? Zapisz sie na jakis kurs przez internet.
                Polaczysz przyjemne z pozytecznym, zajmie Ci to wiele czasu, a Twoj szef bedzie
                zadowolony widzac Cie zajeta przy biurku. Jesli nie, to moze jakas ksiazka?

Micho
                • Gość: ala Re: nic mi sie nie chce IP: *.*.*.* 16.07.01, 11:36
                  Chętnie poczytałabym, ale ksiązka nie wchodzi w gre, chyba że w coś ją włoże.
                  Nie mam też pojęcia o zadnych kursach przez internet. Może mi coś podrzucisz?
                  Ale komu się chce uczyć w taki upał! A klima to moje dzisiejsze marzenie.
                  • Gość: klima Re: nic mi sie nie chce - do Ali IP: *.gazeta.pl 16.07.01, 11:58

no to jestem
                    ja - Twoja klima
                    co dalej?
                    • Gość: ala Re: nic mi sie nie chce - do klimy IP: *.*.*.* 16.07.01, 12:08
                      Moja ty kochana klimo ! bardzo byś mi się dzisiaj przydała. Czekam na ciebie z
                      utęsknieniem. Pot ze mnie spływa, a Ty jesteś taka potrzebna. Przyjdz, a
                      zainstaluję cie natychmiast. Będzie ci u mnie dobrze, będe cie uzywać tylko w
                      lecie, będziesz miała dużo wolnego....
    • Gość: ali-baba Re: nic mi sie nie chce IP: 127.0.0.* / *.poczta.wroclaw.pl 16.07.01, 14:32
      mi tez nic sie nie chce
      • Gość: fikimiki Re: nic mi sie nie chce IP: *.gazeta.pl 16.07.01, 14:58

pot mnie zalewa inie chce mi sie go scierac
        a Wy scieracie pot?
        • Gość: RYBA Re: nic mi sie nie chce IP: 212.106.0.* 16.07.01, 15:04
          NO TO MAMY Z GŁOWY SAUNĘ......:-)))))))))))
    • liv Re: nic mi sie nie chce 16.07.01, 17:30
      Mnie też jak cholera, chociaż juz 17.30.
      • Gość: iwona Re: nic mi sie nie chce IP: *.3miasto.net 17.07.01, 09:07
        wczoraj się naczytałam jak wielu ludziom nic się nie chce - a dzisiaj choć z pewną
        niesmiałoscią ( bo to moj debiut ) dołączam do was wszystkich nic nie chcących
        - chociaż u mnie hasło "nic mi się nie chce" ogranicza się tylko do pracy ( mam nadzieję,
        że to nie wyjdzie przed szefem ), bo np. bardzo mi się chce przeżyć letni ( od lata a nie od
        temperatury uczuć ) romantyczny romans ( jestem swieżo po lekturze historii milosnych,
        które zaczęły sie na wakacjach ) - no tak rozpędziłam się troche jak na pierwszy raz na
        czacie - cóż za trema a przecież nikt mnie tu nie zna. Może się jeszcze kiedy odważę.
        • Gość: inka Re: nic mi sie nie chce IP: *.*.*.* 17.07.01, 09:40
          Hej Iwona ja też pierwszy raz - mam na myśli gadanie na ekranie. Wczoraj było
          tak upalnie, że naprawdę nic nikomu się nie chciało. Mnie nawe pisać. Z nowym
          dniem nowy duch i sily. Co do romansu to chętnie, ale tak niezobowiązujaco /gdy
          napisze inaczej wszyscy sie wystrasza/ - moze ktos odmiennej plci tez sie nudzi
          i ma ochote poflirtowac / patrz: TV 4 - Amazonki/.
          • Gość: iwona Re: nic mi sie nie chce IP: *.3miasto.net 18.07.01, 08:29
            hej inka - smieszne uczucie, gdy ktos odpowiada na twoje wiadomosci, czyli jak
            poznajesz kogos za posrednictwem monitora ( w taki sposob jeszcze znajomosci nie
            zawieralam). Czy nie uwazasz, że to straszne, że trzeba udawać iż chodzi tylko o
            niezobowiązujący romans - czemu mężczyźni tak się boją zobowiązań, przecież to
            chyba fajne uczucie wiedzieć, że masz kogos na kim możesz zawsze polegać, że jak ci
            źle to ma kto cie pocieszyc, a jak jest dobrze to masz z kim to dzielić - tego nie da letni
            krotki romans ( choc i te są fajne, ale wtedy gdy nie jest to z gory założenie, że to tylko na
            krótko - to wg mnie nie ma sensu, jeżeli co się samo kończy szybko - ok, nie każdy
            zwiazek musi prowadzić do ołtarza, ale planowanie układu na minutę - strata czasu).
    • Gość: Kama Re: nic mi sie nie chce IP: *.easynet.pl 17.07.01, 10:09
      od tego Waszego niechcenie, mi tez sie nic nie chce, ale nudyyyyy:)
    • Gość: kik Re: nic mi sie nie chce IP: *.gazeta.pl 17.07.01, 13:19

w taki upal to juz zupelna tragedia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka