Dodaj do ulubionych

Do Laelii i Janka

07.06.02, 14:01
Coś mi zeżarło poczte, odpowiedzcie mi tutaj
Obserwuj wątek
    • aniela_ Re: Do Laelii i Janka 07.06.02, 14:03
      o. to oni są razem?
      • iw1 Re: Do Laelii i Janka 07.06.02, 14:09
        aniela_ napisał(a):

> o. to oni są razem?

na to wygląda;)

• ellen Re: Do Laelii i Janka 07.06.02, 14:11
          Moja siatka donosicieli na nic się zdała, znowu coś przeoczyłam. Zwalniam
          wszystkich.

A to coś poważnego czy tylko ognisty romans?
          • aniela_ Re: Do Laelii i Janka 07.06.02, 14:17
            z plotek ktora sama rozsiewam wynika że to namietnosc jest nagla jakas.
            • ellen Re: Do Laelii i Janka 07.06.02, 14:19
              podobno Janek zawsze marzył o synu...
              • aniela_ Re: Do Laelii i Janka 07.06.02, 14:28
                czy to prawda ze stan leali wskazuje na blogoslawiony?
                • ellen Re: Do Laelii i Janka 07.06.02, 14:29
                  Prawda, sama widziałam wczoraj jak kupowała spodnie z gumką w pasie. Bardzo źle
                  wygląda, biedaczka.
                  • aniela_ Re: Do Laelii i Janka 07.06.02, 14:39
                    aha z powodu mdlosci poranne jej nieobecnosci?
                    • ellen Re: Do Laelii i Janka 07.06.02, 14:50
                      Słyszałam, że ma mieć imię po tacie. Dżon de sekend łan. Ślicznie!
                      • aniela_ Re: Do Laelii i Janka 07.06.02, 14:57
                        Dziunior?
                        • laelia Re: Do Laelii i Janka 07.06.02, 15:13
                          to będą trojaczki, same dziewczynki, a wyglądam R W E L A C Y J N I E!!!
                          Powtórzcie za mną! :)))))
                          • aniela_ Re: Do Laelii i Janka 07.06.02, 15:21
                            rwelacyjnie? spelczeker podkresla mi to slowo na czerwono ;)
                            • laelia Re: Do Laelii i Janka 07.06.02, 15:26
                              jakiś dziwny :)))
                          • piotr_c Re: Do Laelii i Janka 07.06.02, 15:29
                            No popatrz Laelia, co za pragnienie nowinek :) ledwie się coś powie, a już sępy
                            (sępie ?? ) krążą w poszukiwaniu ploteczek. A tak przy okazji gratuluje
                            trojaczek :)))
                            • laelia Re: Do Laelii i Janka 07.06.02, 15:36
                              jutro się pewnie dowiem, że to ośmioraczki a ja cierpię porzucona i bezdomna :)
                              • ellen Re: Do Laelii i Janka 07.06.02, 15:49
                                Nic się nie martw kochana, wytoczymy mu proces, opiszemy wszystko w prasie, nie
                                zostawimy na nim suchej nitki i grosza na koncie mu złamanego nie zostawimy.
                                • ellen Re: Do Laelii i Janka 07.06.02, 15:49
                                  Ale swoją drogą kto by pomyślał, że z tego janka taki łajdak!...
                                  • laelia Re: Do Laelii i Janka 07.06.02, 15:52
                                    O rety, chyba się boję włączyć komputer w poniedziałek :)))
                                    • ellen Re: Do Laelii i Janka 07.06.02, 15:54
                                      Laeilo, teraz się nie możesz denerwować. Oddychaj głęboko. Tak jak
                                      powiedziałam, Front Wyzwolenia Kobiet Podejrzewających Ciążę nie opuści Cię
                                      (tak jak ten podlec, tfu).
                                  • aniela_ Re: Do Laelii i Janka 07.06.02, 15:54
                                    aha czułe słowka prawił a potem wykorzystał i porzucił. typowe.
                                    • laelia Re: Do Laelii i Janka 07.06.02, 15:57
                                      jutro się upiję z rozpaczy :)))
                                      • aniela_ Re: Do Laelii i Janka 07.06.02, 15:57
                                        nene pic tez nie mozesz. my upijemy sie za Ciebie.

a imieniu swoim i ellen, a.
                                        • ellen Re: Do Laelii i Janka 07.06.02, 16:03
                                          A że gdy jesteśmy pod wpływem alkoholu ręczyć za siebie nie możemy dodawać nie
                                          muszę. Mnie zwykle ogarnia wtedy szał destrukcji i demoluję wszystko wokół...
                                          • aniela_ Re: Do Laelii i Janka 07.06.02, 16:06
                                            aha ja wszczynam wojny a w najgorszym razie zwykłe burdy.
                                            • ellen Re: Do Laelii i Janka 07.06.02, 16:10
                                              zatem niech nam lepiej żaden janek czy inny psubrat w drogę nie wchodzi
                                              • piotr_c Re: Do Laelii i Janka 07.06.02, 16:19
                                                Strach się nawet odezwać , tak wojowniczo wygladacie :)
    • piotr_c Re: Do Laelii i Janka 07.06.02, 14:21
      To aby uspokoić rozszalałe emocje mówie :
      W sobote o 17:30 bedziemy w Leżakach.
      Jeśli ktoś się chce przyłączyć to zapraszamy, przy czym tym razem już nic nie
      rezerwowałem ( no chyba że by sie okazało ze jest znaaaacznie wiecej chętnych)

Do zobaczenia
      • ellen Re: Do Laelii i Janka 07.06.02, 14:28
        Znaczy sie to trójkąt jest i piotr z jankiem będą rywalizować w Leżakach o
        względy Laeili!!!
        • Gość: iw1 Re: Do Laelii i Janka IP: 193.0.95.* 07.06.02, 14:31
          eeee - takie prywatne spotkanie? ładnie to tak?
          • piotr_c Re: Do Laelii i Janka 07.06.02, 14:34
            Pierwotnie mielismy sie spotkac tylko aby krążki z filmem im przekazać (pewnie
            by była stacja metra ) i musiałbym lecieć , ale szczęśliwie okazało się że
            możemy spotkac się dłużej.Sąd propozycja szerszego grona.
            Zapraszam
            • ellen Re: Do Laelii i Janka 07.06.02, 14:36
              a gdzie te leżaki stoją (przy jakiej ulicy znaczy się)
              • piotr_c Re: Do Laelii i Janka 07.06.02, 14:38
                Sam koniec ulicy Piwnej (nr 48) na Starym Mieście w Warszawie
                • aniela_ Re: Do Laelii i Janka 07.06.02, 14:39
                  bede Wam patronowac. medialnie.
                  • piotr_c Re: Do Laelii i Janka 07.06.02, 14:42
                    Znowu medialnie ?? Masz szansę rozmaite plotki rozwiac , a ty "medialnie".
                    • aniela_ Re: Do Laelii i Janka 07.06.02, 14:46
                      plotki to ja głównie rozsiewam ;)
                      • piotr_c Re: Do Laelii i Janka 07.06.02, 14:47
                        Znowu medialnie ?? Masz szansę rozmaite plotki potwierdzić , a ty "medialnie".
                        • aniela_ Re: Do Laelii i Janka 07.06.02, 14:50
                          hmm zaplątałeś się w pętlę czasową jakąś?
                          • ellen Re: Do Laelii i Janka 07.06.02, 14:51
                            zacięła mu sie płyta. Jak riglowi na wątku o eunuchu.
                          • piotr_c Re: Do Laelii i Janka 07.06.02, 14:54
                            Wczytaj sie uważnie i przyjdź
                            • aniela_ Re: Do Laelii i Janka 07.06.02, 15:08
                              aha nie jestem ottak na skinieine. nawe po wczytaniu
                              • laelia Re: Do Laelii i Janka 07.06.02, 15:16
                                Piotrze ja będę o 17.30, do zobaczenia zatem :)
                                • ja_nek Re: Do Laelii i Janka 07.06.02, 23:13
                                  Plotkary jedne. Śledzą mnie. Ale przynajmniej wierzą we mnie i w moją witalność.
                                  Wy tylko o jednym, a ja szukam przecież wzniosłych chwil, hihi.

Zaraz wykorzystał, powiem, że ciemno było, hihi.
                                  Aniela, Ellen Wam też się to przyda, usiądźcie i głęboko oddychajcie, a nie tu
                                  jakieś burdy i awantury urządzać!
                                  Ratunku! Zawiązać muszę jakiś Komitet Obrony Mężczyzn i się oflagować.
                                  ja taki dobry jestem i lubić się daję.

Piotrze postaram się być.

Pozdrawiam
                                  Ja_nek
                                  • oxycort Re: Do Laelii i Janka 07.06.02, 23:25
                                    Cześć Janku, hihi.
                                    Jesteś tu?
                                    Mogę sobie z Tobą pochichotać? hihi.
                                    :)

P.S.
                                    Dlaczego "hihi" a nie "chichi", jak "chichotać"?
                                    • aniela_ Re: Do Laelii i Janka 08.06.02, 09:55
                                      bo to Hieni chichot.
                                      • ja_nek Re: Do Laelii i Janka 08.06.02, 13:57
                                        O Heni nic nie wiem. Przysięgam.

Oxy, dylematy gramatyczno - ortograficzne zawsze były mi obce. nigdy się nad tym
                                        nie zastanawiałem. Pochichitajmy z Anielą.
                                        • piotr_c Re: Do Laelii i Janka 08.06.02, 14:00
                                          Szkoda że Aniela nie daje sie zwabić osobiście :(
                                          • oxycort Re: Do Laelii i Janka 08.06.02, 14:10
                                            Zawołajmy ją zatem:

e!

Teraz Wy
                                            • ja_nek Re: Do Laelii i Janka 08.06.02, 14:12
                                              Tak nie przyjdzie. jakoś ładniej, może wtedy się uda.
                                              • oxycort Re: Do Laelii i Janka 08.06.02, 14:17
                                                Możnaby bilonem spróbować zabrzęczeć też
                                              • piotr_c Re: Do Laelii i Janka 08.06.02, 14:18
                                                A jak sie woła na anioły? Przecież nie cip cip, mimo że skrzydlate
                                                • oxycort Re: Do Laelii i Janka 08.06.02, 14:23
                                                  Nie wiem jak inne, ale Anielę można $próbować zwabić pod$tępem.
                                                  • piotr_c Re: Do Laelii i Janka 08.06.02, 15:03
                                                    To na kolejne spotkanie zrobimy zrzutkę na parę $rebrników dla Anieli na
                                                    przynętę :)
                                                  • Gość: aniela Re: Do Laelii i Janka IP: *.ci.uw.edu.pl 08.06.02, 17:04
                                                    aha chetnie dam sie $korumpować.
                                                  • ja_nek Re: Do Laelii i Janka 09.06.02, 12:54
                                                    Żeby Ci wręczyć małe co nieco $, trzeba by się spotkać. $kusisz się?
                                                    Ale spotkanie w leżakach już minęło....
                                                  • piotr_c Re: Do Laelii i Janka 09.06.02, 21:01
                                                    A ile ciekawego tam sie działo. Rzeczywiste wydarzenia przerosły rozważania
                                                    szanownych dam (parę linijek powyżej ) :)
                                                  • ja_nek Re: Do Laelii i Janka 09.06.02, 21:53
                                                    A damy... każda miała coś czerwonego....
                                                  • piotr_c Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 09:03
                                                    Byli niespodziewani goście. Okazało się że Laila wyciągnęła z łóżka Saquarę.
                                                    Fakt że, Saqquara była w łóżku tak późnym południem był był juz wstrząsający,
                                                    ale najbardziej nami wstrząsnęło że to było łóżko Laili :)
                                                  • saqqara Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 09:11
                                                    korzystam gdzie sie da:))

ps. Janku, mam nadzieje ze mowiac o czyms czerwonym nie miales na mysli...
                                                    underware'u';)))
                                                  • aniela_ Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 09:15
                                                    o. zyją w trojkącie z ja_nkiem? jak w tym filmie, no.... jaki to byl tytul./
                                                  • oxycort Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 11:18
                                                    To było "Ich troje" - nomen omen.
                                                    Tyle, że tu Ja_nek jest w mniejszości.
                                                  • aniela_ Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 11:22
                                                    nene to byly "trzy serca". serce janka (jan serce- nomen tez omen) jest w
                                                    mniejszosci.
                                                    wlasnie powiedzialam o Tobie wiele zlego oxy wątek obok.
                                                  • oxycort Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 11:25
                                                    aha mi żyłka nabrzmiała na skroni.
                                                  • oxycort Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 11:27
                                                    Wracając do tytyłu...
                                                    Nie były "Trzy świnki" przypadkiem?
                                                  • oxycort Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 11:28
                                                    ...łzy ze zdenerwowania połykam i słowa
                                                  • aniela_ Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 11:30
                                                    "trzech muszkieterów" to mogło byc

aha oxy nigdy nie mowilam ze cieplo ode mnie uslyszysz slowo
                                                  • aniela_ Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 11:37
                                                    albo "trójkąt bermudzki"- taki katastroficzny film
                                                  • aniela_ Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 11:38
                                                    albo trzy kolory? (kolor ja_nka w mniejszości znów)
                                                  • aniela_ Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 11:39
                                                    i wiadomo że nie jego byl kolor czerwony.
                                                  • basia! Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 11:41
                                                    co to, test z reklamy trzy-bit?
                                                  • oxycort Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 11:44
                                                    "Trzech Tenorów"
                                                  • oxycort Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 11:49
                                                    "Trzy leci z nami polot?"
                                                  • oxycort Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 11:50
                                                    ...pilot

Proszę mi wybaczyć
                                                  • basia! Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 11:54
                                                    oxycort napisał(a):

> "Trzy leci z nami polot?"

tak trzy innaczej,co kolwiek się robi, polot trzeba mieć;)
                                                  • aniela_ Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 11:58
                                                    miejscem randek byłyby trzy korony
                                                  • basia! Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 12:01
                                                    i muszą trzy mać się za ręce
                                                  • basia! Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 12:01
                                                    i niech nie marudzą ,bo zacznie im s trzy kać w kosciach
                                                  • piotr_c Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 11:58
                                                    Hmm, ku wiekszej waszej konsternacji chciałbym tylko przypomnieć iż było nas
                                                    tam czworo, Co wy tak z ta trójcą sie uczepiliście ??? :)
                                                  • oxycort Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 12:01
                                                    "Czterej pancerni" i pies poza cudzysłowem
                                                  • oxycort Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 12:01
                                                    "Cztery wesela" i pogrzeb jak wyżej
                                                  • aniela_ Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 12:01
                                                    piliscie trójniaka może?
                                                  • oxycort Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 12:03
                                                    "Cztery kolory" - "Beżowy"
                                                  • oxycort Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 12:04
                                                    "O cztery mosty za daleko"
                                                  • oxycort Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 12:04
                                                    "Milczenie czterech owiec"
                                                  • oxycort Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 12:05
                                                    "Obcy - czwarty pasażer Nostromo"
                                                  • oxycort Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 12:05
                                                    "4 mm" z Nicholasem Cage'em
                                                  • oxycort Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 12:06
                                                    "Trzy razy po czterech gniewnych ludzi"
                                                  • oxycort Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 12:07
                                                    "Czterech negocjatorów"
                                                  • oxycort Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 12:08
                                                    "Powrót czterech Jedi"
                                                  • oxycort Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 12:09
                                                    "Czterech autostopowiczów"
                                                  • oxycort Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 12:09
                                                    "Czterech taksówkarzy"
                                                  • e.silver Re: Ooo...Oxy ma wenę 10.06.02, 12:09
                                                    "Cztery kąty a piec w piątym" ;)
                                                  • oxycort Re: Ooo...Oxy ma wenę 10.06.02, 12:10
                                                    "Czterech komandosów z Nawarony"
                                                  • oxycort Re: Ooo...Oxy ma wenę 10.06.02, 12:11
                                                    "Ojciec Chrzestny 4"
                                                  • e.silver Re: Ooo...Oxy ma wenę 10.06.02, 12:11
                                                    jak też "Cztery kąty a pies w piątym" :)
                                                  • basia! Re: Ooo...Oxy ma wenę 10.06.02, 12:11
                                                    i polot;)
                                                  • oxycort Re: Ooo...Oxy ma wenę 10.06.02, 12:12
                                                    "CZTERY POKOJE" :)
                                                  • oxycort Re: Ooo...Oxy ma wenę 10.06.02, 12:12
                                                    "Cztery wściekłe psy"
                                                  • e.silver Re: Ooo...Oxy ma wenę 10.06.02, 12:12
                                                    m4
                                                  • e.silver Re: Ooo...Oxy ma wenę 10.06.02, 12:13
                                                    "Czterech skrzypków na dachu"
                                                  • oxycort Re: Ooo...Oxy ma wenę 10.06.02, 12:13
                                                    "Czwarte wrota"
                                                  • e.silver Re: Ooo...Oxy ma wenę 10.06.02, 12:14
                                                    "Czwarty zmysł"
                                                  • oxycort Re: Ooo...Oxy ma wenę 10.06.02, 12:15
                                                    "Miasteczko QuadrPeaks"
                                                  • basia! Re: Ooo...Oxy ma wenę 10.06.02, 12:14
                                                    do czterech razy sztuka

stół z powyłamawanymi czterema nogami

mam chusteczkę co ma cztery rogi
                                                  • e.silver Re: Ooo...Oxy ma wenę 10.06.02, 12:15
                                                    4 minuty do mojego wyjścia
                                                  • basia! Re: Ooo...Oxy ma wenę 10.06.02, 12:17
                                                    Fiat quatroczento
                                                  • oxycort Re: Ooo...Oxy ma wenę 10.06.02, 12:17
                                                    "Listonosz zawsze dzwoni cztery razy"
                                                  • oxycort Re: Ooo...Oxy ma wenę 10.06.02, 12:17
                                                    "Lot nad czterema kukułczymi gniazdami"
                                                  • e.silver Re: Ooo...Oxy ma wenę 10.06.02, 12:17
                                                    "Cztery pory roku"
                                                  • oxycort Re: Ooo...Oxy ma wenę 10.06.02, 12:18
                                                    A własciwie: "Listonosz zawsze dzwoni dwa razy po dwa razy"
                                                  • e.silver Re: Ooo...Oxy ma wenę 10.06.02, 12:19
                                                    "Czterech jeźdźców Apokalipsy"
                                                  • oxycort Re: Ooo...Oxy ma wenę 10.06.02, 12:20
                                                    "Siedmiu minus trzech wspaniałych"
                                                  • oxycort Re: Ooo...Oxy ma wenę 10.06.02, 12:21
                                                    "Thelma i Luise i Thelma i Luise"
                                                  • basia! Re: Ooo...Oxy ma wenę 10.06.02, 12:21
                                                    A jego imię czterdzieści i cztery
                                                  • e.silver Re: Ooo...Oxy ma wenę 10.06.02, 12:24
                                                    czworaczki ;)
                                                  • piotr_c Re: Ooo...Oxy ma wenę 10.06.02, 12:27
                                                    Jestem pod wrażeniem.
                                                    A o czym mówicie ??
                                                  • rigel Re: Ooo...Oxy ma wenę 10.06.02, 12:30
                                                    piotr_c napisał(a):

> Jestem pod wrażeniem.
                                                    > A o czym mówicie ??

o wyzszosci CZTERECH nad TRZEMA ;)
                                                  • rigel Re: Ooo...Oxy ma wenę 10.06.02, 12:24
                                                    basia! napisał(a):

> mam chusteczkę co ma cztery rogi

apropos.... mam ostatnio bardzo przykre doswiadczenia z taka chusteczka.....
                                                  • e.silver Re: Ooo...Oxy ma wenę 10.06.02, 12:26
                                                    Rigel, psujesz rytm :)
                                                  • rigel Re: Ooo...Oxy ma wenę 10.06.02, 12:28
                                                    e.silver napisał(a):

> Rigel, psujesz rytm :)

no dobra... mialem ostatnio przykre zdarzenie zchusteczka co ma CZTERY rogi...
                                                  • aniela_ Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 12:25
                                                    "cztery świnki"?
                                                  • oxycort Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 12:26
                                                    "Skrzydełko cztery nózka"?
                                                  • oxycort Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 12:28
                                                    "Kramer kontra Kramer kontra Kramer kontra Kramer"
                                                  • oxycort Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 12:30
                                                    "Dzień czterech świstaków"
                                                  • e.silver Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 12:31
                                                    "Cztery Armagedony" i znikam: pa pa pa pa ;))))
                                                  • rigel Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 12:33
                                                    na CZWORO babka wróżyła i podzieliła włos na CZWORO :)
                                                  • oxycort Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 12:38
                                                    "Rok 198cztery"
                                                  • oxycort Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 12:39
                                                    "4 E.T."
                                                  • iw1 Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 12:38
                                                    to ilu was jest? straciłam rachubę....
                                                  • oxycort Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 12:40
                                                    "Poszukiwacze czterech zaginionych arek"
                                                  • iw1 Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 12:41
                                                    tak? to w takim razie też neuralgia nerwu czterodzielnego będzie?
                                                  • oxycort Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 12:42
                                                    "Przedczterowiośnie"
                                                  • oxycort Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 12:43
                                                    "W pustyni i w czterech puszczach"
                                                  • piotr_c Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 12:43
                                                    Tylko Placebo tu brakuje, Jak biedak tu zajrzy to załamie sie ostatecznie i
                                                    niodwracalnie :)
                                                  • oxycort Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 12:44
                                                    "Ogniem i mieczem po dwakroć"
                                                  • iw1 Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 12:44
                                                    masz na myśli Placebo4??? ;)
                                                  • laelia Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 12:46
                                                    cztery słonie, zielone słonie
                                                    chciałam tylko powiedzieć, że ciąża była urojona :))))))))
                                                  • oxycort Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 12:48
                                                    "Cztery zielone smażone pomidory"
                                                  • oxycort Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 12:49
                                                    "Cztery seksy, cztery kłamstwa i cztery kasety wideo"
                                                  • aniela_ Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 12:58
                                                    o czterech takich co ukradli ksiezyc
                                                  • aniela_ Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 12:58
                                                    cztery pokoje
                                                  • aniela_ Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 12:59
                                                    czterech obywateli kejnów
                                                  • aniela_ Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 12:59
                                                    parszywa trzynastka odjąć dziewięc
                                                  • aniela_ Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 13:02
                                                    Apollo 4 forty
    • oxycort Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 12:46
      CZY WYŚCIE POWARYJOWALI Z TYMI LICZBAMI??!!
      • iw1 Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 12:52
        Oxy, w naszych czasach trzeba liczyć... nawet gdyby się miało przeliczyć lub
        nie zaliczyć
      • piotr_c Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 12:54
        Jestem głęboko wzruszony. Duzo czasu mineło od kiedy jakiś moj watek osiagnął
        takie rozmiary. Jak tendencja sie utrzyma to może nawet trafię na PIERWSZĄ
        STRONĘ ( razem z siedmioma krasnoludkami)
    • oxycort Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 12:53
      Niniejszy wątek sponsorowały rozmaite literki oraz liczby 3 i 4
      • rigel Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 12:55
        Oxy, sam czasami ... odliczasz... ;)))
        • ja_nek Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 13:01
          Powiedz, powiedz Piotrze czemu, plaża trzęsie się od plotek
          Niczym słońce... (jak to było dalej?)
          Wstań Piotrze powiedz, że nie byłem tam sam, hihi.
          • aniela_ Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 13:04
            robiliscie jakies zdjecia ktore chcielibyscie nam pokazac?
            • iw1 Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 13:06
              albo takie, których pokazać nie chcielibyście?
              • piotr_c Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 13:11
                Parę zrobiliśmy, ale film jeszcze sie nie skończył więc prosze o odrobine
                cierpliwości nim niezobaczycie zdjęć
            • oxycort Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 13:08
              Aha, Aniela - gołabek pokoju, krąży jako ten sęp miłości, szukając kogo by
              pożreć.
              • aniela_ Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 13:11
                aha nie poznajesz mnie po owocach widze, oxy.
                • oxycort Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 13:14
                  Skoro już jesteś Anielu - fakturę wystaw uprzejmnie Piotrowi_C w moim imieniu
                  za jego watek długi. :)
                  Po funciaku od kazdego wpisu go $ka$uj.
                  • aniela_ Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 13:16
                    aha tak wlasnie zrobię. podzielę potem ne funciaki niesprawiedliwie z wyraźną
                    korzyscia dla siebie.
          • piotr_c Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 13:06
            No właśnie przypominałem, mówiłem ...i dlatego przeszli z "3" na "4" :) A Leila
            tylko tu zajrzała i uciekła :))
            • saqqara Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 13:12
              i wcale sie nie dziwie :))
              czesc Piotrze:))
              • piotr_c Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 13:17
                No fakt , ale ty jestes bardziej zaprawiona w bojach. Więc oddaję ci głos :)
                • saqqara Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 13:21
                  :))
                  zgodzic sie musze, niepokorną mam dusze...
                  saQQara wamperek poetycko poczatkujacy:))

ps. czy o zdjecia bede musiala sie upominac?

• piotr_c Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 13:23
                    Otrzymasz wszystko co nadaje się do publikacji:)
                    • saqqara Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 13:29
                      czyli niewiele..wiedzialam ze powinnam sobie darowac te czerwone.... rekawiczki:))
            • ja_nek Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 13:12
              Wyrabiało się oj, Saqqara już wspomniała nieopatrznie o tym, hihi.

• saqqara Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 13:22
                ja, jak zwykle, bylam grzeczna:))
                atak a'propos, ile Janku masz zamiar umiescic wspomnien z tego spotkania w
                kolejnym odcinku powiesci? tak tylko pytam...;)
                • ja_nek Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 13:34
                  W najbliższym odcinku już coś będzie, odcinek nabiera kształtów okrągłych, hihi.

Pozdrawiam
                  Janek
                  • saqqara Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 13:46
                    czuje ze moje akcje pojda w gore;)
                    • iw1 Re: Do Laelii i Janka 10.06.02, 13:53
                      intuicyjnie czuję, że moje ciagle idą w górę, nie zmieniając kierunku:)
                      iw skromna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka