Dodaj do ulubionych

let's rock

02.06.04, 13:49
motyla.noga.webpark.pl/
Obserwuj wątek
    • emusia Re: let's rock 02.06.04, 14:09
      powiedzieli ze skjuzmi, ale nie da rady.
      • basia Re: let's rock 02.06.04, 14:31
        żałuj emula, hehe. Piękna meszczyna niejedna na tej stronie.
        • emusia Re: let's rock 02.06.04, 14:41
          opowiedzcie wlasnymi slowami.
          • basia Re: let's rock 02.06.04, 14:50
            to są cudne bojsbendy z lat 70.
            • basia Ps 02.06.04, 14:52
              oni mi wyglądają na takich co o łonach jezior śpiewali.
        • czarnajagoda Re: let's rock 02.06.04, 14:42
          a u mnie limit transferu przekroczony, a nie żadna pięna męszczyzna :,((
          • emusia Re: let's rock 02.06.04, 14:43
            o to to. wiele nas łączy jagódko. nie chcesz byc obiektem uczuc papera? moze
            nie zauwazy roznicy. moge sie wymienic.
            • czarnajagoda Re: let's rock 02.06.04, 14:53
              e nie, ostatnimi czasy mam średnio dobre doświadczenia z byciem obiektem
              czyichkolwiek uczuć... zwłaszcza nazbyt gwałtownych, więc pozostając w
              wdzięczności za propozycję, jednak pozostanę przy dotychczasowych
              wielbicielach...
              • emusia Re: let's rock 02.06.04, 14:57
                pytanie natury refleksyjnej:
                dlaczego chlopakom, ktorzy mi sie podobaja, nie podobam sie ja, a tym, ktorzy
                mi sie nie podobaja, podobam sie ja?
                • magdal_l Re: let's rock 02.06.04, 14:58
                  aha, dobre pytanie. ja też chcę wiedzieć
                • czarnajagoda Re: let's rock 02.06.04, 14:59
                  wiesz, czemuś od dłuższego już czasu znaleźć nie mogę odpowiedzi na tak
                  postawione sobie pytanie ;))
            • paper_clips Re: let's rock 02.06.04, 15:00
              wiec mnie rzucasz niedobra emmo , Tak !
              a lato dopiero przed nami .Pozwól ze na pozegnanie zagram ci na gitarze:)
              C C7 c c7
              III
              E|---|---|-
              • piotr_c Re: let's rock 02.06.04, 15:59
                Trzeba przyznać że to jednak romantyczna dusza, i z klasą. Może Emu jednak się
                zastanów.
                • tiresias Re: let's rock 02.06.04, 16:02

tak, gościu jest kul. piękne teksty wysyła, na gitarze pogrywa.
                  inny to od razu "a może jesteś ruda?" itp.
                  fajny gość
                  ale tak to jest....
                  ja z chłopakami mam tak jak emula.
                  co mi się który podoba to ja mu znowuż nie!
                  • piotr_c Re: let's rock 02.06.04, 16:21
                    No to faktycznie masz problem. ale może czeka ten twój zaraz gdzieś blisko a ty
                    go nie zauważasz.
              • emusia Re: let's rock 02.06.04, 19:56
                gitara?
                umiesz grac na gitarze?
                to ja sie jednak inaczej na ciebie popatrze.
                • oxycort Re: let's rock 02.06.04, 20:17
                  Aha, taki np. ja, to na drumli umiem zagrać białego walczyka między innymi, ale
                  nieżebym się od razu lekramował, o nie!
                  ~~
                  ox
                  • emusia Re: let's rock 02.06.04, 20:24
                    mam ochote powiedziec ze jestes kochany ale czy ak li i jedynie wypada
                    albowiem?
                    • oxycort Re: let's rock 02.06.04, 20:30
                      Uważam, że to surowo wskazane jest ;)
                      ~~
                      ox
                      • oxycort Re: let's rock 02.06.04, 20:30
                        Nie wzbraniaj się
                        ~~
                        ox
                        • emusia Re: let's rock 02.06.04, 20:33
                          ale nie zostanie odebrane zle przez ludzkosc i adresata?
                          • oxycort Re: let's rock 02.06.04, 20:42
                            Aha, Nie zachodzi obawa.
                            A ludzki ogół ewentualny z pewnością doceni Twoją spostrzegawczość,
                            inteligencję i szczerość niepospolitą. :-)
                            ~~
                            ox
                            • emusia Re: let's rock 02.06.04, 20:50
                              ale czy przypadkiem nie przynioso mi sukni z welonem, a cygnaie nie beda czekac
                              z muzyka? bo nie o to michadzi takjakby.
                              • oxycort Re: let's rock 02.06.04, 20:55
                                W sensie, że przyjdo i mendelsonem zastukajo kopytami?
                                Enie...
                                ~~
                                ox
                                • emusia Re: let's rock 02.06.04, 21:03
                                  e jednak, nie jestem pewna. bo wiesz ja to z czysto przyjacielskich pobudek
                                  chce powiedziec. mozna tak, nie odbiorze tego zle?
                                  • oxycort Re: let's rock 02.06.04, 21:16
                                    Muf śmiało, nik nie słyszy bo fszyscy śpio (i żadna przyjacielska pobudka nie
                                    pomoże :))
                                    ~~
                                    ox
                                    • aniela Re: let's rock 02.06.04, 21:17
                                      aha potwierdzam ze spie. a oczy mam otwarte bo sie boje ciemnosci
                                    • emusia Re: let's rock 02.06.04, 21:19
                                      ale z zamknietymi oczami to powiem, bojac sie jednak tego okrzyku zgorszenia
                                      ktory moze sie rozlec.
                                      kochany jestes :-)
                                      • aniela Re: let's rock 02.06.04, 21:20
                                        o. az mi siepopkorn rozsypal normalnie! przez sen znaczy
                                        • oxycort Re: let's rock 02.06.04, 21:42
                                          Znaczy podjadasz przez sen?
                                          Pacz, Emusię spłoszyłaś! (czemuś to zrobiła?)
                                          ~~
                                          ox
                                          • emusia Re: let's rock 02.06.04, 21:51
                                            aha. siedzxe skulona usta zakrywajac jakby niewierzac, ze padly z nich tak
                                            smiale slowa i bojac sie ranka kiedy reszta sie zejdzie :-)
                                            • oxycort Re: let's rock 02.06.04, 21:56
                                              Enoweź, nie ma powodów się wstydzić! Nie skłamałaś przecież nawet. :-)
                                              ~~
                                              ox
                                              • emusia Re: let's rock 02.06.04, 22:02
                                                ja sie fstydze. ja sie boje sukni z welonem. papierowi pytanie o telefon
                                                wystarczylo do kupowania jej dla mnie.

a ten nie wygrales moze 20 milionow w totka? bo ja nie :-(
                                                • oxycort Re: let's rock 02.06.04, 22:27
                                                  O, to już po losowaniu? Niechno sprawdzę (schytrzyłem i 20 zakładów
                                                  postawiłem) :-)
                                                  Aha. Zagrajmy nim sprawdzę. Wolisz komplement z gatunku autentycznych, czy
                                                  połowę ewentualnej wygranej? :-)
                                                  (czy to już hazard?)
                                                  ~~
                                                  ox
                                                  • emusia Re: let's rock 02.06.04, 22:31
                                                    znczy wybieram bramki 1 i 2.
                                                  • oxycort Re: let's rock 02.06.04, 22:35
                                                    Anene, decyduj się razraz, bo mię ręka swiędzi w kolanie (ta obstukana) :-)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • emusia Re: let's rock 02.06.04, 22:37
                                                    eee. a jak nie wygrasz to co? zonk, do widzenia, koniec zabawy, zadnej nagrody?
                                                    bo jak tak to ja wole bramke numer 1.
                                                  • oxycort Re: let's rock 02.06.04, 22:43
                                                    Wytęż kobieco intuicje, zaciśnij piąstki i podejmnij męsko decyzje. Nojusz!
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • emusia Re: let's rock 02.06.04, 22:48
                                                    komplement chce. zeby nie wyszlo ze jestem chciwa na forse.
                                                  • oxycort Re: let's rock 02.06.04, 22:50
                                                    Aha, rozwiązanie konkursu po reklamach. Bąćcie z nami! :-)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • emusia Re: let's rock 02.06.04, 22:52
                                                    to ja moze pojde sie kapac na czas reklam? bede za jakies 15 minut do pol
                                                    godzinki. poczekaj z tym ogloszeniem wynikow do tego czasu :-)
                                                  • oxycort Re: let's rock 02.06.04, 22:59
                                                    Dobrze. A od czego zależy ów rozrzut w czasie trwania kąpieli? Od stopnia
                                                    przybrudzenia? Jakieś inne czynniki? :)

I skąd wziąć wyniki, gdyż lotto.pl ździepko nie funkjonuje...
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • emusia Re: let's rock 02.06.04, 23:17
                                                    od tego jak mi sie dobrze bedzie pluskalo w cieplej wodzie :-)
                                                    ale juz czysciutka i pachnaca pszyszlam uslyszec komplement, co go wybralama.
                                                    i podaj mi co zakresliles to ci powiem wyniki :-)
                                                  • oxycort Re: let's rock 02.06.04, 23:24
                                                    Anene, taki rażący brak zaufania źle wróży dopiero co zadzierżgniętej przy
                                                    pomocy kielni i cementu obopólnej przyjaźni naszej.
                                                    Toteż zapodaj mi najsamprzód wyniki, a ja zechcę wszystko rozsądzić wedle
                                                    wszelkich zasad sprawiedliwości i uznania swojego. :-)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • emusia Re: let's rock 02.06.04, 23:32
                                                    Duży Lotek 2 8 12 15 46 49

Express Lotek 11 17 27 28 39

Multi Lotek 2 6 10 12 20 23 25 30 37 40 41 42 43 45 53 55 57 61 68 69

Twój Szczęśliwy Numerek 9

dalam wszystko gdyz nie wiedzialam w ktorym to mozna bylo (chyba nie w
                                                    szczesliwym numerku, ale co tam), bo sama kuponu nie kupilam nic w budce
                                                    totkowej. i nie wygralam :-((((
                                                    ale ten komplement tobym chciala jeszcze dzis uslyszec.
                                                  • oxycort Re: let's rock 02.06.04, 23:56
                                                    Pierwszy kupon: 2 dwójki i 2 jedynki...
                                                    Dziś? Nie dam rady dziś, jeśli to nie ma być pańszczyzna :-)
                                                    Jutro. Pomyśl sobie, że dziśiaj to takie jutro, tyle że wczoraj. :-)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • oxycort Re: let's rock 03.06.04, 01:38
                                                    kupon drugi: 3 jedynki.
                                                    Cholera... A tak chciałem pójść już na emeryturę. Albo urlop ekskluzywny jakiś
                                                    przynajmniej.
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • oxycort Re: let's rock 03.06.04, 01:44
                                                    A co do Emusi...
                                                    Czyż nie intrygująco nam się wysublimowała ostatnio? Macie to? Hej, pobudka!
                                                    Przegapicie wszystko! To się dzieje na naszych oczach!
                                                    No i na kasę nie jest chciwa...
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • oxycort Re: let's rock 03.06.04, 01:57
                                                    Można z nią spokojnie pospacerować w środku nocy, uważam :-)
                                                    (Aha, można też np. maszerować po dziedzińcu tam i z powrotem na wzór jednego
                                                    starszego sierżanta brytyjskiej armii).
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • emusia Re: let's rock 03.06.04, 09:45
                                                    dzis jest jutro tyle ze dzis.
                                                    to kiedy ten komplement?
                                                    dzis mi sie niesttey snilo ze padal snieg. a ja kupowalam papierosy w kiosku. w
                                                    tym sniegu. nie wiem czemu tak, ale to stanowczo mniej romantyczne jest.
                                                  • oxycort Re: let's rock 03.06.04, 10:01
                                                    Aha, rzęsy masz jeszcze ładne dziś. To wiem. :-)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • emusia Re: let's rock 03.06.04, 10:06
                                                    stanowczo mi sie to bardziej oplacalo niz polowa tej twojej 'wygranej' :-)
                                                  • oxycort Re: let's rock 03.06.04, 10:50
                                                    Tylko i się nie rozwydrzyj zaś!
                                                    (aha, jak mi ktoś zarzuci, że Cię psuję to co mu powiem?)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • piotr_c Re: let's rock 03.06.04, 11:00
                                                    Ten śnieg to może sugestia nay wiecej nie kupować papierosów?
                                                  • emusia Re: let's rock 03.06.04, 15:49
                                                    zrebym to kupowala realnie je, tobym to mogla tak odebrac. ale jak nie kupuje?
                                                    moze powinnam wlasnie zaczac ;-)
                                      • oxycort Re: let's rock 02.06.04, 21:22
                                        Aha, wiem. :-)
                                        ~~
                                        ox
                                        • Gość: kanuk Re: let's rock IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.06.04, 21:41
                                          czy tu nie ma czegos do powielania ?
    • czarnajagoda o motyla noga! 03.06.04, 08:30
      a dziś to mnie się toto otworzyło... tylu fajnych facetów - będę miała o kim
      śnić co najmniej do końca roku...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka