ignatz 05.03.02, 00:12 Do raportu, staruszku. Bo forum traci juz kolory. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
garfield01 Re: Łer dy fak is Mreck? 05.03.02, 09:55 Mreck, przybywaj, chlopie! nudzi sie mi tutaj jak w sanatorium i to jeszcze poza sezonem:( Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Łer dy fak is Mreck? 05.03.02, 13:27 czemu zwłoki niepokoicie? zupełny brak szacunku dla spraw wiekuistych. Chłodem zionę i stęchlizną. Odpowiedz Link Zgłoś
morgan&co Re: Łer dy fak is Mreck? 05.03.02, 13:36 Pora zmartwychwstać. I nie musi to być "..trzeciego dnia.." Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Łer dy fak is Mreck? 05.03.02, 13:45 mreck napisał(a): > czemu zwłoki niepokoicie? zupełny brak szacunku dla spraw wiekuistych. Chłodem > zionę i stęchlizną. bez zbędnej zwłoki to czynimy:) witaj Odpowiedz Link Zgłoś
garfield01 Re: Łer dy fak is Mreck? 05.03.02, 14:34 sie nie dziwie, ze w tym ogarnietym nuda grajdole, gdzie nie dlugo nawet piasku zabraknie, mreck kopyta wyciagnal;)) i nawet nie zabalsamowano towarzysza zabaw? uj, niedobrze, niedobrze! moze cos mocniejszego postawi na nogi? kelner juz ciagnie przenosny barek - WUALA!!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: Łer dy fak is Mreck? IP: 192.168.1.* 05.03.02, 14:42 chyba bareck? czyż nie? specjale pzdr zza światów dla Basi. Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Łer dy fak is Mreck? 05.03.02, 14:45 a dziękuję:) opowiedz jak tam w zaświatach? żukosoczki istnieją ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: Łer dy fak is Mreck? IP: 192.168.1.* 05.03.02, 15:03 zastanawiajacy brack anieli. w zaświatach. czyzby delegacja? co to żukosoczki? Dzieki ci Basiu za specjalna pamięć. Wracam do trumny. 31 marca zatocz głaz na mą mogiłę. ;))) i odkurz czasami epitafium. cze. Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Łer dy fak is Mreck? 05.03.02, 15:14 Qrcze chyba wszyscy wyladowali w zaswiatach... Jest tu ktos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Łer dy fak is Mreck? IP: 157.25.200.* 05.03.02, 15:16 Mreck - czemu 31. marca?! Czemu głaz?! Czemu odkurzać?! Kto Cię tak ukrzywdził?!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Łer dy fak is Mreck? IP: 157.25.200.* 05.03.02, 15:24 Faktycznie, ten ostatni "Mreck" nie był zalogowany. To jakiś zewnętrzny Mreck. Podpucha?! Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Łer dy fak is Mreck? 05.03.02, 15:27 Podpucha jak nic, nawet wietrze kogos konkretnego.... Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Łer dy fak is Mreck? 05.03.02, 15:32 chyba wiem ale nie powiem.... a zmieniajac dyskretnie temat - u Ciebie tez tak pieknie swieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Łer dy fak is Mreck? IP: 157.25.200.* 05.03.02, 15:41 Oj, jak świeci! I zwykłe warszawskie budynki, które widzę z okna, w tym białym świetle wyglądają jak mauretańskie budowle w afrykańskim słońcu. Może nawet wyglądają ładniej niż piasek w lipcu na plaży? Podzieliłam się tą refleksją z szefową. Wyraziła uznanie, że potrafię oderwać się od przyziemnej szarości dnia powszedniego. Czy zdarzyło się Wam, by ktoś wyraził uznanie w chwili, kiedy oczekujecie raczej przywołania do porządku? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Łer dy fak is Mreck? 05.03.02, 15:32 widuje mrecka czasem wieciegdzie a. Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Łer dy fak is Mreck? 05.03.02, 15:34 Ejże miłe Panie, zajrzyjcie do historii starozytnej, Mreck nie zawsze się logował. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatka Re: Łer dy fak is Mreck? 05.03.02, 15:54 niooo i jak tam? cały dzien jakiś puchy tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Łer dy fak is Mreck? IP: 157.25.200.* 05.03.02, 15:57 Nie wiem, jak inni, ale ja się dzisiaj obudziłam z trudem, przez ułamek sekundy pomyślałam, że na całe szczęście dziś już piątek. A potem oprzytomniałam. No i o czym tu gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Łer dy fak is Mreck? 06.03.02, 08:50 żukosoczek to taki filmowy bohater z zaświatów - beetle juice. Ale,ale ,mrecku (mam nadzieję ,ze nie mam racji) ale czy tego pogrzebu nie wyprawia Ci przypadkiem Twoje IP? Jeżeli jednak moje przypuszczenia są słuszne ,to życzę Ci szybiego zmartwychwstania za sprawą jakiegoś innego IP. Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Łer dy fak is Mreck? 06.03.02, 09:02 Widzisz, a ja chciałam się z nim założyć. Tyle mogłam wygrać.... :( Chlip. Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Łer dy fak is Mreck? 09.03.02, 18:55 ja, to ja, bez watpliwości, logowany i nie logowany. 31 kończę karierę białego kołnierzyka i zostaję przedsiębiorcą. Porzucam błocko, dżdzowniczki i wodnika szuwarka. Zwłoki wtaszczylem do piramidy. Leżą i wysychaja. basta. Bezduszna machina kapitalizmu, która pozwala bogacić się bogatym, i ubożeć ubogim, skazuje mnie na kooperację, z dotychczasowym, niestety pracodawcą (raczej jest on pracobiorcą, chyba bo to ja świadczę pracę na jego rzecz?) Summa sumarum, w ramach szykan, pozbawia mnie szybkiego łącza z netem, a ponadto każe sobie za wszystko płacić złotówkami, które jak wiecie wymienialne są nie tylko na euro, ale i na dulary. Pewnie nawet będę musiał w ramach umowy coś robić, od czego sie juz zdążyłem odzwyczaić, co pewnie spotkało juz większość z Was. Nic to! Wszystko to poto, żeby jakis facet z warszawy mógł sobie kupić dom z basenam na kajmanach, albo karaibach. ;) Uwielbiam warsiawiaków, to taki pomysłowy ludek. no! żeby wymyslić II wojnę Światową, poto żeby przejąć majątek Schichała, Kruppa itp, i w 55 lat po wojnie oddać go z zyskiem z powrotem w ręce austryjaków. No! A wszystko to w ramach czystek etnicznych. brrr. Pzdr dla wszystkich prócz r. cze! Odpowiedz Link Zgłoś
morgan&co Re: Łer dy fak is Mreck? 10.03.02, 14:08 "Niech mu praca lekką a wypłata ciężką będzie" Aha,i jeszcze to: całe życie myślałem że mieszkam w Warszawie. Pomyłka. Nie mogę być,qrka,"warsiawiakiem" ponieważ nie posiadam willi, a własny basen to miałem tylko raz-w szpitalu. Dbaj o zwłoki,mogą się przydać ;))) obserwator Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: Łer dy fak is Mreck? IP: 172.17.2.* 11.03.02, 18:17 mreck napisał(a): > ja, to ja, bez watpliwości, logowany i nie logowany. 31 kończę karierę białego > kołnierzyka i zostaję przedsiębiorcą. Czy to znaczy, że zakładasz prywatny zakład pogrzebowy? Zapewne Mreck & kompany. > Zwłoki wtaszczylem do piramidy. Leżą i wysychaja. basta. Chyba trafiłem z tą branżą. Lepiej nazwij się "Mrechny Zakład Pogrzebowy - Pociecha". > > Pewnie nawet będę musiał w ramach umowy coś robić, od czego sie juz zdążyłem > odzwyczaić O ty świntuszku... > Wszystko to poto, żeby jakis facet z warszawy mógł sobie kupić dom z basenam na > kajmanach, albo karaibach. ;) Nic nie stoi na przeszkodzie byś i ty kupił sobie taki domek. Ktoś ci broni? > Uwielbiam warsiawiaków, to taki pomysłowy ludek. > no! żeby wymyslić II wojnę Światową, poto żeby przejąć majątek Schichała, > Kruppa itp, i w 55 lat po wojnie oddać go z zyskiem z powrotem w ręce > austryjaków. No! A wszystko to w ramach czystek etnicznych. brrr. Ooooo! To warsiawiacy wymyslili II Wojnę Swiatową? Ogłoś tą rewelację w jakimś naukowym piśmie. Zapewne czeka cie nagroda Nobla za to odkrycie. > Pzdr dla wszystkich prócz r. cze! cze! Jakbyś potrzebował jakiś kontakt z pogotowiem ratunkowym, to dzwoń 999. Lub 997 - tam cię lepiej przyjmą. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Łer dy fak is Mreck? 12.03.02, 01:45 Jak zwykle, 1:0 dla Mrecka. Co, Roro, nieobecni nie maja racji? A moze kopanie lezacego to Twoje codzienne zajecia? Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Łer dy fak is Mreck? 12.03.02, 15:55 uważaj roro bo cię postraszę z zaświatów: UUUUU! he, he. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Łer dy fak is Mreck? 12.03.02, 16:35 mnie na ten przykład mógłbys postraszyć z zaswiatów. nadaję się do straszenia jak raz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Łer dy fak is Mreck? IP: *.pw.edu.pl 13.03.02, 14:00 Mreck wybacz, ale wiekszego idioty od ciebie to tu chyba nie ma. Po prostu wtorny analfabetyzm. Austriak pisze sie "Austriak" a nie "Austryjak". Ciekawe, jak bys napisal "miękki" lub "lekki" - zapewne "miętki" i "letki". Nie ma letko Mrecku, jak sie w mlodosci nie chcialo uczyc, to teraz trzeba zarabiac na suszeniu zwlok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Łer dy fak is Mreck? IP: *.mst.gov.pl 13.03.02, 14:26 aga:)co Cię tu sprowadza? masz tu rodzinę, przyjaciół? czy masz po prostu pod ręka słownik ortograficzny więc przyszłaś ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Łer dy fak is Mreck? 14.03.02, 07:50 wyszepczę droga Ago - czemóż nie wolno mi napisać Austryjak? Wszak ledwie sto lat temu tak się pisało? Czy ktoś Ci zwrócił uwagę, że pisze się "się" a nie "sie" "młodości" a nie "mlodości" "wtórny" a nie "wtorny" "większego" a nie "wiekszego" "byś" a nie "bys" "chciało" a nie "chcialo" Przecież masz komplet "ą, ę, ś, ć, ź itp." i dlaczego używasz formy "nie ma letko" Parafrazujesz? Rozumiem te "letko" w kontekście poprzedniego zdania, ale dlaczego zastosowałaś konstrukcję z czsownikiem posiłkowym "ma"? Chyba poprawniej byłoby "nie jest letko" czyżby kolokwializm? a może rodzice z Pomorza? Pomorzacy czasem mówią " nie ma widać" A poza tym mreck pisze się z małej litery. Poza tym, to ty rzuciłaś pierwsza tym kamieniem. I powiniem być to kamień bez skazy. W jednym poście chcesz być obraźliwa, dowcipna, błysnąć wykształceniem (matura?) znieważyć staruszka, zbeszcześcić zwłoki (nekrofilia? satanizm?) Chciałaś być za tem interesująca, zamanifestować swoją obecność przy dziurce od klucza. Proszę Cię, jeżeli chciałaś mnie obrazić, to nie zaczynaj od "Mreck wybacz" tylko napisz co Ci w duszy gra. Nasraj po prostu na nagrobek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: Łer dy fak is Mreck? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.02, 09:35 mreck napisał(a): > kto to mreck? ;) zagadka sfinksa?;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Łer dy fak is Mreck? 14.03.02, 09:40 Jeden z maluczkich. Stworzonko boże, co to mu ego wyrosło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Mreck, baranie IP: *.pw.edu.pl 14.03.02, 12:34 Poczytalam troche twoich innych tekstow. To jednak wtorny analfabetyzm (a moze pierwotny). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n. Aga. IP: 19.150.112.* 14.03.02, 12:54 a moze jakas konstruktywna opinia a nie wycieczki osobiste co? jesli mreck jest baranem, to czym ty jestes? jednokomorkowiec sie obrazi za zaliczenie cie do tej samej podgrupy bezkregowcow/bezmozgowcow? jesli poczytalas troche tekstow to znasz "konwencje plazy", chyba ze twoje czytanie to tzw. "przelecenie tekstu" bez zrozumienia tresci. zbyt duzy wysilek umyslowy, zmeczylas sie? to idz odpocznij. Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: Do Agi i jej podobnych. 14.03.02, 13:14 nie wiem kto to jest Aga i pewnie z tego powodu nic nie tracę, choć jestem przekonany, że mamy tu do czynienia z jakąś dziwną postacią, która wytyka komuś błędy sama je popełniając. No cóż, nie chciało się chodzić do szkółki na odpowiednie lekcje.... Ale spróbuj sie pouczyć, może teraz Ci się uda? To nie jest takie trudne, chyba że myślisz inną częścią ciała niż ta, która jest do tego przeznaczona? Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Do Agi i jej podobnych. 14.03.02, 13:51 tak,właśnie ,może jeszcze zaraz nam Aga powie ,że mrecki nie istnieją;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Do Agi i jej podobnych. 14.03.02, 13:53 A może to MrEck powinien powiedzieć, że Agi nie istnieją? Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Do Agi i jej podobnych. 14.03.02, 13:56 mreck powie- Agi-la mnie to;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Do Agi i jej podobnych. 14.03.02, 13:57 basia! napisał(a): > mreck powie- Agi-la mnie to;) Albo: Aligato Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Do Agi i jej podobnych. 14.03.02, 14:02 Albo: A gitara jej w siedzenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Rym dla Agi 14.03.02, 14:05 My się Agi nie boimy pewuenu pod pachą nie nosimy Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Rym dla Agi 15.03.02, 09:05 w tej nierownej walce staję po tronie agi. a. wbrewkoniukturalna Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: Rym dla Agi 15.03.02, 09:10 aniela_ napisał(a): > w tej nierownej walce staję po tronie agi. > a. wbrewkoniukturalna zdrajczyni Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Rym dla Agi 15.03.02, 09:12 nene. Aniela jest właśnie baaardzo wierna. Sobie, ofkoz :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Rym dla Agi 15.03.02, 09:44 aniela_ napisał(a): > w tej nierownej walce staję po tronie agi. > a. wbrewkoniukturalna aniela,zawsze wierna władzy (tronowi) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: Rym dla Agi 15.03.02, 10:59 basia! napisał(a): > aniela_ napisał(a): > > > w tej nierownej walce staję po tronie agi. > > a. wbrewkoniukturalna > > aniela,zawsze wierna władzy (tronowi) ;) Ta skłaf jest zdrajczyni, hołk!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Rym dla Agi 15.03.02, 11:02 nene naprzeciw tłumu stanę rejtanem. ciałem swoim agę zasłonię. Odpowiedz Link Zgłoś
gagatek3 Re: Rym dla Agi 15.03.02, 11:03 Alez carina, dlaczego Twoje cudowne ciało chcesz poświęcic?!? Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Rym dla Agi 15.03.02, 11:08 wirtualnych ciał można mieć wiele ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Rym dla Agi 15.03.02, 11:37 Oczywiście, gagatku. Właśnie lepię sobie taki idealny zewłok. Z Ciebie też trochę wezmę :) Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: Rym dla Agi 15.03.02, 11:05 aniela_ napisał(a): > nene naprzeciw tłumu stanę rejtanem. ciałem swoim agę zasłonię. Rejtan to się chyba położył i rozerwał szaty na piersiach, w związku z tym oczekujemy ripleja Odpowiedz Link Zgłoś
gagatek3 Re: Rym dla Agi 15.03.02, 11:07 Nie czyń tego najmilejsza !!! Biel Twojego Niebianskiego ciała, porazi oczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Rym dla Agi 15.03.02, 11:28 aha gawiedz sie zebrała jakas. to wielbiciele? Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: Rym dla Agi 15.03.02, 11:42 aniela_ napisał(a): > aha gawiedz sie zebrała jakas. to wielbiciele? może wielbi, ale dlaczego od razu ciele? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Rym dla Agi 15.03.02, 11:53 boskiego. nie bójmy się uzyc tego slowa najwlasciwszego Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Rym dla Agi 15.03.02, 11:52 Odważny, Hansi, jesteś. Tak Anielę nazywać. Ho ho! Odpowiedz Link Zgłoś
gagatek3 Re: Rym dla Agi 15.03.02, 11:57 czy to aby nie potomek niejakiego Klossa i Brunera ? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Rym dla Agi 15.03.02, 12:01 aha torturowany odpowiednio intensywnie potwierdzi na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Do Agi IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 15.03.02, 12:09 To mowisz, że Austryjak pisze sie - "Austriak"? Kurcze nie wiedziałem. Z tym letkim i miętkim to już chyba przesadzasz. Poza tym ("poza" pisze się razem, czy osobno?) twoje uwagi co do mrecka uwazam za całkowicie uzasadnione. I mimo, że nie przepadam za forumowiczami poprawiającymi czyjeś błędy ortograficzne (prawda rigel?), to murem stanem po twojej i Anieli stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: do roro 15.03.02, 12:33 Gość portalu: n. napisał(a): > "stane", nie "stanem" stanem alejkum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: do roro IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 15.03.02, 12:35 Gość portalu: n. napisał(a): > "stane", nie "stanem" O, kolejny nauczyciel polonista do nas zawital. Mam nadzieje, że nie z Austryi. Nie bedzie letko z tobom. Trza bedzie uwazac na ortografie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n. Re: do roro c.d. IP: 19.170.210.* 15.03.02, 13:08 ani nauczyciel, ani polonista, czlowiek, ktory ciemnoty nie toleruje. poprawiasz? sprawdzasz? nauczasz? oceniasz? to sam badz poprawny.. itd. a jesli chcesz juz "malpowac" lokalna gware to chociaz rob to z klasa. to co robisz teraz jest zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Do roro 15.03.02, 12:40 Roro, dzięki za przypomnienie za co Cię nie lubię. Żegnam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: Do roro IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 15.03.02, 12:48 e.silver napisał(a): > Roro, dzięki za przypomnienie za co Cię nie lubię. To ty mnie nie lubisz??????? A tak właściwie, to za co? Bo ja cie bardzo. > > Żegnam Gdzieś wyjeżdżasz? Może na dłużej? Szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Do roro IP: 157.25.200.* 15.03.02, 12:53 Jakoś dzisiaj nie miałam czasu na plażę zajrzeć. Teraz zajrzałam. Ręce, nogi, majtki opadają! Czy to ta sama plaża, na której odpocząc było można w przemiłym gronie? Jakieś wycieczki osobiste - gramatyka, ortografia i interpunkcja zamiast winka schłodzonego, kocyka i okularów przeciwsłonecznych? Nene... Pora umierać! Oddalam się więc wraz z kocykiem i okularkami. Winko też na uboczu sączyć będę:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: Do mrecka IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 15.03.02, 16:29 Gość portalu: Misia napisał(a): > Jakoś dzisiaj nie miałam czasu na plażę zajrzeć. Teraz zajrzałam. Ręce, nogi, > majtki opadają! Czy to ta sama plaża, na której odpocząc było można w przemiłym > > gronie? Jakieś wycieczki osobiste - gramatyka, ortografia i interpunkcja > zamiast winka schłodzonego, kocyka i okularów przeciwsłonecznych? Nene... Pora > umierać! Oddalam się więc wraz z kocykiem i okularkami. Winko też na uboczu > sączyć będę:( Widzisz mreck co żeś narobił. Odpowiedz Link Zgłoś