emusia 21.12.04, 22:10 patrzcie jeno. jak ema w wianku wyglada :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmpm Re: do gołębników bracia 21.12.04, 23:02 Dlaczego tylko jedno??? (Nie no, nie mogę :)))))))) ) Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: do gołębników bracia 22.12.04, 09:17 jeżeli do gołębników mieli iść tylko bracia, to w porządku, jeśli i siostry, to czuję się pominięta... :) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: do gołębników bracia 22.12.04, 09:22 emusia napisała: > patrzcie jeno. jak ema w wianku wyglada :-) Aco? Czy to ostatnia szansa typu lastminyt jest może? (Widzieliście?! Kucyki! Jacie! Ale!) A ten wysoki, którego obejmujesz wprost za Weltmeistera to Marcinek jest właśnie? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: do gołębników bracia 22.12.04, 09:34 DżKJP! (A kto to ten wąsaty krakus z lewego brzega? Ten w rogatywce i okularach?) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: do gołębników bracia 22.12.04, 09:39 Ale za takie skadrowanie zdjecia Emusi, to autora powinni w smole i w pierzu, normalnie... ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: do gołębników bracia 22.12.04, 09:48 Pewnie to kobieta była. (Aleale, ten z, ehem, instrumentem, to kto? bo nie ukrywam, że się pogubiłam. Marcinek? Ukaszek? Ten Trzeci?) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: do gołębników bracia 22.12.04, 09:56 A to na pal ją, skoro tak. (To Marcinek będzie, jak nic. Ale Emusia ładniejsza) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: do gołębników bracia 22.12.04, 10:00 (A ten z bystrym wejrzeniem turonia, na lewo od karmnika, to kto to taki?) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: do gołębników bracia 22.12.04, 10:10 Aha, ja myślę, że porzez niedopatrzenie nie otrzymałaś. Wysyłam Ci, ale się nie afiszuj, bo jak coś, to i tak zaprzeczę. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: do gołębników bracia 22.12.04, 10:21 nioszka napisała: > kochani jesteście oboje :) I co, i co? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: do gołębników bracia 22.12.04, 10:23 Yhyhy, nie to, mów co widzisz! :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: do gołębników bracia 22.12.04, 10:28 sorry:) Co Emula robi lewą ręką?? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: do gołębników bracia 22.12.04, 10:31 Nie gniewam się :) Rety, a to nie jej ręka obejmuje instrument? Pieranka! Dzie jesteś, cza to zbadać! ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: do gołębników bracia 22.12.04, 10:33 znaczy może zdjęcie nie jest najlepszej jakości ale tez nie wiem co z prawą ręka Włoczykija... Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: do gołębników bracia 22.12.04, 10:40 Yhy, to pocałunek judaszowy był! (no to se poracowałem dzisiaj, psiakrew) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: do gołębników bracia 22.12.04, 10:35 Oszfaa... Omijałam ten temat licząc, że nie wypłynie... Ja myślę, że on się chwieje, a ona, ta uczynna dziewuszka, podtrzymuje go. On takiej inteligenckiej budowy ciała, słania się po nerwach artystycznych. Yyy, dobrze? Może być? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: do gołębników bracia 22.12.04, 10:38 Ale ta mina Emusi, figlarna... Wszystko widzę teraz w nowym świetle. Czanym... ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: do gołębników bracia 22.12.04, 10:40 To jej subtelnie pochylenie głowy, uśmiech trzy czwarte, ujęcie się z gracją pod boczek... Aaaa, a gdzie butki krakoskie?! Zamorduję za ten kadr! Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: do gołębników bracia 22.12.04, 10:45 Eno, ona taka jest, żywe srebro i dobre serce, przecież to dla nas się tak upozowała. Ja konkretnie życzyłam sobie obrazek z U i/lub M, zwal na mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: do gołębników bracia 22.12.04, 10:49 hyhy, z pewnością w momencie robienia zdjęcia myślała o nas, o Oxym zwłaszcza :) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: do gołębników bracia 22.12.04, 10:51 Aha i zobaczyłem, że wszystko co powiedziałaś od tego akapitu było mądre i słuszne :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: do gołębników bracia 22.12.04, 11:05 A bo ty za szybko myślisz i popadasz pochopnie Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: do gołębników bracia 22.12.04, 10:49 Yyyy... Zmieńmy temat może. Porozmawiajmy o symbolicznej bieli wianka, raczej. (rety, nie jest chyba li i wyłącznie symboliczna?!) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: do gołębników bracia 22.12.04, 10:51 I o Tajemniczym Rąbku Ramienia Nieznajomej Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: do gołębników bracia 22.12.04, 10:58 i ten anioł cokolwiek dziwny na dekoracji gwiażdzistej... Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: do gołębników bracia 22.12.04, 11:36 A anioł, to ździebko koordynację ruchowo zaburzoną ma, albo zwyczajnie - piorunem rażony. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: do gołębników bracia 22.12.04, 11:00 Tak! Zastanawiające, któż to jest, ta mocno niekompletna postać? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: do gołębników bracia 22.12.04, 11:08 Na moje czujne, kataraktą spowite oko, toto kolanko jest. A to zgrubiebie charakterystyczneledwie halką ledwie skryte, to łękotka. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: do gołębników bracia 22.12.04, 11:20 A nie łokietek? Postawa Ojdanadana pod boczki plus krótki rękawek? Słit są ci domniemani Krakowianie w tiszertach. BIałych, bo to prawie jak apel. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: do gołębników bracia 22.12.04, 11:34 Jak łokietek? No jak łokietek?! No chyba, żeby podagrą zajęty... Nie ma takich rękawków w ogóle, zatem musi, że to kulanko, na sekundę przed wykopem (hop dziś!). ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: do gołębników bracia 22.12.04, 11:40 Widzę, że widzisz raczej charlestona na stole w sukience z epoki plus halka bez jontka. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: do gołębników bracia 22.12.04, 11:48 Nobo trzeba Ci wiedzieć, że taki np. folklor czystej postaci, to potrafi mieć wiele naleciałości, proszę ja Ciebie. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: do gołębników bracia 22.12.04, 11:51 Tak, ot choćby biały wianek czy chicagowska krakowskość stroju. Niezwykle frapujący rąbek Tajemnicy przez duze taj Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: do gołębników bracia 22.12.04, 11:55 A kubraczek Emusi też nie całkiem rodowodowy chyba, co? Ale co tam, chciałbym nim być choćby i te parę długich sekund... ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: do gołębników bracia 22.12.04, 12:00 antyk po trzeciej bapci, tak sie mówi. A nie wianeczkiem ewentualnie sznurowadełkiem u trzewiczka? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: do gołębników bracia 22.12.04, 12:04 Kubraczkiem, bezapelacyjnie. Czewiczka nie widać wszak, wiec sercu nie żal. Kubraczek widać w całej okazałości z kolei, stąd żal szczery i podwójny, że nie mógłbym być chwię Nim... ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: do gołębników bracia 22.12.04, 12:19 Do twarzy jej w zielonym z czerwono-żółtą pasmanterią. No i ten haftowana kryzka wokół szyi. Może kryzka? Mam nadzieję, że jej nie drapie ów haft? I buzia taka okraglejsza, zauważyłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: do gołębników bracia 22.12.04, 12:35 Yhy, i quasi marynarski kołnierzyk marszczony (mniam), filuternie umykający przed miszczosko wyprofilowanymi łukami obbojczyka, by opaść nieskrępowanie gdzieś hen, na dyskretnie pod bluzeczko zarysowane łopatki... Wreszczie wianek: biały, manifestacyjny niczym hymn pochwalny, odsłaniający opalone czoło. Coto bibułka? Boszsz... Jakże łatwopalna! ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: do gołębników bracia 22.12.04, 12:44 Taki w nieładzie rozrzucony, wzburzony ruchem scenicznym. Sugerujący dopiero co ukończenie roli mówionej, której słowa jeszcze wybrzmiewajo na scenie. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: do gołębników bracia 22.12.04, 12:49 (Yhy, Ty to umiesz nadać ekspresji, kurde!) Albo weźmy jej włosy, które so jak stado kóz falujące na górach Gileadu. Albo zęby, co so niczym stado owiec strzyżonych, gdy wychodzą z kąpieli. Każda z nich ma bliźniaczą i żadnej nie brakuje. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: do gołębników bracia 22.12.04, 12:58 Zastanawiam się, czy przy okręcaniu wirowała jej spódniczka, czy stukały obcasiki, warkocze i wstążki wianka furkotały? Czy oczy jej błyszczały i rumieńczyki na liczko wystąpiły? Ciekawam. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: do gołębników bracia 22.12.04, 13:02 (Jacie! ale weź przyhamuj lepiej, bo misie ślinianki sfajczo) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: do gołębników bracia 22.12.04, 13:09 Nieno, nie miałaś przestawać zupełnie przecież, a jeno racjonalnie wrażenia dozować... ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: do gołębników bracia 22.12.04, 13:27 A widziałeś tę dyskretna biżuterię? I amulet na szczęście? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: do gołębników bracia 22.12.04, 14:09 Yhy, sposzczegłem, a jakże! Tym amuletem mógłbym (na dłuuugim łańcuszku) być w miejsce kubraczka nawet. :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: do gołębników bracia 22.12.04, 14:16 Nadal jest dużo niewiadomych, ot choćby Czy cała ekipa miała potem party w kulisach? Czy charakteryzatorka poprawiała makijaż aktorów (puszek z pudrem!)? Czy wianek ów mogła by Emu wypożyczyć na osiemnastkowe przyjęcie? Czy włosy wymykały się jej z warkoczy? Czy Ukaszek ją widział w wersji krakowskiej? Czy w/w wianek ma ruziowe wstążki? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: do gołębników bracia 22.12.04, 14:41 pierans napisała: > Nadal jest dużo niewiadomych, ot choćby > Czy cała ekipa miała potem party w kulisach? > Czy charakteryzatorka poprawiała makijaż aktorów (puszek z pudrem!)? Yhy, oraz czy fłaje, było po performensie udostepnione dla rozentuzazmowanej publicznosci? > Czy włosy wymykały się jej z warkoczy? Tfu! Tfu! (spluwam obficie na niemalowane) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: do gołębników bracia 22.12.04, 14:46 Nie podobajo cisie wymykające włosięta? Opadające kosmyki? A, i nie wiemy dokąd sięgała spódnica. Za kolana? No bo nie przed! Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: do gołębników bracia 22.12.04, 14:55 Anene, Wróć! wydawało mi się, ze cytowałem poniższe, alem nie popatrzył co cytuję zgrozą zdjęty bedąc! > Czy Ukaszek ją widział w wersji krakowskiej? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: do gołębników bracia 22.12.04, 15:04 Ukaszek pewnie ciągnął by ją za warkocze i zadzierał spódnicę, prostak! Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: do gołębników bracia 22.12.04, 15:14 Ehem, wstyd się przyznać, ale ja sam chętnie... (no spujrz, czy te mysie ogonki, albo falbanki nie prowokujo Ciebie nicanic?) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: do gołębników bracia 22.12.04, 15:16 Owszem, są wzruszająco mysie, takie, takie... dziewczyńskie! Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: do gołębników bracia 22.12.04, 14:11 Aha, to była premiera, a ile przedstawień w sumie ma być? Ja to bym obejrzała wincy zdjęć... Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: do gołębników bracia 22.12.04, 14:13 hyhy, Emula dawkuje emocje, wie co robi ... Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: do gołębników bracia 22.12.04, 14:17 Aha, w mientkie mnie kolesz może dyskretnie? :) A co ja zdobię z moim runem obfitym na klacie, jeśli wjazd na event ów jest reglamentowany dla gołowąsów za okazniem legitymacji szkolnej? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: do gołębników bracia 22.12.04, 14:37 Aha, tu upatruję swojej szansy. Masz może jakieś wejścia w instytucjach gogicznych, w celu ażeby zaopaczyć mię w lekcyjny dziennik, z którym nieniepokojony przez nikogo bezpiecznie przemknę przez portiernię, skutecznie myląc czujki w postaci woźnych zrywnej i zrywniejszej? Szylkretową oprawkie do monokla to sobie jakoś sprawie przy pomocy własnego sumpta. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: do gołębników bracia 22.12.04, 14:43 Może po prostu wejść pewnym krokiem z chmurnem obliczem, a na portierni huknąć, że Nowak z Kowalskim znów palą koło gimnastycznej, gdzie jest dyrektor?! (ostatecznie vice). Albo weź kamerę i udawaj Pana od Video. Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: do gołębników bracia 22.12.04, 14:46 tudzież zaopatrz się w dyktafon czy cus, identyfikator i udawaj przedstawieciela lokalnej prasy, który przyszedł zrobic wywiad z wschodzącymi gwiazdami :) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: do gołębników bracia 22.12.04, 14:59 Aha, dzięki dziefczyny, to prima sort intrygi so. W ten sposób nawet tupecik z nerw przekrzywiony nie zdemaskuje mnie ostatecznie. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: do gołębników bracia 22.12.04, 15:03 Jakbyś był Panem od Video to mógłbyś nie udawać kręcenia filmu? Jacie, miałbyś wstęp do garderoby! Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: do gołębników bracia 22.12.04, 15:10 W sensie, że ta czerwona lampka świeciłabysie nie naumyślnie zupełnie? I że mógłbym kamerować premedytcyjnie, zamiast pod płaszczykiem? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: do gołębników bracia 22.12.04, 15:15 No,no, coś koło tego, potem byś to do butki wrzucił, ha! Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: do gołębników bracia 22.12.04, 15:03 A to strumień czasu uwzględniwszy nie powinienem huknać raczej w stylu, że oni (Kowalski z Nowakiem) aplikujo niedozwolone środki halucynogenne? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: do gołębników bracia 22.12.04, 15:06 Masz racyą! Nie zdanżam za Duchem Czasu Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Czekierałt! 22.12.04, 15:25 WOJTEK Maryś - jakoześ ty blado - ? MARYSIA To światła sie takie kładą po twarzy... WOJTEK Trzęsiesz się cała. MARYSIA Uchyliłam drzwi i stamtąd powiała jakaś zawieja - to nic - WOJTEK A to znów czerwoność do lic przyszła - MARYSIA Z twojego patrzenia; przytul mnie Wojtecku, do siebie, wole ciebie, wole ciebie. POETA A jest jedna mała klatka - o, niech tak Jagusia przymknie rękę pod pierś. PANNA MŁODA To zakładka gorseta, zeszyta troche przyciaśnie. POETA - - - A tam puka? PANNA MŁODA I cóz za tako nauka? Serce - ! - ? PANNA MŁODA Och, mójeśty, juz nie mogç tańcować, a tańce, nie chciałabym żałować jutro, że dzisiaj nie dosyć, jak dzisiaj, że nie dość wczora, ażem osłabła, aż prawie chora, ino, że mi nie trza doktora, ino tańca - PAN MŁODY Jak paciorki różańca, taniec jeden, jak drugi jednaki, a łańcuch taneczny długi, do rana, a od rana do nocy PANNA MŁODA Pokiel starcy piecywa i kołocy, hulać, hulać w kółecko, tańcować... PAN MŁODY A pocałuj, bo będziesz żałować. PANNA MŁODA Tak ci mnie to granie tkliwi - PAN MŁODY Poczekaj, będziemy szczęśliwi - PANNA MŁODA Mój ty Boże - ! Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Czekierałt! 22.12.04, 15:29 ZOSIA Ach! DZIENNIKARZ Aa ! - ZOSIA Bardzo ciemno. DZIENNIKARZ Nie widno. ZOSIA Zmęczonam, wciąż w kółko, w kółko... DZIENNIKARZ I cóż? chłopy pani nie brzydną? ZOSIA Nie wiem - nie; - patrzę na ludzi jak na przeróżnych ludzi. DZIENNIKARZ A tak się serduszko budzi. ZOSIA Patrzę i usypiam serce; to ładne - to bardzo górne, ale z tego co? - ja czuję, muru głową nie przewiercę, a jak widzę w lichej poniewierce rzeczy górne i piękne, i czułe, to mnie boli. DZIENNIKARZ A ten ból przechodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Czekierałt! 22.12.04, 15:49 Może jak teraz pierwsze lody za płoty połamane, to się rozzuchwali i zacznie grać? A my kiedyś będziemy się chwalili, że ją znaliśmy jako Emu... Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: do gołębników bracia 22.12.04, 10:07 Pal sześć. (Istotnie, turoń jak żywy! Pewnie to jakiś nieliczący się gupek z IIa. To jest Marcinek?... yyy, no cóż. Dlaczego ona ma biały wianek?!) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: do gołębników bracia 22.12.04, 10:18 (Co znaczy ...yyy? Chodzi Ci mianowicie o ten marzycielski wzrok spod wyregulowanych brwi, o uśmiech dyskretny półgębkiem, o rozchełstanie powabne pod szyjo, czy może o kapelutek Włóczykija (Aha, Emusia miała słabość do Włóczykija...)) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: do gołębników bracia 22.12.04, 10:32 (Hmm, jawi misie jako dziarski chłopak o silnie zarysowanych skroniach. Oni się obejmujo? A ten figlarny uśmieszek Emu? Z jakiego regionu są to stroje? Aha, a wąsaty Krakus jest baardzo podobny do Pawła Jankowskiego) Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: do gołębników bracia 22.12.04, 11:12 emusia napisała: > patrzcie jeno. jak ema w wianku wyglada :-) Zupełnie niewinnie (to pewnie z powodu koloru wianka). A ten mężczyzna z dużym instrumentem w dłoniach to to niby ma być to cudo? Znaczy on tak na codzień wygląda czy tylko taki mało fotogeniczny jest? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: do gołębników bracia 22.12.04, 11:40 Zakłopotany jest zwyczajnie, z powodu... (Ej, no mieliście nic już nie sugerować w tym temacie!) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: do gołębników bracia 22.12.04, 11:42 Widzisz, nie rozmawiamy na ten temat (ten facet jak i instrument). Tak jest lepiej, wierz mi. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: do gołębników bracia 22.12.04, 11:50 Aleale, skąd posiada Hanni nieautoryzowany dostęp do fotki? Albo to może czcza konfabulacyja jest? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: do gołębników bracia 22.12.04, 11:53 Stąd, że jak Emula zbierała zapisy to tez się zapisałem, tak więc krakowkska gołąbeczka zawitała i do mojego gołębnika. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: do gołębników bracia 22.12.04, 11:58 Anene, nie sposzczegłem Cię na liście adresatów, że zapalę Ci oszczegawczo lampkie prosto w oczy. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: do gołębników bracia 22.12.04, 12:07 Ja Twojego adresu na liście adresowej też nie znalazłem i nie pytam Cię w związku z tym skąd wziąłeś zdjęcie Emmy. Więcej zaufania do ludzi, wielebny. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: do gołębników bracia 22.12.04, 12:19 Anene, nie stosuj nieczystych zabiegów polegajacych na inwersji kota odbytem w kierunku adwersarza, zaprawdę nie było Cię pośród innych braci na liście wysyłkowej z pierwszego czytania! (wszystko co teraz powiesz, z pewnością zostanie spożytkowane przeciw Tobie) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: do gołębników bracia 22.12.04, 12:55 Byłem na liście mailowej z innego czytania, między Misiem i Magdalą. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: do gołębników bracia 22.12.04, 12:59 A ja byłam przed magdala chyba i co? zalapalam sie do innej grupy? Dlaczego wogle sa 2 (albo wiecej) grupy? Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: do gołębników bracia 22.12.04, 13:01 No, na to pytanie to już chyba tylko Emma będzie umiała Ci odpowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: do gołębników bracia 22.12.04, 13:29 Przyjrzałem się dwum pozostałym adresom. Magdala to chyba na pewno Magdala, ale co do Misia nie byłbym taki peien, jego adres chyba inaczej wygląda. No, ale nie zamierzam dociekać do kogo poza mną Emma gołębie wysyła, ważne, że do mnie tez. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: do gołębników bracia 22.12.04, 14:09 Cóż za trafna i głęboka uwaga. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: do gołębników bracia 22.12.04, 15:52 To dobrze, bo jak powiadają, wiara przenosi góry. Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: do gołębników bracia 22.12.04, 16:03 zwłaszcza mała jak ziarnko gorczycy... Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: do gołębników bracia 22.12.04, 16:11 Nie wiem jak dużej wiary potrzeba żeby góry przenieść, albowiem ja niewierzący jestem. Nie wierzę nikomu i w nic. Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: do gołębników bracia 22.12.04, 11:54 Taa, konfabulacyja z instrumentem.. Ja tam swoje (nie) wiem! Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: do gołębników bracia 22.12.04, 15:28 hyhyh umysł trzeźwy pomimo tych emocji :) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: do gołębników bracia 22.12.04, 18:55 postaram sie zbiorowo odpowiedziec na wszystkie pytania. otoz ten w asami to nie jest wazny, ajkis deil, nie lubie go. ten przy mnie z instrumentem to jest wlasnie marcinek. prawda ze ladny? wysallam do 2 grup bo poczta gazety.pl twierdzila ze moge wyslac tylko do 10 osob. a was byko ponad 10. no. a dzis juz z innym siesciskalam. niejakim pawelkiem. bylam (i jestem) nieco pijana, bo oblewalam wigilie klasowa, jaeslka i wszystko i sie obejmowalam z palekiem z innej klasy. i bylo fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: do gołębników bracia 22.12.04, 19:26 > otoz ten w asami to > nie jest wazny, ajkis deil, nie lubie go. Stanowczo protestuję!!! Wygląda prawie jak ja we wczesnej młodości (znaczy w wieku siostry Emusi). Tylko troche mniej przystojnie... Odpowiedz Link Zgłoś
heniek.frost Re: do gołębników bracia 22.12.04, 19:47 dajcie popatrzeć heniowi no co Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: do gołębników bracia 22.12.04, 21:24 stanę po stronie emusi i powiem, że ten Marcinek, to całkiem sympatycznie wygląda tzn. na takiego, co to o przyszłóść potrafi zadbać swoją i emusiną :D Nic nie sugeruję, ale, normalnie, jak stare dobre małżeństwo wyglądają :D A kfiatkowi dzisiaj spełniło się marzenie, bo mogła zupełnie dobrowolnie i bez przymusu wyściskać (a nawet wycałować) 28 dorodnych matfizów z racji wigilii oczywiście :D Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: do gołębników bracia 22.12.04, 22:08 i tak masz gorzej niz ja, bo ja dzis sie obejmowala,mz takim jednym bardzo przystojnym choc nie marcinkiem, a potem mu glowe na ramieniu trzyamalam, apotem go zdaje sie calowalam. ale nie jestem pewna bo nie pamietam. czekam na relacje z ust 3,ale nikt mi nie chce powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: do gołębników bracia 23.12.04, 11:13 Na Jowisza łomatko, i to wszystko w adwencie?! Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: do gołębników bracia 23.12.04, 13:14 Ech, niedobre dziecko, ta Emusia. Chyba oddam ją do przytułka... ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: do gołębników bracia 23.12.04, 13:33 Byle nie do prztułka, jeszcze ją kto tam przytuli... Odpowiedz Link Zgłoś
fdj _________________________________________ 27.12.04, 09:39 Eno, a ja też kce zobaczyć Em! Podeśle mi zdjęcie kto? Mie nie było i cierrpię... ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: _________________________________________ 30.12.04, 08:06 No co? NOCO?!?! Niech no mi ktoś podeśle parę zdjęć Emsi. Priti pliiiiiiiiiiiiiiiiiizzz... Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: _________________________________________ 30.12.04, 18:17 A nie słyszałeś, że tu obowiązuje zasada wzajemności? Znaczy jeśli chcesz dostać czyjś wizerunek, najpoierw roześlij własny... Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: _________________________________________ 31.12.04, 13:35 Yyyyy, ale ja nie mam wersji elektronicznej :-( No chyba, że takie coś z zawodów kiedyś ktoś mi zrobił i umieścił w necie, ale tam mło co widać ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: _________________________________________ 31.12.04, 20:30 > Yyyyy, ale ja nie mam wersji elektronicznej :-( No to trzeba w końcu się postarać. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś