Dodaj do ulubionych

Znowu kawa ...

19.07.02, 06:26
No wlasnie. Stoi gotowa w termosach. Goraca i mrozona, jak kto woli. Mleko
szczelnie zakryte z obawy przed krasnoludkami. Cukier i rozcienczacze
roznoprocentowe oddzielnie. Jest tez dzbanek bawarki mietowej, soki i sama
woda tez (brrr..).
Lezaczki i parasole w wypozyczalni, obok cynowe wiadro na wszelki wypadek.
Udalo sie doprowadzic do stanu uzywalnosci kilka rudych (poprawily rozmazany
lzami makijaz i czekaja pelne nadziei), przyszedl tez jakis dekarz. Z tasmy
saczy sie zremixowana w rytm salsy "Jesienna deprecha".
Chyba bedzie nienajgorzej.

Gne sie w uklonach i usmiecham zachecajaco.

Obserwuj wątek
    • rigel Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 07:19
      cze Baloo :)
      imprezka od rana? niech będzie....
    • the_ladybird Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 07:19
      Baloo :)
      Genialnym gospodarzem jesteś. Dzień dobry!
      • baloo1 Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 07:31
        Dzien dobry.
        Czym plaza bogata ...
        ;o)
        • the_ladybird Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 07:40
          A że plaża bogata to i my radzi :)
          • chris_45 Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 07:58
            Witam i o zdrowie pytam ?
            • mreck Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 08:24
              kąpią sie jeszcze, czy juz sie potopili???
              • baloo1 Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 08:29
                N razie chyba dokonuja pierwszych niezbednych czynnosci biurowych :

1) kawka
                2) gazetka
                3) sniadanko
                4) golenie
                5) prysznic
                6) e-maile do znajomych
                7) telefony za granice (poki szefa nie ma)
                8) chwilka relaksu : gra w strelanie do teletubisiow
                9) komentowanie najnowszych doniesien prasowych w gronie kolegow

10)wreszcie mozna isc na plaze
                • basia! Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 08:34
                  baloo1 napisał:

> N razie chyba dokonuja pierwszych niezbednych czynnosci biurowych :
                  >
                  > 1) kawka
                  > 2) gazetka
                  > 3) sniadanko
                  > 4) golenie
                  > 5) prysznic
                  > 6) e-maile do znajomych
                  > 7) telefony za granice (poki szefa nie ma)
                  > 8) chwilka relaksu : gra w strelanie do teletubisiow
                  > 9) komentowanie najnowszych doniesien prasowych w gronie kolegow
                  >
                  > 10)wreszcie mozna isc na plaze

wszystko się zgadza ,tylko zamiast golenia ...powiedzmy...makijaż:)

dzień dobry wszystkim:)
                  • e.silver Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 08:36
                    witam wszystkich, coż za wspaniałe miejsce ;))

(mówię o atmosferze rzecz jasna, wystrój nadal mi nie leży)
                    • istota Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 09:30
                      dzień dobry wszystkim.
                      Po wykonaniu niezbędnych czynności biurowych (jak wyżej) poproszę leżaczek i
                      może zaryzykuję bawarkę miętową z okazji piątku
                      • maga34 Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 09:39
                        dzień dobry :)
                        przywiązałam ciurka do krzesła i wpadłam napić się kawki, a na drugą nóżkę cos mocniejszego proszę
                        i proponuję toast za zdrowie Jubilatki :-))
                        • robert_c Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 10:26
                          Zdrowie jubilatki. a kto jest tą jubilatką
                          • _tequila_ Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 10:35
                            w piatek na dobry poczatek - moze koktajl owocowy by sie znalazl...
                            • the_ladybird Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 10:49
                              a Baloo zniknął :(
                              • baloo1 Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 10:51
                                Milo mi biedronko, ze pamietasz, sle Ci wiec promienny usmiech :o)
                                Juz jestem, ale na chwilke. Dzien dobry do widzenia. Macham chusteczka.
                                Lezaczka nie skladam, ale nie wiem, kiedy z niego skorzystam.
                              • aniela_ Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 10:53
                                aha tacy jak on znikaja. typowe.
                                • the_ladybird Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 10:55
                                  ale wracają. to dobrze.
                                • baloo1 Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 11:00
                                  aniela_ napisała:

> aha tacy jak on znikaja. typowe.

jacy "tacy" ? jacy tacy ? cacy cacy ?
                                  jak mnie sklasyfikowalas pospiesznie i po lebkach ?

nietypowy i niepowtarzalny Baloo
                            • baloo1 Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 10:49
                              Dobrze tequila, ze wpadlas. Korzystam z okazji, zeby zlozyc sponione
                              podziekowania za przedwczorajszego golebia. Schowal sie w kacie i cudem ocalal
                              z egzekucji chorych pocztylionow.

B. wdzieczny

PS : fajnie sie liczy ;o)
                              • the_ladybird Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 10:51
                                wyszło Ci? Bo mi tak :D siedemset coś było :)
                                • baloo1 Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 10:58
                                  Wyszedl mi to co mialo wyjsc, albowiem jestem, ktory jestem ;o)
                                  • _tequila_ Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 10:59
                                    ale czemu nie wychodzi 18-cie... ?
                                    jakas zepsuta ta zabawka
                                    • baloo1 Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 11:01
                                      _tequila_ napisała:

> ale czemu nie wychodzi 18-cie... ?
                                      > jakas zepsuta ta zabawka

Nie przejmuj sie tequila, moze tylko w tym roku nie wychodzi 18 ? Za rok
                                      bedzie znowu dzialalo ...

;oD
                                      • aniela_ Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 11:04
                                        aha, typowe..
                                        • maga34 Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 11:11
                                          a ja stoję i stoję na jednej nodze z kawą w ręku i czekam, aż ktos się ulituje i mocniejszy trunek na drugą
                                          nogę poda, mieli być podobno kelnerzy i co? nie ma, tylko jakies rozmówki o gołębiach na boku, typowych
                                          zresztą ;)
                                          • istota Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 11:14
                                            właśnie, kolejka po mocniejsze trunki już się ustawia
                                            Fama głosiła, że Baloo jest dzisiaj drinkizpalemkamiserwującym
                                            ciekawe czy ręce ma jak...
                                            • aniela_ Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 11:15
                                              aha i czy moze uzywac ich zamiast tacek.
                                              mysle ze jego nieobecnosc to dobry moment zeby sie rozmarzyc
                                              • istota Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 11:17
                                                chyba się rozmarzyłam
                                                a mój ciurek zazdrosny jak zwykle tylko na to czekał
                                                i teraz się zemści :(
                                            • maga34 Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 11:16
                                              trudno dociec, bo cos się dzisiaj plecami wykręca i znika bez przerwy ;)
                                          • _tequila_ Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 11:15
                                            zanim sie doczekasz na jakiegos leniwego kelnera - nastaw naczynko odejme sobie
                                            od ust zeby tylko ta noga Ci nie zdretwiala...
                                            • maga34 Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 11:17
                                              o dziękuję :))
                                              Ty jedna odgadłas moje trudne położenie ;)
                                              • _tequila_ Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 11:19
                                                mam pewne predyspozycje w tym kierunku... nawet anioly czasem widze na plazy
                                            • istota Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 11:18
                                              o to ja też nadstawiam bo mi też kończyny od tego czekania zdrętwiały
                                            • aniela_ Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 11:18
                                              aha a czy plecy ma barczyste jak dekarz?
                                              • istota Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 11:19
                                                aha i czy intelekt w zakresie odgadywania kobiecych myśli jak dekarz ma?
                                                • aniela_ Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 11:23
                                                  albo chociaz jak bruce willis ktory jak woadomo powszechnie nie umywa sie nawet
                                                  do dekarza ani jego rak ani jego plecow
                                                  • istota Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 11:25
                                                    yhy do pleców zwłaszcza
                                                  • aniela_ Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 11:26
                                                    aha a poza tym watpie czy umialby naprawic taki dajmynato dach
                                                  • the_ladybird Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 11:27
                                                    nie musi... ;)
                                                  • maga34 Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 11:29
                                                    do tej pory wydawało się, że te wszystkie wymagania spełnia, ale teraz już sama nie wiem, po
                                                    przedłużającej się nieobecnosci wnoszę
                                                  • _tequila_ Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 11:31
                                                    po kryjomu chcial wyludzic wiecej informacji - dobrze ze nie zaczelyscie snuc
                                                    tych marzen na powaznie...
                                                  • _tequila_ Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 11:32
                                                    P.S. Baloo niepotrzebnie zwalniales dekarza lepszy taki niz gorszy
                                                  • baloo1 Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 11:38
                                                    _tequila_ napisała:
                                                    > P.S. Baloo niepotrzebnie zwalniales dekarza lepszy taki niz gorszy

Dekarz zostal, bo ja znacznie korzystniej prezentuje sie w porownaniu ... jako
                                                    tlo mi sluzy

;oD

• baloo1 Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 11:29
                                                  Juz jestem z powrotem... kelnerzy zostali zrugani , od jutra szukaja innej
                                                  roboty. Rude zostaly warunkowo ... Juz drinki serwuje.

Aha. przegladam sie i rozpoznaje w zwierciadle waszych marzen. Prosze o jeszcze.

:oD
                                                  • baloo1 Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 11:31
                                                    dodam jeszcze , ze nie jest latwo serwowac drinki majac ciurka uczepionego na
                                                    karku.

Czy ktos moglby mi go zdjac ... i poumywac mi plecy ... to ostatnie lubie
                                                    szczegolnie, oprocz drapania za uszkiem

;o)
                                                  • aniela_ Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 11:40
                                                    aha mamy na zapleczu jakies pogrzebacze do drapania za uszkiem misi ;)
                                                  • baloo1 Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 11:53
                                                    Niespojnie dzis mowisz i myslisz, Anielo - lecz wybaczam Ci kladac to na karb
                                                    mrecka, wczorajszych wrogow i obiecanek-cacanek niejakiego paldina.

Pogrzebaczem mozna ewentualnie pogrzebac sobie w uszku, ale higiena osobista
                                                    zajme sie sam.
                                                    Do drapania za uszkiem powinien zas sluzyc dlugi damski paznokiec uzbrojony w
                                                    manicure. zaznacze, ze nie uznaje w/w damskich paznokci luzem, lecz wylacznie
                                                    takie, ktore wystepuje jako przedluzenie cielesnej damskiej powloki (owa
                                                    powloka powinna rowniez ozywiona duchem byc)

B. uscislajacy
                                                  • aniela_ Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 11:57
                                                    nene od takiego drapania za uszkiem lakier moze latwo odprysnac.
                                                    a. nieskladna (pfff)
                                                  • the_ladybird Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 12:01
                                                    widziałam tam też grabie :)
                                                  • maga34 Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 12:04
                                                    i czerwony młotek ?;)
                                                  • the_ladybird Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 12:05
                                                    taaa. leżał obok niebieskich irysów.
                                                  • aniela_ Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 12:05
                                                    i czarnoskorą sexmaszyne? (co ja chris zlozyl do depozytu)
                                                  • maga34 Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 12:07
                                                    o! dlaczego ja nic o tym nie wiem? jakies zasady działania tej maszyny, no bo chyba miała zasady?
                                                  • _tequila_ Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 12:05
                                                    to te same co jedna baba drugiej babie?
                                                  • aniela_ Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 12:09
                                                    nene to byla maszyna bez zasad. dlugo takiej szukal/
                                                  • maga34 Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 12:11
                                                    i do depozytu złożył ??? nie do wiary...(głową kręcę z niedowierzeniem)
                                                  • baloo1 Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 12:19
                                                    Czy ja sie niejasno wyrazilem ? Zero wdziecznosci, co za swiat .. :o(

Dziekuje Tequili za stado golebi. Biedronce niedziekuje, tylko patrze z
                                                    wyrzutem (po raz wtory, pierwszy raz spojrzalem na watku Rigla)
                                                  • aniela_ Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 12:22
                                                    nene to my (w szczegolnosci ja) niespojnie myslimy ;)
                                                  • the_ladybird Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 12:23
                                                    Jak to? Dalej spoglądasz? Nie krąży Ci żaden sęp nad głową?
                                                  • baloo1 Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 12:38
                                                    Sepow stado krazy wcielonych w ciurka. Ale golebi miedzy nimi nie widze (a juz
                                                    w szczegolnosci kropkowanych)
                                                  • petra79 Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 13:32
                                                    sępów miłości??? ;)
                                                  • baloo1 Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 13:40
                                                    Apage, Satanas !

Jesli juz ,to wolalbym Kury ( ale tylko w tej jednynej interpretacji)
                                                  • the_ladybird Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 13:48
                                                    w rosole, rozumiem :)
                                                  • baloo1 Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 14:07
                                                    E-e. Rosol nie jest odpowiednia interpretacja, moim skromnym zdaniem.
                                                    Do rosolu mozna by sie ewentualnie rozebrac
                                                  • the_ladybird Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 14:11
                                                    byle nie dzisiaj :)
                                                  • piotr_c Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 14:14
                                                    Biedronko , czemu żałujesz Baloo odrobiny swobody. Niech sie rozbiera , weekend
                                                    za chwile się zacznie => można sie juz przygotowywac do byczenia na trawce
                                                  • the_ladybird Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 14:16
                                                    o zdrowie jego dbam. przeziębi się i na plażę przestanie przychodzić :(
                                                  • baloo1 Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 14:16
                                                    No wlasnie, sluchaj sie Piotra, on madrze mowi....

A wlasciwie :dlaczego nie dzisiaj akurat ?
                                                  • kamillala Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 14:18
                                                    mnie tez to zainteresowalo, bo nago to przeciez mozna chyba zawsze sobie
                                                    pochodzic...
                                                  • the_ladybird Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 14:18
                                                    bo zimno :-|
                                                  • baloo1 Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 14:20
                                                    U mnie cieplo ...
                                                  • piotr_c Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 14:26
                                                    Baloo zagadka tkwi w tym że Birdronka jako owad jest zmiennocieplna (dlatego
                                                    jej teraz zimno , szczególnie w kontraście z początkiem tygodnia) A ty jesteś
                                                    stało- , zmienno- czy wysokocieplny ?
                                                  • the_ladybird Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 14:26
                                                    [wzdycham zazdrośnie]

to się rozbieraj! Do samego rosołu! :)
                                                  • _tequila_ Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 14:30
                                                    musze sobie przetrzec lornetke ...
                                                  • baloo1 Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 14:36
                                                    Tekila, jesli pokaze malzowince twojego mejla, to nie bedziesz juz miala na co
                                                    patrzec ;oD
                                                    A moze tez nie bedziesz miala czym i przez co ...
                                                    ;oDDDD
                                                  • baloo1 Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 14:45
                                                    Aha, i jeszcze mi sie przypomnialo ...

Biedronko , jesli chcialas wzbudzic moja zazdrosc , to ci sie udalo ;oD
                                                    Czy temu mial sluzyc mejl z wiadomoscia, ze poszlo do Rigla ? Nikt mnie nie
                                                    lubi, ide do lasu najesc sie robakow ....
                                                    :o(
                                                  • baloo1 Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 14:34
                                                    Piotrze, nie chcesz chyba powiedziec, ze Biedronka ponizej 30 °C staje sie
                                                    oziebla ? Czy ja jestem zmiennocieplny ? Absolutnie nie ! Zawsze goracy jak
                                                    piecyk ;oD (dodaje do jako uzupelnienie do fantazji snutych nieco wczesniej
                                                    przez rozne takie ;oD)

Biedronko : za 3 godziny tak sie stanie, teraz sie wstydam ;o)
                                                  • aniela_ Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 14:37
                                                    aha badzcie zimni albo goracy bo letnich wypluje z ust swoich. do spluwaczki
                                                    prosto. razem z przezutym tytoniem
                                                  • istota Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 14:45
                                                    ciekawe cóżto za takie, które fantazje różne na temat Baloo snują
                                                  • the_ladybird Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 14:47
                                                    dowód pozostał. czarno na białym pozostał.
                                                  • kamillala Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 14:50
                                                    tutaj tak "gadu gadu" a ja na tę nagosc baloo ciagle w kaciku czekam
                                                  • kamillala Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 14:51
                                                    z tchem zapartym, zreszta, wiec sie nie odzywam (jeno mruczac na wdechu
                                                    probujac)
                                                  • baloo1 Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 14:54
                                                    pomrucz sobie jeszcze troche ... a ja tymczasem futro zrzuce .. O !
                                                    i jak ?
                                                  • kamillala Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 15:14
                                                    baloo1 napisał:

> pomrucz sobie jeszcze troche ... a ja tymczasem futro zrzuce .. O !
                                                    > i jak ?

no teeeerazzzz to.... mrucze nie na wdechu, ale ... w ogole mrucze (ciekawe,
                                                    czy bez futerka, ktore zdjales, i Tobie mruczenie wychodzi :))
                                                  • baloo1 Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 15:25
                                                    kamillala napisał(a):
                                                    > no teeeerazzzz to.... mrucze nie na wdechu, ale ... w ogole mrucze (ciekawe,
                                                    > czy bez futerka, ktore zdjales, i Tobie mruczenie wychodzi :))

Mruczenie wychodzi mi w kazdej podbramkowej sytuacji .. tyle , ze na wydechu
                                                    raczej

:oDDD
                                                  • karelia Re: Znowu kawa ... 21.07.02, 19:30
                                                    No taak, czlonki klubowe czekaja , zebranie mialo sie zaczac, nie ma kto
                                                    zagaic slowem wstepno-wystepnym,odhaczyc obecnych , zahaczyc nieobecnych,
                                                    rozdac pochwaly i nagany booooooooooooooooooooooooooooooooooooo
                                                    Prezes Baloooooo lezy i sie byczy na plazy!!!!!! Malo tego, prowadzi jakies
                                                    sur_realistyczne conversacje, rozbierac sie chce, mimo ze przyszedl w czarnym
                                                    garniturze i zielonych japonjach iiiii ( bbbb wazne) krawatem w motyw hawajski-
                                                    palmy, gole panny, ananas na wezle.
                                                    Prezesie!!!!!!!!!!!!!! Zle sie dzieje w panstwie dunskim!!!! Przyklad wedruje
                                                    z gory, to znaczy od Prezesa, po leniwa sekretarke az do
                                                    rozleniwionych/zdezorientowanych czlonkow.
                                                    Jak tak , to i my popadamy w slodkie nierobstwo.
                                                  • istota Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 14:52
                                                    nie przyznawaj się bo znowu powie że "różnym takim" się marzy
                                                  • baloo1 Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 14:56
                                                    istota napisała:

> nie przyznawaj się bo znowu powie że "różnym takim" się marzy

Za pozno ... ;o)

Moje ego uroslo dzisiaj do iscie kolodczych rozmiarow... dziekuje
                                                  • Gość: piotr_c Re: Znowu kawa ... IP: *.uk.ihost.com 19.07.02, 15:05
                                                    Baloo w sumie rozebrać się na plaży to jak powrót do natury. We wczorejszej GW
                                                    było napisane, że życie na lądzie powstało na Plaży a potem rozprzestrzenilo
                                                    sie na inne fora :) Pomyśl o tym w ten sposób :)))
                                                  • istota Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 14:50
                                                    a niejaki Bruce Willis (czy jak mu tam) nie służył jako śladów zatarcie?
                                                  • baloo1 Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 14:51
                                                    Tak . Mily to dowod. Chyba go sobie wydrukuje zlotymi czcionkami i w ramki
                                                    oprawie. Tak oprawiony bede w portfelu na piersi nosil i pokazywal kazdemu, kto
                                                    mnie o to nie poprosi , zamiast rodzinnego zdjecia.
                                                  • istota Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 14:57
                                                    ciekawe kto nie będzie miał czym i przez co patrzeć kiedy niejaka malzowinka
                                                    nibytoprzypadkiem ów wydruk znajdzie
                                                  • baloo1 Re: Znowu kawa ... 19.07.02, 15:01
                                                    wroc i przeczytaj jeszcze raz uwaznie ;o)
                                                  • Gość: tequila Re: Znowu kawa ... IP: 217.119.69.* 19.07.02, 15:07
                                                    moge Ci pozyczyc lornetki... :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka