e.silver 22.04.02, 09:44 Pytanie mam jak wyzej ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rigel Re: Gdzie jest TATO? 22.04.02, 10:56 a moze ten facet z teczka to byl ON???? Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha. Re: Gdzie jest TATO? 22.04.02, 11:05 taaak... zobaczyl nas, przestraszyl sie i uciekl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: Gdzie jest TATO? 22.04.02, 14:55 Kłaniam uprzejmie. Mam po prostu straszliwego pecha. W czwartek zaległem w łóżku (z dwiema przerwami na wizyty u lekarza). Wtsoka temperatura i - co najgorsze - antybiotyki odcięły mnie od życia towarzyskiego i życia w ogóle aż do dziś. Strasznie mi przykro. Za chwilę spróbuje poczytać o sobotnim spotkaniu. Sprawdzę, co to za posądzenia. Pan z teczk?! Może jeszcze w berecie?! Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Gdzie jest TATO? 22.04.02, 14:58 kurcze, Tatku, a my tak martwilismy sie o Ciebie... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Gdzie jest TATO? 22.04.02, 15:00 tania wymowka nabyta na bazarze, tandetna jakas. o tejporze roku wysokie temperatury odnotowujemy wylacznie za oknem. a. demaskująca. Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: Gdzie jest TATO? 22.04.02, 15:05 aniela - ciosy poniżej talii osy rozdajesz... ;) Bratniej duszy szukasz? Tatę choroba zmogła i dlatego nie przybył a po ciebie hazard swe macki wyciągnął. Nene nie przyrównuj się do taty. Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: Gdzie jest TATO? 22.04.02, 15:15 Tania wymówka? Wiecie, ile kosztuje dziś wizyta u dentysty? A opakowanie antybiotyków? Czarną rozpacz, która mnie ogarnęła, w normalnych warunkach utopiłbym w czymś przyjaznym dla organizmu (porter, śliwowica itp), ale antyb. wykluczają takie działania. A Ty, Anielu, jeszcze takie rzeczy?... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Gdzie jest TATO? 22.04.02, 15:17 zazdrosna jest po prostu, albo nalykala sie jakichs prochow na zgage, bo przeciez musiala miec zgage w sobote :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Gdzie jest TATO? 22.04.02, 15:23 oh, tatko wszyscy obecni jak jeden mąż/żona w wielkim żalu bylismy. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Gdzie jest TATO? 22.04.02, 15:27 Podeślę zdjęcia spotkaniowe abyś się mógłe w cieple imprezy ogrzać i szybciej do zdrowia wrócic Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: Gdzie jest TATO? 22.04.02, 15:29 piotr_c napisał(a): > Podeślę zdjęcia spotkaniowe abyś się mógłe w cieple imprezy ogrzać i szybciej > do zdrowia wrócic Czekam, Piotrze. I z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Gdzie jest TATO? 22.04.02, 15:28 Aha. Płakałem nawet ukradkiem. A ileż to razy za Tatą wzdychałem? No Ile? No Basia powie Tacie ile razy. Piwo mi obiecał... Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Gdzie jest TATO? 22.04.02, 15:29 ja to nawet dwie chusteczki na otarcie łez zużyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Gdzie jest TATO? 22.04.02, 15:30 aha powiedzcie mi czemu wszyscy nieobecni dostaja zdjecia poza mna ? bo nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Gdzie jest TATO? 22.04.02, 15:34 aniela_ napisał(a): > aha powiedzcie mi czemu wszyscy nieobecni dostaja zdjecia poza mna ? bo nie > wiem. znowu Cie lekce sobie waza Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Gdzie jest TATO? 22.04.02, 15:37 aha a Ty rigel mozesz sie do mnie nie odzywac. od dzis począwszy skonczywszy na koncu zycia. pff Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Gdzie jest TATO? 22.04.02, 15:36 Chrząkam znacząco, a skrzynke to sprawdzałaś ? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Gdzie jest TATO? 22.04.02, 15:39 czy to oznacza, ze Aniela tez dostala te zdjęcia?????????? r. zdziwiony Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Gdzie jest TATO? 22.04.02, 15:45 Ale bez podpisu kto jest kto. Czy doceniasz ten "subtelny rewanż" ? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Gdzie jest TATO? 22.04.02, 15:39 piotrze moj drogi :))))) mało mi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: Gdzie jest TATO? 22.04.02, 17:32 oxycort napisał(a): > Aha. Płakałem nawet ukradkiem. A ileż to razy za Tatą wzdychałem? No Ile? > No Basia powie Tacie ile razy. > Piwo mi obiecał... Przykro mi, Oxy. Myślałem o wysłaniu umyślnego, ale nawet nie wiedziałem, dokąd - nawet kontaktu ze światem wirtualnym nie miałem. Wynagrodzę Ci nastepnym razem, a dla Basi przyniosę chusteczki... Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Gdzie jest TATO? 22.04.02, 15:30 aha, jako matka założycielka tego dociekliwego wątku, usprawiedliwiam Tatową nieobecność, życząc mu zarazem zdrówka wszelakiego (o dentystach ostatnio wiem wiele). Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: Gdzie jest TATO? 22.04.02, 15:38 Dziękuję za zdjęcia (Piotrze) i słowa pociechy (już Wy wiecie, o kogo chodzi). Czyżby większość uczestników przyjmowała w sobotę jakieś antybiotyki, może są karmiącymi rodzicami-kierowcami - jakoś mało kufli zauważyłem?.. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Gdzie jest TATO? 22.04.02, 15:39 kufle i inne naczynia byly na bieżąco usuwane :) Odpowiedz Link Zgłoś