aniela_ 18.03.02, 14:11 dzis dla taty jest? niedziela? ze go nie widze na horyzoncie. ze o oxycorcie nie wspomnę przez grzeczność nie zaklnę szpetnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
camerton Re: jaki dzien 18.03.02, 14:22 zniknęło pare ciekawych nicków i plaża upada jeśli już nie upadła Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: jaki dzien 18.03.02, 14:29 camerton jestes poslancem zlych wiesci ktoremu zwyklismy tu starym przodkow obyczajem glowe scinac wiec zwaz slowo zanim je wysyczysz .. :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: jaki dzien 18.03.02, 14:37 i co, masz zamiar nadać ton plaży ,jekeś camerton Odpowiedz Link Zgłoś
camerton Re: jaki dzien 18.03.02, 14:46 nie chcę nic nadawać stwierdzam fakt tylko, i to ze smutkiem bywałem tu kiedyś, kiedyś i było naprawdę ciekawie a teraz - sami widzicie Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: jaki dzien 18.03.02, 14:49 no widzimy.A może masz jakiś pomysł na ciekawy wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
camerton Re: jaki dzien 18.03.02, 14:51 wiesz, to chyba nie chodzi o pomysł na ciekawy wątek tu chyba brakuje tej atmosfery, która była kiedyś a tą atmosferę tworzyli ludzie, którzy tu wtedy byli Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: jaki dzien 18.03.02, 14:54 camerton napisał(a): > wiesz, to chyba nie chodzi o pomysł na ciekawy wątek > tu chyba brakuje tej atmosfery, która była kiedyś > a tą atmosferę tworzyli ludzie, którzy tu wtedy byli oczywiście,ale atmofera tworzyła się poprzez wypowiedzi na wątkach.Po pierwsze musi być założony wątek ,żeby ludzie wpisywali posty ,co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: jaki dzien 18.03.02, 14:59 Basiu, a Ty gdzie ostatnio bywasz? znalazlas jakies nowe przytulne forum czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: jaki dzien 18.03.02, 15:01 nie ,nie ...ale jakoś ciasno i duszno pomiędzy anielą i gagatkiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
gagatek3 Re: jaki dzien 18.03.02, 15:03 Baśku, wystarczy okno szerzej otworzyć, a nie uciekać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
camerton Re: jaki dzien 18.03.02, 15:01 no właśnie - wtedy posty wpadały na siebie nie wiadomo było kto do kogo pisze z taką ochotą i tak szybko ludzie tu pisali a teraz - 3 posty na godzinę i tak naprawdę o niczym kiedyś to nawet tu się ludzie umawiali na spotkanie "na żywo" bo tak się "znali", że chcieli się zobaczyć umówmy się - ja tu nikogo nie krytykuję i nie chcę wymyślać prochu po prostu jak tak sobie wspomnę, to teraz aż się nie chce tu zaglądać tak sobie wskoczyłem dzisiaj i miałem zamiar jak zwykle wyjść bez wpisu, ale coś mnie podkusiło, żeby sobie trochę ponarzekać i chyba na tym znowu poprzestanę Odpowiedz Link Zgłoś
gagatek3 Re: jaki dzien 18.03.02, 14:59 zachodzę tu od niedawna i wciąż słyszę / czytam jak jest teraz kiepsko i beznadziejnie, a kiedyś to było super, mozliwe. Tylko dlaczego ci co wciąż narzekają nie zrobią nic w tym kierunku, aby to zmienic? Czy wynika to z ich wygodnictwa ?? Ja tam nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: jaki dzien 18.03.02, 15:08 chyba najbardziej narzekaja podglądacze - zamiast troche stukac... fakt, wielu stałych bywalców juz tu nie zaglada (albo tylko podczytuja) ale nic nie stoi na przeszkodzie, zeby forum rozkręcili nowi! Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: jaki dzien 18.03.02, 15:15 Kłaniam uprzejmie. Dzień dzisiaj nienajlepszy - zbyt długo wczoraj jako Polak-katolik świętowałem dzień Irlandczyka-katolika. I to po pracy w niedzielę! Jako Polak-katolik pracowałem z obrzydzeniem, zamiast od rana dzień swięty święcić... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: jaki dzien 18.03.02, 15:31 rano katolik wieczorem alkoholik jak spiewa bard, bo prawdziwi bardowie sa tylko w krakowie :)) aha temat nie jest mi obcy i tez ubolewam ze swieto wypadlo w niedziele :) podam Ci dlon. do ucalowania. tato :) Odpowiedz Link Zgłoś
gagatek3 Re: jaki dzien 18.03.02, 15:32 ojciec od zewnątrz musnie Twoją dłoń, a ja od wewnątrz ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: jaki dzien 18.03.02, 15:31 Jako Polak-katolik świętowałem swojskim żywcem, chociaż momentami porter wyglądał guinnessowato... Odpowiedz Link Zgłoś