Dodaj do ulubionych

Poranna poczta od Tequili

12.04.02, 08:30
czy u was się otwiera ?
bo u mnie nie
i to tylko od Tequili
Tequila - to specjalnie dla mnie ? ;)))
Obserwuj wątek
    • the_ladybird Re: Poranna poczta od Tequili 12.04.02, 10:06
      U mnie się otworzyło jak ta lala. Mogę Ci ewentualnie przesłać, jak ładnie
      poprosisz ;)
      • chris_45 Re: Poranna poczta od Tequili 12.04.02, 10:13
        myślisz, że przesłane od Ciebie się otworzy ?
        zobaczmy !
        bardzo bardzo proszę :)
        • the_ladybird Re: Poranna poczta od Tequili 12.04.02, 10:17
          i?
          • the_ladybird Re: Poranna poczta od Tequili 12.04.02, 10:18
            jedno mi się pomyliło. Przepraszam, już dosyłam
            • chris_45 Re: Poranna poczta od Tequili 12.04.02, 10:32
              ... i wszystko ok.
              czy soś z tym zrobiłaś przed wysłaniem ?
              dlaczego Tequilkowe przesyłki mi się nie otwierają ?
              tylko jest mały czerwony krzyżyk ?
              • the_ladybird Re: Poranna poczta od Tequili 12.04.02, 10:34
                To są pytania, o jakich się filozofom nie śniło... ;)
                • chris_45 Re: Poranna poczta od Tequili 12.04.02, 10:35
                  a mnie się przyśniło, no no no....
                • basia! Re: Poranna poczta od Tequili 12.04.02, 10:35
                  a ja nic dzisiaj od tequilki nie dostałam, nawet krzyżyka;)
                  • the_ladybird Re: Poranna poczta od Tequili 12.04.02, 10:36
                    To już Ci wysyłam. Skrzyżowane z Chrisem ;)

ch: Ty to masz sny... Zażywasz coś wieczorem?
                    • chris_45 Re: Poranna poczta od Tequili 12.04.02, 10:39
                      chciałbym... ;)))
                      • the_ladybird Re: Poranna poczta od Tequili 12.04.02, 10:41
                        I chciałabym i boję się...

Kokiet jesteś, wiesz?
              • iw1 Re: Poranna poczta od Tequili 12.04.02, 10:39
                chris_45 napisał(a):

> ... i wszystko ok.
                > czy soś z tym zrobiłaś przed wysłaniem ?
                > dlaczego Tequilkowe przesyłki mi się nie otwierają ?
                > tylko jest mały czerwony krzyżyk ?

ja bym się nie chciała wtrącać... moje myśli cierpią dziś z powodu alkoholu.....
                ale może Tequila wysyła normalnie, a to ty masz jakiś antyalkoholowy filtr?
                wziąłeś to pod uwagę?
                • chris_45 Re: Poranna poczta od Tequili 12.04.02, 10:43
                  koket z filtrem ?

proszę ze mnie zejść, duszno się robi... ;))))
                  • the_ladybird Re: Poranna poczta od Tequili 12.04.02, 10:44
                    nene, Ty to uwielbiasz ;)
                    • chris_45 Re: Poranna poczta od Tequili 12.04.02, 10:47
                      Lady - mieliśmy taką okoliczność ?
                      dlaczego tego nie pamiętam ?
                      zatraciłem się w rozkoszy ?
                      • the_ladybird Re: Poranna poczta od Tequili 12.04.02, 10:48
                        Czyli jednak coś kojarzysz :)))
                        • chris_45 Re: Poranna poczta od Tequili 12.04.02, 10:52
                          Ty to potrafisz doprowadzić faceta...
                          właśnie... dokąd ?
                          • the_ladybird Re: Poranna poczta od Tequili 12.04.02, 10:54
                            Każdego gdzie indziej, to na pewno ;)
                            • chris_45 Re: Poranna poczta od Tequili 12.04.02, 10:57
                              taka jesteś .............
                              naprawdę ? czy tylko tak to ma wyglądać ?
                              • the_ladybird Re: Poranna poczta od Tequili 12.04.02, 11:06
                                Zmróż oko czasami... Oj, żeby Ciebie tego uczyć...

:)))))))))
                                • chris_45 Re: Poranna poczta od Tequili 12.04.02, 11:08
                                  widzę, widzę, że od Ciebie mógłbym się chyba jeszcze czegoś nauczyć ;)))
                                  • the_ladybird Re: Poranna poczta od Tequili 12.04.02, 11:10
                                    Pokłon do ziemi składam:
                                    "dziękuję, dziękuję za komplementa"
                                    • chris_45 Re: Poranna poczta od Tequili 12.04.02, 11:11
                                      ktoś mi ostatnio zarzucił, że ja to od razu muszę flirtować...
                                      czy my już flirtujemy ?
                                      • the_ladybird Re: Poranna poczta od Tequili 12.04.02, 11:13
                                        Nie wiem, nie znam się na tym...
                                        b. skromna
                                        • chris_45 Re: Poranna poczta od Tequili 12.04.02, 11:16
                                          khy... khy... khy....
                                          • the_ladybird Re: Poranna poczta od Tequili 12.04.02, 11:17
                                            muśże iść... :(
                                            • chris_45 Re: Poranna poczta od Tequili 12.04.02, 11:20
                                              nie dość, że skromna, to jeszcze nieśmiała......
                                              • the_ladybird Re: Poranna poczta od Tequili 12.04.02, 12:09
                                                Ideał? ;)
                                                • chris_45 Re: Poranna poczta od Tequili 12.04.02, 12:22
                                                  raptem dwie zalety i już Ideał ? ;)
                                                  ale dobrze, że wróciłaś...
                                                  wiem, wiem...takie zawsze wracają ;))))
                                                  • the_ladybird Re: Poranna poczta od Tequili 12.04.02, 12:23
                                                    Już sobie idę, już. Nie czekaj z kolacją ;)
                                                  • chris_45 Re: Poranna poczta od Tequili 12.04.02, 12:26
                                                    a śniadanie ?
                                                  • the_ladybird Re: Poranna poczta od Tequili 12.04.02, 13:11
                                                    Śniadanie to tylko do łóżka :)
                                                  • chris_45 Re: Poranna poczta od Tequili 12.04.02, 13:14
                                                    oczywiście !
                                                    poda nam kelner...
                                                  • the_ladybird Re: Poranna poczta od Tequili 12.04.02, 14:49
                                                    Czy Ty coś sugerujesz? ;)

biedronka niedomyślna
                                                  • chris_45 Re: Poranna poczta od Tequili 12.04.02, 14:54
                                                    przez 1,5 godziny zdążyłem zapomnieć.... ;)))
                                                  • the_ladybird Re: Poranna poczta od Tequili 12.04.02, 14:55
                                                    Tak, tak, to już ten wiek... :-P
                                                  • chris_45 Re: Poranna poczta od Tequili 12.04.02, 14:58
                                                    ten najlepszy...
                                                  • the_ladybird Re: Poranna poczta od Tequili 12.04.02, 15:02
                                                    Doświadczenia pełen, małostek wyzbyty, wyrozumiałością wzbogacony a i sił
                                                    jeszcze nie zbrakło?
                                                  • chris_45 Re: Poranna poczta od Tequili 12.04.02, 15:03
                                                    sam to miałem napisać... :)))))
                                                  • the_ladybird Re: Poranna poczta od Tequili 12.04.02, 15:09
                                                    To już ideał czy jeszcze mało Ci zalet?
                                                  • chris_45 Re: Poranna poczta od Tequili 12.04.02, 15:18
                                                    chwatit ;)
                                                  • the_ladybird Re: Poranna poczta od Tequili 12.04.02, 15:20
                                                    Hmm... Czy powinnam się obrazić?
                                                  • chris_45 Re: Poranna poczta od Tequili 12.04.02, 15:24
                                                    no co Ty, na mnie ?
                                                    przecież jestem Twoim ulubieńcem.... ;))))))
                                                  • the_ladybird Re: Poranna poczta od Tequili 12.04.02, 15:26
                                                    To wytłumacz, zażądam stanowczo :)
                                                  • chris_45 Re: Poranna poczta od Tequili 12.04.02, 15:29
                                                    mam tyle zalet, że już mi starczy :)
                                                    a wdodatku Cię lubię
                                                    czy to nie wyjaśnia wszystkiego ?
                                                  • the_ladybird Re: Poranna poczta od Tequili 12.04.02, 15:31
                                                    Moich zalet, moich. ;)
                                                    A pytałam o to chwa... i coś tam dalej
                                                  • chris_45 Re: Poranna poczta od Tequili 12.04.02, 15:33
                                                    chwatit - starczy
                                                    starczy mi Twoich zalet
                                                    już masz za dużo - to niebezpieczne
                                                  • the_ladybird Re: Poranna poczta od Tequili 12.04.02, 15:34
                                                    To znaczy, że mam jedną wadę - za dużo zalet ;)
                                                  • chris_45 Re: Poranna poczta od Tequili 12.04.02, 15:36
                                                    zgrabnie to ujęłaś...
                                                    chyba czas kończyć na dziś.... :(((
                                                  • the_ladybird Re: Poranna poczta od Tequili 12.04.02, 15:38
                                                    Miłego końca tygodnia wobec tego życzę. Wypocznij dobrze :))))))))))
                                                  • chris_45 Re: Poranna poczta od Tequili 12.04.02, 15:39
                                                    dzięki i wzajemnie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka