Dodaj do ulubionych

LISTA IMPREZOWICZÓW W DNIU 22.IX.2001 (ciąg dalszy)

30.08.01, 08:44
Organizujemy spotkanie forumowiczów w Warszawie w dniu 22.09.2001
Aktualna lista chętnych poniżej...proszę się zgłaszać tutaj...
Prosimy o propozycje konkretnego miejsca spotkania.

1. O.
2. Rigel (chyba)
3. Mreck
4. Behemod
5. Chris
6. Anka (chyba)
7. Kloss
8. Inka (chyba)
9. Iwa100 (chyba)
10. Jerzol
11. Królik (chyba)
12. gosc
13. leo100
14. w kulik
15. Fuego
16. Ana
Obserwuj wątek
    • Gość: kloss Re: LISTA IMPREZOWICZÓW W DNIU 22.IX.2001 (ciąg dalszy) IP: *.inetia.pl 30.08.01, 08:48
      chris_45 napisał(a):

> Organizujemy spotkanie forumowiczów w Warszawie w dniu 22.09.2001
      > Aktualna lista chętnych poniżej...proszę się zgłaszać tutaj...
      > Prosimy o propozycje konkretnego miejsca spotkania.
      >
      > 1. O.
      > 2. Rigel (chyba)
      > 3. Mreck
      > 4. Behemod
      > 5. Chris
      > 6. Anka (chyba)
      > 7. Kloss
      > 8. Inka (chyba)
      > 9. Iwa100 (chyba)
      > 10. Jerzol
      > 11. Królik (chyba)
      > 12. gosc
      > 13. leo100
      > 14. w kulik
      > 15. Fuego
      > 16. Ana

ja jestem kloss przez małe "k" proszę...... już tyle lat po wojnie i dawno jestem
      na emeryturze, teraz bawię prawnuczki, bo dzieci były z Kuzynką Edytą,
      niepamiętacie? Ona też już stara jest........
      • chris_45 Re: LISTA IMPREZOWICZÓW W DNIU 22.IX.2001 (ciąg dalszy) 30.08.01, 08:51
        dobra, później poprawię..
      • rigel Re: LISTA IMPREZOWICZÓW W DNIU 22.IX.2001 (ciąg dalszy) 30.08.01, 08:56
        kloss (z malej literki), kobiety sie nie starzeja, tylko nabywaja
        doswiadczenia ;-))))
        • Gość: kloss Re: LISTA IMPREZOWICZÓW W DNIU 22.IX.2001 (ciąg dalszy) IP: *.inetia.pl 30.08.01, 09:14
          rigel napisał(a):

> kloss (z malej literki), kobiety sie nie starzeja, tylko nabywaja
          > doswiadczenia ;-))))

to takie z duuuużym doświadczeniem trzeba wymienić na takie z mniejszym
          doświadczeniem
          • Gość: ana Re: LISTA IMPREZOWICZÓW W DNIU 22.IX.2001 (ciąg dalszy) IP: 195.205.69.* 30.08.01, 09:27
            Kobiety z duzym -a nie z duuuuuzym doswiadczeniem sa chyba w cenie.
        • Gość: ana Re: LISTA IMPREZOWICZÓW W DNIU 22.IX.2001 (ciąg dalszy) IP: 195.205.69.* 30.08.01, 09:29
          rigel napisał(a):

> kloss (z malej literki), kobiety sie nie starzeja, tylko nabywaja
          > doswiadczenia ;-))))

dodam tylko, ze kobiety sa jak WINO.......
          • Gość: kloss Re: LISTA IMPREZOWICZÓW W DNIU 22.IX.2001 (ciąg dalszy) IP: *.inetia.pl 30.08.01, 09:35
            Gość portalu: ana napisał(a):

> rigel napisał(a):
            >
            > > kloss (z malej literki), kobiety sie nie starzeja, tylko nabywaja
            > > doswiadczenia ;-))))
            >
            >
            >
            > dodam tylko, ze kobiety sa jak WINO.......

ale nie każde wino, bo jak ma być wino o nazwie "wino" to nie bałdzo
            • Gość: ana Re: LISTA IMPREZOWICZÓW W DNIU 22.IX.2001 (ciąg dalszy) IP: 195.205.69.* 30.08.01, 09:48
              kloss-jestes taki przyziemny, ja to o wineczku chillijskim, czerwonym, polwytrawnym rocznik 1984.......
          • Gość: rigel Re: LISTA IMPREZOWICZÓW W DNIU 22.IX.2001 (ciąg dalszy) IP: 213.77.14.* 30.08.01, 09:36
            Gość portalu: ana napisał(a):

> dodam tylko, ze kobiety sa jak WINO.......

tylko, jak mawiaja poeci, wina czasami jest jakby za malo ....
            • chris_45 Re: LISTA IMPREZOWICZÓW W DNIU 22.IX.2001 (ciąg dalszy) 30.08.01, 09:40
              znowu rozdmuchacie ten wątek ...
              a tu miały być tylko zgłoszenia.
              Rozumiem, że podciągacie do góóóóryyyyyy, ale bez przesady...
              • iwa100 Pola Mokotowskie - Bolek, Lolek albo same Pola? 30.08.01, 09:42
                • Gość: kloss Re: Pola Mokotowskie - Bolek, Lolek albo same Pola? IP: *.inetia.pl 30.08.01, 09:50
                  iwa100 napisał(a):

a może zoo? każdy ma małpę w adresie........

• iwa100 Re: Pola Mokotowskie - Bolek, Lolek albo same Pola? 30.08.01, 09:52
                    zadne zoo, tylko Malpi Gaj,
                    ale ja wtedy pasuje...
              • Gość: kloss Re: LISTA IMPREZOWICZÓW W DNIU 22.IX.2001 (ciąg dalszy) IP: *.inetia.pl 30.08.01, 09:42
                qrde, znowu narzekają tylko
                • chris_45 Re: LISTA IMPREZOWICZÓW W DNIU 22.IX.2001 (ciąg dalszy) 30.08.01, 10:00
                  Jesteście już na liście...wynocha z tego wątku

W góóóóóręęęęęęę !!!!
                  • Gość: kloss Re: LISTA IMPREZOWICZÓW W DNIU 22.IX.2001 (ciąg dalszy) IP: *.inetia.pl 30.08.01, 10:07
                    chris_45 napisał(a):

> Jesteście już na liście...wynocha z tego wątku
                    >
                    > W góóóóóręęęęęęę !!!!
                    no, no troche taktu dla ludzi w podeszłym wieku

• chris_45 Re: LISTA IMPREZOWICZÓW W DNIU 22.IX.2001 (ciąg dalszy) 30.08.01, 10:20
                      Ja jestem bardziej podeszły...
                      Podnoszę !!!!
                      • mreck i siup do góry 30.08.01, 10:56
                        śmiało, śmiało, sam sie nie będę wygłupiał.
                        Trzeba zajrzeć na inne wątki, bo oni może tu nie zagladają?
                        • chris_45 Re: i siup do góry 30.08.01, 12:48
                          zgłaszać się !
                          .....a wycofywanie zabronione !
                          • Gość: kloss Re: i siup do góry IP: *.inetia.pl 30.08.01, 13:00
                            chris_45 napisał(a):

> zgłaszać się !
                            > .....a wycofywanie zabronione !
                            ale jednak zrobiło się gęsto,żebyśmy sie tylko nie rozpychali łokciami

• chris_45 Re: i siup do góry 30.08.01, 14:04
                              Nasza lista :

1. O.
                              2. Rigel (chyba)
                              3. Mreck
                              4. Behemod
                              5. Chris
                              6. Anka
                              7. kloss
                              8. Inka (chyba)
                              9. Iwa100 (chyba)
                              10. Jerzol
                              11. Królik (chyba)
                              12. gosc
                              13. leo100
                              14. w kulik
                              15. Fuego
                              16. Ana

do góry !
                              • Gość: anka Re: do chrisa IP: *.autointernet.pl 30.08.01, 14:12
                                zapomniałeś cyba o czymś Chris.......
                                • chris_45 Re: do chrisa 30.08.01, 14:28
                                  słucham ?
                                  • Gość: anka Re: do chrisa IP: *.autointernet.pl 30.08.01, 14:38
                                    chyba......
                                    • chris_45 Re: do chrisa 30.08.01, 14:46
                                      chyba mi się odkleiło...

Nasza lista :

1. O.
                                      2. Rigel (chyba)
                                      3. Mreck
                                      4. Behemod
                                      5. Chris
                                      6. Anka (chyba)
                                      7. kloss
                                      8. Inka (chyba)
                                      9. Iwa100 (chyba)
                                      10. Jerzol
                                      11. Królik (chyba)
                                      12. gosc
                                      13. leo100
                                      14. w kulik
                                      15. Fuego
                                      16. Ana

• chris_45 Re: do chrisa 30.08.01, 15:30
                                        pomału dzień się kończy i tylko ja dbam o ten wątek...
                                        Do góry !
                                        • Gość: Królik Re: do chrisa IP: *.kalisz.multinet.pl 30.08.01, 15:32
                                          nie tylko ty - ja też jeszcze siedzę w pracy. No to dalej - do góóóóryy!!!
                                          • chris_45 Re: do chrisa 30.08.01, 15:40
                                            Króliku może Ty chcesz już zlikwidować "chyba" ?
                                            Pomału trzeba się decydować.
                                            A nadal nikt nie dał propozycji : gdzie ?
                                            Co z Wami ? do góry !
                                            • iwa100 Re: do chrisa 30.08.01, 15:46

> A nadal nikt nie dał propozycji : gdzie ?

wypraszam sobie, jak to nie dal?
                                              ja dalam... prozpozycje do odrzucenia.

• chris_45 Re: do chrisa 30.08.01, 15:49
                                                Iwa a co z Twoim "chyba" ?

do góry !
                                                • Gość: Królik Re: do chrisa IP: *.kalisz.multinet.pl 30.08.01, 15:53
                                                  no to rzucajcie propozycje gdzie. Ja nic zaproponować nie mogę, bo żadnych
                                                  ciekawych miejsc w W-wiw nie znam, niestety.
                                                  • Gość: kloss Re: do chrisa IP: *.inetia.pl 30.08.01, 15:58
                                                    Gość portalu: Królik napisał(a):

> no to rzucajcie propozycje gdzie. Ja nic zaproponować nie mogę, bo żadnych
                                                    > ciekawych miejsc w W-wiw nie znam, niestety.
                                                    ja za to znam w Kaliszu :-))))

• Gość: Królik Re: do chrisa IP: *.kalisz.multinet.pl 30.08.01, 16:16
                                                    Gość portalu: kloss napisał(a):

> Gość portalu: Królik napisał(a):
                                                    >
                                                    > > no to rzucajcie propozycje gdzie. Ja nic zaproponować nie mogę, bo żadnych
                                                    >
                                                    > > ciekawych miejsc w W-wiw nie znam, niestety.
                                                    > ja za to znam w Kaliszu :-))))
                                                    >
                                                    Nooo staaaryyy!!! To ty swój jesteś!!! Może sobie zrobimy przedspotkanie u nas?
                                                  • Gość: AGA Re: do chrisa IP: *.etob1.on.wave.home.com 30.08.01, 15:58
                                                    Na Starym Miescie lobuziaki. Ja tez bede.AGA
                                                • iwa100 Re: do chrisa 30.08.01, 15:55
                                                  "chyba" nadal zostaje.
                                                  zaraziles mnie tym podciaganiem.

do goooooooory........
                                                  • Gość: fuego Re: do mrecka IP: *.man.lodz.pl 30.08.01, 16:10
                                                    zapewniam, że jestem niewiastą, niegdyś pod nickiem "go-go", ale ze względu na
                                                    dwuznaczne skojarzenia...itd.
                                                    Nie trzeba mnie juz przewijać-nie martw sie o to. I choćbyś się nie wiem jak
                                                    starał, nie odstraszysz mnie, potworze!!!
                                                    ;-)
                                                  • mreck Re: do mrecka, fuego specjalnie dla ciebie przyniosę gitarę! 30.08.01, 16:40
                                                    no to trzeba było o razu mówić, że go-go to ty. Skad u licha ja mam to
                                                    wiedzieć, chocbym chciał nie nadążę czytać wszytskich postów na wszystkich
                                                    wątkach. I te zstrzeżenia o rodzicach? Jak by co to niech też przyjdą.
                                                  • Gość: kloss Re: do mrecka, fuego specjalnie dla ciebie przyniosę gitarę! IP: *.inetia.pl 30.08.01, 18:15
                                                    mreck napisał(a):

> no to trzeba było o razu mówić, że go-go to ty. Skad u licha ja mam to
                                                    > wiedzieć, chocbym chciał nie nadążę czytać wszytskich postów na wszystkich
                                                    > wątkach. I te zstrzeżenia o rodzicach? Jak by co to niech też przyjdą.

no wreszcie wydało się o co ci chodzi - o rodziców :-)

• chris_45 całkiem świeżutka lista 31.08.01, 08:58
                                                    1. O.
                                                    2. Rigel (chyba)
                                                    3. Mreck
                                                    4. Behemod
                                                    5. Chris
                                                    6. Anka (chyba)
                                                    7. kloss
                                                    8. Inka (chyba)
                                                    9. Iwa100 (chyba)
                                                    10. Jerzol
                                                    11. Królik (chyba)
                                                    12. gosc
                                                    13. leo100
                                                    14. w kulik
                                                    15. Fuego
                                                    16. Ana
                                                    17. Aga

czekamy na propozycje miejsca, na razie :
                                                    -ogródek piwny nad Wisłą
                                                    -Stare Miasto (rynek)
                                                  • Gość: Jerzol Re: całkiem świeżutka lista IP: 157.25.119.* 31.08.01, 09:24
                                                    chris_45 napisał(a):

> czekamy na propozycje miejsca, na razie :
                                                    > -ogródek piwny nad Wisłą
                                                    > -Stare Miasto (rynek)

Może "Gazeta Wyborcza" coś nam zasponsoruje?
                                                  • rigel Re: całkiem świeżutka lista 31.08.01, 09:27
                                                    najlepiej bilety w obie strony, koszty imprezy i noclegow w "Sobieskim" ;-)))
                                                    a, i jeszcze koszty polaczen internetowych ;-)))))
                                                  • Gość: Iwa STONE, STONE, a czy Ty przyjedziesz?????? IP: 19.176.20.* 31.08.01, 09:52
                                                  • piotr_c Re: całkiem świeżutka lista 31.08.01, 09:56
                                                    Dziń dobry wszystkim. Od dłuższego czasy obserwuję wasze pogawędki i chetnie
                                                    się z wami spotkam. Proszę o dopisanie do listy. Jeśli idzie o miejsce to z
                                                    przyczyn technicznych wolał bym otwarty teren czyli Rynek.
                                                  • chris_45 Re: całkiem świeżutka lista 31.08.01, 10:11
                                                    Proszę bardzo :
                                                    1. O.
                                                    2. Rigel (chyba)
                                                    3. Mreck
                                                    4. Behemod
                                                    5. Chris
                                                    6. Anka (chyba)
                                                    7. kloss
                                                    8. Inka (chyba)
                                                    9. Iwa100 (chyba)
                                                    10. Jerzol
                                                    11. Królik (chyba)
                                                    12. gosc
                                                    13. leo100
                                                    14. w kulik
                                                    15. Fuego
                                                    16. Ana
                                                    17. Aga
                                                    18. Piotr_c

czekamy na propozycje miejsca, na
                                                    razie :
                                                    -ogródek piwny nad Wisłą
                                                    -Stare Miasto (rynek)

• chris_45 Re: całkiem świeżutka lista 31.08.01, 12:18
                                                    do góry !
                                                    Niech Was moje łzy zaleją...
                                                  • Gość: Iwa Re: całkiem świeżutka lista IP: 19.150.112.* 31.08.01, 12:27
                                                    nie placz, ja tak uczuciowa jestem
                                                    dobra, tez pooooooodciagam....
                                                  • chris_45 Re: całkiem świeżutka lista 31.08.01, 14:07
                                                    ech Wy...
                                                    a co będzie jak mnie zabraknie ?
                                                    impreza umrze śmiercią naturalną,
                                                    a ja tyle sobie po niej obiecuję...

Do góry !!!!!
                                                  • Gość: mreck iwa dla ciebie ta wiadomość IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 17:07
                                                    sie doczytalem, tesknisz za Stonem?
                                                    jak obiecasz ze wygumkujesz chyba, podeslę ci jego prawdziwy adres meilowy.
                                                    oczywiscie pod warunkiem ze zatrzymasz go tylko dla siebie. myslę ze nasza
                                                    dotychczasowa znajomość upowaznia mnie do tego. a rozpowszechnisz jak stonek
                                                    sie zgodzi. adres jest niestary wiec może jeszcze dziala.
                                                  • Gość: fuego Re: do mrecka, fuego specjalnie dla ciebie przyniosę gitarę! IP: *.mm.com.pl 31.08.01, 19:59
                                                    mreck napisał(a):

> no to trzeba było o razu mówić, że go-go to ty. Skad u licha ja mam to
                                                    > wiedzieć, chocbym chciał nie nadążę czytać wszytskich postów na wszystkich
                                                    > wątkach. I te zstrzeżenia o rodzicach? Jak by co to niech też przyjdą.

Lepiej jednak, żeby nie przychodzili...
                                                    A zastrzeżenia stąd, że...no wiadomo-Warszwa do najbezpieczniejszych miast nie
                                                    należy.Mam nadzieję, że będzie ktoś z dzielnicy "Grochów", bo tam będę miała
                                                    spanko, a wolalabym nie wracac sama...Ale co ja piszę-przecież będziemy się bawić
                                                    do rana, nie?
                                                    Pozdrawiam serdecznie, ciesze sie, że doszliśmy do jakotakiego porozumienia
                                                    ;-)
                                                    PS. Z tą gitarą to naprawdę fajnie...ująłeś mnie tym...

• Gość: Eddy Re: do mrecka, fuego specjalnie dla ciebie przyniosę gitarę! IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 00:23
                                                    taaaaaaaaaaaaaaak bym chciala tez tam byc...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka