Dodaj do ulubionych

onanogramy

24.01.12, 16:23
Znacie? Próbowaliście?
Można by wziąć coś na tapetę, tylko nie wiem, z jakiej branży...
Obserwuj wątek
    • nioszka Re: onanogramy 24.01.12, 16:24
      onanagramy, korekta :), to tak jak się na szybko pisze
      • baloo Re: onanogramy 24.01.12, 16:43
        O kurde, czy to są może jakieś, Państwo wybaczą, obsceniki ?
        • nioszka Re: onanogramy 24.01.12, 16:48
          A nene, chyba że ktoś ma obsceniczne nazwisko :)
          • baloo Re: onanogramy 24.01.12, 16:51
            Aha, a z czyich to nazwisk będziemy szydzić ? Bo ja bardzo chętnie , tylko żeby ten ktoś nie był zbyt blisko albo zbyt duży ;-)

I czy można będzie też wyszydzać czyjeś kalectwo , przy okazji ?
            • baloo Re: onanogramy 24.01.12, 16:54
              Posiłkując się Internetem znalazłem takie coś o :

"Stanisław Ignacy Witkiewicz u Barańczaka to Iwan Wiwissektycz Git-Łacina"

Nie wiem, czy czuję się na siłach ;-)
          • misiania Re: onanogramy 24.01.12, 16:52
            znaczy onanogramy jakoś bardziej interesujące mi się zdały od onanagramów. nie wiem, dlaczego.
            • baloo Re: onanogramy 24.01.12, 16:55
              No właśnie. Ale jakim regułom winny sprostać takie onanogramy ?
              Znaczy chodzi mi o reguły formalne, bo efekt końcowy chyba wiadomy ;-)
              • baloo Re: onanogramy 24.01.12, 16:56
                Czy o tym, że jakiś utwór jest onanogramem decydować ma tematyka ?
                Czy jakiś specyficzny rytm ?
                albo co ?
              • misiania Re: onanogramy 24.01.12, 16:58
                Chętnie bym wzięła udział w bóży muskuf na temat reguł tworzenia onanogramów, ale zamierzam opuścić fabrykę właśnie w tej chwili, póki się ciur nie zorientował, że go olewam :)
                • nioszka Re: onanogramy 24.01.12, 17:02
                  ja tez opuszczam fabrykę, potem napiszę, o co mi chodziło :D
                  • baloo Re: onanogramy 24.01.12, 17:12
                    nioszka napisała:
                    >> " potem napiszę, o co mi chodziło :D"

Aha, koniecznie napisz. A my z tego i tak zrobimy onanogram ;-D
                • baloo Re: onanogramy 24.01.12, 17:02
                  No tak. Podwójna dezercja.
                  • misiania Re: onanogramy 24.01.12, 17:26
                    Ale w drodze cichym ścigam was lotem...
                    • baloo Re: onanogramy 24.01.12, 17:45
                      O. Chcesz się oddać onanogramopisarstwu ?

--

Pytanie mam przy okazji : czy pisząc (choćby prozą) o manipulacjach pod płaszczykiem już tworzę onanogram ?
                      • baloo Re: onanogramy 24.01.12, 17:58
                        A czy napis "Ręce precz od Kuby" też zawiera elementy onanogramopisarstwa ? Czy jeszcze nie ?
                        • misiania Re: onanogramy 24.01.12, 18:22
                          Obscenki to fajna nazwa, że tak płynnie ponawiguję w odnogę tematu. aż szkoda, żeby się marnowała niewykorzystana.

Pójdź, Maryna, za oborę
                          zobacz mą mózgową korę.
                          • baloo Re: onanogramy 24.01.12, 18:25
                            Chyba o "obsceniki" misie rozchodziło w "mojej" odnodze - takie krótkie formy rymowane.

Ale "obscenki" też fajne - bardziej teatralne, dialogowe, moim skromnym ;-)
                          • baloo Re: onanogramy 24.01.12, 18:48
                            Pójdym, Jaśku, bo jus pora
                            Łoddoć sie władzy Amora

---
                            Chyba brniemy w jakieś rustykalia sobótkowe
    • baloo Re: onanogramy 24.01.12, 20:18
      Onanogram pod względem tematycznym może prezentować się mniej więcej tak :

Nie uzyskawszy nic u Helenki
      Leoś zdobywał swej ręki wdzięki
      Zaś dla Helenki strzała Amora
      Przybrała postać wibratora

Ale, przyznam się, osobiście, nie wiem , no doprawdy ...
      • nioszka Re: onanogramy 24.01.12, 21:39
        No dobra, widzę, że temat spalony :P
        Chodziło mi bardziej o formę zagadek, praktykowaliśmy takie coś na forum fanów MM, ale nie każdy anagramowanie lubi...
        • baloo Re: onanogramy 24.01.12, 21:49
          Enoweś. Miejsca jest tu pod dostatkiem, zmieści się i to i to ;-)
          Zaczynaj ...
          • nioszka Re: onanogramy 24.01.12, 21:52
            ale wiesz o co mi kaman?>
            • baloo Re: onanogramy 24.01.12, 21:54
              No zapodaj, to zobaczę, czy wiem ;-)
              A nie się czaisz, czajniku ;-)

------
              - Czy umie Pani grac na skrzypcach ?
              - Nie wiem, nigdy nie grałam ...
              • nioszka Re: onanogramy 24.01.12, 21:59
                OKi, wymyśliłam D
                Kto to może być: BASIA NORA DENTON ?
                • baloo Re: onanogramy 24.01.12, 22:13
                  Yyyy ... że tak powiem. I na kilka chwil zrobię mądrą minę ;-)

Ale ja tu jeszcze wrócę . No.
                  • nioszka Re: onanogramy 24.01.12, 22:15
                    Heh, tak myślałam właśnie :)
                    • baloo Re: onanogramy 24.01.12, 22:18
                      Aha. Z zaskoczenia mi psiknęłaś w oczy jak pieprzowym szprejem, uważam ;-)
                      Se pokicham trochę na boczku tymczasem.
                      Ani nawet nie wiem , w którę stronę szukać, Choć i Basia i Norma byłyby tusztusz ;-)
                      • nioszka Re: onanogramy 24.01.12, 22:20
                        W nazwisku już jest spory zbitek liter :0
                        A poszukiwana osoba to aktor i nie tylko, zagramaniczny :D
                        • baloo Re: onanogramy 24.01.12, 22:26
                          Aha. Znaczy ja mógłbym ewentualnie w filmie jakimś zagrać speca od filmów i aktorów , ale tak w realu to że tak powiem ...

Nie wiem, czy jednak nie przerzucić się na onanogramy ;-)))
                          • nioszka Re: onanogramy 24.01.12, 22:28
                            W Pitolniku o nim było, ale to już zdradzam całkiem ;D
                          • misiania Re: onanogramy 24.01.12, 22:31
                            to Człowiek Bez Żuchwy, uważam. czyli Ed Norton :)
                            • baloo Re: onanogramy 24.01.12, 22:37

Salma Hayek ?
                              Stana Katic ?
                              Clint Eastwood ?

Nic mi się nie zgadza ...

;-DDDD

• nioszka Re: onanogramy 24.01.12, 22:40
                                enoweście, droczycie się
                                • misiania Re: onanogramy 24.01.12, 22:41
                                  etam, droczymy, pełna powaga. swoją drogą nie wiedziałam, że Norton ma na pierwsze Basia.
                                  • baloo Re: onanogramy 24.01.12, 22:50
                                    A taki ja to jestem pewien , że jak się weźmie "Kot w Butach", to litery nijak się nie zgadzają
                                    ;-)

Za to wspomnienie Selmy i Stany powoduje, że zmierzam raczej ku obscenikom-onanogramom ;-)
                                    • nioszka Re: onanogramy 24.01.12, 22:52
                                      dobra, to twórzcie co tam chcecie ;)
                                      ja tu umysły chcę pobudzić do pracy, a tu taka wdzięczność, phi!
                                      • baloo Re: onanogramy 24.01.12, 22:54
                                        Nienoweś, ococho, przecież bierzemy udział i ćwiczymy ;-)
                                        • nioszka Re: onanogramy 24.01.12, 22:56
                                          To wymyślcie teraz Wy coś :P
                                          Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci itd.
                                          Do usłyszenia się z Państwem jutro :)
                                          • misiania Re: onanogramy 24.01.12, 22:59
                                            MALCOLM REYNOLDS też jakoś się nie chce z literek danych ułożyć. e, ta zagadka nie ma rozwiązania chyba.
                                          • baloo Re: onanogramy 24.01.12, 23:01
                                            Noniewiem. Jutro , gdy ludzie w białych kitlach będa sie nade mną pastwić, to może będę miał czas i wenę ;-)
                                            Dobranoc i dojutra
                                            • misiania Re: onanogramy 24.01.12, 23:09
                                              Nie daj się, Baloo! Someone ever tries to kill you, you try to kill 'em right back*

*Mądrości kapitana Reynoldsa.
                                              • baloo Re: onanogramy 24.01.12, 23:12
                                                Sie im nie dam, wiadomo, u mnie takich trzech na kilo wchodzi ;-)
                                    • misiania Re: onanogramy 24.01.12, 23:01
                                      takie mam przed sobą zdjęcie Stany fajne. nie porucznikowe w swej wymowie. akurat takie do układania onanogramów... Ale niestety, tu chyba nie ma możliwości wklejania fotek.
                                      • piotr_c Re: onanogramy 24.01.12, 23:09
                                        Można by linka do jakiejś strony. Ale jak się okaże niestosowna wg ostatnich reguł to jeszcze jajiś agent Smitch się tu na lince podciągnie
                                        • baloo Re: onanogramy 24.01.12, 23:14
                                          Powages ?
                                          link albo jotpeg do gołebnika. O.
                                          A różnych agętuf , Smithów i Tomków , to biere na siebie
                                          • misiania Re: onanogramy 24.01.12, 23:17
                                            Oj, aż takie zdjęcie to nie jest. ale ślę na gołębnik :)
                                            • misiania Re: onanogramy 24.01.12, 23:20
                                              dziwny jakiś adres twój miałam, z jedynką.
                                              • baloo Re: onanogramy 24.01.12, 23:23
                                                anene. takisam bez jedynki spóbuj.
                                                Dzięki from the mountain :-)
                                            • piotr_c Re: onanogramy 24.01.12, 23:36
                                              Tak czułem żę to się tak skończy. Fotka nie doleciała a pewnie agenci się teraz nad nią szczerzą.
                                              • nioszka Re: onanogramy 25.01.12, 12:46
                                                Może ktoś ma zagadkę? :)
                                                • emusia Re: onanogramy 25.01.12, 12:57

Nora, Kamil i Leo :P
                                                  • emusia Re: onanogramy 25.01.12, 12:59
                                                    (mogłabyś zarzucić linką do zabawy w onany na forum MM? Bo siedzę tam w krzaczkach, ale tego nie kojarze)
                                                  • nioszka Re: onanogramy 25.01.12, 13:01
                                                    forum.gazeta.pl/forum/w,25788,127857440,127857440,Baranczaka_zabawy_literowe.html
                                                    to jest z minionego lata, dodatkowo zaraz na początku ja linkowałam do starszego wątku
                                                  • emusia Re: onanogramy 25.01.12, 13:04
                                                    A, w czasie mojego urlopu to było, dlatego nie kojarzę :)
                                                  • nioszka Re: onanogramy 25.01.12, 13:02
                                                    Mariolka i Leon, hehe
                                                  • baloo Re: onanogramy 25.01.12, 13:18
                                                    Nieno, ja jednak zdecydowanie mało szaradziarski jestem. Chyba jednak wolę sobie poświntuszyć, ot tak, po prostu ;-)
                                                  • nioszka Re: onanogramy 25.01.12, 13:22
                                                    No to kto chce, niech świntuszy, kto zaś się czuje na siłach, niech przestawia literki :D
                                                  • baloo Re: onanogramy 25.01.12, 13:25
                                                    Otuszto.
                                                    ja jednak jestem miś o zbyt za bardzo małym rozumku
                                                  • nioszka Re: onanogramy 25.01.12, 13:37
                                                    alesz Baloo, co ty!
                                                  • emusia Re: onanogramy 25.01.12, 13:53

tu balon! wieś szok!
                                                  • nioszka Re: onanogramy 25.01.12, 13:59
                                                    Gorzej się jednak odgaduje, niż samemu układa, choć to ostatnie też nie jest proste :D
                                                    Ale będę próbować.
                                                  • baloo Re: onanogramy 25.01.12, 14:01
                                                    emusia napisała:

> tu balon! wieś szok!

Anene. Tak sformułowane zadanie zdecydowanie mi się nie podoba. No bo co w końcu doprawdy ...
                                                  • nioszka Re: onanogramy 25.01.12, 14:09
                                                    Emu, podpowiedz coś :D
                                                  • emusia Re: onanogramy 25.01.12, 14:13
                                                    no proste, poczytaj co jeden miś wypisywał w tym wątku ;)
                                                  • nioszka Re: onanogramy 25.01.12, 14:50
                                                    Mam! Mam!
                                                  • emusia Re: onanogramy 25.01.12, 14:54
                                                    dajesz!
                                                  • nioszka Re: onanogramy 25.01.12, 15:00
                                                    Baloo świntuszek :p
                                                    (ja tylko odgadłam, nie wymyślałam!)
                                                  • emusia Re: onanogramy 25.01.12, 15:03
                                                    Tobie też girlanda na szyję i szampan!
                                                  • baloo Re: onanogramy 25.01.12, 15:13
                                                    nioszka napisała:
                                                    > Baloo świntuszek :p
                                                    > (ja tylko odgadłam, nie wymyślałam!)

Aha. Pozwalacie sobie , widzę.
                                                    Stymże to całkiem nieprawda pszesz...
                                                  • emusia Re: onanogramy 25.01.12, 15:18
                                                    a skąd, droczymy się tylko miziając piórkiem po pleckach.
                                                  • baloo Re: onanogramy 25.01.12, 15:33
                                                    Aha , Szopen ukrył armaty w kwiatach,
                                                    a wśród tych waszych piórek wyraźnie pogrzebacz czuję ;-)
                                                  • baloo Re: onanogramy 25.01.12, 14:57
                                                    nioszka napisała:

> Mam! Mam!

No i no i ?
                                                  • baloo Re: onanogramy 25.01.12, 14:31
                                                    A ja mam pytanie, dlaczego nikt mi nie pogratulował wczorajszej wygranej ? Przecież zgadłem, nawet jeśli po podpowiedzi ...
                                                    To jest szalenie demotywujące.
                                                  • emusia Re: onanogramy 25.01.12, 14:34
                                                    Granuluje Baloo! oto girlanda kwiatów do zawieszenia na szyi, medal do przypięcia do piersi, a tu szampan do oblewania tłumu.
                                                  • baloo Re: onanogramy 25.01.12, 14:39
                                                    Aha. A kiedyś to Oxy za mniejsze wyczyny ciuma dostawał. Nienachalnie przypomnę.
                                                  • emusia Re: onanogramy 25.01.12, 14:42
                                                    aha, dobrze, że prokurator nie zapukał do jego bram.
                                                  • nioszka Re: onanogramy 25.01.12, 14:45
                                                    Nie żebym była upierdliwa, ale zgadnięcie to podanie imienia i nazwiska, a nie jakieś tam KotyWButach czy inne Salmy :P
                                                  • baloo Re: onanogramy 25.01.12, 14:49
                                                    Anene. uważam że Kot w Butach był szczałem w dziesiątkę, a nawet w setke.
                                                    Tyle, że kawy na ławę nie wylewałem. Bo kawy szkoda.
                                                  • emusia Re: onanogramy 25.01.12, 14:50
                                                    hmm, tak nieśmiało dodam, ze moja zagadka jest raczej nickiem i przydomkiem który dziś wymyśliłam. Chyba coś zepsułam :)
                                                  • nioszka Re: onanogramy 25.01.12, 14:52
                                                    To ja mam dwie wymyślone:
                                                    SENNA UNIA K.

DRUT, RURA, SAN.
                                                  • baloo Re: onanogramy 25.01.12, 17:13
                                                    1) ANNA SENIUK
                                                  • baloo Re: onanogramy 25.01.12, 19:09
                                                    2) ARTUR ANDRUS

Voila !
                                                  • baloo Re: onanogramy 25.01.12, 19:14
                                                    Tera ja :

Rand Hathedslot ?
                                                  • baloo Re: onanogramy 25.01.12, 22:25
                                                    No i ?
                                                    Czy ktoś jeszcze będzie się , uczciwszy uszy, onanagramizował ?
                                                  • nioszka Re: onanogramy 26.01.12, 09:18
                                                    aha, widzę że torpedujesz moje śmiałe idee, nieładnie, nieładnie;/
                                                    zostaw mi tu podpowiedź, a jak wrócę, będę rozkminiać :P
                                                  • baloo Re: onanogramy 26.01.12, 09:25
                                                    Jak torpeduję, jak nie torpeduję ? Normalnie, se siadłem i odgadłem i w zamian pozostawiłem zagatke.

To jest stary nasz przyjaciel, bohater plażowy sprzed lat. Prościutkie, że asz fstyt.
                                                  • nioszka Re: onanogramy 26.01.12, 09:30
                                                    Old Shatterhand, no teraz to prościutkie jest :P

Dobra, zadzieram kiecę i lecę, bo mi pociąg jeszcze gotowy odjechać sprzed nosa.
                                                  • baloo Re: onanogramy 26.01.12, 09:34
                                                    No mówiłem, że łatwizna. Nie zasługiwało na podpowiedź.
                                                  • emusia Re: onanogramy 26.01.12, 09:43
                                                    to ja trochę przybliże nas do setki.
                                                  • emusia Re: onanogramy 26.01.12, 09:47
                                                    nikt nie staje do wyścigu?
                                                  • emusia Re: onanogramy 26.01.12, 09:47
                                                    99
                                                  • emusia Re: onanogramy 26.01.12, 09:48
                                                    100! Wujkowi Baloo dedykuje!
                                                  • baloo Re: onanogramy 26.01.12, 09:52
                                                    Dzięuję.
                                                    Ale to zmienia faktu, że Ignatz miał racje : uprawiasz lamerkę ;-))

Zgaduj lepiej :

MIRKA SYS-OSET
                                                  • baloo Re: onanogramy 26.01.12, 09:52
                                                    102 to też ładna liczba. Taka ruda ;-)
                                                  • baloo Re: onanogramy 26.01.12, 10:04
                                                    I jeszcze to :

MIRUSIA DELEUCZE
                                                  • emusia Re: onanogramy 26.01.12, 13:59
                                                    EMUSIA RUDZIELEC
                                                    :D
                                                  • emusia Re: onanogramy 26.01.12, 14:01
                                                    ale ta mirka to trudna.
                                                  • baloo Re: onanogramy 26.01.12, 14:04
                                                    Brawo , masz cmoka ;-)

A Mirka łatwa jest. Tez Plażowy bohater.
                                                  • nioszka Re: onanogramy 26.01.12, 19:49
                                                    Mirka to Stary Eskimos.

To ja mam osobę nieplażową, choć w pewien sposób jest tu ostatnio obecna.

POLA BESS-ŁUWR.
                                                  • baloo Re: onanogramy 26.01.12, 21:53
                                                    POLA BESS-ŁUWR

Hehehe, no rzeczywiście od kilku lat obecny. Przeklinany od lat przez naszą Emusię oraz miliony innych Emuś i Ukaszków.
                                                    Mój idol, paniedziejaszku, jednym slowem ;-)
                                                  • baloo Re: onanogramy 26.01.12, 22:08
                                                    A ja z kolei mam postać jak najbardziej plażową, choć raczej nie występującą tu nigdy osobiście ;-)

MÓJ EARL KIRCK NEZONY
                                                  • baloo Re: onanogramy 27.01.12, 15:08
                                                    he he he , że tak powiem.
                                                  • nioszka Re: onanogramy 27.01.12, 15:24
                                                    że niby co?
                                                  • baloo Re: onanogramy 27.01.12, 15:37
                                                    Jak to że niby co. Mój earl kirck coś tam coś tam pozostaje nierozwiązany ;-)
                                                  • nioszka Re: onanogramy 27.01.12, 15:45
                                                    Abo jakieśtakie niestworzone postaci wymyślasz ;P
                                                  • baloo Re: onanogramy 27.01.12, 15:49
                                                    Anene. Istota to żywa (była) i jak najbardziej z tego Świata. Często wspominana na Plaży, choć nigdy nic osobiście nie napisała i nigdy nic nie napisze ;-)
                                                  • nioszka Re: onanogramy 27.01.12, 16:03
                                                    ożesz kurde, toś mi teraz dał ;D
                                                  • baloo Re: onanogramy 27.01.12, 16:34
                                                    Kombinuj, kombinuj. Sama chciałaś ;-)
                                                  • nioszka Re: onanogramy 27.01.12, 16:39
                                                    Ale ja Ci tu Banderasów czy Andrusów daje, a ty Eskimosa, OS czy teraz coś, wrrr.
                                                  • baloo Re: onanogramy 27.01.12, 16:41
                                                    Aha, ja uparcie trzymam się Plaży. Sama klasyka, nic nie ściemniam ;-)
                                                    Powodzenia.

No poszukaj, niewiele jest wokółplażowych postaci z "ó" w środku, pszesz...
                                                  • nioszka Re: onanogramy 27.01.12, 16:48
                                                    A Ty myślisz, że ja mam pamięć jak słoń :D

Ale spoko, będę myśleć, nie lubię zostawiać takich rzeczy. No, chyba, że ktoś będzie szybszy :P
                                                  • baloo Re: onanogramy 27.01.12, 19:53
                                                    Hehehe, że tak powiem.
                                                    Główkuj, główkuj. Dla ułatwienia dodam, że nie jest to ludź.
                                                  • nioszka Re: onanogramy 28.01.12, 19:48
                                                    Senkju za podpowiedź, już wiem :D
                                                    Króliczek Normy Jean (nie pamiętam, czy ona się pisała z kropką czy kreską)

To ja mam postać autentyczną, z ogólnie pojętego szołbiznesu.
                                                    ONA JAK NA RAMPIE.
                                                  • baloo Re: onanogramy 28.01.12, 21:57
                                                    Pięknie ;-)
                                                  • emusia Re: onanogramy 30.01.12, 09:02
                                                    o matko, odmętów mojej pamięci wyciągnęliście tego królika niczym z kapelusza ale nie mogę za nic czegokolwiek więcej skojarzyć z tym królikiem, oprócz tego, że chyba siedział pod wanną?
                                                  • nioszka Re: onanogramy 30.01.12, 09:12
                                                    dokładnie tyle ja też pamiętam, że jakaś akcja ratunkowa była...
                                                  • emusia Re: onanogramy 30.01.12, 11:20
                                                    ha, znalazłam ten wątek:

forum.gazeta.pl/forum/w,277,3909281,3909281,Siedze_i_rycze_.html
                                                    forum.gazeta.pl/forum/w,277,3914932,,Prosze_nadal_.html?v=2
                                                    co za emocje, dżizas, czytałam z wypiekami na twarzy, a jak telefon zadzwonił to aż podskoczyłam. Ale zaspojleruje, że wszystko dobrze się kończy.

• baloo Re: onanogramy 03.02.12, 11:05
                                                    Eno, piękna akcja, rzeczywiście ;-)

Nioszka : za cholerę nie wiem, o kogo cho... Inna rzecz, że nie bardzo mam ostatnio głowę do szarad.
                                                  • nioszka Re: onanogramy 03.02.12, 11:08
                                                    No to się nie męcz, skoro tak ;)

Powiem tylko, że to piosenkarka jest.
                                                  • baloo Re: onanogramy 03.02.12, 12:22
                                                    Aha, to bardzo cenna wskazówka ;-)
                                                  • nioszka Re: onanogramy 03.02.12, 13:05
                                                    Ma znanego męża, ojca i teściów :)
                                                  • baloo Re: onanogramy 03.02.12, 13:23
                                                    Aha. Zajmę się tym jutro, jak mawiała Scarlett O'Hara ;-)

Scarlettooharyzm, zwany inaczej prokrastynacją jest bardzo przyjemny w zastosowaniu.
                                                  • nioszka Re: onanogramy 03.02.12, 13:42
                                                    aha, tejk jor tajm D
                                                  • baloo Re: onanogramy 25.01.12, 14:48
                                                    Prokurator był zblatowany ;-)
                                              • baloo Re: onanogramy 25.01.12, 13:16
                                                piotr_c napisał:
                                                > Tak czułem żę to się tak skończy. Fotka nie doleciała a pewnie agenci się teraz
                                                > nad nią szczerzą.

Przesłałem Ci ją, Pietrze, żebyś nie był poszkodowany. Pani porucznik w całej okazałości, choć rzeczywiście, niezbyt porucznikowa ;-)
                                                • piotr_c Re: onanogramy 26.01.12, 12:50
                                                  Konsternację odczuwam bo dostałem od ciebie podziękowanie dla Misiani. Chyba gołąb upuścił ładunek po drodze
                                                  • baloo Re: onanogramy 26.01.12, 13:10
                                                    Poleciało jeszcze raz. Tym razem poprawnie.
                                                  • piotr_c Re: onanogramy 26.01.12, 13:43
                                                    A teraz to zupełnie co innego
                                                    Nie masz wrażenia że jej strój jest ryzykowny nas takim wietrze. Jakby tam jeden zatrzask puścił to zawał murowany . Wśród samców naokoło oczywiście
                                                  • baloo Re: onanogramy 26.01.12, 13:45
                                                    Ja tam bym się nie obawiał, pompke mam jak dzwon.

A jak powiedział mi ostatnio pewien Man in white : "Na coś trzeba. Połowa na zawał, druga połowa na raka" ;-)
                                                  • baloo Re: onanogramy 26.01.12, 17:25
                                                    Jak już pisałem, ciąg 1-1-1 bardzo satysfakcjonuje Monkową część mojej duszy ;-)
    • mreck Re: onanogramy 25.01.12, 14:58
      Hej pokazał Adam Ewie
      dwa jabłuska na d_zewie
      i oną gałązkę łysą
      co psy niej jabłuska wisą
      Hej.
      • misiania Re: onanogramy 25.01.12, 15:15
        o, wiedziałeś najwyraźniej, czym mnie przywabić. ale długo się zastanawiałam, o jakie psy chodzi.
        • baloo Re: onanogramy 25.01.12, 15:31
          Psy Gałąsce to przecież bardzo znana rasa jest.
          • misiania Re: onanogramy 25.01.12, 15:42
            chwila, jeden agent ściga drugiego. zaraz wracam.
      • baloo Re: onanogramy 25.01.12, 16:50
        Nie tylko ojciec, nie tylko matka
        Nie chce już dawać nawet sąsiadka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka