Gość: sam IP: *.gazeta.pl 19.07.01, 14:46 jakiejkolwiek Kasi szukam. Jestescie tam Kasie? Dla każdej mam miły wierszyk. Bardzo mily wierszyk, tylko sie odezwijcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: a ja szukam Kasi IP: 195.94.222.* 19.07.01, 14:49 spadaj z tymi piepszonymi kasiami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: a ja szukam Kasi IP: *.gazeta.pl 19.07.01, 19:14 pieprzonych nie szukam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcdefgh Re: a ja szukam Kasi IP: *.telkab.pl 19.07.01, 21:15 Szkoda, że się żadna Kasia nie odezwała... Widać nie czytają forum :) Ale ja mam przyjaciółkę Kasię, która na pewno by czytała jakby miała stałe łącze jak ja. Ale jeśli możesz, mogę Jej tem wierszyk przekazać, a Ona się do Ciebie ładnie uśmiechnie (możesz sobie niestety tylko wyobrażać a jest co.. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: a ja szukam Kasi - do abcdefgh IP: *.gazeta.pl 19.07.01, 23:00 do Kasi bez stalego lacza Sam swe pocalunki zalacza ma ona piekne oblicze pocalunkow mych nie zlicze ktora nastepna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kn do Sama IP: 213.76.160.* 09.08.01, 19:37 Witam specjaliste od czestochowskich rymow. Jestem Kaśka ( nie znosze, gdy ktos do mnie mowi Kasia). Pzdr kn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Do kn IP: *.chicago-03rh15rt.il.dial-access.att.net 08.09.01, 06:59 Ja mam na imie Kasia i uwielbiam, gdy tak do mnie mowia. Swego czasu preferowalam Kaska, ale to takie malo kobiece - dobre dla szalonej nastolatki (ja juz z tego wieku wyroslam). Czekam na ladny wierszyk o/dla Kasi. :o) Odpowiedz Link Zgłoś