the_ladybird 01.10.02, 10:35 co słychać? witam się po zbyt długiej przerwie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiania Re: staropolskim 01.10.02, 10:36 czy to jest właśnie ta biedronka, która miała przylecieć na III plażowe? Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: staropolskim 01.10.02, 10:37 aha. życie nosa utarło mej pewności siebie :( Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: staropolskim 01.10.02, 10:41 a piotrce zdjęcia ma spotkaniowe i nie tylko, zauważam życzliwie. ale na plaży obowiązuje plemienna wymiana darów zwykle... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: staropolskim 01.10.02, 10:45 Acha , Biedronko potwierdzam iż istnieje kółko wymiany zdjęć. Chcesz w nie wejść? Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: staropolskim 01.10.02, 10:47 Jassne! zerkam nerwowo w foldery moje... Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: staropolskim 01.10.02, 10:52 Ale nie podeślesz nikogo obcego biedronka-a-like jeno siebie na pewno? M. upewniająca się Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: staropolskim 01.10.02, 10:55 Niech przytyję 20 kilo, jeśli skłamię! Ale jedno tylko znalazłam, za to za suto zastawionym stołem :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: staropolskim 01.10.02, 10:56 daj popatrzeć na suto zastawiony stół!!! M. z chlebkiem Wasa przed nosem Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: staropolskim 01.10.02, 10:59 znalazłam jeszcze jedno, bardziej grupowe. Ta najładniejsza to ja :-D Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: staropolskim 01.10.02, 13:47 Dostałem. Ty jesteś ta druga z prawej? Czy mam jakoś przystrzyc twoich sąsiadów czy prezentować całośc? Zdjęcie za stołem jest imponujace :D Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: staropolskim 01.10.02, 14:23 Zdjęcia poszły ----------> <---------- Proszę o potwierdzenia odbioru od kółka fotograficznego bo katapulta do gołębi jakieś dziwne dźwięki wydawała przy starcie. I nawet jakieś małe kółeczko zębate znalazłem potem na ziemi :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: staropolskim 01.10.02, 14:46 Kiciaf, jak przetkasz skrzynkę to zgłoś się po zdjęcie Biedronki. Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: staropolskim 01.10.02, 10:36 czym spowodowanej, opowiesci slucha plaza Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: staropolskim 01.10.02, 10:37 w atmosferze fałszywej przyjaźni? (innej nie uznaję, dodam w didaskaliach) Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: staropolskim 01.10.02, 10:40 innej nie ma.. v.rozsadnie na przyjazn patrzaca przez pryzmat Odpowiedz Link Zgłoś
iw1 Re: staropolskim 01.10.02, 10:40 witaj Biedronko - pociesz sie tym, że ja miałam dłuższa przerwę Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: staropolskim 01.10.02, 10:41 i zdrowie psychiczne zachowałaś? I nadal kawę poranną pijasz? Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: staropolskim 01.10.02, 10:55 witay Biedronko :) szum Twych skrzydeł miły mym uszom Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: staropolskim 01.10.02, 10:57 o ile pamiętam ptaki żywią się owadami. czy stąd twoja radość, droga Ziri? M. niczego nie sugerująca Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: staropolskim 01.10.02, 11:00 Biedronki są niesmaczne... tak słyszałam od dobrze-poinformowanych Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: staropolskim 01.10.02, 11:02 Dzień dobry Biedronko:)) przelotem dzisiaj tylko jestem, ale proszę o mnie nie zapominać przy przesłaniu Biedronkowej podobizny, zwłaszcza nad stołem :) Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: staropolskim 01.10.02, 11:05 zapewne cieszyłabym się jeszcze bardziej, gdyby nie dieta - a wiedz, że Twoje budyniowe przygody utrzymują mnie tylko w mocnym postanowieniu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: staropolskim 01.10.02, 11:07 Jaką to dietę, Ziri, stosujesz? przedszkolną? b. zdrowo-odżywiająca się Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: staropolskim 01.10.02, 11:09 aha, od sierpnia przez cały dzień zieloną herbatkę popijam, jaśminowązieloną, mangogreen, tropicalislandgreen, przegryzając chlebkiem Wasa. nogi mam szczuplejsze w obwodzie o dwa cm (w każdej po 2 cm), co zauważam z dumą. M. dobrarada Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: staropolskim 01.10.02, 11:12 ja też o dwa! Ale innaczej do tego podeszłam. jem co chcę i ile chcę. porzuciłam jedynie surówki, jogurciki i serki, brrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: staropolskim 01.10.02, 11:17 nene, niedokładnie się wyraziłam, ja tylko w pracy popijam chlebek Wasa herbatką zieloną. po pracy wręcz przeciwnie (czy wspominałam, że w Telepizzy serwują pizzę carbonara?). ale organizm chyba aluzju poniał i zareagował prawidłowo! M. wspominająca krembrule w Boathouse... Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: staropolskim 01.10.02, 11:20 Inteligentnego go masz, pozazdrościć tylko, pozazdrościć. b. za obiadem tęskniąca... Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: staropolskim 01.10.02, 11:20 uhm - ja nie jem rano - albowiem to za rano, nie jem w dzień, albowiem nie mam czasu, nie jem w wieczorem, bo to już nie wieczór w zasadzie, tylko noc i nie wypada się na noc obżerać a Biedronki zawsze miło witam na plaż piaskach - nawet nad stołem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: staropolskim 01.10.02, 11:21 ziri napisała: > uhm - ja nie jem rano - albowiem to za rano, nie jem w dzień, albowiem nie mam > czasu, nie jem w wieczorem, bo to już nie wieczór w zasadzie, tylko noc i nie > wypada się na noc obżerać > a Biedronki zawsze miło witam na plaż piaskach - nawet nad stołem ;) :) miłością zatem żyjesz? podejrzliwie znad kanapki pytam Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: staropolskim 01.10.02, 11:21 może powietrze w Łodzi zanadto sycące jest alboco? Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: staropolskim 01.10.02, 11:22 treściwe i konkretne? niczym na śląsku górnym? Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: staropolskim 01.10.02, 11:24 uhm, pracą, modlitwą i tlenkiem ołowiu - tak właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: staropolskim 01.10.02, 11:26 uduchowioną zatem jesteś? z talią wiotką? b. cielesna wielce Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: staropolskim 01.10.02, 11:26 uhm, w ciele wielkim wielkiego ducha skrywam :P Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: staropolskim 01.10.02, 11:27 wyobrażeń mych nie burz! wiotka talia być musi! Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: staropolskim 01.10.02, 11:31 no tak, tak, w gruzach legły, a mówiłam nie budować na piasku - dostosuję się do ram przez imaginację wyznaczonych Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: staropolskim 01.10.02, 11:27 dokładnie, a może i wodę mają wysokokaloryczną. ale w Esplanadzie indyk z borówkami był zacny, oj, zacny! miłe miasto, ta Łódź. Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: staropolskim 01.10.02, 11:30 w ogóle to nic lepszego od indyka nie masz na świecie - od czasu, gdy krówki zakazane :( Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: staropolskim 01.10.02, 11:36 Oj Misianiu o zacności Łodzi od strony kulinarnej można by poematy pisać... Dobrze nas tu karmią i ciągle nowe knajpki otwierają Rozmarzyłam się nieco, zwłaszcza, że od rana jeno kanapeczkę zjadłam... M. uwielbiająca dobre jedzonko Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: staropolskim 01.10.02, 11:38 I ja tam nie byłam... :( b. uwielbiająca takoż Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: staropolskim 01.10.02, 11:39 a macie dobre kluchy gdzieś? na wszelki wypadek pytam, gdybym Łódź odwiedziła i o carbonarze pomyślała... M. bardzo lubiąca dobrze zjeść Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: staropolskim 01.10.02, 11:42 jest kilka włoskich knajpek na przyzwoitym poziomie, ale w tej chwili nazwy mi pouciekały, ale wywiad przeprowadzę i listę Ci sporządzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: staropolskim 01.10.02, 12:04 O! właśnie wyczytałam w Interii, że zaistniał ruch społeczny, zmierzający do skrócenia czasu podróży na trasie W-wa-Łódź do JEDNEJ godziny. szybko, jak przed wojną pociągiem Lux Torpeda. Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: staropolskim 01.10.02, 12:06 A ile jedzie teraz? b. niebardzoświadomaczasuiodległości Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: staropolskim 01.10.02, 12:10 godzina czterdzieści, czyli jak znam życie prawie dwie godziny, jako że czas na kolei inaczej płynie Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: staropolskim 01.10.02, 12:14 Misianiu a często gościsz w naszym mieście? Możemy sobie zorganizować nieformalne spotkanie plażowe w miłym otoczeniu pofabrykanckich lokali :)) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: staropolskim 01.10.02, 12:19 nie tak często droga ma przez Łódź prowadzi. ucieszyłby mnie ten godzinny czas podróży, bo wtedy możnaby ciach,ciach być w Łodzi a potem ciach,ciach w domku. ale to jest bardzo miły pomysł, takie nieformalne za plecami piotrace spotkanie plażowiczek-renegatek, może nie w październiku, ale listopad to przecież piękny miesiąc jest na podróże, nespa? Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: staropolskim 01.10.02, 12:27 przepiękny i swe uroki niewątpliwie posiadający :)) wstępnie więc się umawiamy, a ja będę drążyć temat bliżej owego liścieja :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: staropolskim 01.10.02, 12:28 Wszystko widziałem.!!! I trzymam kciuki :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: staropolskim 01.10.02, 12:30 Taktak, listopad to piękna pora roku. Szczególnie na spożywanie kluch! Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: staropolskim 01.10.02, 12:34 Piotrze nie jest powiedziane, że spotkanie bardziej formalnym nie mozna uczynić (prawda Misianiu?), ale warunkiem jest umiejscowienie go w Łodzi, podejmuję się trudów organizacji (choć wiem, że to prawie jak z motyką na słonce się wybrać) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: staropolskim 01.10.02, 12:40 Miałam nadzieję, że nadając spotkaniu charakter pewnej ekskluzywności, spowodujemy wzrost zainteresowania, a zarazem frekwencji, hyhyhy M. perfidna Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: staropolskim 01.10.02, 12:41 Jeśli idzie o mnie to pozostanie mi trzymanie kciuków. Do grudnia mam nadzieję sfinalizować przeprowadzkę do nowego mieszkania. Do tego czasu to niestety każda wolna chwila bedzie zajeta przez stado zwiazanch z tym "michałków" Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: staropolskim 01.10.02, 12:43 aha, a kiedy robisz parapetówę? M. niewinne pytanie zadająca Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: staropolskim 01.10.02, 13:07 pewnie w styczniu coś będziemy organizowac. a tak przy okazji , może znacie kogos chętnego na 2 pokojowe mieszkanie 42 m2 przy Broniewskiego w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: staropolskim 01.10.02, 12:43 no tak przeprowadzki rządzą się swoimi prawami i są to twarde prawa :) znane mi bliżej z nieśmiertelnej i nieocenionej Autopsji, tak więc gratuluję i współczuję :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: staropolskim 01.10.02, 15:24 to straszne jak wy mnie do porządków zmuszacie... ja tak nie lubię sprzątać. lakier mi sie niszczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: staropolskim 01.10.02, 15:30 To było a'propos remontu i przeprowadzki czy czyszczenia twojego gołebnika ? Odpowiedz Link Zgłoś