h.lecter Re: Ginesik 19.10.04, 16:26 A teraz dla coś dla poprawy humoru (czyli Kainie, nie zliżaj się tu. Abel) - Co robi lojalny programista? - Wiesza się razem ze swoim programem. - Puk! Puk! - Kto tam? - Satanista. - Nie wierzę! - Jak Boga kocham! Do pracy przyjmują nowego pracownika. Kadrowa pyta go: - Jak długo był Pan w poprzednim zakładzie? - Trzy lata. - Czy opuścił go Pan wskutek wypowiedzenia? - Nie! Dzięki amneestii! Komisja wojskowa: - Zawód ojca? - Ojciec nie żyje. - Ale kim był? - Gruzlikiem. - Ale co robił?!! - Kaszlał. - Ale z czego żył? Z tego się przecież nie żyje. - No to przecież mówię, że nie żyje... Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 19.10.04, 16:28 I, skoro nadal Kaina nie widzę, jeszce jeden: Pewna kobieta poszla do wrozki i ta powiedziala jej, ze przyczyni sie do smierci wielu ludzi. Przerazona kobieta wyszla na ulice, patrzy a tam ciezarowka jedzie prosto na malego chlopca, ktory wybiegl na ulice. Kobieta pomyslala "moze zgine, ale nie przyczynie sie do smierci milionow a uratuje jedno zycie". Rzucila sie pod ciezarowke odpychajac chlopca i zginela. Zobaczyl to policjant, podbiegl do chlopca, ktory sie rozplakal i zawolal: - Nic ci nie jest maly? Gdzie mieszkasz? Jak sie nazywasz? - Adolf Hitler, prosze Pana. Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 19.10.04, 16:29 nie znałam tego, ani o programiście :) serioserio Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 19.10.04, 16:31 To dobrze, bo czasem nie pamiętam, które teksty wrzucałem na plażę, a których jeszcze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 19.10.04, 16:32 ksiegowośc musisz sobie prowadzić czy też inne statystyki :) Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 19.10.04, 16:35 tak, a w testach dzis niezbyt ciekawie, 6:4 :-( Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 19.10.04, 16:37 no testy robię, przecież mówię, kierowcą chcę byc :) Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 19.10.04, 16:48 O, ja tam nigdynie gustowałem w kierowaniu pojazdami. Kierowaie ludźmi, to już dużo ciekawsze zajęcie. A i certyfikatów nie wymaga. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 19.10.04, 16:37 nioszka napisała: > tak, a w testach dzis niezbyt ciekawie, 6:4 :-( W jakich testach? Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Ginesik 19.10.04, 16:37 zmienne sa , jak historia czy inny punkt widzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Ginesik 19.10.04, 16:38 wiecie moze jak wyglada statystyczny Polak? Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 19.10.04, 16:41 Pewnie wygląda tak, jak przeciętny pracownik urzędu statystycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 19.10.04, 16:53 viki2lav napisała: > wiecie moze jak wyglada statystyczny Polak? Właściwie to przypomniałem sobie, że wiem: wygląda czujnie, czy listonosz z pieniędzmi nie idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 19.10.04, 16:39 No, i w temacie starych dowcipów to już na dziś koniec: 1. Zaginął mały pudelek. Jak członek rodziny. Wysterylizowany. Nagroda. 2. Wykwintna i nie droga restauracja. Dania smaczne, apetyczne, fachowe kelnerki. 3. Specjalność dnia: Indyk 15 zł; Wołowina 12 zł; Dzieci 10 zł. 4. My nie drzemy Twoich ubrań w pralce. My robimy to ręcznie! 5. Na sprzedaż pies, je wszystko, lubi dzieci. 6. Do sprzedania antyczne biurko dla kobiety z grubymi nogami i dużymi szufladami. 7. Ponczochy Sheer. Zaprojektowane do pięknych sukienek, tak doskonałe, że większość kobiet nie zakłada już nic innego. 8. Mężczyzna szuka pracy, uczciwy i niewybredny. Weźmie wszystko. 9. Tanio i duży wybór. Po co masz jechać daleko i dać się oszukać? Przyjedź do nas! 10. Zatrudnię mężczyznę do byka, który nie pali i nie pije. 11. Przyholujemy tanio Twoje auto. Skorzystaj, a nigdzie indziej już nie pojedziesz. 12. Wdowa z dziećmi w wieku szkolnym zatrudni kogoś do prac domowych i pomocy w rozwoju rodziny. 13. Zatrudnimy handlowca w fabryce dynamitu z zamiłowaniem do dalekich podróży. 14. Astra '97, pierwsza właścicielka po wypadku, przód w dobrym stanie, tel.... Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 19.10.04, 16:42 No, przeciez to zaznaczyłem na wstępie posta. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 19.10.04, 16:46 Kto wie, może jak się sprężycie, to pobijemy Chrisa jeszcze w tym tygodniu? Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 19.10.04, 16:57 No, to Wy się sprężajcie, a ja już w końcu pójdę na obiad. A właściwie to na kolację - może jakąś spotkam po drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 19.10.04, 16:59 ja też idę na obiad będacy częsciowo kolacją, we własnym domku :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Ginesik 19.10.04, 17:12 Gdyby zawsze Abel przynosił takie fajne teksty.To o progeramiście jest świetne. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 11:46 Aż się cieszę, że nie jestem programostą. Bo chyba nie byłbym lojalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: Ginesik IP: 82.112.197.* 20.10.04, 08:23 dziendobry! malo mi sie spalo. szatan dla wszystkich, czyj kotek tak tupie??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 20.10.04, 09:16 dzieńdobry, dzieńdobry! z tym spaniem to jest dziwna rzecz, taka ja np. to nieważne ile śpię, rano i tak wstaję nieprzytomna i długo dochodzę do siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: Ginesik IP: 82.112.197.* 20.10.04, 09:54 czego to sie nie robi dla slawy, gala.onet.pl/1,16954,galeria.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: Ginesik IP: 82.112.197.* 20.10.04, 10:00 hyhy, bylam na plotach, w internecie, nic nowego! te same tricki w nowym wykonaniu, skocze sobie na forum kino. Potem chyba popracuje;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 20.10.04, 10:02 aha, trzeba by było posprawiać takie wrażenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Ginesik 20.10.04, 10:20 Cześc dziewczyny. Już nastawiam kawkę. Czy lubicie posłodzić kawę miodem? Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 20.10.04, 10:26 cześć chłopaku :) kawa + miód? nigdy nie stosowałam... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Ginesik 20.10.04, 10:32 To jest oczywiście rozwiązanie dla tych co w ogóle słodzą kawę. ale taki np lipowy miodek to się ładnie komponuje z zapachem kawy. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Ginesik 20.10.04, 10:45 KAWA GOTOWA!! Dla kogo nalewać? Stoi talerzyk herbatników mo i słoiczek miodu Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Ginesik 20.10.04, 11:02 Hej , gdzie sie podziałyście? Ten miód nie jest wcale obowiazkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: Ginesik 20.10.04, 11:03 coś podobnego :) ładnie to tak ? w tyle osób ? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Ginesik 20.10.04, 11:27 Cześc Chris, no wreszcie i ty się pojawiłeś. Kawki? Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 11:29 chris_45 napisał: > coś podobnego :) > ładnie to tak ? > w tyle osób ? Bardzo ładnie. I jak szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 11:32 piotr_c napisał: > KAWA GOTOWA!! > Dla kogo nalewać? > > Stoi talerzyk herbatników mo i słoiczek miodu To ja poprosze małą czarną. Bez miodu. I kilka herbatniczków. Jak sama nazwa wskazuje herbatnik to najlepszy dodatek do kawy. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 11:26 No, dorwałem sie do kompa i postaonwiłem, że nie pozwolę się od niego oderwać dopóki nie dociągniemy do 1000 Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 11:30 No to jeszcze trochę wesołości. Tym razem w wykonaniu milusińskich. WYPOWIEDZI DZIECI: 1. Wiewiórka żywi się orzechami bardzo twardymi, bo gdyby nie jadła twardego pożywienia, to by jej zarosła paszcza. 2. Porażonego prądem należy przede wszystkim wyciągnąć z kontaktu. 3. Poznać, że koń jest chory, po tym, ze traci swą naturalną wesołość, wesołość jest zamyślony. 4. Las ten był tak brzydki, ze wcale nie miał drzew. 5. Najczęściej spotykanym ssakiem górskim jest góral. 6. Znanym drapieżnikiem leśnym jest drapichrust. 7. Szkielet utrzymuje nas na nogach. Gdyby nie było szkieletu, to mięso ciągle spadałoby na ziemię. 8. Ptaków nie należy potępiać. 9. Ludzie nie maja ogonów, bo do odpędzania much wynaleźli packi. 10. Źródłami mineralnymi nazywamy źródła, w których rozpuszczona jest sól, cukier, mleko i inne lekarstwa. 11. W zimie należy dokarmiać leśne zwierzęta, aby były smaczne na wiosnę. 12. Człowiek rozmnaża się nie przez pączkowanie, tylko przyjemniej. 13. U mrówki wyróżniamy nóżki, brzuszki, różki itd. 14. Jaskółka jest zwierzęciem, tylko że w powietrzu. 15. Gdyby nie szkielet, to człowiek byłby workiem z mięsem i ze smalcem. 16. Aby się nie zarazić, to trzeba myć wszystkie owoce i nie jeść na tej samej misce co pies. 17. Kogut różni się od kury tym, ze ma ostrogi, jest bardziej spadzisty, pieje i nie znosi jaj. 18. Po skończonym wdechu odkładamy nasze usta na bok. 19. Zając ma cztery nogi. Tylne ma dłuższe, a przednie krótsze i gdy leci to skacze. 20. Krowa jak urwie koniczynę, to żuje i połyka, a owca odwrotnie i taka jest miedzy nimi różnica. 21. Porodem nazywamy wydalenie organizmu na powierzchnie ziemi. 22. Ludzie pierwotni żywili się łonem natury. 23. Grzyby są jadalne i trujące, mając przez to dużo do powiedzenia w gospodarce. 24. Opiszę psa. Ma nogi i głowę przyczepioną do tułowia. 25. Ptaki bardzo różnią się od gadów - lataniem i budową gęby. 26.Wilki zaliczamy do zwierząt zębatych. 27. Błony komórkowe spełniają bardzo ważną funkcję w życiu komórki: wiedzą kogo wpuścić, a kogo wypuścić, czyli funkcję celnika. 28. Białe motyle, których dzieci jedzą kapustę, nazywają się kapuśniaki. 29. Do chorób zawodowych zaliczamy: pylicę, gruźlicę i rzeżączkę. 30. Układ oddechowy służy do wydalania płuc z organizmu. 31. Dziedziczność pozwala wyjaśnić, dlaczego - skoro dziadek i ojciec nie mieli dzieci - także i my będziemy bezdzietni. 32. Ja nie wierzyłem w bociany, ale one są naprawdę, co widziałem w locie. 33. W puszczy żyje dużo drapieżników, które mogą człowieka pożreć, zadusić i zostawić. 34. Najmniejszą częścią organizmu jest palec. 35. W lesie rosną różne drzewa, a mianowicie wysokie, średnie i małe. 36. Temat lekcji: oglądanie ryb wodnych. 37. Higiena polega na pomnażaniu dzieci w internatach i szkołach. 38. Pingwiny nie mogą latać, bo nie mają śmigieł. 39. Ślimak ma jednocześnie płeć żeńską i męską, ale z tego nie korzysta. 40. Dorsz jest to ryba wędzona. 41. Królik składa się z głowy, nóg, brzuszka i kożuszka. 42. Człowiek zjadłszy mięso z wągrem, przekształca się w tasiemca. 43. Niedźwiedź staje na tylnych łapach i rzuca nimi we wrogów. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 11:45 Ale długich tekstów już chyba wklejać nie będę. No, chyba żebym znalazł coś godnego mojej i plażowiczów uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 11:51 Ale póki co żadne znaki na niebie i ziemi nie wskazują żebym znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 11:53 Za to niektóre znaki na niebie, a zwłaszcza na ziemi wskazują, że mam tez inne zajęcia niż bicie rekordów. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 11:59 Co nie znaczy, że bić nie będę, a jedynie, że bić będe nieco wolniej. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 12:02 Do 14.00 troche czasu jest, powinienem zdążyć. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 12:08 Ale może się ktoś pojawi (jakiś Chris na przykład) i pomoże mi w szczytnym dziele pisania najdłższego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 12:10 A jak się nikt nie pojawi, to może przegonie w ilości napisanych na tym wątku postów Misianię. Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Ginesik 20.10.04, 12:22 o kurka, widac juz, ze postanowilam byc wredna Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Ginesik 20.10.04, 12:23 do calego swiata, zycie mi zaszlo za skore! Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 12:51 I w dodatku wygląda, że znów jestem sam. I dobrze się mam. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 12:52 Ale pewnie gdzieś tak w okolicach 990 postów to się tu zaludni, że hoho Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 20.10.04, 12:51 ja też jestem, ale z konieczności na statusie obserwatora poki co Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 20.10.04, 12:52 teraz mam mała chwilkę wolnosci Dzien dobry, Hanni :-) Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 12:58 Tak jakoś bułk i post to mi się trochę wykluczają. Zwłaszcza że teraz adwant idzie, a nie post. Chyba ze się mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 20.10.04, 13:01 hyhy :) nie mylisz się, ale jaka jest róznica na prowincji, gdzie nie chodzi sie na lancze, a miastem... Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 13:10 nioszka napisała: > no własnei brak mi koncepcji > nie, nei na pozbycie sie, ale na mozliwosc pisania U mnie w mieście też się na lancze nie chodzi. Na Lincze czasami - jak akurat w kinie grają. Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 20.10.04, 13:10 błee,a bułka niedopieczona jakas była, chyba przerzucę sie na ziarniste, bo to zdrowsze tak w ogóle i mniej tuczące... Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 12:56 A dzieńdobry Nioszko. Miło, że tu samo damskie towarzystwo. Bo Opoka to sie pojawia raczej jako mój zmiennik, niż jako moje towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 12:54 Póki co, czyli jeszcze przez jakieś 10-15 postów, a później to już w charakterze fajtera. Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 20.10.04, 12:58 no chyba,że: 1.zwolnicie 2. szefowa znów wczesniej wyjedzie 3.??? Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 13:00 Czy ta 3.??? ma może oznacać ewentualne pozbycie się szefowej? Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 20.10.04, 13:03 no własnei brak mi koncepcji nie, nei na pozbycie sie, ale na mozliwosc pisania Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 13:06 nioszka napisała: > no własnei brak mi koncepcji > nie, nei na pozbycie sie, ale na mozliwosc pisania Właśnie pozbycie się szefowej daje możliwość pisania. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 13:14 Lancztajm zdaje się minął, ale zawsze możesz zaprosć ją na kolację. Wprawdzie dziś już nie da Ci to możliwości pisania, ale od jutra juz możesz czas cały. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 12:58 Póki co miałem raczej na myśli 900. W sumie tez okrągły post. Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 20.10.04, 13:00 to i tak juz jest jak nałóg :), łapię każdą wolną chwilę :) Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 13:04 Tu gdiześ w internecie funkcjonował kiedyś klób anonimowego netoholika. Wprawdzie nie wiem, czy jeszcze istnieje (bo ja nie jestem zwolennikiem anonimów) ale jeśli zachcesz się leczyć z nałogów to możesz tam zajrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 20.10.04, 13:05 thx, napisze tu jeszcze parę zdan i bedzie spox Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 13:07 Patrzę i oczom nie wierzę: odmłodniałaś językowo. Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 20.10.04, 13:09 ja w ogóle jestem młoda :D nie wiem czy wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 13:11 Wiem, pamiętem: młoda blondynka w towarzystwie ochroniarzy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 13:15 Tak, jako kelner, który zbyt długo kazał na siebie czekać. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 13:23 Znaczy kelnerów nie pamiętasz? W końcu ktoś jdało i napitki podawać musiał. I ci ludzie, którzy się tym zajmowali, to byli właśnie kelnerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 13:16 Jak śmie, kiedy nam się tak interesująco konwersacja rozwija? Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 13:25 Ale to chyba nie ważne, w którym poście, ważne w czyim. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 13:26 No i zaczyna się realnie rysować perspektywa 1000. posta w tym wątku jeszcze dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 13:27 Szkoda tylko że znów zostałem sam n posterunku. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 13:28 Ale nic to, w końcu swoje własne towarzystwo, to też bardzo dobre towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 13:31 A póki co, sam będę snuł tasiemcowe wątki, zamiast snuć sie po innych wątkach. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 13:32 Chyba że mi do głowy przyjdzie posnuć sie trochę po innych forach. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 13:33 Bo na takiej Romantyce dawno mnie nie było, a to potrafi być na prawdę wesołe forum. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 13:34 A może do Klubu zajrzę popatrzyć jak tam się nic nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 13:39 To może jeszcze zajrzę na stare włości starego Vampira, pooglądać sobie z bliska entropię. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 13:43 I może jeszcze zajrzę na ukryte forum Mikołaja. Ciekawe, czy on pamięta że to forum jeszcze istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 13:45 Właściwie to to gadanie do siebie samego trochę mnie znudziło, więc może chwilowo dam sobie spokój i wrócę do nieco brdziej realnych zajęć. Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Ginesik 20.10.04, 14:16 przyznam sie bez bicia, nie umylam winogron Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Ginesik 20.10.04, 14:18 lato jakos wrocilo, my tu panie w kozaczkach, wielki szpan, a na zewnatrz 23 stopnie w tej chwili.... Eskimo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: Ginesik IP: 82.112.197.* 20.10.04, 14:46 ...Я буду улыбаться, идя на эшафот, Ведь я такая цаца, что плачет Ланцелот.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: Ginesik IP: 82.112.197.* 20.10.04, 14:51 eeej musicie tego posluchac www.ark.ru/ins/albums/Concert-CDH-27.10.02/04Alkogolik%20(koncert%2027.10.02).mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 15:46 A nie, ja nie muszem. Chcem ale nie muszem. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 15:48 I myślę, czy dziś będzie ten 1000 czy raczejnie. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 15:52 Albo w jakichś takich godzinach, że mnie juz przy tym nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 15:54 Bo samemu do siebie gadać przez siedemdizesiątparę postów to mi się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 15:55 Ale skoro muszę być jeszcze chwilę tu, gdzie jestem, to jeszcze trochę mogę sobie pomonologawać. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 15:59 No to może jeszcze jakiś (a)Ablowy dowcip: WARTO POZNAĆ PRAWDZIWE ZNACZENIE SŁÓW WYPOWIADANYCH PRZEZ MĘŻCZYZNĘ... zaangażować się dobra, zostaję na noc w tej chwili potrzebuję przestrzeni życiowej ...dla wszystkich moich dziewczyn dam Ci telefon do pracy jestem żonaty zobaczymy, jak się rozwinie sytuacja odczep się moja żona mnie nie rozumie żona zna mnie doskonale, dlatego szukam jakiejś odmiany wyglądasz na zmęczoną nie licz na to, że się wyśpisz może wyjechalibyśmy gdzieś razem na weekend?? przez cały czas będziemy się kochać ależ tu gorąco!! może byś się rozebrała?? Czy mógłbym przespać się u Ciebie na kanapie?? Jestem zbyt zmęczony, by jechać do domu. Ale nie aż tak, żebym nie mógł wykręcić z Tobą numerka, wystarczy najlżejsza zachęta z Twojej strony. ona nic dla mnie nie znaczyła, chodziło tylko o łóżko ona nie znaczyła nic, za to łóżko - bardzo dużo oboje jesteśmy dorośli nie bądź dzieckiem, chodź do łóżka możemy mimo to pozostać przyjaciółmi mam Cię dość, więcej mnie już chyba nie zobaczysz no, wypij jeszcze i odpręż się przy odrobinie szczęścia nie będziesz potem nic pamiętać uciekł Ci ostatni autobus, możesz mi zaufać, nie będę próbował Cię uwieść spróbuję wszystkich sztuczek, jakie tylko znam Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 16:06 I może jeszcze bajeczka z moralem na koniec dnia: Zła Królowa raz na ścieżkę wywiodła Królewnę Śnieżkę i kazała, by gajowy pozbawił dziewczynkę głowy. Niestety, leśnik pijany zasnął pośrodku polany, a królewna po cichutku uciekła do krasnoludków i w ich grocie [czy też "w dziupli"] żyła z garstką tych kurdupli. Więc królowa, stara kwoka podrzuciła jej jabcoka dolawszy tam izotopu. No to Śnieżka żłopu - żłopu. .. wyżłopała pięć kwaterek i grzmotnęło nią o skwerek. Nie dość, że się sama hukła, to krasnali też zatłukła, którzy właśnie ze swej groty szli na szóstą do roboty, a pod ciężarem jej zadka została z nich marmoladka. Morał: najbardziej są bici mali, trzeźwi, pracowici! Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 20.10.04, 16:15 no to powiedz mi na ucho, kim naprawdę jesteś :) Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 16:17 nioszka napisała: > no to powiedz mi na ucho, kim naprawdę jesteś :) Jestem który jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 16:36 To pry tempie chodzenia tego złomu chyba nie dobijemy do 1000 Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 16:44 Nie wiem. Właściwie to już mnie nie powinno być, ale muszę jeszcze posprzątać. Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 20.10.04, 16:46 no to czekaj troche jeszcze, machniemy razem ten 1000 Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 16:49 Aha, jak będzie 999 to sie pojawi jakaś Aniela czy Emusia obwieszczając: 1000 moje! Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 16:57 Co nie ma sensu? Gonienie do 1000 czy dłuższe niż 1-słowne posty? Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 20.10.04, 16:58 gonienie do 100O, ale zal zeby nam ktos to sprzatnął Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 20.10.04, 16:57 długi post specjalnie dla Hanniego, który nie chce zdradzic swej tożsamosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 16:59 Cóż, za długiego posta dziękuję. A swojej tożsamości jestem wierny i zdradzić jej nie mogę, bo jeszcze ode mnie odejdzie i nie zechce wrócić. A wtedy przykro by mi było bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 17:00 Złom mi przyspieszył, więc nadizeja na szybki numerek (tysięczny konkretnie) rośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 17:00 Chyba za szybko go pochwaliłem, bo zdaje się znów zwalniać. Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 20.10.04, 17:00 ale powiedz tylko czy pisałes tu pod innym nickiem i byłes w Molierze? Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 17:02 Alez nie masz za co przepraszać, ja się nie gniewam. Moja tożsamość zresztą tez. Ona się mże gniewać tylko na mnie za próby zdrady, na innych za próby nakłaniania mnie do zdrady raczej się nie gniewa. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 17:01 Moja tożsamość jest bardzo wrażliwa i reaguje nerwowo na jakiekolwiek zachowanie, które mogło by sugerować, że chcę ją zdradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 20.10.04, 17:04 no rano były +2 tylko, wziełam paltko zimowe, a tu ciepło teraz Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 20.10.04, 17:05 tak sadze, bo jestem przeciez w srodku, a nei na zewnatrz Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 17:07 nioszka napisała: > tak sadze, bo jestem przeciez w srodku, a nei na zewnatrz A wewnątrz klima? Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 17:05 O, prawie tak jak u mnie. Ale ja nie wziłęm paletka zimiowego. Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 20.10.04, 17:09 mimo iz kołocz weselny jeszcze jadłam oprócz tej bułki nieszczesnej Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 17:11 Ja jadłem szczęsną bułkę: z serem, kruszonką i lukrem. I to też całe moje dotychczasowe pożywienie. Ale głodny nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 17:08 A nie, berecik z antenką to obowiązkowo - przez cały rok. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 17:09 Ups, chyba zdradziłem swoją tożsamość. Teraz jużkażdy będzie widział, że ta postac w Molierze w bereciku z antenką to byłem ja. Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 20.10.04, 17:12 hehe, słuchaj a bedziemy liczyc ile kto w tym tysiacu ma postów? Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 17:13 A po co? Średnio wyjdzie po 50 %. Nie bądźmy drobiazgowi. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 17:12 Znaczy nie pamiętasz nikogo w Molierze w bereciku z antenką? Hmm, to by znaczyło, ze mnie tam jednak nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 20.10.04, 17:13 zresztą Emula chyba tez to niedawno rozwazała... Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 20.10.04, 17:14 problem ten jednak nei jest tak istotny jak fakt,ze... Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 17:15 Właściwie to ja tylko nie rozumiem jednego: dlaczego się wszyscy uparli, ze tm byłem. Jak się miało zalinkowane wszystki wątki z relacją, to tam na prawdę było wszystko, co potem o tym pisałem. A wszyscy upracie szukają mnie wśród bywalców Moliera :-) Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 17:18 No, tez zobaczyłem i zbaraniałem. Wspomnienie Moliera go tu przywiodło, czy chęć zysku? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ginesik 20.10.04, 17:24 Czyżby zbyt krótkie palce dłoni mych dały znów znac o sobie? (Aha, stęskniłem się odrobinkie) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 17:26 Tak, za krótkie i pieńkowate palce przeszkadzają w zdobywaniu setek i tysięcy. Ale bawarki parzą niezgorsze, a tę umiejętność niewielu posiada. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ginesik 20.10.04, 17:35 Aha, w okresie pokwitania doznałem wtórnego, obustronnego spłaszczenia kciuków (o czym nie każdy wie). A co do bawarki, to odstawiłem (zwieksza ryzyko migotania pośladków). ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 17:21 Aha. Jako najbardziej przyłożeni. A w nabliższym czasie przydało by się poprosić modów o numerowanie postów. Ich urządzenia sa chyba bardziej czułe niz nasze oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: Ginesik IP: 82.112.197.* 20.10.04, 17:19 nagroda za post nr 1000 jest kapuczino pod koloseum! Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 20.10.04, 17:22 A ja kończę sprzątać dom, i sie odrywam od sprzęta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nioszka Re: Ginesik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 17:25 muszem, mama z obiadem czeka :) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ginesik 20.10.04, 17:29 Aha, noto biegnij skoro tak, bo Ci świderki wystyc gotowe jeszcze :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: Ginesik IP: 82.112.197.* 21.10.04, 08:29 przeciez to kazdy wie .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: Ginesik IP: 82.112.197.* 21.10.04, 09:01 radio powiedzialo, ze w Kraju Kwitnacej Ignorancji mamy 2mln200tys obcokrajowcow (na bialo). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: Ginesik IP: 82.112.197.* 21.10.04, 09:08 plotki mowia, ze najpiekniejsza na swiecie jest andzelina dzoli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: Ginesik IP: 82.112.197.* 21.10.04, 09:11 i jeszce ze stringi sa niemodne! moda na culotte Tanga, addio. Largo alla culotte! zegnamy je brawami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: Ginesik IP: 82.112.197.* 21.10.04, 09:39 wg niektorych sa naszym strojem narodowym, moze dlatego, ze pija czasem... Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 21.10.04, 09:42 na zimę to koniecznie muszą byc takie babcine reformy Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 21.10.04, 09:58 ciekawe jak na humorum sobie dają radę ze swoim gigantycznym wątkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 21.10.04, 11:21 wygląda na to, że dla Ginesika najlepsza pora to jednak popołudnia... Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 21.10.04, 11:23 tymczasem dostałam info,że jeszcze jakis czas będę sama (hyhy, Hanni miał rację czesciowo, choć obyło się bez kolacji) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: Ginesik IP: 82.112.197.* 21.10.04, 11:33 z nudow ukladam leki w apteczce, czego ja tu nie mam... twrde te pastylki, o Temgesic wcale nie jest gorzki zagryze tegretolem, bajecznie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 21.10.04, 11:37 ja się błakam na auto-moto, prawo jazdy konkretnie, czytam o takich różnych wpadkach teraz i śmieje sie jak głupia do siebie (szczescie ze sama jestem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: Ginesik IP: 82.112.197.* 21.10.04, 12:19 robilas tes edzioszki? ja zrobilam kolezanom z pracy, cos mi sie zdaje ze pracuje wsrod wariatow... Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 21.10.04, 13:09 nie robiłam, muszę się teraz na innych testach koncentrowac :( Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Ginesik 21.10.04, 13:42 A ty masz już zdane prawo jazdy.? Ja z nostalgia wspominam swój egzamin , gdzie komisja właściwie przepychała klientelę zamiast oblać po pierwszym błedzie. Bo teraz moja żona się przymierza do tematu i strasznie się denerwuje. Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 21.10.04, 13:54 no własnie ja jestem krótko przed i nerwy mam straszne :( Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Ginesik 21.10.04, 14:02 Może zawrzy jakiś układ z A.Stróżem. Ja np bałem się startu pod górkę. Koło placyku jest takie skrzyżowanie gdzie jedna droga ma ~20 st pod górkę przed światłami. Kiedy tam dojeżdałem to widziałem już czerwone światło przed sobą i kilka samochodów za sobą. I wiesz co , toczyłem się jeszce rozpędem gdy pojawiło się żółte światło i ZIELONE. Nawet instruktor to skomentował że niektórymi to sie A.S. opiekuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 21.10.04, 14:05 jedno, z czego się cieszę, to fakt, że to nie Warszawa :), Tychy wystarczą mi zupełnie Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Ginesik 21.10.04, 14:08 O widzisz , masz już pierwszy pozytywny punkt. Tylko tak dalej. Popracuj jeszcze trochę i poczyjesz się pewniej Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Ginesik 21.10.04, 14:10 Zaraz , kto to ostatnio zdawał prawo jazdy? Magda? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Ginesik 21.10.04, 14:34 No nic to. Na razie znikam .Trzeba pomyśleć o wysokość rachunku za modem :( Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 21.10.04, 14:36 no taka ja na szczescie nie musze myslec o rachunkach za internet :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Ginesik 21.10.04, 14:04 A mordę KAMAZA w lusterku, jadącego za mną zawsze gdzie skręciłem, w czasie pierwszej mej jazdy miejskiej to będę pamiętał dożywotnio. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Ginesik 21.10.04, 13:44 Ja wiem że to tak bardziej ekologicznie , ale może lepiej stare leki wyrzucić niż zjadać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: Ginesik IP: 82.112.197.* 21.10.04, 15:06 probuje cudze choroby moim zoladkiem leczyc, taki Nowak energetyzowakl wode, ja powietrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: Ginesik IP: 82.112.197.* 21.10.04, 15:03 galoty kuloty, tak sobie mysle, jak taki Ox to strawi.... Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 21.10.04, 15:54 nioszka napisała: > gdy emocje już opadną... Jak po wielkiej bitwie kurz Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 21.10.04, 15:50 Człowiek zniknie to i wątek umiera. Jak Wy chciecie bić tego Ginesa? Toż Chris na sam na swoim jest bardziej aktywny. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 21.10.04, 15:57 No cóż, żeby Chrisowi się nie wydawało, że walczy z wątkiem któryi tak mu nie dorówna, chwilę jeszcze sobie popiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 21.10.04, 15:59 Jak na to, to za mało mam czasu, nawet gdybym nie był sam. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 21.10.04, 15:59 Hmm, właściwei to ja nie jestem Sam. Jestem Hannibal. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 21.10.04, 16:00 Hannibal sam na plaży? Zupełnie jak Kevin sam w domu? To zapowiada się całkiem ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 21.10.04, 16:02 Tylko jakieś nieproszone towarzystwo by się przydało, żeby mogło być wesoło. Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 21.10.04, 16:03 hm, jak mam to rozumieć? w kontekście mojego tu pojawienia sie ofkors Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 21.10.04, 16:05 A tak, że jak towarzystwo proszone, to jest przewidywalnie, a jak nieproszone, to niespodzianka i dużo się może zdarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 21.10.04, 16:03 O, mówię i mam. Nie dość, że towarzystwo, to w dodatku miłe i szybkopiszące. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 21.10.04, 16:04 To właściwie wespółwzespół może nam się uda przed 16.30 do 1200 dobić. Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 21.10.04, 16:04 aha też się cieszę, że ta godzinka szybciej minie w miłym towarzystwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 21.10.04, 16:05 mam nadzieję, że masz wiecej ambicji niż Chris i nie bedzie to tylko odliczanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 21.10.04, 16:06 Twoja wypowiedź zdaje się sugerować, że dotychczas tylko odliczałem. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 21.10.04, 16:10 Lepiej w mmylnym tkwić błędzie inż w rzeczywistym. Więc jeszcze nie jest źle. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 21.10.04, 16:09 A ja w końcu staram się tfurczo podchodzić do ginesa Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 21.10.04, 16:11 Staram sie thcnąć w plażę nieco dawnego ducha. Ale same duchy niewiele dadzą, jak ludzi coraz mniej, wnosząc choćby z listy nieobecności. Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 21.10.04, 16:12 no, niewesoła ta lista, poza gwiednym wątkiem Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 21.10.04, 16:16 Czy szkoda, to zależy od tych nowych. Byli tacy, ze szkoda, że przyszli. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 21.10.04, 16:15 O, to dawne czasy były. Ida wspólnego pisania powieści umarła w ludku plażowym, a różnych imion to już tyle było, ze się chyba wszystkim znudziło. Ale te gwiezdne były najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 21.10.04, 16:19 Czasem wydaje mi się, że plaża się nieco wyeksploatowała. Podobnie chyba jak Humorum. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 21.10.04, 16:20 O, nawet nie zauważyłem, e się do 1100 zbliżamy. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 21.10.04, 16:21 A to może oznaczać nagłe i niespodziewane pojawienie się nowych twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 21.10.04, 16:21 Choć z drugiej strony, moze nic nie oznaczać. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 21.10.04, 16:23 Chyba jedna była moja. Tylko chyba ta, w której myślę, że chyba nie. Chyba się zamotałem. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 21.10.04, 16:25 W sumie racja. W okońcu nie tyle ważne, który post był który, ale żeby Chrisa przebić. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 21.10.04, 16:26 A potem sięgnąć po kultowy wątek z Humorum. No, ale to już będzi duuuuuże wyzwanie, i nie wiadomo, czy Plaża mu podoła. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 21.10.04, 16:29 Ja w sumie też. Ale skoro chwilowo nic ciekawego się nie dzieje na Plaży, to zawsze można wejść, machnąć choć jednego posta dziennie, i jakoś pomału będzie się to posuwać do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 21.10.04, 16:34 no, przy takim założeniu to prawda. Wyprzedzimy Chrisa niedługo na pewno, tylko potem coraz cięzej bedzie otwierac watek Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 21.10.04, 16:36 Niby tak, ale jak czasem się przez pół dnia na Plazy nic nie dizeje, to nawet jak na napisanie posta się poświęci pół dnia, to i tak się w ciągu następnych 15 minut da przeczytać to, co w międzyczasie zostało napisane. Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 21.10.04, 16:22 na humorum bywam sporadycznie, no a Plaża? żal z jednej strony, a drugiej jednak to w koncu jest tylko odskocznia Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 21.10.04, 16:24 Tak, tylk kiedyś miałem wrażenie, że to jest dość zgrana grupa ludzi, a traz coraz bardziej przypomna mi to dość przypadkową grupę ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 21.10.04, 16:24 A wydawać by się mogło, że kolejność zdarzeń powinna być odwrotna. Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 21.10.04, 16:25 liderzy odeszli, jesli mozna tak powiedziec, ci co najbardziej nakręcali Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 21.10.04, 16:28 O, a kogo do owych zaliczasz? (że spróbuję włożyć kij w mrowisko) Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 21.10.04, 16:33 A on kiedyś ma zamair wrócić, czy sam się gdzieś zakopał i czeka na jakiego archeologa co go wykopie, odkurzy i zakonserwuje? Ale pisać to ci on potrafił. Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 21.10.04, 16:35 nno, i limerykować i smrodzic dydaktycznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 21.10.04, 16:37 Właśnie, gdzie te wątki poetyckie? Chyba odeszły razem z Basią. Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 21.10.04, 16:40 z Basią poszły gupie rymy, inan tfurczosc straciła się z innymi"płodnymi" Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 21.10.04, 16:41 No, niektórzy z tych płodnych pisuja tu ndal. Natchnienie potracili? Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 21.10.04, 16:45 eee, to nie jest tak strzelić palcami, i już! Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 21.10.04, 16:46 znaczy niektórzy to tu mieli i mają taki styl, ze cięzko czasem sprostać konwersacji(nie mówię tu o grajdołkach czy anieataku) Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 21.10.04, 16:49 No, jak czytam wiersze Anchan, albo proze Tirego, to się zastanawiam, czy mnie w ogóle wypada pisać. No, ale to już są wyżyny... Tybet niemalże. Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 21.10.04, 16:52 aha, Tire to tez jest miszczu, ale dawne potyczki słowne Anieli z chłopakami (ogólnie Aniela jest specyficzna, nespa?)albo Baloo i Pieransy, to miodzio :) Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 21.10.04, 16:55 Znaczy nie dostrzegam specyfiki Anieli. Raczej dostrzegam, specyficzny sposób zwaracania się do niej pozostałych plażowiczów. Z potyczek słownych to zwłaszcza Anieli z Riglem miały swój urok. Ale Rigel to tez tu raczej jako duch przemyka. Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 21.10.04, 16:57 no Rigel ma ważniejsze sprawy na głowie teraz :)(pozdro dla małej i Silverkii cium :*) Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 21.10.04, 17:00 a co do Anieli, to faktycznie od poczatku jak obserwowałam Plażę to wyrastała tu na, hm, jakby to ładnie ująć? osobę w centrum zainteresowania? Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 21.10.04, 16:28 ja długo siedziałam w krzakach i czytałam te smaczne kawałki, potem jak przy nawale pracy nie mogłam pisac, to chociaz starałam sie czytac, naprawde poziom był wysoki Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 21.10.04, 16:31 Kidy ja przyszedłem to wysoki loty plaża już miała za sobą. A może była w okresie schyłkowym? Sam już nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 21.10.04, 16:34 Przecież mówię, że sam juz nie pamiętam. Zresztą, to by było wybitnie trudne do ustalenia. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 21.10.04, 16:40 Ładnie to tak czas zabijać? Czas to pieniądz, więc poniekąd i pieniądze zabijasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: Ginesik IP: 82.112.197.* 21.10.04, 16:40 Hani tak zawsze, jak mnie nie bylo to widze ze wam sie tu spodobalo... musialam sprawdzic dlaczego moj a£tluk wypuszczal a nie lapal golebi, cwaniak jeden. zreperowalam. w miedzyczasie wybudowalam wam tu mala saune wiec mozna sie tu wypocic obog jest basen cieply i basen zwykly, wiec mozna sobie wirtualnie poplywac! jest tez dystrybutor, tych, no, gumowych, kaczuszek, wlasnie dla tych co sie nudza, oraz bubble bubble foam, wow to ide sobie w strone almodovara Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 21.10.04, 16:43 Gość portalu: v2l napisał(a): > Hani tak zawsze, Zanczy jak zawsze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: Ginesik IP: 82.112.197.* 22.10.04, 08:39 mataczy! ze taez wam zawsze trzeba mowic co w co;))) Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 21.10.04, 16:47 Skoro nie da się dociec jak ja zawsze, to może rozpoczniemy nmową ślizgawkę. Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 21.10.04, 16:50 mi tam zależało wczoraj na 1000, ale mogę Ci jeszcze potowarzyszyć, jeśli chcesz ... Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 21.10.04, 16:55 no przecież nie bede znów zostawać po godzinach... Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 21.10.04, 16:56 Za daleko żebym dał radę. Jakby nie spojrzeć to włąściwie mój czas już minął. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 21.10.04, 16:59 Do jutra (jeśli jutro tu będę, co nie jest takie pewne). Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 21.10.04, 16:49 aha, z Tobą się Hanni fajnie gada, bo zmuszasz do aktywnosci, szukania i skakania :) Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 21.10.04, 16:50 Miło mi, że fajnie, a tym bardzie mi miło, ze zmuszam skutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 21.10.04, 16:56 Ewo, nie jadam jabłek. Przerób je na jabola, to może się napiję. Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 21.10.04, 16:59 a nene jaboli nie serwuje się w tym lokalu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: Ginesik IP: 82.112.197.* 22.10.04, 09:33 a skad w takim razie puste butelki po jabolach za kserokopiarka, a w koszu nieudane proby kserowania etykietek po szampaniach Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 22.10.04, 09:41 wieczorem tu było towarzystwo... Czesc, Viki :) Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 22.10.04, 10:43 dziś ma być dłuzej,niestety :(, ale poki co jej nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Ginesik. przyslowia 22.10.04, 10:57 nie taki kanuk straszny jak go baluja. nie wylewaj mrecka z aniela. Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Ginesik. przyslowia 22.10.04, 11:42 kto nie ma w watku ten ma w postach no co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: Ginesik. przyslowia IP: 82.112.197.* 22.10.04, 13:25 madry c_opoka po skodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: Ginesik IP: 82.112.197.* 22.10.04, 09:38 glowa nie boli www.framesi.it/Info/collezioni_i.htm Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 22.10.04, 13:19 To może tak teraz powrót do źródeł, czyli rymowanki o plażowiczach. Pieransa stawia pasjansa. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 22.10.04, 13:27 A oto Nioszka Blond włosów jej zazdrościć może niejedna Włoszka. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 22.10.04, 13:30 Obecność Kwiatu Paproci Niejeden wątek ozłoci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: Ginesik IP: 82.112.197.* 22.10.04, 13:27 po pasjansie, Lecter Hani wciaz Pieranke tutaj mami Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 22.10.04, 13:38 Gdy brak Piotra Ce Nikomu pisać się nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Ginesik 22.10.04, 13:50 dla Emusi mam, o zgrozo Orlando, ale Furioso;((( Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Ginesik 22.10.04, 13:52 bedzie bardzo bardzo klawo gdy Hani powie co jest nad podstawa Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Ginesik 22.10.04, 13:54 dlatego tez zrobil nam figla i przeobrazil sie w rigla Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Ginesik 22.10.04, 13:55 choc nie widzialam nioszki, mysle, ze wszystko ma w groszki Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 22.10.04, 14:29 A oto Tiresias Piękny jak Julilo Iglesias (fuj!) Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 22.10.04, 14:26 nene nie mam :) choc nie widziałam Viki mysle, ze ma juz obciete kucyki Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 22.10.04, 14:28 o Hannim coś chciałam powiedzieć ale na szczescie ugryzłam sie w język :) Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 22.10.04, 14:32 Gdy czytam posty Basi Radość oblicze me krasi Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 22.10.04, 14:36 pewnie to ta świadomość że za chwilę będę musiała stąd zmykać Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 22.10.04, 14:40 Gdy czytam posty PePe Od razu czuję się lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 22.10.04, 14:48 A gdy czytam Vampiego Myślę: stać go na coś lepszego Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 22.10.04, 15:00 A gdy widzę Balona Z radości draga mi przepona Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 22.10.04, 14:37 nioszka napisała: > o Hannim coś chciałam powiedzieć > ale na szczescie ugryzłam sie w język :) Ale nie odgryzłaś go sobie i nie zjadlaś na lancz? Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 22.10.04, 14:40 na lancz jadam bułki, drogi Hanni :) za ozorami nie przepadam Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 22.10.04, 14:45 nie wiem jak Ty ale ja nie mam w liczbie mnogiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 22.10.04, 14:51 O ile wiem, to mam jeden, ale nie dane mi było sprawdzić, czy jak się go pozbawię, to mi odrośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 22.10.04, 14:56 byłoby wychodzić w tm momencie, chciałam powiedzieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 22.10.04, 14:57 Masz rację, że bez sensu. Sens będzie gdy przekroczymy Chrisssssssssssa. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 22.10.04, 15:03 Sam nie wiem. Póki co to jedyny wątek na plazy, który mi się z dawną plażą kojarzy - że wrócą do rymowania. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 22.10.04, 14:55 Ale wątek coraz dłuższy i coraz wolniej chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 22.10.04, 14:57 Hyhy, posty wklejają mi się w kolejności odwrotnej od zamierzonej. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 22.10.04, 15:02 No niestety, portal wariuje. Jak zwykle zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 22.10.04, 15:04 Olać Nioszki nie wypada, Więc z rymami tutaj spadam. Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Ginesik 22.10.04, 15:13 zwykle uwiera go wiosna paznokcie szybciej mu rosna Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 22.10.04, 15:16 Najbardziej zaś cierpię latem Więc dla innnych jestem katem Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Ginesik 22.10.04, 15:08 taka ja czytajac Chrisa wizualizuje wersnisaz Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Ginesik 22.10.04, 15:12 widzac tak brzemienny watek pobijemy Chrisa w piatek jako ze czyn jest przestepny bed<zie to piatek nastepny chyba ze chuc pobicia jeszcze dzis innych wroci do zycia Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 22.10.04, 15:15 Chęć pobicia Chrissssssssssssa wątku Sprawi, ze nie wytrzymam do piątku. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 22.10.04, 15:18 Po co się ogłaszać mamy Skoro sami radę damy? Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Ginesik 22.10.04, 15:16 kiedy czytam Henka Frosta mam chec mandarynem zostac Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 22.10.04, 15:13 Twórczość Chrisa Chęć do życia ze mnie wysysa Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 22.10.04, 15:14 Czy może u Nioszki Dostanę przeciwbólowe proszki? Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 22.10.04, 15:17 Poważnego nic tu ni ma Po prostu szukam ryma Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 22.10.04, 15:20 poważnie to było do tego o wysysaniu, ale skoro tylko rymujesz, to jest ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 22.10.04, 15:30 były rymy, juz ich ni ma znaczy to ze idzie zima Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 22.10.04, 15:32 najpierw jesien jednak będzie liście liscie widzę wszędzie Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 22.10.04, 15:34 gdy nadchodzi jesienna pora zawsze jestem chora Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 22.10.04, 15:35 kurczeżeszno co to tylko rymotwórcze deklaracje były o tym biciu? Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 22.10.04, 15:51 To ine puste deklaracje Ale sprzęt też ma swoje racje Z moimi czasem sprzeczne Gdyż nie rozmawiam z nim grzecznie Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Ginesik 22.10.04, 15:37 to o tej porze plazaki skladaja swoje lezaki smutne sa weekendowe puchy bo wtedy nawet duchy olewaja pogaduchy Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 22.10.04, 15:37 Rymy nie poznikały Tylko się gdzieś schowały Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 22.10.04, 15:48 Czasem tak się zdarza Że pozory pracy trzeba stwarzać Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 22.10.04, 15:52 Mnie nie ubywa Tylko czasem wena ode mnie odpływa. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 22.10.04, 15:46 Porymowałbym jeszcze Ale zaczynam mieć dreszcze Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 22.10.04, 15:54 W głowie mi się kotłuje Może o plażakach jeszcze porymuję Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 22.10.04, 16:11 Na brak rynów Noszka narzekała Po czym sama pisać przestała. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 22.10.04, 16:16 Rzecz to nie jest oczywista Czy będzie dziś tysiącczysta? Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 22.10.04, 16:27 Nioszka pisac przestała bo podpaść szefowej nie chciała Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 22.10.04, 16:28 ale już jestem i oczywista walczyć będę o tysiąctrzysta Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 22.10.04, 16:05 Pejsaty Powinien dostać baty (najlepiej od Taty) Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 22.10.04, 16:10 Gdy zaś czytam posty Mrecka Nie wiem kiedy czas ucieka Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 22.10.04, 16:12 A gdize podział się Gagatek? Zapytuje tłum mężatek Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 22.10.04, 16:18 Firanki - dla Pieranki A dla Normy - reformy Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 22.10.04, 16:19 Dla Viki - nauszniki A dla piotrace mamy ładną tacę Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 22.10.04, 16:20 Dla Edy mam pudełko kredy A dla Gitmana - banana Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 22.10.04, 16:23 Dla eFDeJota - zielona kapota A dla Kanuka - czarna, jak u kruka Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 22.10.04, 16:24 Dla Oxycorta mam kawałek torta A dla Tiresiasa ciastek cała masa Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 22.10.04, 16:30 Przez Chrisa U niejednej panny na reputacji rysa Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 22.10.04, 16:33 A dla Rigla Ze dwa igla (skoro mu się rodzina powiekszyła to muszą gdzieś mieszkać w zimie) Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 22.10.04, 16:34 dla Plażynki słodkie minki od mamusia(!) i tatusia Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 22.10.04, 16:34 Dla Ekscytującychmałychliterek - wiaderko obierek Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 22.10.04, 16:35 A dla Plażynki - same czterolistne koniczynki Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 22.10.04, 16:40 dla Brezly'ego -no przecież nie klocki lego ponownie Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 22.10.04, 16:43 Dla Anchan - szampan? (zeby to zrymować, trzeba umieć akcentować) Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 22.10.04, 16:39 h.lecter napisał: > Czyżbyśmy nic nie mieli dla Petroneli? I dla MMPMa też nic tu niema To chyba ściema Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 22.10.04, 16:47 dla Viki co pomieszała nam szyki CZERWONA KARTKA!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 22.10.04, 16:44 eee Hanni trzymaj rytm teraz jest cos dla kogoś :) Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 22.10.04, 16:46 A może teraz o posiłkach? Z Viki zrobię naleśniki. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 22.10.04, 16:49 A nie, składnikiem imieniem Viki Będę ndziewał naleśniki. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 22.10.04, 16:47 Z Nioszki i Edzioszki zrobię zupy troszki. (to tak troche z lwowska zaciągnięte) Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 22.10.04, 16:48 Jak przyjdnie MMPM to go zaraz zjem A nna deser dla osłody Czarne będę jeść Jagody. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 22.10.04, 16:50 Czyżbyś zgłodniała? Ja chyba też, więc idę stąd. Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 22.10.04, 16:51 no to przez weekend chyba sobie nasz Ginesik odsapnie? Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 22.10.04, 16:52 znaczy ja znów jutro muszę być na stanowisku, ale nie sądzę, aby było z kim gadać :( Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 22.10.04, 16:52 I jeszcze na zakończenie: Z Emusi rosół udać się musi, Zeby zupa była czysta, dodaj Magi gramów 300 Na drugie zaś będzie misa, pełna mięsa z Chrisa (znaczy to chyba miseczka mała będzie) Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 22.10.04, 16:50 Lectera użyję jako panierki do smażonego sera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: Ginesik IP: 82.112.197.* 25.10.04, 10:58 Dla Pieransy krotkie J-e-a-n-s-y dla Nioszki zlote kaloszki Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 23.10.04, 11:58 no nie może tak byc przecież żeby nic nie było :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Ginesik IP: 5.5R* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 24.10.04, 02:02 taa. to po ginesiku jej sie chce. 2l. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Ginesik IP: 5.5R* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 24.10.04, 14:09 2l Ginazjum. znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Ginesik 24.10.04, 15:55 ale was gniecie, jak ser na nalesniki chce mi sie ich jak cholera, w nadzienie wcisne lektera zeby weselej bylo troszke do konsumpcji zaprosze nioszke Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 25.10.04, 10:32 nowy dzień i nowy tydzień, ciekawe co przyniesie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: Ginesik IP: 82.112.197.* 25.10.04, 10:47 przyniesie konstytucje europejsko, ktora nie przeciwstawia sie wojnie w zadnym ze swych punktow! bedzie wesolo w tej powiekszonej jak sledziona europie... Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 25.10.04, 13:47 eno Panie i Panowie, w takim tempie to do piątku nie zdążymy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: Ginesik IP: 82.112.197.* 25.10.04, 16:37 a to cos dla mnie, jestem bowiem w drodze stad do swietosci, prowdzi ona z warszawy przez wieliczke do Ciemnogrodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: Ginesik IP: 82.112.197.* 25.10.04, 16:39 pamietam chrzest na harcerza w ogrodku jordanowskim, duzo wtedy marzylismy o esperanto Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 25.10.04, 16:40 yhy i gruby i chudy i mały i duży może swietym byc Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 25.10.04, 18:00 Czy może Ktoś się przyłączy o tak barbarzyńskiej porze? Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 25.10.04, 18:01 Dziś zamiast posty liczyć Sinusoidy spróbuję poćwiczć. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 25.10.04, 18:03 I tylko tylko takie dręczy mnie pytanie: Czy starczy mi weny na to rymwanie. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 25.10.04, 18:10 I jeszcze trochę musze pogłówkować O czymże mogę dzisiaj rymować? Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 25.10.04, 18:29 Vampir nic się nie napije Gdy nie wbije swych kłów w szyje Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 25.10.04, 18:31 Nic nie skrzypi, nic nie trąbi Kiedy z grobu wstje zombi. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 25.10.04, 18:32 Gdy słońce zachodzi Ochota na łowy wampiry nachodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 25.10.04, 18:34 Wyczyść dobrze rury Nim twe dzieci zjedzą szczury. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 25.10.04, 18:35 I chłopak i dziewczyna Obiadem może być dla rekina. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 25.10.04, 18:37 A gdy będziesz chory Dopadną cię nocne zmory Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 25.10.04, 18:39 A kiedy będizesz zmęczony Rozdziobią cię kruki i wrony. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 25.10.04, 18:54 A gdy już dosyć będziesz mieć wszystkiego Spotkasz w snach swoich Krugera Freddyego. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 25.10.04, 18:57 A ja o zmroku idę dziś na łowy Przebuję Vampira kokłkiem osinowym. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 25.10.04, 19:01 Gdy na swej drodze grupę spotkasz przygłupów To pewnie będzie noc żywych trupów. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 25.10.04, 19:03 Gdy wokół cisza, jakby kto zasiał makiem To znak że zaraz staniesz twarzą w twarz z wilkołakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 25.10.04, 19:04 Wnet na kolację będzie gotowa Pyszna i piękna nietoperza głowa. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 25.10.04, 19:08 Człowiek - to brzmi dumnie Zwłaszcza gdy leży w trumnie. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 25.10.04, 19:09 Nie ma na to sposobu By zombi nie wyszedł z grobu Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 25.10.04, 19:11 Żenaj żałosny kuglarzu Spotkamy sie na cmentarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ginesik 25.10.04, 19:13 Może się kto podłączy i za mnie tę sinusoidę skończy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: Ginesik IP: *.24-151.libero.it 25.10.04, 23:12 kiedy lektera oczy sen zmorzy kiedy juz pojdzie wkoncu spac wowczas na plazy lezak wylozy v dwa i el, oho, czas sie bac! Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Ginesik 26.10.04, 08:47 zas kiedy ranek wesolo zakwitnie sloneczko w oczy znow zajrzy ci wtedy ginesik o sobie przypomnie tysiac czterysta czas nastukac dzis! Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 26.10.04, 09:04 co prawda to prawda, dzis juz blizej do 1400 niż wczoraj, nespa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: Ginesik IP: 82.112.197.* 26.10.04, 14:23 taka ja pracuje w przerwach miedzy sniadaniem a obiadem, duugie so! Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Ginesik 26.10.04, 16:25 dla piotrace witaminace (no co?licencia poetica :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V2D Re: Ginesik IP: 82.112.197.* 26.10.04, 17:01 troche bani dla Hani pol dyni dla gospodyni i cwierc patisona dla MONTYPAJTONA ORAZ PLASTER KABACZKA DLA GENERALA mACZKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: Ginesik IP: 82.112.197.* 27.10.04, 09:10 zapal slomiany wizualizuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: Ginesik IP: 82.112.197.* 27.10.04, 09:11 moj guru z dziecinstwa mial racje: zrob to sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: Ginesik IP: 82.112.197.* 27.10.04, 09:13 zapytam sie Rajgla, niezly z niego majsterkowicz Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Ginesik 27.10.04, 10:36 w Ciemnogrodzie zwykle wszystkie sa na mnie za krotkie Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Ginesik 27.10.04, 10:37 moze udam sie na prowincje, gdzie wyrosniete sa dziewoje Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Ginesik 27.10.04, 10:38 oj cos sie rozpedzam mocno w kierunku cztrnastej setki! Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Ginesik 27.10.04, 10:42 wlaczam alkoholika, pytaja mnie czyto aby nie jakies polskie pink flojd Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Ginesik 27.10.04, 10:45 skoro juz alkoholik to moze wymienie moje ulubione: rum, ah jak cieplutko sie robi w ten pochmurny dzien, i szampan, wlasciwe babelki we wlasciwym szkle... Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Ginesik 27.10.04, 14:15 Proza obiadowa zrobilam zakupy obiadowo pracownicze: kurczak pieczony szt.2, 3 bagietki, puszka qqrydzy, paczka salaty, kilo pomidorow, sloik nutelli. jestesmy szczesliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Ginesik 27.10.04, 14:20 Poezja poobiednia kawusia jak pan Bog przykazal, ciemna, mocna i goraca! Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Ginesik 27.10.04, 14:21 juz 3 lata prosze szefa o podpisanie zgody na zakup jakiejs wersalki Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Ginesik 27.10.04, 14:27 takie jest zycie, ale zostane sama na placu boju Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Ginesik 27.10.04, 14:31 ale przeca nie rzuce fszyskiego dla ciura, cottottonnie Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Ginesik 27.10.04, 14:57 a ktos Ty, ladny nick jestes moze ruda? przydalaby sie tutaj ruda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: Ginesik IP: 82.112.197.* 28.10.04, 08:53 kometa jakas, bez warkocza Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Ginesik 28.10.04, 10:14 czas porzucic rymy i zajac sie przekrecaniem, to lubie Filmy: Czy leci z nami plot? TE, minator! Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Ginesik 28.10.04, 10:33 Gwiezdne wojny: Tak, klonow - z serii glosuj razy kilka Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Ginesik 28.10.04, 10:55 Poròt krola - napis na drzwiach pokoju rodzacej kròlowej(akuszerka pisala...) Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Ginesik 28.10.04, 11:31 Wrog u ram - (obrazuje) zycie zlodziei dziel sztuki Odpowiedz Link Zgłoś