Dodaj do ulubionych

staruszki i mlokosy zróbmy tu jakiś porządek

06.09.01, 10:21
nie żebym sie czepiał, ale
qrna (to do mlodych) dopisujcie sie do ostatniego postu, bo jak robie wydruki z
calego dnia, to mi sie wszystki myli i nie moge dojść ko z kim i dlaczego,
nie podszywajcie sie (to do wszystkich) bo odkopie jeden stary program do
wywalania kompów i sprawdzę czy jeszcze działa. (to jest powazne Chińskie,
trzecie ostrzeżenie)
po trzecie wjęcej szacunku dla ramoli. (ureola ramola? - rogi!)
Obserwuj wątek
    • rigel Re: staruszki i mlokosy zróbmy tu jakiś porządek 06.09.01, 10:23
      Mreck, wyslij mi ten program, tak na wszelki wypadek, gdybys Ty nie mogl ;-))
      • mreck Re: staruszki i mlokosy zróbmy tu jakiś porządek 06.09.01, 10:26
        on jest "powszechnie" dostepny rigel, ale musiałóbys czasami poszperac na www,
        a nie tylko rwać panienki na forum. Pozatym za uzycie musiałbym zejść do
        undergroundu a to jeszcze za wcześnie nawet jak na moje sto lat.
        • Gość: hela Re: staruszki i mlokosy zróbmy tu jakiś porządek IP: *.*.*.* 06.09.01, 10:31
          Dobra koniec mieszania. Zreszta ja tez jestem "Stara" tylko po odwyku. Kiedys w
          przeszlosci zamierzchlej kochalam sie w MaRECzKu ..... oooooooooooooch!
          • Gość: fuego Re: staruszki i mlokosy zróbmy tu jakiś porządek IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 10:33
            mreck, od wywalania to my mamy anielę...i całkiem nieźle sie spisuje:)
            • Gość: aniela Re: won IP: *.mst.gov.pl 06.09.01, 10:34
              właśnie:) wszyscy won :)
              • Gość: chris_45 Re: won IP: *.pekao.com.pl 06.09.01, 10:38
                ja juz dawno spierniczałem, no tego, spierniczyłem.... hihihihihi
            • mreck Re: staruszki i mlokosy zróbmy tu jakiś porządek 06.09.01, 10:38
              Jak sie ma goviego w adresie to sie ma srodki, rozumiem teraz skad ta czarna
              dziura w budżecie. Zatrudnili anielę do lizenia forsy i sie teaz dziwią.
              • Gość: nanta Gucio, porzadek bedzie, ale moj IP: 19.150.112.* 06.09.01, 10:40
                i zobaczycie, co sie bedzie dzialo
                a papmersy juz dawno nie saw modzie
                teraz sa.... stringi. ;)))
              • Gość: aniela Re: won IP: *.mst.gov.pl 06.09.01, 10:40
                mreck nie bądź mściwy. to takie małostkowe :)
              • Gość: hela Re: staruszki i mlokosy zróbmy tu jakiś porządek IP: *.*.*.* 06.09.01, 10:40
                Aniela, a gdzie ten twoj czarus z sfery finansowej ???
                • Gość: aniela Re: do heli IP: *.mst.gov.pl 06.09.01, 10:41
                  nie wiem o którego ze znanych mi rekinów finansjery pytasz ?
                  • Gość: Hela Re: do heli IP: *.*.*.* 06.09.01, 10:50
                    Gość portalu: aniela napisał(a):

> nie wiem o którego ze znanych mi rekinów finansjery pytasz ?

Ten ktory pisal ci czule Aniele i mial w adresie Pekao
        • rigel Re: staruszki i mlokosy zróbmy tu jakiś porządek 06.09.01, 10:42
          ja rwe panienki na forum???? no, moze jedna, dwie, to gora ;-))))
          • Gość: fuego Re: do IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 10:48
            aniela po prostu wie, gdzie sie podłączyc i wszyscy jej zazdrościcie, he he ;)))
            • Gość: monika Re: do IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 10:51
              chyba nie ma za bardzo czego... ;)))
              • Gość: fuego Re: do moniki IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 10:53
                no a poczytaj sobie posty facetów...zazdroszczą jej tej posady w rządzie...a że
                cay naród na tym cierpi to już inna sprawa ;))))))
            • Gość: aniela Re: do IP: *.mst.gov.pl 06.09.01, 10:52
              o toto włąsnie. zawistni są :)
            • mreck Re: do 06.09.01, 10:52
              Ja jestem aniela baaardzo malostkowy i mam olllbrzyyyymią milośc własną,
              Gdzie szmal?
              • Gość: aniela Re: do mrecka IP: *.mst.gov.pl 06.09.01, 10:56
                won
              • Gość: fuego Re: do mrecka IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 10:58
                a tu nie tylko o małostkowość i miłóść własną chodzi, mreck...Tak to już
                wszyscy siedzielibyśmy w rządzie
            • Gość: monika Re: do IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 10:56
              gdyby to był adres uop, albo bor, to rozumiem... ale nędzne mst??? i czego tu
              zazdrościć? ;)))
              • Gość: aniela Re: do moniki IP: *.mst.gov.pl 06.09.01, 11:00
                aha poza nnieprzeciętną inteligencją niebanalną urodą i kryształowym
                charakterem włąściwie niczego :)
                • Gość: fuego Re: do anieli IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 11:02
                  oj, aniela, tobie chyba za poczucie humoru płacą :)))))))))))
              • Gość: hela Re: do Moniki IP: *.*.*.* 06.09.01, 11:02
                Gość portalu: monika napisał(a):

> gdyby to był adres uop, albo bor, to rozumiem... ale nędzne mst??? i czego tu
                > zazdrościć? ;)))

Monika ,facetom nie imponuje BOR ani UOP. Nie dla nich romantyzm, bicepsy,
                mundury za ktorymi panny sznurem. Oni kochaja WŁADZĘ. SZMAL I WLADZA !!!
                No i SEX. Musze popracowac nad swoim adresem.
                • Gość: aniela Re: do Moniki IP: *.mst.gov.pl 06.09.01, 11:04
                  do rad heli dorzucę obcasy wysokie, spodniczki przykrótkie, nogio i rzęsy
                  długie:) powodzenia moniko :)
                  • Gość: monika Re: do Anieli IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 11:07
                    dzięki za dobre rady, ale to wszystko już mam ;)))
                • Gość: monika Re: do Heli IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 11:05
                  masz całkowitą rację :-))
                  Ty jesteś chociaż bardzo tajemnicza, a ja? z takim miernym adresem? nie mam
                  żadnych szans... :-(((
                  • Gość: aniela Re: w kwestii wybicia IP: *.mst.gov.pl 06.09.01, 11:08
                    najlepszy do wybicia się jest trup mrecka. gorąco polecam :)
                    • Gość: monika Re: w kwestii wybicia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 11:09
                      wypróbowałaś?
                      • Gość: aniela Re: w kwestii wybicia IP: *.mst.gov.pl 06.09.01, 11:12
                        owszem. jestem teraz sławna piękna i bogata. trup nie będzie mi dłużej
                        potrzebny :)
                        • Gość: monika Re: w kwestii wybicia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 11:27
                          no nie wiem... chyba to jednak mało etyczne wspinać się po cudzym trupie ;-)))
                          • mreck Re: w kwestii wybicia 06.09.01, 11:33
                            aniela dałem ci polizać mojego trupa, a ty sie zaraz wybiłaś? masz ten talent.
                            poliż także innych staruszków, zaświecisz jak slonko, wzniesiesz sie jak
                            skowronek na szkrzydełkach sławy i znikniesz w obłokach.
                            • Gość: fuego Re: do kobitek IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 11:38
                              mreck napisał(a):

zaświecisz jak slonko, wzniesiesz sie jak
                              > skowronek na szkrzydełkach sławy i znikniesz w obłokach.

Patrzcie, dziewczyny, talentem poetyckim chce nas pokonać...dobre, dobre,
                              śmieszne nawet :)

• Gość: mreckowa Re: Mreckowa IP: *.*.*.* 06.09.01, 11:39
                              Romansow ci sie zachcialo ?!! A ja to ci juz nie wystarczam ?! A piatka naszych
                              dzieci bedzie chodzic bez butow, bo ty na kochnki lazisz i pieniadze wydajesz
                              ?!?!. Wroc-no tylko do chalupy, a ja juz inaczej z toba pogadam !!!
                              • Gość: fuego Re: Mreckowa IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 12:08
                                no i wyszło szydło z worka!!!Mreck wcale nie w bagienku, ale pod pantoflem
                                mieszka :-000 :))))))))))
                                • Gość: monika Re: Mreckowa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 12:18
                                  jak każdy facet ;-)))
                                  • Gość: tequila Re: Mreckowa IP: 195.205.13.* 06.09.01, 12:20
                                    az przestal sie odzywac :))))
                                    • Gość: fuego Re: Mreckowa IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 12:26
                                      żeby mu tylko w swym zacietrzewieniu krzywdy nie zrobiła...Potrząsnąć to się
                                      zawsze przydaje, ale tu się chyba kroi coś grubszego :)
                                      • Gość: aniela Re: Mreck IP: *.mst.gov.pl 06.09.01, 13:16
                                        a wiesz, nie tknęłabym Cię nawet pogrzebaczem :))
                                        • Gość: nanta Co tu tak spokojnie???? IP: 19.150.112.* 06.09.01, 13:24
                                          nie nudno Wam troche????
                                          mnie nie ma i koniec, cisza????
                                          zrobicie troche zamieszania, bo umieram
                                          a ja taka mloda jestem ......
                                          • rigel Re: Co tu tak spokojnie???? już nie bedzie 06.09.01, 13:27
                                            spokojnie bylo, ale sie zmieni
                                            ktos (agenci?) zabral mi dostep do netu wogole!
                                          • Gość: tequila Re: Co tu tak spokojnie???? IP: 195.205.13.* 06.09.01, 13:27
                                            Tez jestem zdania, ze wczoraj wiecej sie dzialo. Weterani wymiekli - normalka
                                            ale reszta? Pobuuuudka !!!!!!
                                            • Gość: fuego Re:wzywam Rigla IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 13:35
                                              Rigel, nie dajmy sie obrażać (weterani i w ogóle).Dołóż do pieca, słonko :)
                                              • Gość: nanta Re:wzywam Rigla IP: 19.150.112.* 06.09.01, 13:37
                                                fuego, nie wyreczaj sie innymi ''starymi'', ich tez
                                                najwyrazniej kosci bola i zeby....
                                                mlodzi, do dziela, kolejne fotele czekaja....
                                                ja juz mam 2 i jedno oparcie....;)))))
                                                • Gość: fuego Re:wzywam Rigla IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 13:39
                                                  A więc jednak chcesz mi odebrac posadę...nie uda Ci się.Ja twarda sztuka
                                                  jestem :-E (to są wyszczerzone kły!) :)
                                                  • Gość: nanta Re:wzywam Rigla IP: 19.150.112.* 06.09.01, 13:42
                                                    tyz jestem twarda, a oparcie juz dalas, wiec nie ma co narzekac ;))
                                                    te inne "stare wyjadacze" tez daja ciala, oj daja....;)))
                                                  • Gość: fuego Re:wzywam Rigla IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 13:44
                                                    ale siedzonko (czyli główna część fotela) nadal dzierżę w swej zacnej dłoni...a
                                                    Rigel mi dokręci jakieś stylowe nóżki i oparcie, jak go poproszę.Bo on równy
                                                    gość jest :)
                                                  • rigel Re:jestem 06.09.01, 13:50
                                                    czy wy mi przypadkiem nie schlebiacie???
                                                    ja stolarz nie jestem, wiec nie przykrece nozek, moge ewentualnie wykrecic
                                                    jakis numer ;-))))
                                                  • Gość: nanta Re:jestem IP: 19.150.112.* 06.09.01, 13:51
                                                    ja nie schlebiam, tylko fuego...
                                                  • rigel Re:jestem 06.09.01, 13:52
                                                    Gość portalu: nanta napisał(a):

> ja nie schlebiam, tylko fuego...

juz sie nie tlumacz ...
                                                  • Gość: nanta Re:jestem IP: 19.150.112.* 06.09.01, 13:55
                                                    rigel napisał(a):

> juz sie nie tlumacz ...

ja sie nie tlumacze ;)))

• Gość: fuego Re:do Rigla IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 13:55
                                                    Kurcze, z tym fotelem to liczyłam na Ciebie...Nie masz wtyków w Związku
                                                    Stolarzy?Masz, masz-wiem to :)
                                                    A numer zawsze wykręcić możesz...tylko , że nie mi, bo ci się to nie uda...ale
                                                    o tym już dobrze wiesz :)
                                                  • Gość: fuego Re:do nanty IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 13:53
                                                    hola, hola, ja wabię, by pogrążyć :) Bo my z Riglem to tak lubimy sie troche
                                                    podroczyć, nie? zaraz zobaczysz, nanta, odpowie, że nie ;)))))
                                                  • Gość: nanta Re:do nanty IP: 19.150.112.* 06.09.01, 14:24
                                                    Gość portalu: fuego napisał(a):

> hola, hola, ja wabię, by pogrążyć :) Bo my z Riglem to tak lubimy sie troche
                                                    > podroczyć, nie? zaraz zobaczysz, nanta, odpowie, że nie ;)))))

czekam i nie odpowiedzil, chyba jednak ta Wasza solidarnosc
                                                    to nie dziala jak trzeba ;)
                                                  • Gość: fuego Re:do nanty IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 14:44
                                                    bo nas wywala!!!Zapłaciliście anieli i daje wam fory..a tfu...nieczysta gra
                                                  • Gość: nanta Re:do nanty IP: 19.150.112.* 06.09.01, 14:48
                                                    ta pewnie, mnie tez rano wywalalo a potem byl text ze
                                                    pampersy sie poddaly,
                                                    widac technika po stronie pieluch...
                                                    ja z aniela nie mam koalicji, bo ona nie jest pewna i zmienia fronty...;)))
                                                  • Gość: fuego Re:do nanty IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 15:36
                                                    obrotna dziewczyna, przyznac trzeba :)
                    • Gość: hela Re: w kwestii wybicia IP: *.*.*.* 06.09.01, 11:16
                      W jednosci i kupie /nie mylic z kupa/ sila !
                      Forumowiczki ze wszyskich adresow laczcie sie !
                      Ech, bzdury. Kobiety nigdy nie beda solidarne. I dobrze. Kazda to
                      indywidualnosc w swoim rodzaju.
                      Monika teraz to mysle, ze mozesz facetom zamacic bez dobrego adresu. Ubierz
                      sexi bielizne, troche poetycko i romantycznie posludz i masz kazdego. Najlepiej
                      wybierz konkretnego np Rigla - sprawia korzystne wrazenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka