aniela_ 17.04.02, 09:13 działo się wczoraj? może mnie oswiecicie zebym jasnosc miala? zajeta bylam mydleniem oczu temidzie i sądzeniem po pozorach więc nie wiem. a. wdziecznabędę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_ladybird Re: a co takiego 17.04.02, 09:29 Podałam się za Ciebie, by nagrody wyłudzić. Mam nadzieję, że brzęczące będą i co najmniej złote. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: a co takiego 17.04.02, 09:32 nene jesli sie podszylas to i to zloto bedzie nieprawdziwe bo z tombaku. sprawiedliwość jest nieslepa :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: a co takiego 17.04.02, 09:45 Opaska na oczach nieślepą oślepi. I złoto prawdziwym się okaże. Tylko Oxy woni Twych perfum nie czując, intrygę mą przejrzał... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: a co takiego 17.04.02, 09:48 na jakim wątku przestępcza działalność rozwijałas swoją? Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: a co takiego 17.04.02, 09:55 Wątek spowiedniczy (inny) to był. Ale to na nic. Ignatz się wykpił :( Euro poskąpił :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: a co takiego 17.04.02, 09:59 moze to jakas podrobka ignatza tandetna> a chin? rekoma wiezniow politycznych leiona? Odpowiedz Link Zgłoś