mmpm 26.09.02, 13:18 Zdecydowałem się. Gołąb poleciał. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viki2lav Re: Piotrze!!! 26.09.02, 13:31 mmpm, jakos mi sie suwak nie rozpina i golebie w kurtce wgolebniku sie grzeja a ja nic nie moge zobaczyc , v. smutnajakas Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Piotrze!!! 26.09.02, 13:38 Czy dobrze zrozumiałem - nie możesz zaopiekować się moimi i innymi gołębiami, go gołębnik sygnalizuje problemy techniczne - kłopoty z logowaniem albo podobne? Jeśli tak, to trudności przejściowe. Jeśli zaś problem dotyczy tylko moich gołębi, to poprosiłbym o więcej szczegółów. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Piotrze!!! 26.09.02, 13:51 aha koperta z postem od Ciebie i u mnie nie chce sie rozkleic Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Piotrze!!! 26.09.02, 13:59 i u mnie też jakieś problemy z pocztą od M; Piotrze, zdjęcie Mmpm'a to już koniecznie proszę wysłać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Piotrze!!! 26.09.02, 15:04 Ale dokładnie który? Ten z sygnaturkš 123. czy może który� wcze�niejszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMPM Re: Piotrze!!! IP: 158.75.15.* 26.09.02, 15:43 Powróciłem już do swojego komputera, zaraz zajmę się problemami. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Piotrze!!! 26.09.02, 15:56 Zbadałem i u mnie wszystko w porządku! Podpowiadam, że moje pliki są spakowane zipem, tak więc najpierw trzeba zapisać na dysku, a potem rozpakować. Tak więc nie można ich otworzyć bezpośrednio z poczty. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Piotrze!!! 26.09.02, 15:59 Nie, no zdecydowanie działa... Nie mam pojęcia, w czym problem. Ale jeśli ktoś miał problem, prześlę jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: Piotrze!!! IP: 213.255.126.* 26.09.02, 17:55 zajarzylam jak zarowka 1 watowa! v. niezalogowana wieczorowo Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Piotrze!!! 26.09.02, 17:59 Znaczy działa czy mam szukać innych sposobów? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Piotrze!!! 26.09.02, 13:59 Viki , chciałbym włączyć cię w ten obieg postaci. Przyślij może i do mnie jakieś zeskanowane zdjęcie, aby nikt nie był pokrzywdzony. Fax w tym wypadku jest troche kłopotliwy :) Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Piotrze!!! 26.09.02, 14:09 proszę o wysłanie także bardziej wyraźnego zdjęcia Baloo, bo go nie widać w całej misiowatej okazałości PS. Piotrze jak Ty możesz pracować w tych warunkach? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Piotrze!!! 26.09.02, 14:21 Szczerze mówiąc nie moge pracowac. Ale mam nadzieję ze bedzie mi to policzone. Szczęscie że miesięczny budżet sprzedaży już wykonalismy, to jest troche luzu Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Piotrze!!! 26.09.02, 13:48 Od: _aniela@gazeta.pl dodaj do książki Data: 2002-09-26 13:34 Do: aniela_@gazeta.pl Temat: Re: Re: ale sie wstydze\nie byłam na spotkaniu a chaciałabym Was wszystkich zobaczyc jezeli juz nie wszystkich to chociaz Ciebie, Piotrace i Ignatza. czy jest jakis sposob przeslania mi chociaz maciupenienkiej fotki? Pliiiiiiiiiizzzzzzz!!!!!! dramatyczny apel zamieszczam tu. do piotrace i ignatza. decydujcie o swoich losach sami :) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Piotrze!!! 26.09.02, 14:18 aniela_ napisała: > czy jest jakis sposob przeslania mi chociaz maciupenienkiej fotki? hm.... wystarczy chyba ładnie poprosić :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Piotrze!!! 26.09.02, 14:41 Apel zaiste dramatyczny :)) ale Anielu z Kreseczką z Przodu ci, których nie widzieliśmy na spotkaniu, pierwsi podsyłali zdjęcia (podsuwam rozwiazanie ). W zamian swoje posłac mogę, jak reszta da swoją zgodę to ich zdjęcia też poślę do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Piotrze!!! 26.09.02, 14:34 aha jestescie moi drodze przygotowani widze na najkrytyczniejsze sytuacje. ja nosze przy sobie tylko scyzoryk i butelke wody mineralnej. moje pierwsze zeskanowane zdjecie dostalam od piotrace dopiero:) a. ze 100 lat za murzynami Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Piotrze!!! 26.09.02, 14:49 Ehem, ehem. Piotrze, ja w sprawie tych nowych wzajemnosci ... Inny by sie domagal, a ja tylko prosze ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Piotrze!!! 26.09.02, 15:16 Probowalem tam wejsc, ale mi golebnikowy blache w czolo zasunal.Postanowilem sie obrazic i skierowalem swoje kroki w strone prywato-biurowego golembnika, ktory znasz ... Przy nim siedze. Jesli moglbys.... Przepraszam i dziekuje "from the mountain" Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Piotrze!!! 26.09.02, 15:32 Czy dobrze odczytałam między wierszami, że pojawiły się podobizny tych, co Wiadomego Dnia byli na morzu albogdzieindziej? I o Baloo wyraźnego też się uśmiecham. Zaznaczam, że od wczoraj jesteś moim bohaterem, drogi Piotrze, nie to żebym się podlizywała, wcale nie :)) M. wpatrzona w gołębnik Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Piotrze!!! 26.09.02, 15:44 Misianiu, twój gołębnik powinien byc pełen liścików. Kolejne eskadry startuja tak od południa. Jeśli tak nie jest to załamuje sie dogłębnie i ostatecznie obrazam na GW-pocztę. Baloo , na @ne... poszło Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Piotrze!!! 26.09.02, 15:54 o, nie mam żadnych gołębi niestety... M. zmartwiona Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Piotrze!!! 26.09.02, 16:01 Zaraz podeślę ci jeszce raz . Czy z pozostałych osób ze spotkan ktos jeszcze nie dostał zdjęc Magi34, Basi,Mmpm. jeśli tak to dajcie znac , podeślę hurtem ( czas jeszce popracowac dzisiaj na chlebek ) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Piotrze!!! 26.09.02, 16:02 mam tylko magę... (nie zebym sie skarzyla i nie "tylko" bo "aż", ale zachlannie wyciagam reke po jeszcze) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Piotrze!!! 26.09.02, 16:05 A ja odwrotnie... Otrzymałem dopiero Baloo i Basię. I na razie nic więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Piotrze!!! 26.09.02, 16:11 Twojego wizerunku jeszcze nie otrzymałem. Czekam z niecierpliwością! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Piotrze!!! 26.09.02, 16:24 O, a do mnie gołąbki przyleciały, siedzą w gołębniku ale chwilowo gołębnika nie można otworzyć. Błeeeee. Na razie tylko Magę zobaczyłam :) M. zniecierpliwiona okrutnie. Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Piotrze!!! 27.09.02, 08:41 mam nadzieję Misianiu, że to błeee nie było jednak na mój widok ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Piotrze!!! 26.09.02, 16:48 Kolejny gołąb dotarł. Brakuje już mi tylko zdjęć z sobotniego spotkania... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Piotrze!!! 26.09.02, 16:56 Tak jakos zgrzytały przy starcie, lecą dublerzy. Uf, wszyscy? No to do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Piotrze!!! 26.09.02, 17:20 Tydzie Piotrze>? ja jeszcze balaa nie dostałam Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Piotrze!!! 26.09.02, 17:26 Do mnie właśnie doszło. Za chwilę zobaczę Anielę na własne wszystkie moje oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Piotrze!!! 26.09.02, 17:29 Hmmm... (dyplomatycznym milczeniem to pomijam) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Piotrze!!! 26.09.02, 17:31 yhy tak jak myslalam Piotr zgarnal prawa do wszystkich wizerunkow (jak on je miesci w dloniach, skoro nie jest dekarzem??? ) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Piotrze!!! 26.09.02, 17:38 Anielo. Piotr jest nie tylko Opoka, ale jest tez prawdopodobnie Zakonspirowanym Dekarzem. Jesli zaspokoi Cie to, to wieczorem wysle rzeczone corpus delicti do Twojego gazetowego golebnika. Chyba, ze wolisz na inny... i chyba, ze musi je wyslac sam Piotr wewlasnejosobie. ;oD Sciele sie dywanikiem u stop Twych. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Piotrze!!! 26.09.02, 17:40 aha wdzieczna bylabym i zobowiazana gdybys sie pofatygowac zechcial :) wybrakowany to bylby album prawiezerodzinny bo przyjacielski bez Twoich zdjec, to chyba jasne :) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Piotrze!!! 26.09.02, 17:44 OK. Z tym, ze moze to byc pozno dosyc, wiec nie czekaj na mnie z kolacja w Plazowej Restauracji dluzej niz do polnocy ;oDDD Sciele sie dywanikiem Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Piotrze!!! 26.09.02, 17:48 aha z wrodzoną sobie spostrzegawczością zauwazylam ze na nocną pracujesz zmianę dlatego rano pomacam skrzynkę dopiero, nie ponaglając Cię i presji żadnej nie stosując :) zaocznie tez dziekuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Piotrze!!! 26.09.02, 17:51 Do jutra zatem, Anielo, mowie rozplywajac sie w wieczornej mgle..... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Piotrze!!! 26.09.02, 17:52 owocnej pracy, zycze bez cienia zlosliwosci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Piotrze!!! 27.09.02, 03:47 No, zdjecia do Anielicy i Vendetty wyslane. Do kompletnego obrazu Plazy brakuje mi jednak jeszcze sporo ... oczekuje propozycji obopolnie korzystnych dla mnie ;oDDD Odpowiedz Link Zgłoś