Dodaj do ulubionych

witam wszystkich forumowiczów !!!

19.07.02, 11:40
Jestem tu nowa i pragnę przywitać się z wszystkimi forumowiczkami i
forumowiczami. Pozdrawiam ciepło w ten chłodny, deszczowy poranek.

petra79
Obserwuj wątek
    • aniela_ Re: witam wszystkich forumowiczów !!! 19.07.02, 11:42
      wystepujac w charakterze komitetu powitalnego, tj przebranych za krakowiakow
      dzieci i strazackiej orkiestry i chleba i soli witam Ci rownie serdecznie :)
      wez lezak mrecka, korzystajac ze rten sie tapla gdzies dalej niz opodal.
      • ellen Re: witam wszystkich forumowiczów !!! 19.07.02, 11:46
        Masz tu pączka petro z imprezy urodzinowej od biedronki. Naprawdę nie wiem, kto
        wygryzł marmoladę...
        • aniela_ Re: witam wszystkich forumowiczów !!! 19.07.02, 11:49
          aha ja tez nie wiem ale moge sie tylko domyslac patrzac z wyrzutem w kierunku
          rigla.
          • rigel Re: witam wszystkich forumowiczów !!! 19.07.02, 11:50
            aniela_ napisała:

> aha ja tez nie wiem ale moge sie tylko domyslac patrzac z wyrzutem w kierunku
            > rigla.

dlaczego na mnie patrzysz z wyrzutem Aniele?
            • aniela_ Re: witam wszystkich forumowiczów !!! 19.07.02, 11:51
              o uderzylam w stol a odezwal sie rigel.
              bo czapka na Tobie goreje, dlatego patrze ;)
              • rigel Re: witam wszystkich forumowiczów !!! 19.07.02, 11:56
                czapka w taki upał? oj Aniele nie żartuj tak okrutnie
                • _tequila_ Re: witam wszystkich forumowiczów !!! 19.07.02, 11:57
                  a czapka z wiatraczkiem ?
                  • aniela_ Re: witam wszystkich forumowiczów !!! 19.07.02, 12:00
                    jak natenprzyklad zajac z uszami ktorymi robil wiatraczek. zajac w kratke.
                    rozowy.
                  • petra79 Re: witam wszystkich forumowiczów !!! 19.07.02, 12:07
                    Dzięki za powitanko, pączka i leżak ;-))
                    U mnie dzisiaj deszczowo, ale dobrze że jest plaża - tutaj przynajmniej
                    ciepełko i pogadać można.
                    • the_ladybird Re: witam wszystkich forumowiczów !!! 19.07.02, 12:13
                      witaj. A 79 to od czego? Bo taki Chris45 na przykład to kiedyś miał od wieku ;)
                      • maga34 Re: witam wszystkich forumowiczów !!! 19.07.02, 12:14
                        zgaduję, że od roku urodzenia
                        • the_ladybird Re: witam wszystkich forumowiczów !!! 19.07.02, 12:15
                          aha. Ty też masz od roku urodzenia? ;)
                      • petra79 Re: witam wszystkich forumowiczów !!! 19.07.02, 12:15
                        the_ladybird napisała:

> witaj. A 79 to od czego? Bo taki Chris45 na przykład to kiedyś miał od
                        wieku ;)

Hmmm.. od wieku zdecydowanie to nie jest. Raczej od mojego rocznika ;-)
                        • aniela_ Re: witam wszystkich forumowiczów !!! 19.07.02, 12:17
                          moze to ktorys z wymiarow? u magi to np rozmiar talii (ze sie przypochlebie ;)
                          a u petry ? np rozmiar buta ;) (ze sobie pozwole ;)
                          • the_ladybird Re: witam wszystkich forumowiczów !!! 19.07.02, 12:18
                            U Petry to gdzieś pomiędzy talią i biodrami. :) Też się przypochlebię, a co!
                            • petra79 Re: witam wszystkich forumowiczów !!! 19.07.02, 12:21
                              the_ladybird napisała:

> U Petry to gdzieś pomiędzy talią i biodrami. :) Też się przypochlebię, a co!
                              W tym miejscu bardziej zbliżone wymiary :-)
                          • petra79 Re: witam wszystkich forumowiczów !!! 19.07.02, 12:19
                            Zdecydowanie to nie jest żaden z moich wymiarów. Ale może kiedyś....
                            • ellen Re: witam wszystkich forumowiczów !!! 19.07.02, 12:23
                              A może to ilość kochanków, że popuszczę wodze fantazji?!
                            • robert_c Re: witam wszystkich forumowiczów !!! 19.07.02, 12:24
                              Czy to nie dziwne ze wczorej Roro sie pozegnal a dzisiaj zjawia sie jakas petra.
                              nic nei insynuuje, ale zycie nauczylo mnie nieufnosci
                              • petra79 Re: witam wszystkich forumowiczów !!! 19.07.02, 12:27
                                Ja nie jestem jakaś Petra!!
                          • maga34 Re: witam wszystkich forumowiczów !!! 19.07.02, 12:24
                            z taką talią złamałabym się niechybnie, ale pochlebstwo przyjmuję z usmiechem :)), byłas blisko Anielu,
                            bo to od rozmiaru ubioru, jaki wdziewam :), do wieku jeszcze mi trochę brakuje
                            • ellen Re: witam wszystkich forumowiczów !!! 19.07.02, 12:26
                              maga: to jak kylie minogue prawie!

robert_c: czy Ty bratem jesteś może lub krewnym piotra_c w takim razie?... Albo
                              alter ego jego?
                              • robert_c Re: witam wszystkich forumowiczów !!! 19.07.02, 12:30
                                Z piotrem_c wspolne mam tylko pierwsza literkr nazwiska
                                pokrewienstwo tez jakies jest. jestem ciotecznym kuzynem szwagra jego zony.
                            • the_ladybird Re: witam wszystkich forumowiczów !!! 19.07.02, 12:27
                              34????????!!!!!!!!!
                              • _tequila_ Re: witam wszystkich forumowiczów !!! 19.07.02, 12:37
                                the_ladybird napisała:

> 34????????!!!!!!!!!

Maga ze tez sie nie otarlysmy o siebie w jakiejs przymierzalni... myslalam ze
                                tylko ja zaopatruje sie w 5 10 15... :)
                            • the_ladybird Re: witam wszystkich forumowiczów !!! 19.07.02, 12:27
                              może w calach? Byłabyś blisko Petry :)
                              • maga34 Re: witam wszystkich forumowiczów !!! 19.07.02, 12:30
                                całkiem drobną osobą jestem i nieraz cierpię z tego powodu, bo nie ma sklepów dla nietypowych w
                                drugą stronę :)
                                • the_ladybird Re: witam wszystkich forumowiczów !!! 19.07.02, 12:39
                                  Rozumiem Cię świetnie. Strasznie biedna jesteś.

b. też nietypowa. ale inaczej (nie w drugą stronę, broń Boże!)
                              • aniela_ Re: witam wszystkich forumowiczów !!! 19.07.02, 12:30
                                aha moze maga jest z krainy krasnoludkow ?:)
                                • petra79 Re: witam wszystkich forumowiczów !!! 19.07.02, 12:40
                                  Maga krasnoludkiem? Chyba nie.
                                  • the_ladybird Re: witam wszystkich forumowiczów !!! 19.07.02, 12:41
                                    skąd wiesz?
                                    b. nieufna
                                    • petra79 Re: witam wszystkich forumowiczów !!! 19.07.02, 12:42
                                      Tak przypuszczam
                                      • maga34 Re: witam wszystkich forumowiczów !!! 19.07.02, 12:49
                                        zdementować przyszłam, krasnoludkiem nie jestem z całą pewnoscią, płcią się różnię po pierwsze, a po
                                        drugie nikomu do mleka nie sikam, nawet złym ludziom, co mają karty członkowskie ;)
                                        • _tequila_ Re: witam wszystkich forumowiczów !!! 19.07.02, 12:53
                                          pewnie ze nie jest krasnoludkiem bo krasnoludkow jak powszechnie wiadomo nie ma
                                          a Maga jest
                                          • maga34 Re: witam wszystkich forumowiczów !!! 19.07.02, 12:57
                                            myslę, więc jestem - ot cała zagadka :)
                                          • baloo1 Re: witam wszystkich forumowiczów !!! 19.07.02, 12:57
                                            A wlasnie ze sa !!!! O!!!

i moze Maga jest dowodem na ich istnienie ...
                                            bylby to taki fajny skrzat ;oD

B. z nadzieja w glosie
                                            • maga34 Re: witam wszystkich forumowiczów !!! 19.07.02, 13:01
                                              skrzacica ;)
                                              • baloo1 Re: witam wszystkich forumowiczów !!! 19.07.02, 13:08
                                                a nie skrzaciatko ?
                                                ;o)
                                                • maga34 Re: witam wszystkich forumowiczów !!! 19.07.02, 13:15
                                                  już nie, niestety :)
                                                  • baloo1 Re: witam wszystkich forumowiczów !!! 19.07.02, 13:18
                                                    To wlasnie bardzo dobrze !
                                                    ;oD

Hmmm... Jest w slowie "skrzacica" wiele obietnic i materialu do przemyslen, by
                                                    nie rzec trywialnie - fantazji ;o)
                                                • petra79 Re: witam wszystkich forumowiczów !!! 19.07.02, 13:15
                                                  a może skrzacinka??
                                                  • baloo1 Re: witam wszystkich forumowiczów !!! 19.07.02, 13:19
                                                    Tez mailem to zasugerowac, ale Maga okreslila sie jasno ;o)
                                                    Smiala kreska sie okreslila.
                                                  • maga34 Re: witam wszystkich forumowiczów !!! 19.07.02, 14:59
                                                    lubię jasne sytuacje :))

idac tym tropem popusciłam nieco wodze fantazji i trochę mnie poniosło, ale ostatecznie bez szwanku
                                                    dotarłam ;-))
                                                  • baloo1 Re: witam wszystkich forumowiczów !!! 19.07.02, 15:11
                                                    I nie zaznalas przyjemnosci bladzenia po manowcach ? Szkoda ...
                                                  • ellen Re: witam wszystkich forumowiczów !!! 19.07.02, 15:13
                                                    Baloo bardzo dziś rozmarzony. Nie lubi gdy go ściągać na ziemię z obłoków.
                                                  • maga34 Re: witam wszystkich forumowiczów !!! 19.07.02, 15:19
                                                    ani mi przez mysl to nie przeszło :)

Baloo skąd ten pesymizm? :))
                                                  • ellen Re: witam wszystkich forumowiczów !!! 19.07.02, 15:21
                                                    może powietrze uchodzi z baloonika
                                                  • maga34 Re: witam wszystkich forumowiczów !!! 19.07.02, 15:24
                                                    albo ciur go dopadł i poddusił nieco
    • baloo1 Re: witam wszystkich forumowiczów !!! 19.07.02, 12:50
      Witam klaniajac sie nisko.

Baloo (w zasadzie bez numerow, poprosze)

• petra79 Re: witam wszystkich forumowiczów !!! 19.07.02, 13:06
        baloo1 napisał:

> Witam klaniajac sie nisko.
        >
        > Baloo (w zasadzie bez numerow, poprosze)
        >
        >
        Witam, witam Baloo :)
        • baloo1 Re: witam wszystkich forumowiczów !!! 19.07.02, 13:09
          O kurcze, cieplo mi sie zrobilo od tego cieplego powitania.
          Klaniam sie wiec ponownie (poki krzyz na to pozwala) ;o)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka