Dodaj do ulubionych

a jutro, chlip, chlip...

IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 12:15
jak zapowiadałam, zakładam wątek na okoliczność mojego jutrzejszego
wyjazdu...łeeeeeeeeee, aaaaaaaaaaaa...chlip :((((
Nie pozwólcie zaśmiecać forum i sprawujcie sie dobrze, żeby mama nie musiała
się za Was wstydzić, drogie dzieci :))
Ps. ale dzisiaj jeszcze do 16-tej tu zabawię, więc jeszcze się tak nie
cieszcie ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: tequila Re: a jutro, chlip, chlip... IP: 195.205.13.* 06.09.01, 12:17
      naladuj baterie, zeby wrocic w pelni sil. Co nudnawo dzisiaj.....
      • Gość: fuego Re: a jutro, chlip, chlip... IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 12:23
        Ano, stali bywalcy zagrzebali sie w robocie i zaniedbują forum...ale takim to
        sie nigdy nie wytłumaczy, co to jest priorytet...
        A baterie naładuje i za tydzień uderzę z podwójną siłą (z impetem wgłąb, jak
        mawia stara reklama :))
        • Gość: hela Re: a jutro, chlip, chlip... IP: *.*.*.* 06.09.01, 12:26
          Az mnie skreca tak ci zazdroszcze !
          • Gość: fuego Re: a jutro, chlip, chlip... IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 12:29
            no ale sie wyczekałam na ten wyjazd, choć wakacja mam juz właściwie od 17 maja
            (czyli od matury) :)
            A to obóz integracyjny będzie, więc zapowiada sie niezła jazda
            • Gość: nanta Re: a jutro, chlip, chlip... IP: 19.150.112.* 06.09.01, 13:16
              fuego,
              wiem ze jestem okropna ale co sie bedzie dzialo z
              Twoim fotelem podczas Twojej nieobecnosci???
              moza ja? tak dla wprawy???;)))
              zrob to dla pampersa...
              • Gość: fuego Re: a jutro, chlip, chlip... IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 13:18
                możesz wziąć oparcie...siedzisko abieram ze sobą :)
                • Gość: tequila Re: a jutro, chlip, chlip... IP: 195.205.13.* 06.09.01, 13:20
                  a fotel jest na nozkach czy na koleczkach - bo ja chetnie tez troche popilnuje
                  jak Cie nie bedzie :))
                • Gość: nanta Re: a jutro, chlip, chlip... IP: 19.150.112.* 06.09.01, 13:21
                  zostaw chociaz nozki, co ja z samym oparciem zrobie??
                  a moze caly fotelik??? bede go pilnowac
                  specjalnie dla Ciebie, nie oddam nikomu
                  tylko Tobie ???? ;)))
                  • Gość: fuego Re: a jutro, chlip, chlip... IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 13:24
                    dobra, nanta dostanie oparcie, tequila nóżki i kółeczka.Jak się postaracie,
                    pokombinujecie, to się takie prowizoryczne siedzonko skręci :)
                    • Gość: fuego Re: a jutro, chlip, chlip... IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 14:49
                      A może ktoś powie mi kilka miłych słów na pożegnanie, co?
                      • Gość: nanta Re: a jutro, chlip, chlip... IP: 19.150.112.* 06.09.01, 14:53
                        pare milych slow?

tak........, a sio stara babo:)))))
                        • Gość: tequila Re: a jutro, chlip, chlip... IP: 195.205.13.* 06.09.01, 14:57
                          slowo - ale za to jakie mile ;)
                          • Gość: jmt Z D R A D A IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 06.09.01, 15:20
                            fuego, no ladnie, rozdrobnilas fotel, rozparcelowalas pomiedzy niebezpiecznych
                            pampersow i liczysz na to ze ci go oddaja w calosci. zawsze znajdzie sie jakis
                            wrogi systemowi element, ktory jednej czesci nie odda, a fotel musi byc caly.
                            natychmiast odwolaj to prosze!
                            a ja ide na lancz
                            no to do 16.30
                            • Gość: fuego Re: Z D R A D A IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 15:22
                              jmt, to ty, skurczybyku? A czemuz to nie odpisujesz mi z rana?
                              A o 16:30 juz mnie nie będzie uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
                              Całuski, cukiereczki, ciasteczka...
                              • Gość: nanta Re: Z D R A D A IP: 19.150.112.* 06.09.01, 15:24
                                zyc Wam nie dam :)
                                mialo WAS juz tu nie byc, sio, sio,
                                cisteczka, cukiereczki kochane ;)))
                                • Gość: fuego Re: do nanty IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 15:29
                                  nanta, dziecko, czy do ciebie dotrze wreszcie, że marne twe wysiłki, marne
                                  starania...
                                  • Gość: nanta Re: do nanty IP: 19.150.112.* 06.09.01, 15:32
                                    Gość portalu: fuego napisał(a):

> nanta, dziecko, czy do ciebie dotrze wreszcie, że marne twe wysiłki, marne
                                    > starania...

dawno dotarlo, ale uparte bydlatko jestem, sie nie zgadzam i juz....;)
                                    a kiedy do Ciebie TO dotrze ;)
                                    fuego, do Ciebie ja mam szczegolny sentyment, ale nie powiem dlaczego...
                                    zycze Ci udanego wypoczynku i wracaj do nas szybko..
                                    nudno tu bedzie bez Ciebie, ale ja sie postaram zeby forum nie umarlo.. ze starosci;)))
                                    • Gość: fuego Re: do nanty IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 15:35
                                      wiesz, nanta, będą z Ciebie ludzie
                                      myslę, że możemy uznać, że juz są :)
                                      za ok.15 minut naprawdę sobie pójdę...aż sie łezka w oku kręci...gdzie są
                                      chusteczki?aaaaaaaaaaaaaaaaaa
                                    • Gość: tequila Re: do Fuego IP: 195.205.13.* 06.09.01, 15:37
                                      Chyba naprawde smutno bedzie bez Ciebie ;) jezeli Cie to pocieszy to ja juz
                                      troche tesknie. POZDR -wypocznij
                                      • Gość: fuego Re: do tequili IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 15:41
                                        oj, przestańcie, bo już klawiatura pływa...:)
                                        całuski pożegnalne dla wszystkich (tych, co ich tu nie ma teraz, tez)
                                        • Gość: fuego Re: do tequili IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 16:28
                                          a teraz już na serio spadywuję
                                          paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
                                          do usłyszenia za tydzień
                                          całuski i buziaki dla wszystkich forumowiczów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka