Dodaj do ulubionych

Aniela a sprawa " dekarza"

04.03.02, 10:20
Powiem Wam tylko tyle ,że Adam Małysz jest ... dekarzem,
reszty się chyba domyślacie...

Ps.
A wszyscy się zastanawiali kto mu dał skrzydła...
Obserwuj wątek
    • fuego Re: Aniela a sprawa 04.03.02, 10:22
      nene...aniela się niczym nie dzieli.a skrzydłami szczególnie
      • frene Re: Aniela a sprawa 04.03.02, 10:24
        fuego napisał(a):

> nene...aniela się niczym nie dzieli.a skrzydłami szczególnie

z pobudek finansowych to zrobiła...

• fuego Re: Aniela a sprawa 04.03.02, 10:26
          bo dziewczyny lubią brąz?
          ...aha...i potem ta emerytura dla olimpijczyków...na starość się aniela
          ustawia;)
          • frene Re: Aniela a sprawa 04.03.02, 10:31
            To charakterystyczne dla urzędników państwowych...to "ustawianie na starość "
            • aniela_ Re: Aniela a sprawa 04.03.02, 13:47
              aha zamienilam marzenia o dekarzu na marzenia o ognistym południowcu.
              bezinteresownie zamienilam jak zamienial stryjek pewien.
              • ja_nek Re: Aniela a sprawa 04.03.02, 14:18
                Aniela o marzeniach.
                Dojdzie do tego, że będzie trzeba wyemigrować za jakąś Włoszką.
                Ech!

Pozdrawiam
                Janek
                • the_ladybird Re: Aniela a sprawa 04.03.02, 14:19
                  Włoszką...
                  z opalonym torsem?

biedronka niedomyślna
                  • aniela_ Re: Aniela a sprawa 04.03.02, 14:42
                    i z bukietem niezapominajek
                    • ja_nek Re: Aniela a sprawa 04.03.02, 15:22
                      Aniela oddała skrzydła do Wisły w leasing.
                      Albo chodzi Jej o dochody przyszłych okresów, albo o wyrobienie "goodwill".

....z bukietem niezapominajek lub w Fontannie di Trevi...

Pozdrowienia
                      Janek
                      • aniela_ Re: Aniela a sprawa 04.03.02, 15:28
                        czy nie powinnam obok malysza wystapic na okladce tygodnika wprost moze?
                        • garfield01 Re: Aniela a sprawa 04.03.02, 15:40
                          w charakterze, czego? ze tak zapytam. poczty polskiej? ;o)

aniela_ napisał(a):

> czy nie powinnam obok malysza wystapic na okladce tygodnika wprost moze?

• gagatek3 Re: Aniela a sprawa 04.03.02, 15:29
                      cara mia, jaka rozmarzona dzisiaj
                      czyżbyś tęskniła za mną ?
                      :)
                      • aniela_ Re: Aniela a sprawa 04.03.02, 15:34
                        a czy pielegnujesz tors na solarium?
                        zaniekopojona a.
                        • gagatek3 Re: Aniela a sprawa 04.03.02, 15:38
                          ależ moje Aniele, mój brązowy tors mam na stałe, bez potrzeby ulepszania :)
                          • garfield01 Re: Aniela a sprawa 04.03.02, 15:42
                            znaczy sie murzynek bambo jestes?

• aniela_ Re: Aniela a sprawa 04.03.02, 15:44
                              maly zawistny garfield.. jakie pobudki zasluguijące na potepienie Tobą kierują?
                              no jakie?
                              • gagatek3 Re: Aniela a sprawa 04.03.02, 15:45
                                pluszowe
                                • _tequila_ Re: Aniela a sprawa 04.03.02, 15:46
                                  Witam - przyszlam popitolic troche z wami...
                                  • gagatek3 Re: Aniela a sprawa 04.03.02, 15:48
                                    Witaj Piękna, co słychać?
                                  • aniela_ Re: Aniela a sprawa 04.03.02, 15:48
                                    zastap mnie tekila., wystarczy ze bedziesz lezec i pachniec, i ze bedziesz
                                    piekna.
                                    ja poswiecona dzis jeste (pracy ;)
                                • the_ladybird Re: Aniela a sprawa 04.03.02, 15:48
                                  dobrze, że nie aksamitne :)
                                  • gagatek3 Re: Aniela a sprawa 04.03.02, 15:50
                                    nie widziałem jeszcze aksamitnych garfieldów ;)
                                    • the_ladybird Re: Aniela a sprawa 04.03.02, 15:51
                                      dlatego dobrze ;)
                                  • _tequila_ Re: Aniela a sprawa 04.03.02, 15:50
                                    Czy ktos moze mnie zaslonic przez zgubnym dzialaniem plazowego slonca?
                                    To lezenie i pachnienie jest bardziej meczace niz dajmy na to granie w
                                    siatkowke ;)
                                    • gagatek3 Re: Aniela a sprawa 04.03.02, 15:53
                                      osłonię Cię własnym torsem :) granie w siatkówkę jest znacznie męczące
                                      zapewniam Cię moja droga, choć...hohoho zabawne , szczególnie jak się obserwuje
                                      piękne kobiety ;-))))
                                      • _tequila_ Re: Aniela a sprawa 04.03.02, 15:58
                                        to jeszcze spraw zebym nie slyszala ciagle tupotu bialych mew....
                                        Tequila po burzliwym weekendzie
                                  • garfield01 Re: Aniela a sprawa 04.03.02, 15:51
                                    aksamitne to ja mam futro,o!
                                    no i jeszcze zmysly;) cokolwiek by to znaczylo...
                                    • the_ladybird Re: Aniela a sprawa 04.03.02, 15:51
                                      Aksamitne futro? Obrzydlistwo!
                                      • aniela_ Re: Aniela a sprawa 04.03.02, 15:53
                                        sztuczne mam nadzieje.
                                        a. ekologiczna
                                        • gagatek3 Re: Aniela a sprawa 04.03.02, 15:55
                                          Umiłowana Anieli, gdzie to się ukrywasz?
                                          • ja_nek Re: Aniela a sprawa 04.03.02, 15:58
                                            Anioły w chmurach, anielice jeszcze nie wiem - przed ekranami?
                                            • aniela_ Re: Aniela a sprawa 04.03.02, 16:02
                                              przygniotly mnie Sprawy Wagi Państwowej
                                              • gagatek3 Re: Aniela a sprawa 04.03.02, 16:05
                                                ale Twa uroda uszczerbku nie doznała?
                                              • the_ladybird Re: Aniela a sprawa 04.03.02, 16:05
                                                To trzeba skrzyknąć większą gromadę... Sama nie poradzisz :(
                                                Może gagatek? A nawet trzech?
                                      • garfield01 Re: Aniela a sprawa 04.03.02, 16:00
                                        a co zapchlone bys wolala?
                                        mam aksamitne, lsniace, ladnie utrzymane - bo ja takie male ptaszki ja ty
                                        garsciami zjadam!;)

the_ladybird napisał(a):

> Aksamitne futro? Obrzydlistwo!

• the_ladybird Re: Aniela a sprawa 04.03.02, 16:03
                                          garfield01 napisał(a):

> a co zapchlone bys wolala?
                                          > mam aksamitne, lsniace, ladnie utrzymane - bo ja takie male ptaszki ja ty
                                          > garsciami zjadam!;)

Słowa nie rzeknę...
                                          Złośliwy czy niedouczony?
                                        • gagatek3 Re: Aniela a sprawa 04.03.02, 16:03
                                          ciiiszej mościgarfield, bo greenpace się tu zaraz pojawi ;)
                                          pomijam fakt, ze chyba mowies o biedronce
                                          • aniela_ Re: Aniela a sprawa 04.03.02, 16:10
                                            zawsze mowilam: chamstwo sie zjezdza z calego swiata
                                            • gagatek3 Re: Aniela a sprawa 04.03.02, 16:14
                                              o Aniele, chylę się przed Tobą z szacunkiem dla Twej madrości. Masz absolutna
                                              słuszność, nie wiadomo kto, skąd, w jakim celu, po co , na jak długo, z kim, z
                                              czym, o czym i dlaczego , gggrrr....... dunhillem się zaciągnę, bo mnie troszke
                                              ponioslo
                                            • ja_nek Re: Aniela a sprawa 04.03.02, 16:15
                                              Co za potwarze rzucasz, a chcieli tylko pomóc.
                                              • gagatek3 Re: Aniela a sprawa 04.03.02, 16:17
                                                alez Panie Janek, skoro nieumiejętnie to czynia, damy się wkurzają, ot co.
                                          • garfield01 Re: Aniela a sprawa 04.03.02, 16:27
                                            biedronki to zyczenia spelniaja czy jakos tak, nie?
                                            a greenpeace (jak juz;)) to czemu mam sie bac? pod ochrona jestem jako gatunek
                                            szczegolnej urody i waznosci- garfield, kot zlosliwy:)

gagatek3 napisał(a):

> ciiiszej mościgarfield, bo greenpace się tu zaraz pojawi ;)
                                            > pomijam fakt, ze chyba mowies o biedronce

• ja_nek Re: Aniela a sprawa 04.03.02, 17:56
                                              Garfield, Ty pręgowany jesteś? Phi, to Ty jako gatunek zagrozony wymarciem
                                              powinieneś być hołubiony. Zwłaszcza przez istoty wyższego rzędu nieuwzględnione w
                                              żadnej systematyce.
                                              A propos hmmm, mam pytanie natury formalnej, czy anioły też są pod ochroną?

Aha i zostawmy tego Pana Janka, Janek jestem po prostu.
                                              • aniela_ Re: Aniela a sprawa 05.03.02, 16:22
                                                aha moze Janek jest Janek ale ja jestem Pani Aniela. zwlaszcza dla niektorych
                                                (oni wiedzą i kim mowię kiedy patrzę na nich znacząco). nene Janek na Ciebi
                                                patrzę bardziej powłoczyscie niż znacząco ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka