aniela 22.07.04, 08:59 czy Ty masz konto na wp? i czy Ty mi z tego konta przeslales wirusa w ladnie upakowanym zalaczniku? mam poszlaki i dowody ze tak wlasnie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heniek.frost Re: MMpm 22.07.04, 09:59 trzeba to szybko wyleczyć moja droga anielu Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: MMpm 22.07.04, 20:19 aniela napisała: > czy Ty masz konto na wp? Wyłącznie. i czy Ty mi z tego konta przeslales wirusa w ladnie > upakowanym zalaczniku? mam poszlaki i dowody ze tak wlasnie bylo. A to niewykluczone jest. Bo coś jakby mi się zalęgło... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: MMpm 22.07.04, 21:10 już lepiej nie strasz! mam wywalić ten email z książki adresowej? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: MMpm 22.07.04, 21:21 Znaczy wiele wskazuje, że po długiej walce chyba wywaliłem wszystką zarazę. Ale kto tam do końca wie... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: MMpm 22.07.04, 22:35 aha cokolwiek chciales przekazac-nie udalo mi sie odczytac Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: MMpm 22.07.04, 23:01 Znaczy może było coś tam o dogu? Bo ja tak zamaskowanego wirusa od Kwiatka dostałem... Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: MMpm 07.08.04, 12:25 mmpm napisał: > Znaczy może było coś tam o dogu? Bo ja tak zamaskowanego wirusa od Kwiatka > dostałem... Ode mnie ?? No to ładnie, bo ja dostałam parę od Kiciora i od jakiejś Marty. Czyli to jest wszędzie... Odpowiedz Link Zgłoś