chris_45 10.07.02, 11:25 Z próbką Skowrońskiego - zgodnie z życzeniem. Mam nadzieję, że doszło i że uda Ci się coś usłyszeć. Piosenka nosi tytuł "Człowiek bez swojej gwiazdy" Dobrze oddaje sposób śpiewania (specyficzny) Wojciecha Skowrońskiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rigel Re: Ladybird - listonosz puka 10.07.02, 11:30 wrrr.... Chris, a mnie się nie należy????? cos ten kolorek ziolony przy Twoim nicku płowieje..... Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: Ladybird - listonosz puka 10.07.02, 11:33 O ! dobrze, że jesteś..... może Ty coś poradzisz.... wysyłam Ci, ale nie wiem czy odczytasz... dziwne pliki są na tej płycie... jakieś małe... ale u mnie na kompie gra jak burza... wysyłam ! Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Ladybird - listonosz puka 10.07.02, 11:40 odpisałam. mam nadzieję, że pomogłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: Ladybird - listonosz puka 10.07.02, 11:43 no dobrze... ale czy Tobie się udało to usłyszeć ? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Ladybird - listonosz puka 10.07.02, 11:48 Chris dostałem ale nie gra.... ja robiłem tak, że w programie do tworzenia kopii bezpieczeństwa (eufemizm) wybierałem opcję pre-wav dla pliku dźwiękowego i zrucałem to na twardy dysk. Potem mozna ten plik wysyłać, odtwarzać itd... z dysku a w ostateczności mozna tez przenieść na inną CD... Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: Ladybird - listonosz puka 10.07.02, 11:50 spróbuje jeszcze coś z tym zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Ladybird - listonosz puka 10.07.02, 11:52 A gdzie moja odpowiedź???? Co za forum obrzydliwe! Chris, to co od Ciebie dostałam, to tylko jakiś dziwny link, odnośnik do pliku na prawdziwej płycie. A najlepszy jest audiocatalyst. Odpowiedz Link Zgłoś