fuego 25.03.02, 08:50 to wielka zagadka...moge nawet zorganizować jakąś nagrodę dla tego, kto odgadnie;)) ale nikt nie odgadnie;)) greets, fuego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rigel Re: Co ostatnio czyta fuego?? 25.03.02, 08:51 czesc Fuego..... czytasz maile, of kors... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Co ostatnio czyta fuego?? IP: *.man.lodz.pl 25.03.02, 09:09 to by było zbyt proste...choc Twojego ostatniego maila czytam już piaty raz...i oczy przecieram;))))) Zgadujcie dalej Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Co ostatnio czyta fuego?? 25.03.02, 09:19 a zdążysz dzisiaj odpisać??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Co ostatnio czyta fuego?? IP: *.man.lodz.pl 25.03.02, 09:22 Rigel...wiesz, jak to jest, kiedy się nie wie, co powiedzieć? kiedy nie można z siebie słowa wydusić???;)No właśnie...ale postaram się:) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Co ostatnio czyta fuego?? 25.03.02, 09:23 żebys sie przypadkiem nie udusiła... wez gleboki oddech, policz do 10... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Co ostatnio czyta fuego?? IP: *.man.lodz.pl 25.03.02, 09:30 już do 156 doliczyłam...i nic;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Co ostatnio czyta fuego?? 25.03.02, 09:30 Gość portalu: fuego napisał(a): > już do 156 doliczyłam...i nic;))) przynajmniej liczyc sie nauczysz.... ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Co ostatnio czyta fuego?? IP: *.man.lodz.pl 25.03.02, 09:34 aha...już do 500 umiem;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Co ostatnio czyta fuego?? 25.03.02, 09:36 licz dalej..... teraz juz bedzie latwiej... ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Co ostatnio czyta fuego?? IP: *.man.lodz.pl 25.03.02, 09:29 raczej tragiczne...acz fascynujące;) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Co ostatnio czyta fuego?? 25.03.02, 09:31 "Krol szczurow" Jamesa Clavella? "Ostatni brzeg" Nevila Shute'a? "Przeminelo z wietrem"? Mitchell? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Co ostatnio czyta fuego?? 25.03.02, 09:32 Hamlet? Krol Lear? Wesole kumoszki z Windsoru? eee, nie, to ostatnie nie jest tragiczne... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Co ostatnio czyta fuego?? IP: *.man.lodz.pl 25.03.02, 09:34 e, w złą strone idziecie...obaj. Bardziej awangardowe to jest;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Co ostatnio czyta fuego?? 25.03.02, 09:35 moze... o wyzszosci euro nad jenem i dolarem? Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Co ostatnio czyta fuego?? 25.03.02, 09:35 Ulisses? Jakas sztuke tej mlodej baby, co sie powiesila? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Co ostatnio czyta fuego?? IP: *.man.lodz.pl 25.03.02, 09:41 e-e...nic z tych rzeczy...chciałabym podpowiedzieć, ale nie chcę Was obrażać...w końcu yntelygentni faceci jesteście, nie??? Aha...patrząc na książke możnaby pomyśleć, że ja jestem mało inteligenta...ale to mylące;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Co ostatnio czyta fuego?? 25.03.02, 09:43 Gość portalu: fuego napisał(a): > Aha...patrząc na książke możnaby pomyśleć, że ja jestem mało inteligenta...ale to mylące;))))))) oczywiście, że mylące.... :))))))))) to jest książka telefoniczna????? niby nic się nie dzieje, za to dużo bohaterów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego cholera... IP: *.man.lodz.pl 25.03.02, 09:44 zgadłeś...;)))))) Niby to jest Kompass (spis firm w woj, łódzkim), ale jednak telefoniczna;))) Nie zadawajcie żadnych pytań, proszę;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: cholera... 25.03.02, 09:45 Gość portalu: fuego napisał(a): > zgadłeś...;)))))) > Niby to jest Kompass (spis firm w woj, łódzkim), ale jednak telefoniczna;))) > Nie zadawajcie żadnych pytań, proszę;))))) nagroda dla mnie jest????? obiecałaś........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: cholera... IP: *.man.lodz.pl 25.03.02, 09:47 no...coś wymyślę...;))))) Ale jesteście mięczaki, bo musiałam podpowiadać;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: cholera... 25.03.02, 09:49 masz rację..... określenie "tragiczne ale fascynujące" naprowadziło mnie na trop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: cholera... IP: *.man.lodz.pl 25.03.02, 09:51 no własnie...przecież mówię;)))) Trafny opis, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: cholera... 25.03.02, 09:52 oczywiscie, ze opis trafny.... inaczej nie zgadłbym nigdy w życiu ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: cholera... IP: *.man.lodz.pl 25.03.02, 09:57 wiem...nie posądzałeś mnie o literaturę na tak wysokim poziomie;))) Ale, jak juz ktoś trafnie zauważył "człowiek uczy się przez całe życie";))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: cholera... 25.03.02, 09:57 Gość portalu: fuego napisał(a): > wiem...nie posądzałeś mnie o literaturę na tak wysokim poziomie;))) z gornej polki ta książka? ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: cholera... IP: *.man.lodz.pl 25.03.02, 09:59 no...na palcach musiałam stawać;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: cholera... IP: *.man.lodz.pl 25.03.02, 10:02 skąd...jestem samodzielna. Nie splamiłabym sie prośbą o pomoc;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Łe... IP: *.man.lodz.pl 25.03.02, 10:01 ja muszę zmykać...obowiązki wzywają... cześć! całuski Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Co ostatnio czyta fuego?? 25.03.02, 12:26 oj długo Cie nie bylo Fuego.... wybieralas nagrode dla mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Co ostatnio czyta fuego?? IP: *.man.lodz.pl 25.03.02, 12:30 wpadłam i zaraz wypadam...przyszłam się tylko zbulwersować na sąsiednim wątku;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Co ostatnio czyta fuego?? 25.03.02, 12:36 Gość portalu: fuego napisał(a): > wpadłam i zaraz wypadam...przyszłam się tylko zbulwersować na sąsiednim wątku;) taaaaak? to ja sie chyba obraze.... :) Odpowiedz Link Zgłoś