basia 07.06.04, 09:37 wysłane przez policjanta do analizy przekazem pocztowym. Cudeńko, co nie? Przed chwilą w radio usłyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: Fałszywe pieniądze 07.06.04, 09:41 Znowu w Gizycku czy jakis nowy przypadek? Mam gdzies skan z artykulikiem o tym? Chetni? To sie nadaje do kolekcji tych stroy o facecie co chcial obrabowac bank, wiec wdzial maske, wyciagnal giwere i ustawil sie w kolejce do kasy. Ewentualnie o tym pl.przestepcy co to wlazl po drabinie przez okno do domu, narabowal, a potem chcial wyjsc i spadl lamiac sobie to i owo, bo w miedzyczasie ktos mu podiwanil drabine, na co nie byl przygotowany. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Fałszywe pieniądze 07.06.04, 09:44 Niestety nie dosłuchałam szczegółów. Skanik poproszę. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Fałszywe pieniądze 07.06.04, 09:50 Musze poszukac, to moze chwile potrwac ale mam na to liscie priorytetow pierwszoplanowych. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Fałszywe pieniądze 07.06.04, 09:53 sopoko, poczekam. I tak muszę siedzieć w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Fałszywe pieniądze 07.06.04, 09:54 Basiu, Bylo na wierzchu, to poszlo. Konfirmuj recywala, prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: Fałszywe pieniądze 07.06.04, 10:39 co sezon ogorkowy o tym slysze... nadchodzi lato? Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Fałszywe pieniądze 07.06.04, 10:51 w każdym razie nie było to lato z radiem... Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Fałszywe pieniądze 07.06.04, 11:29 Aha, w radio gadajo z powodu, że fczoraj w Krakowie w okolicach godz. 20 odbyła się uroczystość nominacji do antynobla - edycja Polska. Przypadek Giżyckiego policjanta był nominowany właśnie. Było pysznie :) Prowadził W. Mann, była prawdziwa noblistka (miała godne osobnego anobla urzadzenie z prywatnej kolekcji - pozytywkę karpia na desce, co wierzgał śpiewjąc cieńko sebską kolendę...) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Fałszywe pieniądze 07.06.04, 11:36 Jakieś inne nominacje pamiętasz? Cze:) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Fałszywe pieniądze 07.06.04, 11:40 www.znak.com.pl/antynoble/index.php ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Fałszywe pieniądze 07.06.04, 12:23 A niejaki Maciej Orłoś z przepastnych głębin zanadrza swego wydobył autentyczną ulotkę której nigdy nie wykorzystałbył w 'złotej czcionce' Teleexpressu, w obawie przed posądzeniem (purytańska krakoska społeczność jakoś go nie zniechęciła). :) A rzecz dotyczyła wyprodukowanego w 91 roku wziernika ginekologicznego, jednorazowego, gdzie w dołączonej doń oryginalnej ulotce stało: (cytat z pamięci) 'za pomocą łyżeczek wziernika rozewrzeć srom, końcówkę wprowadzić do pochwy ruchem śrubowym, postępowym, uśmiechając się przy tym szyderczo' ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Fałszywe pieniądze 07.06.04, 12:49 Zajrzałam, nawet zagłosowałam. nie rozumiem jednak, czego chcą od stolika wodnego? a czy wzierniki wielorazowego użytku też mają istrukcję ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Fałszywe pieniądze 07.06.04, 13:58 Chodzi Ci o te które są czescią większej całości? Jakiś konkretny rocznik? :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Fałszywe pieniądze 07.06.04, 14:27 szczerze mówiąc nie wiem o jakie mi chodzi;) w ręku ich nie miałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Fałszywe pieniądze 07.06.04, 12:50 Basiu, a jakiego radia słuchasz? moze byś mi poleciła stację, w której można wysłuchac wiadomości i zaznajomić z nowinkami wszelakimi? własnie zamierzam nabyc nowy radioodbiornik, a chciałabym się ubogacić intelektualnie :) PS. z góry dziękuję, za cudeńka zwłaszcza :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Fałszywe pieniądze 07.06.04, 14:30 moje jest całkiem stare radio.Nie wiem czy nowy odbiornik jednakowo ubogaci intelektualnie. Należy wsiąść na 3 stacji. Odpowiedz Link Zgłoś