the_ladybird 02.04.02, 09:17 centymetry, co to mi przybyły. Za darmo oddam. Bez żadnych zobowiązań. I nawet wdzięczności nie będę się domagać.... :)))) Kolejka proszę ustawiać się z prawej strony :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_ladybird Re: Oddam w dobre ręce 02.04.02, 09:22 Boję się, że nie będą wystarczająco delikatni... Ale cóż, może warto spróbować, jak będą się źle sprawować, to odbiorę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Oddam w dobre ręce 02.04.02, 11:01 Nikt nie chce moich centymetrów? Nowe, prawie nieużywane.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Oddam w dobre ręce 02.04.02, 13:12 Ale oferta. Zawsze marzyłem o odrobinie strategicznie rozmieszczonego ocieplenia. Tylko jak załatwić to od strony technicznej? Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Oddam w dobre ręce 02.04.02, 13:23 Wyciąć i przykleić? Odjąć i dodać? Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Oddam w dobre ręce 02.04.02, 13:30 a czy przykleic trzeba koniecznie w to miejsce z ktorego sobie wytniesz? bo jak mozna w inne to ja poprosze ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Oddam w dobre ręce 02.04.02, 14:03 te co już masz to sobie zatrzymaj, ale te nastepne chetnie przejmę (paczkę, albo nie: gotówkę <wszak we wszystkich sklepach jest to samo> przysylaj do piramidy umyślnym) ;)), Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Oddam w dobre ręce 02.04.02, 15:34 o nienie, tak dobrze to nie ma ;) W naturze oddaję, wysokoprzetworzone :) acha, _tequila_, myślę, że można spróbować :) Odpowiedz Link Zgłoś