Dodaj do ulubionych

Czekam:))))

IP: 195.117.148.* 07.09.01, 17:21
Obserwuj wątek
    • Gość: linka Re: Czekam:)))) IP: 195.117.148.* 07.09.01, 17:21
      kto tu jest?
      i ktoze mną pogada?
      • hansi Re: Czekam:)))) 07.09.01, 17:26
        Gość portalu: linka napisał(a):

> kto tu jest?
        > i ktoze mną pogada?

ja, czy mogę?

• Gość: linka Re: Czekam:)))) IP: 195.117.148.* 07.09.01, 17:29
          nareszcie ktoś:))
          a kto to???
          • hansi Re: Czekam:)))) 07.09.01, 17:31

> nareszcie ktoś:))
            > a kto to???

nie widać? to ja, taki sobie forumowicz
            • Gość: linka Re: Czekam:)))) IP: 195.117.148.* 07.09.01, 17:33
              aaaaaaaaaaaaaleeeeeee
              ze mnie gapa
              ale dobrze,że forumowicz:))
              pozdrawiam
              • hansi Re: Czekam:)))) 07.09.01, 17:36

> aaaaaaaaaaaaaleeeeeee
                > ze mnie gapa
                > ale dobrze,że forumowicz:))
                > pozdrawiam
                ja również,
                a co porabiasz? Jeszcze w pracy czy juz poza, a może "frakcja młodych" (prześledź
                wątki, jak nie znasz określenia)
                jeszcze tu bedę może z godzinkę, odpowiada?

• Gość: linka Re: Czekam:)))) IP: 195.117.148.* 07.09.01, 17:39
                  jeszcze w pracy i jednocześnie frakcja młodych!
                  skomplikowane no nie?
                  ja mam czas do 18.00-tylko
                  ale 20 min.to masa czasu:))))))))
                  • hansi Re: Czekam:)))) 07.09.01, 17:46
                    czyli kończymy o tej samej godzince. Dlaczego sobie nie przypominam jakos
                    twojego nicka? Czyżbyś tak mało sie pojawiał(a)? Ja jestem płci bardzo
                    brzydkiej, nawet wstrętnej
                    • Gość: linka Re: Czekam:)))) IP: 195.117.148.* 07.09.01, 17:52
                      pojawiam się i znikam,dl. sobie nie przypominasz:)
                      jesteś płcią bardzo brzydką,jak bardzo brzydka???

• hansi Re: Czekam:)))) 07.09.01, 17:55

> pojawiam się i znikam,dl. sobie nie przypominasz:)
                        > jesteś płcią bardzo brzydką,jak bardzo brzydka???
                        >
                        już napisałem jak bardzo jestem brzydal, a twoja płec, Bardzo piekna? Dowiem sie
                        coś na ten piatkowy wieczór czy już nic?
                        • Gość: linka Re: Czekam:)))) IP: 195.117.148.* 07.09.01, 17:59
                          a co chcesz wiedzieć???
                          płeć piękna-moja,to wystarczy,a bardzo to zależy dla kogo:)
                          zaraz uciekam
    • Gość: mreck Re: Czekam:)))) IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 19:25
      Ten watek wymaga uwagi i komentarza, wyraża tęsknotę egzystencjalną linki, i
      napięcie erotyczne hansi''ego.
      Hansi płeć ma brzydką, a linka?

Słyszysz idzie sto kilo,
      patrzysz taaaaka baba,
      a płeć mówią piękna,
      i do tego słaba.

Hansi ma jednak głos telewizyjny i urode radiowa, wiec wybrał internet na
      podrywanie panienek, niesmiałych, wiec pewnie z niego niezły stary
      lubieznik ;)))).
      Inka jednak chyba do końca nie taka niesmiała, Kokietka, kobietka puch marny
      wietrznica, więc powiedziała co wiedziała i czem predzej oleciała, o!
      A hansi? Cały Ykent nie mół zasnać, jeść, i czeka aż wirtualne kochanie sie
      odezwie, więc? W góóóórrrręęęę! wątek oczywiście.
      Powodzenia wam młokosy, ehe, łza sie w oku kreci, prawda babciu anielo?
      • Gość: rigel Re: Czekam:)))) IP: *.gw.ip.pl 08.09.01, 21:10
        Mreck, a juz myslalem, ze moze czegos sie naucze ;-))))
        musiales wszystko zepsuc? ;-))))))
        • Gość: linka Re: Czekam:)))) IP: 195.117.148.* 11.09.01, 18:21
          :))))))))))))no ładnie
          • rigel Re: Czekam:)))) 11.09.01, 18:37
            Czesc Linka ;-)))
            widzisz co sie dzieje ???? :-(((((
            siedze na kilku portalach rownoczesnie i patrze co sie dzieje w USA a na forum
            wpadam przy okazji

Pozdrowienia ;-)))) cmok
            • Gość: mreck Re: Czekam:)))) IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 12.09.01, 07:54
              przy okazji? rigel nie podłamuj mnie, TWOJE przy okazji to dla paru mreków
              nonstop!
              • rigel Re: Czekam:)))) 12.09.01, 07:56
                nie rozumiem co masz na mysli, Mreck?
                • mreck rigel 16.09.01, 16:54
                  dwoisz sie i troisz. Wszędzie Ciebie pełno. :) W pozytywnym tego slowa
                  znaczeniu. A piszesz o tym "przy okazji" to sie podłamałem. Twoje przy okazji
                  na 10 watkach jednoczesnie, to dla mnie reckord swiata. Ja tak nie potrafię,
                  mimo treningu i obycia. ze szczerym podziwem.
                  Mreck
    • Gość: lavabo Re: Czekam:)))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 15:02
      a na co czekasz ?
      na okazję
      koniec świata
      faceta
      okres
      zbawienie
      armie zbawienia
      dwie armie
      na mnie
      hiszpanska inkwizycje
      leppera
      szybszy internet
      lepsze warunki mieszkaniowe
      czasy
      tanszy cukier i make
      szybszy procek w kompie
      czystsza wode
      az ci sie ciasto upiecze
      nowe struny do gitary
      swieze skarpetki
      leki z bozej apteki
      (ale kwasy nie?)
      lepsza pogodę
      jest tu tego tyle ze napewno wybierzesz
      pozdrawiam
      stay cool
      • Gość: Frene Re: Czekam:)))) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 18:19
        Polecam Ci kurs szybkiego czekania,
        po takim kursie będziesz czekała godzinę w pięć minut:)
        • Gość: linka Re: Czekam:)))) IP: 195.117.148.* 16.09.01, 19:15
          cze Rigel!!!
          ja też tu wpadam tylko okazjonalnie:)
          forum to ciężka sprawa:)
          pozdrawiam Ciebie i wszystkich
          • Gość: rigel Re: Czekam:)))) IP: *.gw.ip.pl 16.09.01, 19:24
            a widzisz, nie chcialy pampersy wierzyc, ze forum to nalog ;-))))

pozdrawiam Linka, cze
            • Gość: linka Re: Czekam:)))) IP: 195.117.148.* 16.09.01, 20:00
              no tak nałogi to też ciężka sprawa:)
              ale można z nimi walczyć,czy nie???
              • Gość: rigel Re: Czekam:)))) IP: *.gw.ip.pl 16.09.01, 20:02

> no tak nałogi to też ciężka sprawa:)
                > ale można z nimi walczyć,czy nie???

walczyć można, tylko po co? i tak przegrasz ;-)))))
                • Gość: linka Re: Czekam:)))) IP: 195.117.148.* 16.09.01, 20:04
                  no co Ty!!!
                  ja zawsze wygrywam:)))))
                  • Gość: rigel Re: Czekam:)))) IP: *.gw.ip.pl 16.09.01, 20:10
                    jak wygrywasz zawsze, to lepiej nie walcz ze mna na forum ;-)))))
                    • Gość: linka Re: Czekam:)))) IP: 195.117.148.* 16.09.01, 20:20
                      ok!!!:)))
                      nie będzie walki:)szkoda:)
                      a co porobimy???
                      • rigel Re: Czekam:)))) 17.09.01, 06:55
                        sprawa otwarta ;-)))
                        zawsze mozemy sie zastanowic ;-)))
                        • Gość: mreck Re: Czekam:)))) IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 17.09.01, 07:16
                          zamiast się zastanawiać, walczyć i wygrywać, ja sie w swoich nałogach nurzam i
                          rozsmakowuję. Polubcie swoje nałogi!
                          • arwena Re: Czekam:)))) 17.09.01, 14:57
                            po pierwsze: F5
                            po drugie: mreck - podobasz mi sie...

pozdr dla plazowiczow
                            a
                            • Gość: aniela Re: Czekam:)))) IP: *.mst.gov.pl 17.09.01, 16:44
                              po trzecie Alt F4 polecam nałogowiczom :)
                              ps. mi się np mreck nie podoba zupełnie. bezinteresownie to mówię. nei chodzi
                              mi o żadne funciaki nawet.
                              • arwena Re: Czekam:)))) 17.09.01, 21:20
                                de gustibus...
                                jeszcze ctrl+alt+del tez jest niezly:) ale nalogiem rozkoszowac sie nalezy ;))

fuuunciaki? czy powinnam o czyms wiedziec?
                                • mreck Re: Czekam:)))) 17.09.01, 22:30
                                  aniela, nie nowość, ale nie zioń. Nie jest ci z tym do twarzy. Pozatym nie
                                  robię niczego,żeby sie tobie podobać, albo nie podobać, więc co sie mnie
                                  czepiasz? Masz nałogi? Ja mam, i tyle. Ale ja je kocham. i zyje mi się z nimi
                                  dobrze. Bo ja starannie dobieram swoje nałogi. :)
                                  Avwrna, jestem wredny, więc sie moze zastanów zanim zacznie sz mi robić awanse.
                                  Znajomość ze mna może boleć.
                                  z harcerskim. pzdr.
                                  • arwena Re: Czekam:)))) 18.09.01, 00:06
                                    awanse? czy ja aby o czyms nie wiem?
                                    wyrazilam swoja opinie po prostu
                                    taka czulam potrzebe wyrazania opinii (rozkoszuje sie tym jednym z wielu moich
                                    nalogow)
                                    poza tym - kto mowi o znajomosci?
                                    (o wredocie nie dyskutuje, mam zbyt malo danych)

pazdlawlaju prosta
                                    a
                                    :)))))) hmmm jak to mowia kierowcy (podobno) wrzuc na luz
                                    ;))))))))))))))a
                                    • Gość: mreck Re: Czekam:)))) IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 18.09.01, 07:23
                                      wsio haraszo, arwiena. porazgawarywajem niemnożko? I żeby nie było,że nie
                                      ostrzegałem. Jesli, zreszta, usłyszysz cos więcej na ten temat, to w nic nie
                                      wierz, to wszystko wierutne kłamstwa.
                                      To jakie tam masz jeszcze nałogi w zanardrzu?
                                      • arwena Re: Czekam:)))) 18.09.01, 11:19
                                        czemu nie?
                                        ja niczego sie nie boje - chocby mreck to dostoje:)))
                                        nalogi - ani slowo nie wypowie ani siec takiego obciazenia nie wytrzyma (przy
                                        przeladowaniu, odpukac!) - ale niebywala przyjemnosc sprawia mi oddawanie sie
                                        im! i nikomu nie pozwole odebrac sobie moich wlasnych nalogow!

btw - o ktorej wy godzinie wstajecie? w srodku nocy rozsadny czlowiek spi!
                                        hasta luago;) a
                                        • Gość: aniela Re: 3 grosze IP: *.mst.gov.pl 18.09.01, 15:23
                                          wtrącam w ten zalążek apsztyfikanctwa. jako strOż moralności to czynię.
                                          • rigel Re: o nałogach 18.09.01, 18:17
                                            moje grzechy są jak zablocone samochody; brzydkiem ale jak pędzą!

zgaduj-zgadula: kto i gdzie to napisał?
                                            • mreck Re: o nałogach 19.09.01, 08:35
                                              nie wiem, kto to napisał, ale aniela jak zawsze robi wtręty pieniężne, tfój
                                              idol aniela to Midas?
                                              • Gość: aniela Re: o nałogach IP: *.mst.gov.pl 19.09.01, 08:59
                                                za midasa nie dałabym złamanego grosza :)
                                                • mreck Re: o nałogach 19.09.01, 09:04
                                                  za cień mi robisz czy co? A jak znam tfoje upodobania to zaraz przejdziesz do
                                                  charona i oboli. hieno cmentarna. ;))
                                                  • Gość: no kto? Re: o nałogach IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 09:14
                                                    mruczku drogi, co Ci się biedactwo stało przez ten czas jak dopalałam skórę na
                                                    nosku? Jakiieś takie to to łagodne i niebagniste..... Wróć do formy, bo forum
                                                    złazi na psy. Spadam, gyd myrning i baj baj za jednym zamachem (ale nie
                                                    terrorystycznym)
                                                  • Gość: aniela Re: o nałogach IP: *.mst.gov.pl 19.09.01, 09:23
                                                    nie dośc bezkształtna jestem żeby w roli cienia Twojego występować. i nie mów
                                                    przemawiaj do mnie tak czule i pieszczotliwie bo jeszcze sobie pomyślę.
                                              • kiciaf Re: o nałogach 19.09.01, 09:14
                                                a ja się od dawna zastanawiam, jak wy to robicie że was wszędzie pełno. Gdzie
                                                by człowiek nie zajrzał tam ciągle te same nicki i to jaki aktywne. I
                                                niecierpliwe, spragnione kontaktów międzyludzkich. Nie pracują czy co?
                                                Ale teraz już wiem - skoro to nałóg to jest silniejsze od was.
                                                A co będzie dalej? Jedynym znanym mi nałogiem szeroko opisanym, który nosi
                                                znamiona choroby jest alkoholizm.
                                                To co jesteśmy codziennie na lekkim rauszu czy już widzimy białe myszki? ;)))
                                                Bo że żyć bez tego nie możecie to pewne...

Pozdrowienia

• Gość: fuego Re: o nałogach IP: *.man.lodz.pl 19.09.01, 09:29
                                                  przyszedł nowy i się mądrzy ;))))))))
                                                  ciekawe, jak to z Tobą będzie za niedługo...
                                                  • kiciaf Re: o nałogach 19.09.01, 09:40
                                                    Nie kryję, ze może być różnie.
                                                    Zaczyna to wciągać.
                                                    Jednakże moja praca jest mocno zmienna i na długie godziny pozbawia mnie
                                                    dostępu do komputera czy choćby normalnego biurka.
                                                    Tak więc myślę, że warunki zewnętrzne nie pozwolą mi popaść w nałóg...
                                                    Co nie znaczy, że jako osoba nie ogarnięta nałogiem (jeszcze) nie mogę sobie
                                                    pozwolić na króką i osobistą dygresję.
                                                  • Gość: fuego Re: o nałogach IP: *.man.lodz.pl 19.09.01, 09:58
                                                    wszystkim sie wydawało (a niektórym nadal wydaje), że nałóg im nie grozi...że
                                                    niby praca nie pozwala, że niby rodzina, przyjaciele...
                                                    Ale już za parę chwil to wszystko przestanie sie liczyć...
                                                    Zatrudnisz dodatkowy sztab ludzi, którzy będą za Ciebie odwalać robote "na
                                                    zewnątrz"...i to będzie Twój koniec...
                                                    ;))))))))))
                                                    pozdrawiam gorąco i przesyłam troche słońca znad Łodzi...
                                                  • kiciaf Re: o nałogach 19.09.01, 10:08
                                                    Może tak, może nie. Zobaczymy.
                                                    Co do słońca to informuję że od piętnastu minut mamy już własne.
                                                    Tym niemniej dziękuję.
                                                  • Gość: gosia Re: o nałogach IP: *.*.*.* 19.09.01, 10:13
                                                    chyba jesteś z Wawy ?
                                                  • kiciaf Re: o nałogach 19.09.01, 10:20
                                                    Chyba tak, aczkolwiek nie do końca.
                                                    A słońce grzeje coraz mocniej...
                                                  • Gość: gosia Re: o nałogach IP: *.*.*.* 19.09.01, 10:31
                                                    miło mi Cię poznać :-)))
                                                    z mojego punktu coraz słabiej - zaczyna zachodzić ... za chmurke ;-)
                                                  • Gość: linka Czekam:)))) IP: 195.117.148.* 19.09.01, 16:30
                                                    haaaaaaaaaaa
                                                    nie ma nałogów:)
                                                    znowu jest czekanie i oczekiwanie...
                                                  • arwena Re: Czekam:)))) 20.09.01, 20:57
                                                    nalog to fantastyczna rzecz - jest z czym walczyc, rozkoszowac sie, czuc sie
                                                    winnym, plawic sie i nurzac - slowem, zyc pelnia zycia

pozdrawiam nalogowcow;)

ooooodlot..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka