Dodaj do ulubionych

czy ta bliss

04.04.02, 16:00
czy ona sie we mnie zakochala? kurczowo post przy moim poście sie mnie trzyma,
jak zaslepiona. nei dlatego ze by mnie to dziwilo pytam. ale nie wiem co o tym
myslec. zdanie mam niewyrobione.
ps. zauwazcie ze przy okazji postawilam jej wątek jej imienia, w uznaniu zasług
w dynamizowaniu. ;)
Obserwuj wątek
    • gagatek3 Re: czy ta bliss 04.04.02, 16:01
      nie dziw się cara mia, sa kobiety, które kochają inaczej ;)
      • aniela_ Re: czy ta bliss 04.04.02, 16:03
        nene mialam na mysli raczej rodzaj uwielbienia. nikt mi tak wiernie jeszcze nie
        towarzyszyl po wszystkich wątkach ;)
      • _tequila_ Re: czy ta bliss 04.04.02, 16:03
        chyba za duzo seksmisji sie naogladala i wierzy w dzieworudztwo
        • aniela_ Re: czy ta bliss 04.04.02, 16:04
          aha tekila ze tez na to nie wpadlam. widzisz co robi z czlowiekiem nadmiar
          telewizji :)
    • bliss Re: czy ta bliss 04.04.02, 16:02
      nie wiem jak Ty, ale ja jestem hetero, więc odpowiedź się sama nasuwa
      • aniela_ Re: czy ta bliss 04.04.02, 16:03
        vide odp. do gagatka bo nie chce mi sie powtarzac
        • gagatek3 Re: czy ta bliss 04.04.02, 16:05
          aniela_ napisał(a):

> vide odp. do gagatka bo nie chce mi sie powtarzac

podejrzewam, że użyłaś zbyt trudnego słowa dla bliss ;)
          • neo_x Re: czy ta bliss 04.04.02, 16:06
            a ja sie dziwie ze Ty zrozumiales.

ps. wiem wiem mam sie nie wcinac;)
            • gagatek3 Re: czy ta bliss 04.04.02, 16:09
              neo_x napisał(a):

> a ja sie dziwie ze Ty zrozumiales.
              >
              > ps. wiem wiem mam sie nie wcinac;)

Nie zainteresowany jestem Twoim zdziwieniem. Absolutnie.
              • neo_x Re: czy ta bliss 04.04.02, 16:10
                nic nowego, moj kolego. i vice versa.
                • gagatek3 Re: czy ta bliss 04.04.02, 16:16
                  neo_x napisał(a):

> nic nowego, moj kolego. i vice versa.

jakby to powiedziec, aby Cie nie urazic,,,hmm... wyraz "mój" raczej uzywam do
                  płci przeciwnej, a więc wybacz, ze Ci się nie odwdzięczę kolego, ale oczywiscie
                  toleruję osoby o innej orientacji.
                  • neo_x Re: czy ta bliss 04.04.02, 16:17
                    nie pochlebiaj sobie. serio mowie.
                    • gagatek3 Re: czy ta bliss 04.04.02, 16:19
                      Alez skąd! Tylko stwierdzam zaobserwowane fakty. Jestem tolerancyjny i nie
                      przeszkadza mi Twoja inność , ale nie wiem czy spotkasz tu podobne osoby ;)
                      • neo_x Re: czy ta bliss 04.04.02, 16:24
                        zaobserowane fakty? nie pamietam mojego posta do Ciebie z tekstem "pochyl sie".
                        • gagatek3 Re: czy ta bliss 04.04.02, 16:27
                          skrawek Twojej inteligencji Ci na to nie pozwolił i dobrze.
                          • neo_x Re: czy ta bliss 04.04.02, 16:39
                            co tam skrawek iq jesli chodzi o wyrwanie ciala? najwyrazniej na mnie nie
                            dzialasz, a dlaczego, domysl sie sam.
          • bliss Re: czy ta bliss 04.04.02, 16:06
            gagatek...zapomniałeś o "cara mia"....uważaj, bo się aniela obrazi. Za mało
            cukru.
            • gagatek3 Re: czy ta bliss 04.04.02, 16:07
              :)
            • aniela_ Re: czy ta bliss 04.04.02, 16:08
              nie dośc wyrafinowane kubki smakowe posiadasz żeby wlasciwie ocenić poziom
              cukru :) bez obrazy :)
              • aniela_ Re: czy ta bliss 04.04.02, 16:10
                poza tym jesli preferujesz smaki gorzko-kwasne to udaj się raczej w kierunku
                wątków północnych.
                • bliss Re: czy ta bliss 04.04.02, 16:17
                  zostanę tutaj, nie pytając o pozwolenie.
                  • gagatek3 Re: czy ta bliss 04.04.02, 16:20
                    brak kindersztuby juz dawno dało się u Ciebie zauważyć :)
                    • bliss Re: czy ta bliss 04.04.02, 16:23
                      ojej...moi rodzice sie załamią...
                      • aniela_ Re: czy ta bliss 04.04.02, 16:26
                        a ja myslalam ze Ty z kapusty ... ;)
                        • gagatek3 Re: czy ta bliss 04.04.02, 16:28
                          cha..cha..cha...
                          • aniela_ Re: czy ta bliss 04.04.02, 16:29
                            zaśmiałeś się gagatku po włosku rozumiem ? ;))
                            • gagatek3 Re: czy ta bliss 04.04.02, 16:30
                              certamente mia bellina :))))
                              • aniela_ Re: czy ta bliss 04.04.02, 16:33
                                mmmmm kojące to dzwieki są. puls mi sie reguluje sam ;)
                                • bliss Re: czy ta bliss 04.04.02, 16:41
                                  nieważne, że nie rozumiesz, co mówi, prawda?a jeśli on Cie własnie "gruba
                                  krową" nazwał, to co?
                                  • aniela_ Re: czy ta bliss 04.04.02, 16:42
                                    słyszę co mowi :)) ale dziękuję za czujność Twoją asystencką ;)
                                    • Gość: gratka Re: czy ta bliss IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 16:45
                                      Proszę, proszę... co za ruch mamy dzisiaj...
                                  • gagatek3 Re: czy ta bliss 04.04.02, 16:44
                                    la mukka grande ;))))
                                    • aniela_ Re: czy ta bliss 04.04.02, 16:45
                                      w Twoim bliss kierunku twarz gagatka zwrócona taraz była. widziałam ;)
                                      • gagatek3 Re: czy ta bliss 04.04.02, 16:48
                                        sono parlato, cosa bliss voleva
                                    • Gość: gratka Re: czy ta bliss IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 16:47
                                      mukka? a nie mucca?
                                      • aniela_ Re: czy ta bliss 04.04.02, 16:49
                                        jestem już zmęczona. odchodzę bez pożegnania. kołysząc biodrami rzecz jasna.
                                        • neo_x Re: czy ta bliss 04.04.02, 16:50
                                          nareszcie.
                                        • Gość: gratka Re: czy ta bliss IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 16:50
                                          Ha! Na mój widok zmykasz!
                                          • aniela_ Re: czy ta bliss 04.04.02, 16:52
                                            ehh, kolejna co przecenia swoją rolę tutaj ;)) nene kochana, randkę mam
                                            umówioną na pobliskim parkinkgu. spozniam sie ale punktualnie 10 min
                                            • gagatek3 Re: czy ta bliss 04.04.02, 16:55
                                              Szczęśliwiec.
                                              • aniela_ Re: czy ta bliss 04.04.02, 16:56
                                                aha coraz dłużej czeka ;) ostatni gasi światło (do gagatka: i odkręca kurki z
                                                gazem;))
                                              • Gość: gratka Re: czy ta bliss IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 16:56
                                                Szczęśliwy, bo się spóźnia... ależ nie przeceniam mojej roli, tylko nie
                                                doceniam Twojej odwagi.
                                                • aniela_ Re: czy ta bliss 04.04.02, 16:58
                                                  (ehh jeden dobry uczynek na koniec dnia)

- tak gratka, przestraszylam się Ciebie. ;) uciekam więc w popłochu, bądź dobra
                                                  dla gagatka
                                                  • Gość: gratka Re: czy ta bliss IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 16:59
                                                    Ratunku! Nie zostawiajcie mnie z nim samej!
                                                  • bliss Re: czy ta bliss 04.04.02, 17:01
                                                    ja czuwam na posterunku...
                                                  • Gość: gratka Re: czy ta bliss IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 17:02
                                                    Uff.., kolejny wątek opanowany...
                                                  • gagatek3 Re: czy ta bliss 04.04.02, 17:02
                                                    Zawsze możesz nacisnąc "krzyżyk" taki w górnym prawym rogu ekranu, ale bez
                                                    obawy, nie jestem zainteresowany rozmową z Tobą.
                                                    Pozdrawiam i miłego popołudnia zycze
                                                  • _tequila_ Re: czy ta bliss 04.04.02, 17:04
                                                    do jutra
                                                  • Gość: gratka Re: czy ta bliss IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 17:09
                                                    Ach... trochę octu... balsam dla mej duszy;) Widzisz, potrafisz nie cukrzyć,
                                                    gdy się postarasz. Wybacz ten okrzyk. Dziś będę cywilizowana. Zostańmy w
                                                    zgodzie, tylko bez "cara mia".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka