szarywilk 06.09.02, 14:20 I oto jestem by obejrzec nowy teren, hehehe. Witam was wszystkich:)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellen Re: Skorzystałem z zaproszenia Piotra_C. 06.09.02, 14:22 a Ty miły jesteś jak piotruś czy mniej, hehe? skądś Cię znam... Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Skorzystałem z zaproszenia Piotra_C. 06.09.02, 14:24 Hej Skarbie :))) Ja już nie mam zamiaru na Towarzyskie wracać :)) Zostaniesz ze mną? Buzi Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Skorzystałem z zaproszenia Piotra_C. 06.09.02, 14:29 Z Toba zawsze noremko:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Skorzystałem z zaproszenia Piotra_C. 06.09.02, 14:28 Jestem kontrowersyjny...ale miły zwłaszcza:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Skorzystałem z zaproszenia Piotra_C. 06.09.02, 14:22 aha czy to piotr z Toba tanczył? Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Skorzystałem z zaproszenia Piotra_C. 06.09.02, 14:23 Szarywilk! z forum Erotikotikotiko... uważajta dziewuchy....!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Skorzystałem z zaproszenia Piotra_C. 06.09.02, 14:25 a Ty skad niby wiesz, he? Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Skorzystałem z zaproszenia Piotra_C. 06.09.02, 14:33 RAZ tylko byłem i z jedną koleżanką rozmawiałem o seksie aż tu nagle jak nie wyskoczy, i dawaj, z grubej (wilczej) rury Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Skorzystałem z zaproszenia Piotra_C. 06.09.02, 14:27 Zdrajca!!:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Skorzystałem z zaproszenia Piotra_C. 06.09.02, 14:32 Witaj. Szarywilku. Znasz niejakiego Kretille może? :) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Skorzystałem z zaproszenia Piotra_C. 06.09.02, 14:35 Pierwsze słysze...niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Skorzystałem z zaproszenia Piotra_C. 06.09.02, 14:32 Ze mną:))))????? Raczej nie:))))Nie jestem w jego typie, hahahaha wole kobiety:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Skorzystałem z zaproszenia Piotra_C. 06.09.02, 14:30 Tez witam. No to moze teraz pare slow o sobie . Pamietasz , jak leci ? "Urodzilem sie w lipcu ...." B. na boku podpowiadajacy Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Skorzystałem z zaproszenia Piotra_C. 06.09.02, 14:37 urodziłem sie i żyje, zaczepiam kobiety i facetów, lubie smiech życie lenistwo, cięzko pracuje, pisze na forum, na poczatek styknie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Skorzystałem z zaproszenia Piotra_C. 06.09.02, 14:31 No cześc troche duzo opdpowiedzi na poczatek musiałem udzielić:))))))))ale to miłe... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Skorzystałem z zaproszenia Piotra_C. 06.09.02, 14:39 aha wyjaw nam też mroczne swoje tajemnice. na znak dobrej woli wyjaw./ Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Skorzystałem z zaproszenia Piotra_C. 06.09.02, 14:44 Moja tajemnica...nie znosze nagonek rozszarpał bym każdego kto coś takiego urządza na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Skorzystałem z zaproszenia Piotra_C. 06.09.02, 14:39 to ja tez wystawie dlon do ucalowania :) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Skorzystałem z zaproszenia Piotra_C. 06.09.02, 14:47 siedź prosto, Tequilka, nie wierć, się. ...Aaaalbo wierc, wierć... Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Skorzystałem z zaproszenia Piotra_C. 06.09.02, 14:55 Oxy co Ty nosisz w kieszeni czy to ten slawny scyzoryk? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Skorzystałem z zaproszenia Piotra_C. 06.09.02, 14:58 To klucz do bramy miasta :) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Skorzystałem z zaproszenia Piotra_C. 06.09.02, 15:00 raczej breloczek:) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Skorzystałem z zaproszenia Piotra_C. 06.09.02, 14:48 cmok pieknej Pani:) Miło mi Panią poznać jestem szarywilk z Wolfwood:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Skorzystałem z zaproszenia Piotra_C. 06.09.02, 14:59 No to teraz faktycznie mozemy sie przywitac jak wilk z niedzwiedziem ;oD troche sie spoznilem, ale diagnozowalem pewna chora. sorki. Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Skorzystałem z zaproszenia Piotra_C. 06.09.02, 15:03 Tylko nie ściśnij mnie zbyt mocno bom słabowitego zdrowia:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Skorzystałem z zaproszenia Piotra_C. 06.09.02, 15:08 witam chlebem i tekilą jak to u nas Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Skorzystałem z zaproszenia Piotra_C. 06.09.02, 15:15 Dzięki:)))mniam pyszne:) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean A mnie.. 06.09.02, 14:40 O nic nie pytali :((( Tylko o kolor włosów... a ja blond, aż wsytd się przyznawać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: A mnie.. 06.09.02, 14:55 Dziędobry, śpieszę nadrobić zaniedbanie towarzyskie. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: A mnie.. 06.09.02, 15:13 Aaaa, stan zdrówka zależny jest silnie od osoby dyżurnego lekarza. M. skromna i modestii pełna Odpowiedz Link Zgłoś
ellen nagonki 06.09.02, 14:50 phi, co to za tajemnica! Lepiej opowiedz co widziałeś na innych forach, za siedmioma morzami i czy to prawda, że tam ludzie chodzą głowami do dołu? Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: nagonki 06.09.02, 14:56 Na innych forach widziąłem cud dziewczyny o powalającym poczuciu humoru, pięknych ciałach, interesującuch osobowościach i facetow rubasznych, dzielnych i zakochanych...niektórym jednak poprzewracało sie we łbach i chodza na głowie, jak paniska, choc to tylko chamstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: A mnie.. 06.09.02, 14:50 Czy mażesz nas uraczyć Normo jakąś pikantną historią z twoim udziałem, do której wstydzisz się przyznać? Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Oxy terapeuto.. 06.09.02, 14:53 Noo.... mam dwa nicki :)))) Przyznaję się bez bicia chociaz lubię być bita, hi hi hi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: A mnie.. 06.09.02, 14:53 oxycort napisał: > Czy mażesz nas uraczyć Normo jakąś pikantną historią z twoim udziałem, do > której wstydzisz się przyznać? ox,maży ci się chyba;) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: A mnie.. 06.09.02, 15:04 A może Ty Basiu, będziesz się o mnie bić?... Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: A mnie.. 06.09.02, 15:12 oxycort napisał: > A może Ty Basiu, będziesz się o mnie bić?... a z kim? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: A mnie.. 06.09.02, 15:19 Z jakaś inną. Może z Normą? (lubi zapasy). Ale koniecznie o mnie, co? Zwyciężczyni może mnie zabrać do parku nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: A mnie.. 06.09.02, 15:22 A Norma to już etatowo się o Oxy bije, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: A mnie.. 06.09.02, 15:27 norma_jean napisała: > A Norma to już etatowo się o Oxy bije, hę? a dżejn, co z dżejn ..ich są dwie ? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: A mnie.. 06.09.02, 15:35 Powiem tak. Nie będę wnikał ile. Ale im więcej tym lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: A mnie.. 06.09.02, 14:52 No ale teraz, jak juz sie lepiej poznalismy, mozemy przejsc do nastepnych etapow znajomosci ;oD ... Nadal gnebi Cie ten wirus i potrzebujesz doktora ? B. suszacyspotnialenagledlonie Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: A mnie.. 06.09.02, 14:54 No przecież na innym wątku pomocy wzywam i przytomność tracę a Ty nic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: A mnie.. 06.09.02, 14:57 Jak to nic ? Na kilku watkach naraz badalem objawy, aby dobrze zdiagnozowac dolegliwosc i odpowiednia terapie zastosowac. Ja powazny misio-uzdrowiciel jestem. a teraz wlasnie widze, ze chyba juz wiem ... byc moze pejczyk ? ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: A mnie.. 06.09.02, 15:06 Ooo, ktos jest niezłym lekarzem :)) Pejczyk to podstawa terapii :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: A mnie.. 06.09.02, 15:10 Norma, przykuta łańcuchami do ściany piwnicy krwawiła z ust i ran na plecach. Nic jednak nie mogło ugasić jej zwierzęcego (baranek) pożądania i krzyknęła przejmująco: 'Jeszcze, jeszcze..' Zmęczony Oxy chwycił pejcz zakończony metalową kulką (dwiema kulkami) w omdlewające dłonie i już maił uderzyć, gdy nagle zadzwoniła komórka Normy... Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: A mnie.. 06.09.02, 15:14 Hmmm..... dzwonił Tiresias oferując ciekawszą gamę rozrywek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: A mnie.. 06.09.02, 15:16 i to jest prawidłowa odpowiedź, wygrywa Pani wczasy na krecie i włosy na jeża:)) zagadka: skąd T znał numer wyuzdanej N?????? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: A mnie.. 06.09.02, 15:19 Ukradl go wraz z calym tajnym kapownikiem misia Baloo. Zdrajca ! Misio zawyl rozdzierajaco i rownie rozdzierajaco chwycil tirowca zlego o migdalim spojrzeniu. Ha ! Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: A mnie.. 06.09.02, 15:19 Z tajnego periodyku rozprowadzanego tylko między wyuzdanymi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: A mnie.. 06.09.02, 15:25 rozdzierająco chwycony Tir zamrugał migdałowymi oczami, założył uzdę i pogalopował do krainy gdzie różanopalca jutrzenka oświetlała właśnie wschodzący łykend:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: A mnie.. 06.09.02, 15:31 Uhm to dla mnie ta uzda?? Jak miło... Ale masz szpicrutę? Bo ja narowista jestem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: A mnie.. 06.09.02, 15:35 Norma, chyba już masz dosyć? uzdę założyłem sobie a Ty jesteś wy-uzdana czyli nie masz hamulców, kąpre wu? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: A mnie.. 06.09.02, 15:45 Tak, tak, Tir zorientowal sie, ze podladzil tragicznie, idac za glosem chuci. chcial sie juz wycofac, uzde zakladajac sobie na znak poddania. Lecz bylo juz za pozno. Obydwoje (on i uzda) stanowia juz rozdzierajacy widok .... Przyszla kolej na Norme. Nie bedzie pejczyka ani uzdy ani zadnych takich dyrdymalow. Misiowy chwyt i tym razem byl rozdzierajacy, podobnie , jak krzyk nowoprzybylej i przedwczesnie odeszlej. Kaniec filma. B. Rozdzieracz Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: A mnie.. 06.09.02, 15:49 misiania napisała: > O o o!!! a u mnie to belkę widział! O! i wlasnie z powodu tej belki ofiarnie pomoc niosl. Urocza jest ta beleczka. ;oD B.lagodniejacynagle Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: A mnie.. 06.09.02, 15:47 baloo1 napisał: > Tak, tak, Tir zorientowal sie, ze podladzil tragicznie, idac za glosem chuci. > chcial sie juz wycofac, uzde zakladajac sobie na znak poddania. Lecz bylo juz > za pozno. Obydwoje (on i uzda) stanowia juz rozdzierajacy widok .... > > Przyszla kolej na Norme. Nie bedzie pejczyka ani uzdy ani zadnych takich > dyrdymalow. Misiowy chwyt i tym razem byl rozdzierajacy, podobnie , jak krzyk > nowoprzybylej i przedwczesnie odeszlej. > > Kaniec filma. > > B. Rozdzieracz PS didascasliowo-tlumaczacy : stalo sie tak, gdyz B. , w odroznieniu od Oxycorta, nad rozowy przedklada kolor krwistoczerwony, zwlaszcza gdy targa nim zazdrosc. Zwlaszcza uzasadniona. Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: A mnie.. 06.09.02, 15:50 Baloo, powiedz że o mnie jesteś zazdrosny, no powiedz!!!! Potem moge ginąć marnie z Twoim imieniem na wargach :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: A mnie.. 06.09.02, 16:09 Baloo, zauważam z leciutką naganą w głosie, że nie odpowiedziałeś na posta Normy. Aha, i tutaj walczę z szatanem, żeby nie odnieść się dwuznacznie do drugiej części postu NJ, hehehehe. M. zatlasemantatomicznymwdłoniach Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: A mnie.. 06.09.02, 16:26 Misiania : o rany, czysta zazdrosc przez Ciebie chyba przemawia ;oD Przeciez nie moge byc wszedzie. Mam 3 rownolegle terapie i jezszce pogaduchy ... Norma : Nie , nie bylo za rozowo. Bylo tego rozu w sam raz, akurat tyle ile trzeba, posrodku. I duzo czerwieni wszedzie... mniam. Aha. I nie sluchaj zlosliwosci Misiany. Wargi sa bardzo dobrym miejscem dla Imienia Mego. I nie tylko imienia. Na razie. Milo bylo ;oD B.afterekszynsatisfajd. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: A mnie.. 06.09.02, 16:42 To lubię - mruknęła stara niedźwiedzica, schrupawszy na deser baranka. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: A mnie.. 06.09.02, 16:47 Norma, nie wstawaj jeszcze z otomany. Terapia nie skończona... Ja Cię przejmę, póki Baloo na obchodzie... Wcale nie musi wracać, prawda że nie musi? Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: A mnie.. 06.09.02, 16:49 Baloo zostawił mnie zupełnie....niedokończoną...znaczy terapię niedokończoną.... od tego pewnie umrzeć można? Oxy ratuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: A mnie.. 06.09.02, 17:08 Z tego co widzę, nie jest tak źle Ballo jest szanowanym specjalistą. Możesz spokojnie wstać Normo. Ale zanim faktycznie wstaniesz, chodź na podłogę. Pokażę Ci różne pady i chwyty na użytek przyszłych walk Twoich... Uwaga objaśniam. To jest natarcie. Tak wygląda szarża, a tak defensywa... Powtórzę kilkakrotnie, abyś lepiej przyswoiła. A teraz uważaj założę Ci nelsona. Czujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: A mnie.. 06.09.02, 17:14 No czuję, ale już na mnie Panie nakrzyczały i teraz nie wiem czy moge tego nelsona czuć :))) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: A mnie.. 06.09.02, 17:20 Nie słuchaj tych kraczących zazdrośnic <:)> Normo. Inaczej nie ręczę za skutki terapi. No co tam z Twoimi podkolanówkami?. Może oprócz nelsona założę Ci jeszcze pas, żeby je, nesforne i krnąbrne ujarzmić? Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: A mnie.. 06.09.02, 17:25 :)))) No to jak z tym kursem?? Juz wiem co to nelson, co następne? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: A mnie.. 06.09.02, 17:32 Cierpliwości moje dziecko. A teraz zabawimy się w kotka i myszkę. To stara ale bardzo mądra i kształcąca zabawa... Aj, aj! Schowaj jeszcze pazurki Normo! Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: A mnie.. 06.09.02, 17:35 Chowam sie za szafą!!! <tu mnie nigdy nie znajdzie> Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: A mnie.. 06.09.02, 17:39 Normo? Noooormo! To na nic. Jesteśmy w gabinecie a ta gablotka jest przecież ze szkła... Wszystko Ci widać. To znaczy... widzę Cię całą. Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: A mnie.. 06.09.02, 17:43 Ała!!!! Nic mi nie widac spódniczke obiągnęłam...SPÓDNICZKĘ!!! Teraz chcę bawic sie w dom! Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: A mnie.. 06.09.02, 17:47 W doooom? No dobra. Ale potem pobawimy się w chowanego. Ja kryję! :) A jak się bawi w dom? Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: A mnie.. 06.09.02, 17:51 No jak to jak???? Po wszystkich pierdołach takich jak zakupy sprzątnie, mama i tata idą spać <tylko czy oni zawsze śpią?> Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: A mnie.. 06.09.02, 17:54 Dobra. Bawmy się w dom zatem. Z miejsca zatrudniamy gosposię, kucharkę, praczkę i panią od zakupów... :) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: A mnie.. 06.09.02, 17:57 Bo my musimy wypoczywać :))) A teraz buziaczki, opuszczam to pienkne miejsce do 22, będzie tu jeszcze ktoś? Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: A mnie.. 06.09.02, 18:01 Nie idź! Przecież nie będę bawił się sam ze sobą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: MAM WAS! 06.09.02, 18:13 aha umyj ręce bo utytłane są od tego niesienia... (fe) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: A mnie.. 06.09.02, 18:07 No trudno... Wstań, uzdrowiona została dusza Twoja. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: A mnie.. 06.09.02, 15:46 Yyy..... żadnej przyjemności w tym życiu.... No to ja Ciebie szpicrutą, juuuhuu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: A mnie.. 06.09.02, 16:24 Od razu widać Norma że ci tu dobrze . Tak sie rozbrykałaś :) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: A mnie.. 06.09.02, 16:33 Hmmm.... czy powinnam się opanowac i być grzeczną Niunia??? Jakby co to ja moge :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: A mnie.. 06.09.02, 16:41 Byłas baardzo niegrzeczna dziewczyną, Normo. Bardzo, bardzo, bardzo niegrzeczną. Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: A mnie.. 06.09.02, 16:48 Bardzo bardzo przepraszam. Czy zostane ukarana?? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: A mnie.. 06.09.02, 16:55 coś czuje Norma że dzisiaj wiele osób pomaluje cie na zielono :)] Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: A mnie.. 06.09.02, 17:08 Ja mam dzisiaj problemy z asocjacją faktów - na zielono????? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: A mnie.. 06.09.02, 17:14 Zrobione, jak sie czujesz w zieleni* ? ciekawe co by Szary Wilk powierział na przerobienie go na Zielonego Wilka * zerknij na "Moje forum" pod reklamą na górze Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: A mnie.. 06.09.02, 17:17 Aaaa.....ojej....dzienkujem :))))) Zerknęłam Potruś, Ty juz od początku zieloniutki jesteś :))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: A mnie.. 06.09.02, 17:21 Uśmiech dla wszystkich ( "gdyby nie uszy to by się w koło głowu śmiał" cytat z mojego taty). Fajny dzien dzisiaj był. Miłego świetowania 100 000 Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: A mnie.. 06.09.02, 17:21 bajdełej, osoby w wieku ponadprzedszkolnym gaworzące jak niemowlęta zwykło się nazywać dzidzia-piernik. M. tak tylko luźną myśl rzucająca Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: A mnie.. 06.09.02, 17:27 Misia :)) puść mnie do domu, od 20 minut sie żegnam ale jest taka fajna atmosfera że nie mogę sie odkleić od klawiatury. A jeszcze nocna jazda przede mna do Wilgi na weekend rodzinny, i zakupy... Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: A mnie.. 06.09.02, 17:30 Ale ja się naprawdę nie mogę powstrzymać! Tak rzadko spotyka się baranki i motylki, trzeba to wykorzystać - życie bez wampirzenia nie ma uroku! M. życzliwa Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: A mnie.. 06.09.02, 17:32 Taaak... dłużej tu pobędę to modlishką zostanę.... przy takich wzorcach osobowych!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: A mnie.. 06.09.02, 17:32 O, widzisz, już sobie idę. Miłego łykendu życzę i udanych zakupów :)) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: A mnie.. 06.09.02, 17:28 misiania napisała: > bajdełej, osoby w wieku ponadprzedszkolnym gaworzące jak niemowlęta zwykło się > nazywać dzidzia-piernik. > > M. tak tylko luźną myśl rzucająca Czy tez raczej jednak złośliwa :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: A mnie.. 06.09.02, 23:35 Misiania ? Zlośliwa ? Skąd takie pomysły, Normo, wstydziłabyś się , FUJ. Bajdełej, cieszę się, że pod moją nieobecność zajął się Tobą doktor Oxy. To światowej klasy specjalista. Ze względu na moje zaciurkowanie (dziś zafundowałem sobie tylko taki "dzień wagarowicza"), to właśnie Pan Doktor Oxy będzie Cie prowadził. Naprawdę , nie mogłaś chyba lepiej trafić. B. przekazujący pałeczkę :oD Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: A mnie.. 07.09.02, 00:21 Eee... ale tak nie na stałe tą pałeczke przekazujesz???? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: A mnie.. 07.09.02, 00:27 W kazdym razie na dlugo. Chyba, ze znowu uciekne. .. okazuje sie to dosyc latwe, z technicznego punktu widzenia, ale moje powiazanie z ciurkiem zaliczaja sie do dosyc skomplikowanych, niestety.... Dobranoc. Pamietaj, ze czas zablizni najglebsze nawet rany i przyniesie zamnienie , a znim - ukojenie. Zwlaszcza pod fachowa opieka drOxa. I pod czujnym okiem misianioellenomagi. ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: A mnie.. 07.09.02, 00:40 Pod czujnym okiem misia itd stanę się na pewno grzeczna dziewczynką w białych podkolanówkach Odpowiedz Link Zgłoś