aniela_ 13.05.02, 09:14 czy ktos moglby mi strescic wszystkie nowe watki i posty dodane pod moja nieobecnosc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniela_ Re: ... 13.05.02, 09:21 aha a ja.ty my sie zdaje sie nie znamy w widzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ty Re: ... 13.05.02, 09:28 aniela_ napisał(a): > aha a ja.ty my sie zdaje sie nie znamy w widzenia? Ja tam nie pamietam żadnego widzenia;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: ... 13.05.02, 09:34 aha moze bylas pijana akurat. np szczesciem ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ty Re: ... 13.05.02, 09:35 aniela_ napisał(a): > aha moze bylas pijana akurat. np szczesciem ? ;) W ostatnich dniach upijałam się złośliwością. Zdecydowanie lepiej smakuje;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ty Re: ... 13.05.02, 10:06 aniela_ napisał(a): > tfu. brzydze sie nią akurat. Rzecz gustu... A o gustach podobno się nie dyskutuje;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: ... 13.05.02, 10:09 ja dyskutuje w sposob nonkonformistyczny sobie poczyniam Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ty Re: ... 13.05.02, 10:45 Wszelkie poczynania mile widziane;-) (zmieniłam trunek na bardziej życzliwy) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: streszczenie 13.05.02, 09:21 eee...no tak..Chris się rozchorował,tato jakieś nieprzyzwoite piosenki chciał śpiewać;) roro zamiast pilnować szlabanu plażowiczki toples podglądał...yyy no nie wiem co jeszcze ,biedronka kawę parzyła...jak mi się coś przyponi to dopiszę Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: streszczenie 13.05.02, 09:22 aha same przygody mozna by powiedziec... Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: streszczenie 13.05.02, 09:35 aha. Ignatz sławił nasz grajdoł za rubieżą, a Rigel zwyczajem swoim kantdałn robił. Ja zbierałem bursztyny. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: streszczenie 13.05.02, 09:43 aha kopales w tym celu dolki w lasach okolicznych nielegalnie? pokazywali w telewizorze takich zbieraczy jak oxy. w tle ksiedza jednego slynnego gdanska ich pokazywali... Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: streszczenie 13.05.02, 09:47 Jak ksiądz to nie mogło być nielegalnie ;) Ludzkie prawa im za nic, oni boskich tylko przestrzegają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: streszczenie 13.05.02, 09:50 aha mozliwe ze to chinczycy byli ktorym obce prawo naturalne jest. twarze byly zamazane wiec pewnosci nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: streszczenie 13.05.02, 10:02 Nene. Po pozorach mię osądzasz Anielu. Po pozorach. A temu ksiedzu z Gdańska, jeno mały jantarek do jego ogródka przechodząc wrzuciłem. Resztę na nalewkę przeznaczam. Własnoręcznie ją sporządzam i na potrzeby własne. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: streszczenie 13.05.02, 10:08 aha i w celach leczniczych- dodaj. w tych samych celach w ktorych ja w apteczce trzymam czewrone wino Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: streszczenie 13.05.02, 10:27 O toto. Też tak mam. Z tym że wężyk z klipsem mam na zewnątrz wyprowadzony, żeby nie tracić czasu na otwieranie apteczki, kiedy przyjdzie nagła potrzeba. Zaprawdę powiadam wam, Potrzeba o różnych porach przychodzi niezapowiedziana. A powiadają o niej też, iż matką wynalazków jest. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: streszczenie 13.05.02, 10:29 aha samotną matką. wiec z okreslonymi przywilejami. ps. a czy znasz dzien i godzinę o której przychodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: streszczenie 13.05.02, 10:50 Niestety nie posługuje się rozkładem. Z tego jednak co mi wiadomo, o onej godzinie nikt nie wie, ani ojciec ani nawet syn. Może Duch Święty wie, ale milczy uparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: streszczenie 13.05.02, 11:02 nene językami mowi do slyszenia ktorych nie masz uszu raczej. oceniam po pozorach, jak to mam w ustalonym zwyczaju. ;) Odpowiedz Link Zgłoś