ignatz Re: ...ruda? 08.09.04, 12:35 plaserynka napisała: > ! :> no <: Czy to polskie "no" czy angielskie? Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: ...ruda? 08.09.04, 13:04 -- loeoś zerknął przez okno raz jeszcze.Przed spożywczakiem stał Józek. - to ja po cynamon skoczę- powiedział słodko do mariolki i zniknął za drzwiami nie dając kobiecie dojść do słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: ...ruda? 08.09.04, 14:58 I to mi się właśnie w tym wszystkim nie podoba. Za dużo fylmów detektywistycznych obejrzałem żeby łykać taką "orgię dowodów". Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: ...ruda? 08.09.04, 15:10 może weź ją przesłuchaj i w krzyżowym ogieniu pytań coś się wyjaśni. Odpowiedz Link Zgłoś
plaserynka Re: ...ruda? 08.09.04, 15:12 www.ukcampsite.com/west-country/ruda-holiday-park.jpg :)(: Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: ...ruda? 08.09.04, 16:25 No tego to jeszcze nie grali na plaży :-D Ale witam w takim razie serdecznie, wszystkie cztery. Ta druga po lewej kogoś mi nawet przypomina... Moimi zdjęciami straszy się małe dzieci, więc wybacz że ich nie upubliczniam - wystarczy już że Rosjanie oskarżają nas o podżeganie nienawiści na forum (tak, tak) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: ...ruda? 08.09.04, 16:37 :-D www.ukcampsite.com/west-country/ruda-holiday-park.htm Fakin' słit, ejnit? Odpowiedz Link Zgłoś