Gość: kloss IP: *.inetia.pl 30.08.01, 06:17 no co jest z wami, jeszcze w pościeli? :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jmt Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 07:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: *.inetia.pl 30.08.01, 07:03 Gość portalu: jmt napisał(a): ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmt Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 07:06 tak , napisalem nic bo tak wczesnie to mi sie tab z enterem myli (mam lewobrzezna klawiature) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmt Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 07:03 o tej godzinie to sie jeszcze powinno spac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 30.08.01, 07:04 rigel zaspał? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? 30.08.01, 07:05 chyba komp, skubany od rana strajkowal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: *.inetia.pl 30.08.01, 07:05 Gość portalu: mreck napisał(a): > rigel zaspał? chyba tak... może chory? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? 30.08.01, 07:04 melduje sie, Kloss o tej porze?? chyba dzisiaj ze mna nie pogadasz ;-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: *.inetia.pl 30.08.01, 07:07 rigel napisał(a): > melduje sie, Kloss > o tej porze?? chyba dzisiaj ze mna nie pogadasz ;-(((( co znowu, obrażony? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? 30.08.01, 07:08 chandra ale chyba minie, bo wlasnie widze ogromna troske spoleczenstwa o moje liche zdrowko ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmt Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 07:10 wasza zabawa w "kto pierwszy w perzedszkolu" nie ma sensu - dojdziecie kiedys do tego, ze bedziecie przychodzic do pracy o 4.30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: *.inetia.pl 30.08.01, 07:13 Gość portalu: jmt napisał(a): > wasza zabawa w "kto pierwszy w perzedszkolu" nie ma sensu - dojdziecie kiedys > do tego, ze bedziecie przychodzic do pracy o 4.30 wtedy należy iść po podwyżkę, chyba że szef zawezwie pogotowie z wariatkowa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? 30.08.01, 07:13 to moze wreszcie bedziemy pracowac tak jak powinnismy, chociaz ja sobie nie wiele mam do zarzucenia ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: *.inetia.pl 30.08.01, 07:16 rigel napisał(a): > to moze wreszcie bedziemy pracowac tak jak powinnismy, chociaz ja sobie nie > wiele mam do zarzucenia ;-)))) ooooooooooooooooooo! Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? 30.08.01, 07:19 Gość portalu: kloss napisał(a): > ooooooooooooooooooo! widze, ze Ty tez masz awarie, klawisz sie zacial? ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: *.inetia.pl 30.08.01, 07:25 rigel napisał(a): > Gość portalu: kloss napisał(a): > > > ooooooooooooooooooo! > > widze, ze Ty tez masz awarie, klawisz sie zacial? ;-))))) awarię resztek mózgu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 30.08.01, 07:14 o tej porze to ja dopiero z knajpy wychodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: *.inetia.pl 30.08.01, 07:14 Gość portalu: mreck napisał(a): > o tej porze to ja dopiero z knajpy wychodzę. z mokradeł...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 30.08.01, 07:19 klossss de gustibus non disputandum, ale wpadnij czasem na borowinkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? 30.08.01, 07:25 chlopaki, dziewczyn dzisiaj (chyba) nie bedzie, chlip ;-(( niech strace, ide po to pifo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmt Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 07:27 chlip????? jest rano, przeciez dopiero byly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmt Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 07:17 nastepyum krokiem bedzie konkurs "kto zje 100 hot-dogow w 10 minut" lub temu podobne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 30.08.01, 07:26 Jak Masz Temat to załóż nowy wątek. :-] JMT - co jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: *.inetia.pl 30.08.01, 07:26 Gość portalu: jmt napisał(a): > nastepyum krokiem bedzie konkurs "kto zje 100 hot-dogow w 10 minut" lub temu > podobne poczekaj z tą zakąską, rigel idzie po piweńko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 30.08.01, 07:30 no nareszcie ktoś sie domyślił. dla mie dwa, a potem pomyślimy co zrobić z tak pieknie rozpoczetym dniem. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? 30.08.01, 07:35 na mnie nie licz, myslal dzisiaj nie bede ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: *.*.*.* 30.08.01, 07:40 czy ja tez zalapie sie na pifffko ?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: *.inetia.pl 30.08.01, 07:45 Gość portalu: gosia napisał(a): > czy ja tez zalapie sie na pifffko ?... witamy, witamy, wreszcie cos z innej płci Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? 30.08.01, 07:46 Gość portalu: gosia napisał(a): > czy ja tez zalapie sie na pifffko ?... chyba jeszcze sie nie obudzilem, nie zauwazylem dziewczyny????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: *.inetia.pl 30.08.01, 07:48 zjawiają się dziewczyny, pojedyńczo na razie i z poduszką pod głową Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? 30.08.01, 07:55 Gość portalu: kloss napisał(a): > zjawiają się dziewczyny, pojedyńczo na razie i z poduszką pod głową moze podziela sie ta poduszka?????? ja chce spac ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmt Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 07:57 sadzac po godzinie, o ktorej sie dzisiaj zjawiles, to wyspales sie wysmienicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: *.*.*.* 30.08.01, 08:02 ale moja poduszeczka jest taaaka malutka ..... a ja sie dzis wyjatkowo nie wyspalam :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? 30.08.01, 08:05 Gość portalu: gosia napisał(a): > ale moja poduszeczka jest taaaka malutka ..... > a ja sie dzis wyjatkowo nie wyspalam :-((( no, to jest nas dwoje, moze jednak troszeczke tej poduszeczki mi uzyczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: *.inetia.pl 30.08.01, 08:06 Gość portalu: gosia napisał(a): > ale moja poduszeczka jest taaaka malutka ..... > a ja sie dzis wyjatkowo nie wyspalam :-((( jakos sie zmieścimy, ja wezme większą połowę poduszki, ty mniejszą, a trzecia połowę poduszki zostawimy wolną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: *.*.*.* 30.08.01, 08:08 niestety 3 czesc poduszeczki bedzie zajeta przez rigela . Jak sie dzielic to ze wszystkimi .... ....a po tym piffffku moja glowa taka ciezka .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: *.inetia.pl 30.08.01, 08:11 Gość portalu: gosia napisał(a): > niestety 3 czesc poduszeczki bedzie zajeta przez rigela . Jak sie dzielic to ze > > wszystkimi .... > ....a po tym piffffku moja glowa taka ciezka .... nie trzecia część tylko trzecia połowa poduszki, a po co nam rigel na trzeciego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: *.*.*.* 30.08.01, 08:13 bo on (jak wyzej widac)tez reflektowal na poduszeczke, a ja mam takie dobre serduszko i nie potrafie odmawiac :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: *.*.*.* 30.08.01, 08:14 poza tym on na pewno szybko zasnie wiec go wtedy zsuniemy z poduszki i bedzie cala nasza. Ale cichutko nic jemu nie mow ... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? 30.08.01, 08:45 Gość portalu: gosia napisał(a): > poza tym on na pewno szybko zasnie wiec go wtedy zsuniemy z poduszki i bedzie > cala nasza. Ale cichutko nic jemu nie mow ... et tu GOSIA, contra me? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? 30.08.01, 08:43 Gość portalu: kloss napisał(a): > , a po co nam rigel na trzeciego > ? Kloss! nie ze mna te numery! zajmij sie pifkiem i zlaz z tej poduszki! Jajestem taki niewyspany i do tego opuszczony .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmt Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 08:06 to nogi na stol i spij, sen w pracy to jeszcze nie przestepstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwa Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: 19.150.112.* 30.08.01, 08:21 dzin dybry jak tam spiochy? juz pyfko? co ja mowie!!!, dopiero??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: *.*.*.* 30.08.01, 08:25 jak dla mnie to już ! bo na zamykajace sie o tej porze powieki moze pomoc tylko koffi .... oooo juz woda sie zagotowala - moze ktos ma ochote na mala czarna albo z mleczkiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? 30.08.01, 08:32 Na małą czarną zawsze chętnie reflektuję, ale na razie muszę poprzestać na kawie Aniu - pijesz już ? Przyłącz się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: 195.205.69.* 30.08.01, 08:46 Ja usnelam dzis ok. 5 rano, pobudka 6.20. Pomocy! Co robic, by utrzymac pion. Kawa nie jest rozwiazaniem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: *.inetia.pl 30.08.01, 08:44 Gość portalu: gosia napisał(a): > jak dla mnie to już ! bo na zamykajace sie o tej porze powieki moze pomoc tylko > > koffi .... oooo juz woda sie zagotowala - moze ktos ma ochote na mala czarna > albo z mleczkiem ? małą czarną czy dużą blondynkę, nieważne, tylko proszę bez mleczka. :-)Gdzie sie podział rigel? Miał udac się po napój orzeźwiający?:-)))) Znowu naobiecuje i nic z tego nie wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? 30.08.01, 08:51 Kloss, najpierw spychasz mnie z poduszeczki, pifka chcesz, a teraz udajesz ze bardzo sie o mnie troszczysz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: *.inetia.pl 30.08.01, 08:56 rigel napisał(a): > Kloss, najpierw spychasz mnie z poduszeczki, pifka chcesz, a teraz udajesz ze > bardzo sie o mnie troszczysz??? w abwehrze mówili że prawdziwych przyjaciół poznaje się kiedy zepchna cię z poduszki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigers Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: *.eds.de 30.08.01, 08:42 Gość portalu: Iwa napisał(a): > dzin dybry > jak tam spiochy? > juz pyfko? co ja mowie!!!, dopiero??? Pyfko z rana jest mniej szkodliwe od malej czarnej, dlatego co prawda dopiero ale juz sobie wypilem. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
iwa100 Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? 30.08.01, 08:45 Nigers, i nie poczekales na mnie? ja sie cholera mecze z kapslem i jak sie zaraz wsciekne, to sie wsciekne i wypije kawe, latwiej dostepna Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? 30.08.01, 08:54 A gdzie są : Inka i Madziap. ? Rigel - pamiętaj, że kloss jest z małej litery... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? 30.08.01, 09:01 z malej litery, bo mu sie nie chce nacisnac shifta???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: *.inetia.pl 30.08.01, 09:13 rigel napisał(a): > z malej litery, bo mu sie nie chce nacisnac shifta???? kiedyś miałem taki klawisz w klawiaturze, ale się zgubił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 09:15 cześć wszystkim :-))) Rigel - Tobie też najwyraźniej się nie chce ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: *.inetia.pl 30.08.01, 09:20 Gość portalu: inka napisał(a): > cześć wszystkim :-))) > > Rigel - Tobie też najwyraźniej się nie chce ;-) cze inka, widzę że działasz juz od samego rana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 09:22 Wyspałam się, zjadłam śniadanko, wypiłam kawkę - to i działać mogę :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: *.inetia.pl 30.08.01, 09:37 Gość portalu: Inka napisał(a): > Wyspałam się, zjadłam śniadanko, wypiłam kawkę - to i działać mogę :-))) tylko nie pisz co jadłaś na śniadanko, bo jestem głodny, a moje dziewczyny sie obraziły na mnie i nie chcazrobić mi kaaanaaapeeek, buuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
inka2001 Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? 30.08.01, 09:43 A może chciałbyś ode mnie małe wirtualne kanapeczki? I nie bucz - chłopaki nie płaczą ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? 30.08.01, 09:47 chlopaki nie PLACA!!! a jemu tylko w glowie kanapka i poduszka ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
inka2001 Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? 30.08.01, 09:49 poduszkę zostawię dla siebie, ale kanapką mogę się podzielić, mam dobre serduszko :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? 30.08.01, 09:45 Inka - tak się cieszę, że tu jesteś z nami, ze nie wiem co napisać... Odpowiedz Link Zgłoś
inka2001 Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? 30.08.01, 09:47 Jaaaaasne ;-) Sprawdź czy czegoś nie dostałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: *.inetia.pl 30.08.01, 09:49 inka2001 napisał(a): > Jaaaaasne ;-) > Sprawdź czy czegoś nie dostałeś. chrisa zamurowało, chłe, chłe, chłe Odpowiedz Link Zgłoś
inka2001 Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? 30.08.01, 09:50 to może lepiej go odmurujmy, bo nie będzie miał kto podciągać wątku o imprezie ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? 30.08.01, 09:53 kloss - Mnie nie, ale może Ciebie ? Rigel - szkoda, że nie ma O. Inka - dzięki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
inka2001 Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? 30.08.01, 09:54 nie ma za co, polecam się na przyszłość :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? 30.08.01, 09:57 Inka, a jak będę chciał skorzystać ? Odpowiedz Link Zgłoś
inka2001 Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? 30.08.01, 10:04 poprawię się: na końcu miało być ;-), a nie :-), potraktuj to odpowiednio Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? 30.08.01, 10:06 to jednak się nie polecasz ? :-O !!! Odpowiedz Link Zgłoś
inka2001 Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? 30.08.01, 10:07 a ten znowu swoje... Odpowiedz Link Zgłoś
mreck a mnie to się juz nic nie mówi. 30.08.01, 10:12 zapomnieliście o mnie? zagladam co dzień do tej swojej cholernej szkrzynki i nawet zasuszonej muchy nie znajduję. co jest forumowicze? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? 30.08.01, 10:13 Inka Bo najpierw się polecasz - ja się cieszę... Potem się wycofujesz - martwię się Taka huśtawka nastrojów mnie wykończy Litości Umieram z głodu - lecę do bufetu, ale potem sprawdzę co mi tym razem odpisałaś Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? 30.08.01, 10:14 chris_45 napisał(a): > Rigel - szkoda, że nie ma O. mnie to mowisz? chlip, chlip ;-(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
inka2001 Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? 30.08.01, 10:19 mreck - a co chciałbyś zobaczyć w swojej skrzynce? chris - nie bierz tak dosłownie wszystkiego co jest napisane, to wszystko będzie ok. rigel - nie płacz, facet jesteś (chyba), parę dni szybko zleci :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? 30.08.01, 10:24 chlopaki nie placza, ale nie ma mnie kto podrapac za uszkiem , chlip ;-((((( Odpowiedz Link Zgłoś
inka2001 Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? 30.08.01, 10:27 moje pazurki aż tak daleko chyba nie sięgną... ale i tak nie bądź taki smutny, bo robi mi się Ciebie szkoda :-((( zaraz też zacznę płakać... chlip, chlip, chlip... Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? 30.08.01, 10:32 to ja - z bufetu Inka - czasy kiedy brałem to na poważnie bezpowrotnie minęły Jak zjem to coś dla Ciebie wymyślę.... Odpowiedz Link Zgłoś
mreck rygiel zmężniej 30.08.01, 10:29 nie chlip po o. ona tam już pewnie sie pluska, i podrywa innych facetów. co bym chciał dostać? 14 września mam urodziny, więc najchętniej niespodziankę :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
inka2001 Re: rygiel zmężniej 30.08.01, 10:32 do 14 września jeszcze daleko... wytrzymasz tak długo z pustą skrzynką? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: rygiel zmężniej 30.08.01, 10:34 Mreck, monopol i pozwolenie na zmiane mojego nicka ma tylko O. ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: do wszystkich IP: *.autointernet.pl 30.08.01, 10:38 cześć śpiochy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: do wszystkich? i do mnie też? 30.08.01, 10:43 cześć zajmij miejsce anka, i popraw szlfroczek bo rąbek wystaje, Kawa, herbata? czy to trzecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: do mrecka.... IP: *.autointernet.pl 30.08.01, 10:45 jak do wszystkich, to i do Ciebie. Kawe poproszę i patrz mi w oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Królik Re: do wszystkich IP: *.kalisz.multinet.pl 30.08.01, 10:46 Cześć wam. Jak wy to robicie, że wstajecie tak wcześnie? O 9 to ja jeszcze słodko śpię. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do wszystkich 30.08.01, 10:48 szczesciara ... ale z drugiej strony mozesz przespac cos ciekawego ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Królik Re: do wszystkich IP: *.kalisz.multinet.pl 30.08.01, 10:51 Mówi się trudno i śpi się dalej. Można prosić trochę kawy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: do wszystkich IP: *.autointernet.pl 30.08.01, 10:49 już niedługo będziesz się biła z klosem i Riglem kto pierwszy rano :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
w_kulik Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? 30.08.01, 10:46 uaaaaaa... Fajnie się spało, chociaż krótko. Kloss, czemu budzisz mnie tak okrutnie wczesna porą? Odpowiedz Link Zgłoś
mreck mreck do anki 30.08.01, 10:51 a skąd wiesz gdzie błądzi mój wzrok? gryzioną, rozpuszczalną, capucino, z cuktem, śmietanką czy na golasa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: do mrecka IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 30.08.01, 11:13 zawsze jesteś taka małomówna? Zębów nie myłaś i boisz sie że ci z buzi brzydko pachnie? Stuknij pare klawiszy dla rozgrzewki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: do mrecka IP: 217.8.191.* 30.08.01, 11:25 Nie przejmuj sie Anka. Takie typy w rodzaju mrecka w ten sposob probuja ukryc swoj kompleks malego czlonka. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do mrecka 30.08.01, 11:30 Gość portalu: roro napisał(a): > Nie przejmuj sie Anka. > Takie typy w rodzaju mrecka w ten sposob probuja ukryc swoj kompleks malego > czlonka. wiesz cos wiecej na ten temat??? to znaczy temat Mrecka, a nie kompleksu malego czlonka??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: do mrecka IP: 217.8.191.* 30.08.01, 11:42 rigel napisał(a): >wiesz cos wiecej na ten temat??? to znaczy temat Mrecka, a nie kompleksu malego > czlonka??? Alez oczywiscie!!! Mreck to zwykly zakompleksiony facet, ktoremu nawet wirtualna rzeczywistosc nie wychodzi. Jest to tym maniaka ze skrzywiona psychika i ze sklonnosciami nekrofilskimi. Wystarczy? Aha! Bardziej wqrwiajacego forumowicza, niz on, tu nie znajdziecie. Poprzez to pseudo brylowanie w tym forum probuje powetowac sobie trudne dziecinstwo i nadmierna uleglosc wobec kobiet (pantoflarz), co w polaczeniu z kompleksem malego czlonka i problemami z erekcja, czyni go typem ktorego powinno sie omijac na ulicy w promieniu 100 metrow. Niestety w sieci jest to trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: do mrecka IP: 195.205.69.* 30.08.01, 11:36 roro chyba nie lubi mrecka...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: do mrecka IP: 217.8.191.* 30.08.01, 11:44 Nie lubi, to chyba zbyt lekkie slowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck hej roro IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 30.08.01, 11:56 jak tam poranne mierzenie nie urósł od wczoraj? dalej 22,5? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: hej roro IP: 195.205.69.* 30.08.01, 12:51 oh, mreck-roro cie nie lubi, ba - nawet nienawidzi, o czym wspomnial w jakims tam watku.Miej sie na bacznosci!-twoje slowo nie bedzie na pewno ostatnie. Proponuje rozejm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: hej roro IP: *.inetia.pl 30.08.01, 12:56 co tu sie dzieje na tym wątku? Ktoś pomiary przeprowadza? O co chodzi, o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: hej roro 30.08.01, 13:02 Gość portalu: kloss napisał(a): > co tu sie dzieje na tym wątku? Ktoś pomiary przeprowadza? O co chodzi, o co > chodzi? Mreck, probuje sprowadzic nas do swojego poziomu blocka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: hej roro IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 30.08.01, 13:07 rigel i ty brutusie? Myślałem że sie bawiłeś, ale jak nie to się mogę zmienić. A roro autentycznie podaje swoje XXL i jeszcze schemat, gdzie? poszukajcie, a temat kończę bo nudny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemod Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: 193.0.117.* 30.08.01, 13:09 Witam wszystkich.Co tam slychac w bozym swiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? 30.08.01, 13:12 przeczytaj powyżej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: 217.8.191.* 30.08.01, 13:17 Nic ciekawego, tylko mreck probowal nas sprowadzic do swego blocku, a potem sie obrazil na wszystkich, zabral swoje zabawki i poszedl. Przy okazji zabral moje wiaderko. Do anki: Alez ja wcale nie nienawidze mrecka. Ja go ubostwiam. Tylko probowalem stanac w Twojej obronie. Ale mreck juz taki jest, ze wprowadza wirtualne zamieszanie. Na szczescie wszystko w sferze wirtualnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemod Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: 193.0.117.* 30.08.01, 13:19 Chris-nie ma to jak cenna rada fachowca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigers Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: *.eds.de 30.08.01, 13:23 Hi! Mam do Was wszystkich prosbe, moze pomozecie napisac ksiazke watek "napiszmy opowiadanie moze gazeta na plaze ja wydrukuje" Fajna zabawa. Dzieki PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: *.mst.gov.pl 30.08.01, 13:25 w samą pore przyszłam. pis&lwa przynoszę zamiast lanczu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: *.autointernet.pl 30.08.01, 13:25 myslę,że wcale nie chodziło o moją obronę, ale gustu naprawde gratuluję :)) nie ma jak cudowny mreck .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: *.mst.gov.pl 30.08.01, 13:27 w błekitnym hełmie przyszłam zaproponować temat: pogoda. mrek i roro niech oddychają przeponą i policzą do 10. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: *.autointernet.pl 30.08.01, 13:29 takie gadziny nie mają przepony Aniela :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: *.mst.gov.pl 30.08.01, 13:31 to może założyć im kagańce? dla bezpieczeństwa publicznego (bez obrazy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? 30.08.01, 13:30 hełm oddaj Mreckowi, niech sobie zasłoni ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: 195.205.69.* 30.08.01, 13:32 Gość portalu: roro napisał(a): > Nic ciekawego, tylko mreck probowal nas sprowadzic do swego blocku, a potem sie > > obrazil na wszystkich, zabral swoje zabawki i poszedl. Przy okazji zabral moje > wiaderko. > > Do anki: > Alez ja wcale nie nienawidze mrecka. Ja go ubostwiam. > Tylko probowalem stanac w Twojej obronie. > Ale mreck juz taki jest, ze wprowadza wirtualne zamieszanie. > Na szczescie wszystko w sferze wirtualnej. roro, cos krecisz, poza tym niby dlaczego mialbys mnie bronic? Czegos tu nie rozumie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: *.inetia.pl 30.08.01, 13:42 Gość portalu: ana napisał(a): > Gość portalu: roro napisał(a): > > > Nic ciekawego, tylko mreck probowal nas sprowadzic do swego blocku, a pote > m sie > > > > obrazil na wszystkich, zabral swoje zabawki i poszedl. Przy okazji zabral > moje > > wiaderko. > > > > Do anki: > > > Alez ja wcale nie nienawidze mrecka. Ja go ubostwiam. > > Tylko probowalem stanac w Twojej obronie. > > Ale mreck juz taki jest, ze wprowadza wirtualne zamieszanie. > > Na szczescie wszystko w sferze wirtualnej. > > > roro, cos krecisz, poza tym niby dlaczego mialbys mnie bronic? Czegos tu nie ro > zumie..... > qrka, nie ma mnie przez chwilę a wy juz sie chcecie pobić, czy nie ma jakiejś spokojniejszej piaskownicy? Mamusiuuuuuu, oni są bardzo niegrzeczni, bija wszystkich łopatkami i grabkami!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Królik Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: *.kalisz.multinet.pl 30.08.01, 13:43 No i w ten sposób zamiast zwykłych pogaduszek znowu jest problem :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: *.inetia.pl 30.08.01, 13:50 Gość portalu: Królik napisał(a): > No i w ten sposób zamiast zwykłych pogaduszek znowu jest problem :( no właśnie, ale nawet na moment nie mozna ich samych zostawic, jak nie zaczną sobie spawdzać wymiarów to znowu sie leją, przecież to juz nie tylko ręce człowiekowi opadają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Królik Re: do klossa IP: *.kalisz.multinet.pl 30.08.01, 13:54 a co ci jeszcze opada??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: do klossa IP: *.inetia.pl 30.08.01, 14:07 Gość portalu: Królik napisał(a): > a co ci jeszcze opada??? nie wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Królik Re: to co w końcu opada? IP: *.kalisz.multinet.pl 30.08.01, 14:34 ale ty masz brzydkie skojarzenia - ja myślałam o nodze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Mreck!!! wracaj, bo bez ciebie nie ma zabawy!!! IP: 217.8.191.* 30.08.01, 14:17 I oddaj moje wiaderko. Veri sori dla wszystkich za te przepychanki. Moja kupla. Zdaje sie, ze znow dalem plame z pomyleniem ksyw: ana to nie anka. Przepraszam. Ale wiecie wczoraj jadlem wolowine i dzis troche mi wszystko zaczyna sie mieszac. Do mrecka: Gdzieskolwiek jest, niech moc bedzie z toba. Ale jesli mama cie pusci, to wracaj do naszej piaskownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 30.08.01, 14:12 Przykro mi klos, że na twoim wątku narobiłem tyle zamieszania. Deptanie po odciskach na dziś sobie odpuszczam. Ma ekranie widać tylko czarne literki i każdy może je czytać na swój sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
iwa100 Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? 30.08.01, 14:19 mreck, jako cholera nr 2 mam prawo miec nadzieje, ze to odpuszczanie tylko dzisiaj? inaczej nic, tylko przyjdzie zemrzec z nudow co wlasnie od rana czynie :-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: 217.8.191.* 30.08.01, 14:19 No a co zmoim wiaderkiem mreck? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Królik Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: *.kalisz.multinet.pl 30.08.01, 14:31 nie martw się, na pewno odda. On jest w takich sprawach kochany. Mi też kiedyś pożyczył łopatkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: do mrecka IP: 195.205.69.* 30.08.01, 14:35 mreck, roro wyciaga reke na zgode, nie chce sie mierzyc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: *.mst.gov.pl 30.08.01, 14:33 świsnął jak nic. gdybym była na Twoim miejscu wyłuszczyłabym mu jasno co o tym myślę i jaki z niego najgorszy zakompleksiony. z ekierką w ręku bym mu to powiedziała :) Gość portalu: roro napisał(a): > No a co zmoim wiaderkiem mreck? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 30.08.01, 14:44 Przepraszam, nie jestem złodziejem. Nawet wirtualnym. Od dziś wersal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: *.mst.gov.pl 30.08.01, 14:46 aha tak tylko wlewałam benzyny do ognia :) od niechcenia i z nudów bardziej niż ze złej woli :)) aha od dzis zgodnie z ABC dobrego wychowania autorstwa nie pomnę L Gość portalu: mreck napisał(a): > Przepraszam, nie jestem złodziejem. Nawet wirtualnym. > Od dziś wersal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 30.08.01, 14:49 Mną się nie przejmuj. Zastanawia mnie nieobecność Rigla. Czyżby cierpiał po O.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: *.mst.gov.pl 30.08.01, 14:57 nie znam rigla :) musiałam się z nim minąc na dole. Gość portalu: mreck napisał(a): > Mną się nie przejmuj. Zastanawia mnie nieobecność Rigla. Czyżby cierpiał po O.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 30.08.01, 15:01 anielo miła, nie smuć się nie ma takiego obowiązku znać rigla. (Rigela?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: *.mst.gov.pl 30.08.01, 15:04 wyglądam na zasmuconą ? ten grymas znudzenie raczej oznacza :)nie wiem co nas tu wszystkich trzyma kiedy zaoknie w ostatnich dniach lata. eh ość portalu: mreck napisał(a): > anielo miła, nie smuć się nie ma takiego obowiązku znać rigla. (Rigela?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: 217.8.191.* 30.08.01, 15:03 Niesamowite!!! Mreck i wersal !!!! :-O Chyba zapomnial dodac "ka" na koncu. A na zgode, to niech bedzie, ale nie reka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: *.inetia.pl 30.08.01, 15:18 Gość portalu: roro napisał(a): > Niesamowite!!! Mreck i wersal !!!! :-O > > Chyba zapomnial dodac "ka" na koncu. > > A na zgode, to niech bedzie, ale nie reka. ro-ro odprzystankowuj się o mrecka, to mój brat - bliźniak, i w ogóleczy można zachować trochę kultury w narodzie? Jak się nie biją to wyzywają, obrażają się i odchodzą na inne podwórka, albo wyrywają sobie zabawki...... O tempora, o mores! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Królik Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: *.kalisz.multinet.pl 30.08.01, 15:03 moim zdaniem jest to cierpienie jednostronne - o. nawet nie myśli o riglu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: *.mst.gov.pl 30.08.01, 15:07 strzelcie sobie w plecy na zgodę. uprzątne trupy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: pobudka, gdzie sie podzieliście? Hę? IP: 217.8.191.* 30.08.01, 15:09 Strzelic, to ja moge, ale setuchne. No moze dwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Królik Re: do Mrecka IP: *.kalisz.multinet.pl 30.08.01, 15:10 hej, Mreck, chyba się już na mnie nie złościsz (chociaż i tak nie wiem o co ci chodziło). Uśmiechnij się do mnie, prześlę ci buziaka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: do Mrecka IP: *.mst.gov.pl 30.08.01, 15:39 wytrzymaj jeszcze chwilę mrek a wyłudzisz kilka buziaków więcej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: do Mrecka IP: *.inetia.pl 30.08.01, 15:53 Gość portalu: aniela napisał(a): > wytrzymaj jeszcze chwilę mrek a wyłudzisz kilka buziaków więcej :)) czy ja też coś dostanę??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Królik Re: do Mrecka IP: *.kalisz.multinet.pl 30.08.01, 15:56 ty nie, kloss. Mreck dostanie na przeprosiny. Tylko żebym wiedziała jeszcze za co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: do Mrecka IP: *.inetia.pl 30.08.01, 15:57 Gość portalu: Królik napisał(a): > ty nie, kloss. Mreck dostanie na przeprosiny. Tylko żebym wiedziała jeszcze za > co... dlaczego nie? buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: do Mrecka IP: *.mst.gov.pl 30.08.01, 15:57 to zalezy od królika :) u niej zdaje się ta promocja na buziaki :)) Gość portalu: kloss napisał(a): > > czy ja też coś dostanę??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Królik Re: do Mrecka IP: *.kalisz.multinet.pl 30.08.01, 16:11 przestań się mazać, kloss, facetowi zwłaszcza w mundurze nie wypada. A zresztą może Aniela cię cmoknie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: do Mrecka IP: *.inetia.pl 30.08.01, 16:11 Gość portalu: aniela napisał(a): > to zalezy od królika :) u niej zdaje się ta promocja na buziaki :)) to Królik jest Królicą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: do Mrecka IP: *.mst.gov.pl 30.08.01, 16:19 płeć nieważna liczy się uczucie:)) noe rozdaję buziaków, roznoszę zarazki bowiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: do Mrecka IP: *.inetia.pl 30.08.01, 16:34 Gość portalu: aniela napisał(a): > płeć nieważna liczy się uczucie:)) > noe rozdaję buziaków, roznoszę zarazki bowiem :) dam Ci trochę swoich, jasna anielka..... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Królik Re: do Mrecka IP: *.kalisz.multinet.pl 30.08.01, 16:23 Jasne, że Królicą, nie śledzisz wątków kloss? a jako szpieg powinieneś :) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck królik 30.08.01, 16:32 ty fajna baba jesteś. :) to ja jestem winien ci przeprosiny. Zalogowałem sie na zbyt wielu wątkach, chyba mi się coś pomerdało. Ten text, o który możesz mieć do mnie żal, powiniem mieć innego adresata. Jeden wróg natchniony na dzisiaj mi wystarczy, wię nie napiszę dla kogo. Mam nadzieję że przeczytasz, znim wątek zejdzie do archiwum, alejeżeli nie przeczytasz to chetnie go powtórzę. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: natchniony maruda mreck powrocil !!! hurra!!! IP: 217.8.191.* 30.08.01, 16:37 mreck napisał(a): > Jeden wróg natchniony na dzisiaj mi wystarczy, wię nie > napiszę dla kogo. > Kogo masz na mysli? Czy ty taki brylujacy forumowicz wogole mozesz miec wrogow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: do Mrecka IP: *.inetia.pl 30.08.01, 16:33 Gość portalu: Królik napisał(a): > Jasne, że Królicą, nie śledzisz wątków kloss? a jako szpieg powinieneś :) no wiesz, już dawno po wojnie i jestem na emeryturze. Nie gniewaj się, dam Ci marchewkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Królik Re: do Mrecka IP: *.kalisz.multinet.pl 30.08.01, 16:40 O.K. Przesyłam co obiecałam :-***************** Odpowiedz Link Zgłoś
mreck klosssss.... jak to sie robi??? 30.08.01, 16:43 znaczy się pąsy na klawiaturze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Królik Re: klosssss.... jak to sie robi??? IP: *.kalisz.multinet.pl 30.08.01, 16:47 inaczej się nie da :( A co ty dzisiaj tak długo tu jesteś mreck? Zwykle o tej porze już cię dawno nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Królik Re: do klossa IP: *.kalisz.multinet.pl 30.08.01, 16:42 jasne, że się nie gniewam. A marchewka moze być :) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: do klossa i do króliczka: 30.08.01, 17:03 Ja tu jestem za własne pieniadze, i tylko po to zeby dostawać wirtualne buziaki od Ciebie króliku i pytać o dobre rady klosa. odpowiadać juz nie musicie, bo znikam. Poflirtujcie sobie beze mnie. I niech mi ktoś powie ze sieć jest mniej realna od realu. baj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: do klossa IP: *.inetia.pl 30.08.01, 17:04 Gość portalu: Królik napisał(a): > jasne, że się nie gniewam. A marchewka moze być :) oskrobana czy nie? Jeden kilogram czy ze dwie tony? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś