Gość: linka Re: Czekam:)))) IP: 195.117.148.* 07.09.01, 17:21 kto tu jest? i ktoze mną pogada? Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: Czekam:)))) 07.09.01, 17:26 Gość portalu: linka napisał(a): > kto tu jest? > i ktoze mną pogada? ja, czy mogę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linka Re: Czekam:)))) IP: 195.117.148.* 07.09.01, 17:29 nareszcie ktoś:)) a kto to??? Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: Czekam:)))) 07.09.01, 17:31 Gość portalu: linka napisał(a): > nareszcie ktoś:)) > a kto to??? nie widać? to ja, taki sobie forumowicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linka Re: Czekam:)))) IP: 195.117.148.* 07.09.01, 17:33 aaaaaaaaaaaaaleeeeeee ze mnie gapa ale dobrze,że forumowicz:)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: Czekam:)))) 07.09.01, 17:36 Gość portalu: linka napisał(a): > aaaaaaaaaaaaaleeeeeee > ze mnie gapa > ale dobrze,że forumowicz:)) > pozdrawiam ja również, a co porabiasz? Jeszcze w pracy czy juz poza, a może "frakcja młodych" (prześledź wątki, jak nie znasz określenia) jeszcze tu bedę może z godzinkę, odpowiada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linka Re: Czekam:)))) IP: 195.117.148.* 07.09.01, 17:39 jeszcze w pracy i jednocześnie frakcja młodych! skomplikowane no nie? ja mam czas do 18.00-tylko ale 20 min.to masa czasu:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: Czekam:)))) 07.09.01, 17:46 czyli kończymy o tej samej godzince. Dlaczego sobie nie przypominam jakos twojego nicka? Czyżbyś tak mało sie pojawiał(a)? Ja jestem płci bardzo brzydkiej, nawet wstrętnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linka Re: Czekam:)))) IP: 195.117.148.* 07.09.01, 17:52 pojawiam się i znikam,dl. sobie nie przypominasz:) jesteś płcią bardzo brzydką,jak bardzo brzydka??? Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: Czekam:)))) 07.09.01, 17:55 Gość portalu: linka napisał(a): > pojawiam się i znikam,dl. sobie nie przypominasz:) > jesteś płcią bardzo brzydką,jak bardzo brzydka??? > już napisałem jak bardzo jestem brzydal, a twoja płec, Bardzo piekna? Dowiem sie coś na ten piatkowy wieczór czy już nic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linka Re: Czekam:)))) IP: 195.117.148.* 07.09.01, 17:59 a co chcesz wiedzieć??? płeć piękna-moja,to wystarczy,a bardzo to zależy dla kogo:) zaraz uciekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: Czekam:)))) IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 19:25 Ten watek wymaga uwagi i komentarza, wyraża tęsknotę egzystencjalną linki, i napięcie erotyczne hansi''ego. Hansi płeć ma brzydką, a linka? Słyszysz idzie sto kilo, patrzysz taaaaka baba, a płeć mówią piękna, i do tego słaba. Hansi ma jednak głos telewizyjny i urode radiowa, wiec wybrał internet na podrywanie panienek, niesmiałych, wiec pewnie z niego niezły stary lubieznik ;)))). Inka jednak chyba do końca nie taka niesmiała, Kokietka, kobietka puch marny wietrznica, więc powiedziała co wiedziała i czem predzej oleciała, o! A hansi? Cały Ykent nie mół zasnać, jeść, i czeka aż wirtualne kochanie sie odezwie, więc? W góóóórrrręęęę! wątek oczywiście. Powodzenia wam młokosy, ehe, łza sie w oku kreci, prawda babciu anielo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rigel Re: Czekam:)))) IP: *.gw.ip.pl 08.09.01, 21:10 Mreck, a juz myslalem, ze moze czegos sie naucze ;-)))) musiales wszystko zepsuc? ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linka Re: Czekam:)))) IP: 195.117.148.* 11.09.01, 18:21 :))))))))))))no ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Czekam:)))) 11.09.01, 18:37 Czesc Linka ;-))) widzisz co sie dzieje ???? :-((((( siedze na kilku portalach rownoczesnie i patrze co sie dzieje w USA a na forum wpadam przy okazji Pozdrowienia ;-)))) cmok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: Czekam:)))) IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 12.09.01, 07:54 przy okazji? rigel nie podłamuj mnie, TWOJE przy okazji to dla paru mreków nonstop! Odpowiedz Link Zgłoś
mreck rigel 16.09.01, 16:54 dwoisz sie i troisz. Wszędzie Ciebie pełno. :) W pozytywnym tego slowa znaczeniu. A piszesz o tym "przy okazji" to sie podłamałem. Twoje przy okazji na 10 watkach jednoczesnie, to dla mnie reckord swiata. Ja tak nie potrafię, mimo treningu i obycia. ze szczerym podziwem. Mreck Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavabo Re: Czekam:)))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 15:02 a na co czekasz ? na okazję koniec świata faceta okres zbawienie armie zbawienia dwie armie na mnie hiszpanska inkwizycje leppera szybszy internet lepsze warunki mieszkaniowe czasy tanszy cukier i make szybszy procek w kompie czystsza wode az ci sie ciasto upiecze nowe struny do gitary swieze skarpetki leki z bozej apteki (ale kwasy nie?) lepsza pogodę jest tu tego tyle ze napewno wybierzesz pozdrawiam stay cool Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frene Re: Czekam:)))) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 18:19 Polecam Ci kurs szybkiego czekania, po takim kursie będziesz czekała godzinę w pięć minut:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linka Re: Czekam:)))) IP: 195.117.148.* 16.09.01, 19:15 cze Rigel!!! ja też tu wpadam tylko okazjonalnie:) forum to ciężka sprawa:) pozdrawiam Ciebie i wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rigel Re: Czekam:)))) IP: *.gw.ip.pl 16.09.01, 19:24 a widzisz, nie chcialy pampersy wierzyc, ze forum to nalog ;-)))) pozdrawiam Linka, cze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linka Re: Czekam:)))) IP: 195.117.148.* 16.09.01, 20:00 no tak nałogi to też ciężka sprawa:) ale można z nimi walczyć,czy nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rigel Re: Czekam:)))) IP: *.gw.ip.pl 16.09.01, 20:02 Gość portalu: linka napisał(a): > no tak nałogi to też ciężka sprawa:) > ale można z nimi walczyć,czy nie??? walczyć można, tylko po co? i tak przegrasz ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linka Re: Czekam:)))) IP: 195.117.148.* 16.09.01, 20:04 no co Ty!!! ja zawsze wygrywam:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rigel Re: Czekam:)))) IP: *.gw.ip.pl 16.09.01, 20:10 jak wygrywasz zawsze, to lepiej nie walcz ze mna na forum ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linka Re: Czekam:)))) IP: 195.117.148.* 16.09.01, 20:20 ok!!!:))) nie będzie walki:)szkoda:) a co porobimy??? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Czekam:)))) 17.09.01, 06:55 sprawa otwarta ;-))) zawsze mozemy sie zastanowic ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: Czekam:)))) IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 17.09.01, 07:16 zamiast się zastanawiać, walczyć i wygrywać, ja sie w swoich nałogach nurzam i rozsmakowuję. Polubcie swoje nałogi! Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Czekam:)))) 17.09.01, 14:57 po pierwsze: F5 po drugie: mreck - podobasz mi sie... pozdr dla plazowiczow a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Czekam:)))) IP: *.mst.gov.pl 17.09.01, 16:44 po trzecie Alt F4 polecam nałogowiczom :) ps. mi się np mreck nie podoba zupełnie. bezinteresownie to mówię. nei chodzi mi o żadne funciaki nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Czekam:)))) 17.09.01, 21:20 de gustibus... jeszcze ctrl+alt+del tez jest niezly:) ale nalogiem rozkoszowac sie nalezy ;)) fuuunciaki? czy powinnam o czyms wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Czekam:)))) 17.09.01, 22:30 aniela, nie nowość, ale nie zioń. Nie jest ci z tym do twarzy. Pozatym nie robię niczego,żeby sie tobie podobać, albo nie podobać, więc co sie mnie czepiasz? Masz nałogi? Ja mam, i tyle. Ale ja je kocham. i zyje mi się z nimi dobrze. Bo ja starannie dobieram swoje nałogi. :) Avwrna, jestem wredny, więc sie moze zastanów zanim zacznie sz mi robić awanse. Znajomość ze mna może boleć. z harcerskim. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Czekam:)))) 18.09.01, 00:06 awanse? czy ja aby o czyms nie wiem? wyrazilam swoja opinie po prostu taka czulam potrzebe wyrazania opinii (rozkoszuje sie tym jednym z wielu moich nalogow) poza tym - kto mowi o znajomosci? (o wredocie nie dyskutuje, mam zbyt malo danych) pazdlawlaju prosta a :)))))) hmmm jak to mowia kierowcy (podobno) wrzuc na luz ;))))))))))))))a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: Czekam:)))) IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 18.09.01, 07:23 wsio haraszo, arwiena. porazgawarywajem niemnożko? I żeby nie było,że nie ostrzegałem. Jesli, zreszta, usłyszysz cos więcej na ten temat, to w nic nie wierz, to wszystko wierutne kłamstwa. To jakie tam masz jeszcze nałogi w zanardrzu? Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Czekam:)))) 18.09.01, 11:19 czemu nie? ja niczego sie nie boje - chocby mreck to dostoje:))) nalogi - ani slowo nie wypowie ani siec takiego obciazenia nie wytrzyma (przy przeladowaniu, odpukac!) - ale niebywala przyjemnosc sprawia mi oddawanie sie im! i nikomu nie pozwole odebrac sobie moich wlasnych nalogow! btw - o ktorej wy godzinie wstajecie? w srodku nocy rozsadny czlowiek spi! hasta luago;) a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: 3 grosze IP: *.mst.gov.pl 18.09.01, 15:23 wtrącam w ten zalążek apsztyfikanctwa. jako strOż moralności to czynię. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: o nałogach 18.09.01, 18:17 moje grzechy są jak zablocone samochody; brzydkiem ale jak pędzą! zgaduj-zgadula: kto i gdzie to napisał? Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: o nałogach 19.09.01, 08:35 nie wiem, kto to napisał, ale aniela jak zawsze robi wtręty pieniężne, tfój idol aniela to Midas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: o nałogach IP: *.mst.gov.pl 19.09.01, 08:59 za midasa nie dałabym złamanego grosza :) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: o nałogach 19.09.01, 09:04 za cień mi robisz czy co? A jak znam tfoje upodobania to zaraz przejdziesz do charona i oboli. hieno cmentarna. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no kto? Re: o nałogach IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 09:14 mruczku drogi, co Ci się biedactwo stało przez ten czas jak dopalałam skórę na nosku? Jakiieś takie to to łagodne i niebagniste..... Wróć do formy, bo forum złazi na psy. Spadam, gyd myrning i baj baj za jednym zamachem (ale nie terrorystycznym) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: o nałogach IP: *.mst.gov.pl 19.09.01, 09:23 nie dośc bezkształtna jestem żeby w roli cienia Twojego występować. i nie mów przemawiaj do mnie tak czule i pieszczotliwie bo jeszcze sobie pomyślę. Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: o nałogach 19.09.01, 09:14 a ja się od dawna zastanawiam, jak wy to robicie że was wszędzie pełno. Gdzie by człowiek nie zajrzał tam ciągle te same nicki i to jaki aktywne. I niecierpliwe, spragnione kontaktów międzyludzkich. Nie pracują czy co? Ale teraz już wiem - skoro to nałóg to jest silniejsze od was. A co będzie dalej? Jedynym znanym mi nałogiem szeroko opisanym, który nosi znamiona choroby jest alkoholizm. To co jesteśmy codziennie na lekkim rauszu czy już widzimy białe myszki? ;))) Bo że żyć bez tego nie możecie to pewne... Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: o nałogach IP: *.man.lodz.pl 19.09.01, 09:29 przyszedł nowy i się mądrzy ;)))))))) ciekawe, jak to z Tobą będzie za niedługo... Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: o nałogach 19.09.01, 09:40 Nie kryję, ze może być różnie. Zaczyna to wciągać. Jednakże moja praca jest mocno zmienna i na długie godziny pozbawia mnie dostępu do komputera czy choćby normalnego biurka. Tak więc myślę, że warunki zewnętrzne nie pozwolą mi popaść w nałóg... Co nie znaczy, że jako osoba nie ogarnięta nałogiem (jeszcze) nie mogę sobie pozwolić na króką i osobistą dygresję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: o nałogach IP: *.man.lodz.pl 19.09.01, 09:58 wszystkim sie wydawało (a niektórym nadal wydaje), że nałóg im nie grozi...że niby praca nie pozwala, że niby rodzina, przyjaciele... Ale już za parę chwil to wszystko przestanie sie liczyć... Zatrudnisz dodatkowy sztab ludzi, którzy będą za Ciebie odwalać robote "na zewnątrz"...i to będzie Twój koniec... ;)))))))))) pozdrawiam gorąco i przesyłam troche słońca znad Łodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: o nałogach 19.09.01, 10:08 Może tak, może nie. Zobaczymy. Co do słońca to informuję że od piętnastu minut mamy już własne. Tym niemniej dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: o nałogach 19.09.01, 10:20 Chyba tak, aczkolwiek nie do końca. A słońce grzeje coraz mocniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: o nałogach IP: *.*.*.* 19.09.01, 10:31 miło mi Cię poznać :-))) z mojego punktu coraz słabiej - zaczyna zachodzić ... za chmurke ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linka Czekam:)))) IP: 195.117.148.* 19.09.01, 16:30 haaaaaaaaaaa nie ma nałogów:) znowu jest czekanie i oczekiwanie... Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Czekam:)))) 20.09.01, 20:57 nalog to fantastyczna rzecz - jest z czym walczyc, rozkoszowac sie, czuc sie winnym, plawic sie i nurzac - slowem, zyc pelnia zycia pozdrawiam nalogowcow;) ooooodlot.. Odpowiedz Link Zgłoś