Gość: homo IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 11:08 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ignatz Re: WOLNOŚĆ DLA PALESTYNY!!! 19.06.02, 11:12 Czy Palestyńczycy znają muzykę? Bo jak nie... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: WOLNOŚĆ DLA PALESTYNY!!! 19.06.02, 11:14 aha w kalendarzu palestynskim nie ma listopada. nie zrozumieja co to jesien. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: WOLNOŚĆ DLA PALESTYNY!!! 19.06.02, 11:16 Mam wiarę w ponadnarodową wartość jezyka muzyki. Kury "jesienna deprecha" mam znowu doła znów pragnę śmierci wracaja stare lęki i nie mogę w nocy spać ból przemijania choroby, wojny, rozpacz wszytkie ciemne strony życia dręczą mnie, ach, kurwa mać ref: brazylijski serial juz nie cieszy jak kiedyś nawet seks jest banalny i niekręci mnie może jestem nienormalny za krótko byłem w wojsku może w lecie jakiś komar adidasa sprzedał mi mam znowu doła znów pragnę śmierci wszystkie formy samobója przed oczyma stają mi sam już nie wiem, co robić mam nie chcę dłużej smażyć tłuczonego szkła mam już dość leżenia pod kałużą ratuj mnie jesienny mały boże ref: brazylijski serial juz nie cieszy jak kiedyś nawet seks jest banalny i nie kręci mnie może jestem nienormalny za krótko byłem w wojsku może w lecie jakiś komar adidasa sprzedał mi... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: WOLNOŚĆ DLA PALESTYNY!!! 19.06.02, 11:27 homo. widziales przynajmniej ze probowałam... Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: WOLNOŚĆ DLA PALESTYNY!!! 19.06.02, 11:39 toż mówię, homo na sekretarza generalnego ONZ eee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Re: WOLNOŚĆ DLA PALESTYNY!!! IP: 5.2.1R1D* / 198.208.26.* 20.06.02, 07:27 Homo , juz Ci mowilem idz sie leczyc , a palestynczycy do piachu Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: WOLNOŚĆ DLA PALESTYNY!!! 20.06.02, 10:35 Błe. Czuję się zbrukany. Moze muzyka oczysci moją (i palestyńską) duszę. Kury "jesienna deprecha" mam znowu doła znów pragnę śmierci wracaja stare lęki i nie mogę w nocy spać ból przemijania choroby, wojny, rozpacz wszytkie ciemne strony życia dręczą mnie, ach, kurwa mać ref: brazylijski serial juz nie cieszy jak kiedyś nawet seks jest banalny i niekręci mnie może jestem nienormalny za krótko byłem w wojsku może w lecie jakiś komar adidasa sprzedał mi mam znowu doła znów pragnę śmierci wszystkie formy samobója przed oczyma stają mi sam już nie wiem, co robić mam nie chcę dłużej smażyć tłuczonego szkła mam już dość leżenia pod kałużą ratuj mnie jesienny mały boże ref: brazylijski serial juz nie cieszy jak kiedyś nawet seks jest banalny i nie kręci mnie może jestem nienormalny za krótko byłem w wojsku może w lecie jakiś komar adidasa sprzedał mi... Odpowiedz Link Zgłoś