czort 03.10.02, 15:47 anielskimi pieniami???? zdechniemy tam z nudow! ot reformy!!!!!! wole bokserki, mimo wszystko:)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniela_ Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 15:48 o jaki towarzyski czort (wiadomodzie klade akcent) Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 15:52 perły przed..... ehm ehm ehm ... chciałeś rzucać, reforku? Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 15:55 Zauważyliście, jak poufale zwrócił się czort do Reforka? Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 15:56 Zwrócę uwagę, że to jest Czort rodzaju żeńskiego... M. wiadomo gdzie nie bywający Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 15:59 Zaglądałeś 'jej' pod ogon? b. niebywającagdzienietrzeba Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:01 aha jak on to wymacał? a. odcinajacasieodpomowienjakobybywala Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:04 Po prostu nie bywam w pewnych miejscach i nie jestem poinformowany... Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:06 to skąd wiesz? b. oskarżycielskowstronęM.zwrócona Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:08 the_ladybird napisała: > to skąd wiesz? Wiedza to potęgi itd. ...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:06 moze to czort bez rogów, więc samiczka? a. ktorej biologia ne jest obca Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:06 bez rogów czyli niezdradzana? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:09 nene bez rogów bo samiczka. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:38 bez rogów to chyba rotunda... M. pełna wątpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:07 misie, wywachal po prostu zem baba! aha! jejku, jaki szybki odzew!!! no to siem prezentujcie!!!! jacy jestescie, co umiecie i na ile macie poczucie humoru i dystansu do netu? autokreacje mile widziane!!!! i juz! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:09 aha masz fotkę? Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:12 a cv przedstawiła? i załączniki? nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:15 nene jestem za przyslowiem "gosc w dom czort w dom". dygne wiec i nawet taboret odstapie :) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:18 po pierwsze primo! - gdzie mam przedstawic - bo do byle jakich rak lub skrzydel - niezakoniecznie!!!!! po drugie primo! - na razie nie widzem nikogo ciekawego z FnP coby z nim zaczac siem kolezankowac!!! po trzecie primo - nie bylo mnie tu chyba z rok albo i jeszcze wiecej a wy dalej w kolko ta sama piane bijecie - nuuuudnooooo!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:19 o. kalesz moze cudze gniazda? bo ine wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:22 Ha, skuj się Diable, dam Ci szablę! Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:23 Hy hy, rozumiem, że na towarzyskim zaszły kolosalne zmiany? Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:17 czort napisała: > misie, wywachal po prostu zem baba! aha! Wiadomo gdzie nie bywam, i nie wiadomo, jako ktom tam nie bywam...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:23 ha!!! a ja myslalam, ze taka eau de pologne zajezdzam, ze na mil z tysiac siem mnie wyczuwa!!!! i nie moj urok(na psa urok)zadzialal, wrodzony wdziek baletnicy po polce-galopce????? precz marzenia! precz uludo! a tu taka szara rzeczywistosc! myslalam, ze jak pszczolki do miodu zleca siem do mojego watku po zapachu, a tu bywajacyniebywajacyijeszczecostamjeszcesa!!! niezakoniecznie mnie siem to podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:22 i o te, no, podkolanowki dopytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:22 Czort z nimi Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:24 aha refor, ta Pani jest z Tobą? Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:30 nene Aniele nigdy bym nie śmiał wzywać tgwego imienia tak niegodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:23 O ! jaki rezolutny czorcik i rzeczywiscie na towarzyskiego czorcika wygladajacy ... O przypis prosze, mianowicie chodzi mi o to reforowe straszenie Towyszystwa Aniela ? I ze niby w jaki sposob jeszcze nudniej ma Tam byc niz jest , niech mi ktos drugi przypis zapoda. I pytanie podstawowe : czy masz moze warkoczyki i podkolanowki (z czego jedna obsunieta na sandalek) ? To wazne dla mnie jest niezwykle, wczoraj to sobie uswiadomilem. B. zachecajaco-witajacy. Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:25 Poprawie raz jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:26 Jeśli ktoś zasugeruje że czort to ja, to będę musiał pokazac mu czarcią kartkę. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:29 e-e ona jest jakas inna. jakis ogien w niej jest, przasny taki jak chleb codzienny. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:29 Refor. Ja niczego nie sugeruje, tylko grzecznie sie pytam czorcika , dlaczego Twoj Szlachetny Nick wymienia w kontekscie straszenia Aniela na Towarzyskim Forumie. Jasne, czy mam powtorzyc to jeszcze raz Wielkimi Literami ? Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:33 Wydaje mi się, że Czort przeczytał mój proroczy wątek o zamknięciu Plaży i ewentualnym połączeniu nas z Towarzyskim. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:09 refor_mator napisał: > Wydaje mi się, że Czort przeczytał mój proroczy wątek o zamknięciu Plaży i > ewentualnym połączeniu nas z Towarzyskim. Tjaaa. Wiec teraz widze dopiero, ze Armageddon prorokowales. No, moze Armagedonniczatko takie niewiekie ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:33 aha niech odpowie a mmpme nech poluzuje opaskę zeby sprawiedliwy wyrok wydac na refora mozna bylo Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:30 Yyyyy, nie kuś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:25 o przeoczyłam moment o straszeniu. niewazne jak Cie pisza, wazne jak Cie maluja, drogi czorcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:28 Stawiam swoją kolejną podwyżkę, że czort to Saqqara Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:30 wszystko jedno. i tak 'jej' się znudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
czort matoł a kiedy dostaniesz tą podwyzkę????? 03.10.02, 16:35 bo jesli tak predko, jak twoje sady nt kim jezdem - to staje w szranki!!!!!! jesli zas nie - to siem nie wychylaj - bo b. lubiem dobra konsumpcyjne - konsumowac tyz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:38 refor_mator napisał: > Stawiam swoją kolejną podwyżkę, że czort to Saqqara Ano, z raz moglbym sie z Toba zgodzic ;oD Albo cos saqqaropodobnego . Nanta!!! na ten przyklad, czemu nie, dla odmiany ? ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:40 Aha, jak nie mam racji, to duzo nie stracę - moja poprzednia podwyżka wynosiła 8 zł brutto. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:44 refor_mator napisał: > Aha, jak nie mam racji, to duzo nie stracę - moja poprzednia podwyżka wynosiła 8 zł brutto. Podziwiam Cie Refor, ale ta Twoja zylka hazardowa pusci Cie kiedys z torbami. Odpowiedz Link Zgłoś
czort to z czym do czortow startujesz, mlody?????? 03.10.02, 16:46 za 8 zyli nawet piachu nie kupisz, coby te kule sklecic!!!! a ja wymagajaca jezdem - takze bujaj siem fela! no chyba, ze lubisz mule, to to co innego. a poza tym - pudlo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: to z czym do czortow startujesz, mlody?????? 03.10.02, 16:51 czort napisała: > a poza tym - pudlo!!!! Pudło ? A byłem pewny, że to Saqqara. Słuchaj no, Pudło, na Towatzyskim dziś nuda, że tu przyszłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: to z czym do czortow startujesz, mlody?????? 03.10.02, 16:54 ni, w bukmacherke siem bawiem, a co? mam se isc?????? Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: to z czym do czortow startujesz, mlody?????? 03.10.02, 16:57 Nie. Potrzebujemy świerzej krwi :)= Czy jestes dziewicą? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: to z czym do czortow startujesz, mlody?????? 03.10.02, 16:55 refor_mator napisał: > Słuchaj no, Pudło, na Towatzyskim dziś nuda, że tu przyszłaś? No po prostu dzien jak codzien ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: to z czym do czortow startujesz, mlody?????? 03.10.02, 17:00 baloo1 napisał: > No po prostu dzien jak codzien ;oD Co dzień, to tam krew sie leje. A prorokowałem, ze niedługo Towarzyskie niedobitki bedą nas nawiedzać. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: to z czym do czortow startujesz, mlody?????? 03.10.02, 17:04 no tak, nie dosc, ze majetny, to jeszcze prorok???? jakie niedobitki??? jakie niedobitki?????? czep siem tramwaja, jeslim niedobita!! niedopita to tak, ale dobic to ja mogem!!! a i dopic potrafie! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: to z czym do czortow startujesz, mlody?????? 03.10.02, 17:04 Ale dlaczego nie panna Norma akurat ? spytam sie z rozgoryczeniem w sercu i Nabokovem pod pacha. Odpowiedz Link Zgłoś
czort coby zachecic:) 03.10.02, 16:31 farbowany lis jezdem, ogona zas nigdy nie podkulam, potrafie siem przyznac do swoich bledow, bluzgam przeslicznie, mam tatuaze tu i tam, nie znosze hip-hopu i techno (mam to na codzien). podkolanowki nosilam jakis czas temu (o ho, ho albo i jeszcze wiecej) a poniewaz z kazdym dniem mlodnieje (i tyje!!!) to niezadlugo czemu nie- do podkolanowek "dorosne"! aha i jeszcze jedno - klamie na potege bo lubie i jeszce prowokowac lubie!!! i to by bylo na tyle w pierwszych slowach mojego listu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: coby zachecic:) 03.10.02, 16:33 aha wiele zlego mozna o Tobie powiedziec wnosze z tej autoprezentacji ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Plażowicze - na barykady !!!! 03.10.02, 16:38 To kolejny najazd (ble) Towarzyskiego na Plaże. Już szykuje piaskowe kule coby w czorta ciepnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: coby zachecic:) 03.10.02, 16:38 Eeeee, farbowany. Czyli nie rudy? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: coby zachecic:) 03.10.02, 16:42 niiii!!!! ale jakie inne zalety!!!! i demencja starcza dopada juz mnie powoli, to i o rudych panienkach zapomniec mogem, ktore siem tak tobie podobaja!!!! jak nie to nie, laski bez - zabieram zabawki i ide do domu! Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: coby zachecic:) 03.10.02, 16:45 Nie bierz tego tak do serca, Czorcie. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: coby zachecic:) 03.10.02, 16:46 Ignatz, To nie moze byc rude. To mi blond wlosiem pachnie na odleglosc. Nawet sprawdzac mi sie nie chce . Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: coby zachecic:) 03.10.02, 16:52 Niewykluczone. Mimo wykrzyknikow i prob stroszenia sie, wyraznie szczebiot slysze w kolorze blond. I zda mi sie, iz widze ksztalty takie , nieco podobne do tych, ktore w pudelku z lalkami mojej corki widuje. Pudelko owo firma Mattel zdominowala niestety , spiesze sprecyzowac. A moze jednak podkolanowki i warkoczyki ? Z nadzieja w glosie sie pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: coby zachecic:) 03.10.02, 16:57 Wydaje mi się, że układ rąk przy naciskaniu Shift+1 daje drżenie rąk u czorta, co owocuje!!!!!! takimi!!!!! efetkami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: coby zachecic:) 03.10.02, 17:01 nastepny jasnowidz????? nie, misiu, to tylko emocje!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: coby zachecic:) 03.10.02, 17:02 Co???????????????? Aha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rozumiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: coby zachecic:) 03.10.02, 17:11 ojej, ales pobudzony!! energia ciem roznosi???? z jakiejz to przyczyny???? ruda???? biedulka, ale jej dales popalic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: coby zachecic:) 03.10.02, 17:16 a jednak stuprocentowy blond, oslepiajaco platynowy. Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: coby zniechecic:) 03.10.02, 16:53 Macie cos na karaluchy, bo jakis czort mnie obsiadł. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: coby zachecic:) 03.10.02, 16:53 nio! i jeszcze mam makijaz permanentny!!!!! ojejku, wszechwiedzacy!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: coby zniechecic:) 03.10.02, 16:55 Może dajesz do podpisu cyrografy? Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: coby zniechecic:) 03.10.02, 17:00 ni!!! czeki z pokryciem zbieram!!! podpisane!!!!! ale ciem nie stac! tylko 8 zyli, nawet na mule szt.1 - no, chyba ze na frytki! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:37 zostawiam Goscia w Waszych godnych rekach i oddale sie po angielsku kolyszac biodrami odchodzę na czas jakis. Wasza oddana A. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:57 coby godnosc zachowac to moze biustem zarzuce na plecy oddalajac siem????? czy to tyz ladnie bedzie wygladalo - bo niemstety bioder nie posiadam, jeno wlosami mogem jeszcze zakolysac:) wasz: Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:03 Wydajesz sie byc moim ideałem kobiety. Czy moge cię zaprosic na filiżankę dziewiczej krwi? Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:07 misiu, wampiry lubiom krew! takze ni chuja! ale na mule??? z 1,5 kg w masle z sosem smietanowo-serowym i frytki i cykoria zapiekana - to czemu nie! a stac ciem na to?????? bo na cieniasa raczej wygladasz! znaczy siem chudego w uszach! Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:10 Cycki na plecach, brak bioder - oj, Refor, te 3 minuty to naprawde mało, ale to chyba niewystarczające wytłumaczenie dla pogoni za takimi ideałami. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:18 A czegoz to mozna wymagac za 8 zl ? Zastanow sie Ignatz. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:22 Za garść złotówek WIĘCEJ. Zauważ. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:26 Zauwazylem. Czolowka i koniec sie mi spodobaly. Mysle, ze czas , bys sciezke dzwiekowa zapuscil odpowiednia Ignatzu mily, gdyz rowniez bardzo mie sie ona podoba ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:30 Ja bym osobiście poczekał jeszcze chwilę. Jeśli Czort to kobieta, to jest to stworzenie z natury nielogiczne i ulegające hormonom, toteż jej dotychczasowe wybryki mogły mieć charakter tymczasowy. Jeśli okaże się, że się pomyliłem, nie zawaham się sięgnąć do środków ostatecznych. Muzykoterapii. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:18 Aha, dogadali się Refor z Czortem, jak nie przymierzając Wilczek z Kretillą :-D ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:20 Aha. Odnalezli sie wreszcie, jak dwie polowki pomaranczy w korcu maku, dodam wzruszony szczerze ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:29 Miłość nie ściana - nie można się opierać. Sex nie różaniec - nie można odmawiać. A czort dziwnie znajomy wydaje mi sie być - jednak stawiam na Saqqare i dorzucam swoje 100 tys. gorących papierów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMPM Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... IP: 158.75.8.* 03.10.02, 17:35 Zakład bym przyjšł, gdybym miał co postawić w zamian. Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:37 To takie proste !!! Przegram tą gorąca forsę i juz - po kłopocie. To lepsze niz zbędna prenumerata GW. Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:37 W morde, a jak wygram? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMPM Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... IP: 158.75.8.* 03.10.02, 17:41 Jak nigdy nie przegrywam (a zakładów zwlaszcza). Je�li chcesz więc się założyć, możesz od razu czek mi przesłać. Potwierdzony. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:38 Zawsze mozna w razie czego postawic oczy w slup. A potem wyprzec sie wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:40 o tototo. Zawsze tak robie. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:36 Sorrki Refor, tak zamilkliscie nagle obydwoje, ze myslelismy tu, ze oddaliliscie sie razem w sobie tylko wiadomym kierunku. Dopiero jutro mialem sie spytac , jak bylo ... Ale widze, ze Ty z tymi trzema minutami nie zartowales jednak, wiec teraz pytam : jak bylo ? Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:37 Dałeś mu dwukrotnie za dużo czasu - aż 6 minut! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:41 ignatz napisał: > Dałeś mu dwukrotnie za dużo czasu - aż 6 minut! Wiem. dalbym mu i wiecej, ile by chcial i potrzebowal. To przez wrodzony takt i niechec do przerywania komus czegokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMPM Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... IP: 158.75.8.* 03.10.02, 17:42 Je�li to mialo być 4 razy po 2 razy, to i tak za mało... Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:36 cyjankiem mi zapachniało ... Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:39 Baloo i Ignatz - zrobie to z przyjemnością: :-P Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:42 Co? Trzy minuty? Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:44 Nie !!! Pokażę wam język :-P Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:48 chłopcy??? czy jutro zamiast kawy i prądu na śniadanko bedziecie serwowac ozory? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:52 ziri napisała: > chłopcy??? czy jutro zamiast kawy i prądu na śniadanko bedziecie serwowac ozory ? Aha. wyglada na to. Szaszlyki z reformowych ozorow nadziewanych na daskie szpileczki. Twoje szpileczki, niestety, bo jako jedyna kobieta w tej chwili padlas ofiara wypozyczenia ;oD. Sorrki, musialem, Refor sam sie prosil, a tylko Twoje byly pod reka. ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMPM Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... IP: 158.75.8.* 03.10.02, 17:46 Chyba w 3 minuty... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:44 A ja Ci na to : _/Y Jutro bede mial juz swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:44 auuuuć Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:46 To tylko gorąca zupa była. (zapomniałem wspomnieć, że w międzyczasie teleportowałem sie do domu) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:48 Refor, wydaje mi sie, po odglosach sadzac, ze ta zupa byla za slona. Biedaku. Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:50 Sugerujesz, że mam cie poczęstować? Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:51 Zaraz - gdzieś tu była miska Azorka Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:52 I znowu dostać? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:46 ziri napisała: > cyjankiem mi zapachniało ... Sugerujesz, jaskoleczko, ze pod koniec dnia oddech mamy nieswiezy ? ;oD Moze cokolwiek, taka karma juz... Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:47 Baloo, nie chuchaj na Ziri Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator No dobra - konec wzajemnych złośliwości 03.10.02, 17:54 Wszak wszyscy Plażowiczami jesteśmy. Wszyscy jednej nacji. Wszyscy jesteśmy braćmi (i siostrami). Padnijmy se w ramiona i ucałujcie mnie w rękę. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: No dobra - konec wzajemnych złośliwości 03.10.02, 17:57 Aha. To zapewne wzruszenie nie pozwala nam chwycic sie wzajem za gardla. (czy ja tojuz gdzies slyszalem ?) A teraz dokonam teleportacji. Pa ! Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: No dobra - konec wzajemnych złośliwości 03.10.02, 17:58 uhm, alle ja dobrze widzę Refor, że u Ciebie reka kończy się papierkiem lakmusowym zabarwionym na czerwono - i tak mi się widzi, że ktoś Ci kwasem nań splunął ot co ..... Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: No dobra - konec wzajemnych złośliwości 03.10.02, 18:02 chyba że szminka to była :P Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: No dobra - konec wzajemnych złośliwości 03.10.02, 18:03 Dokładnie. I to szminka Baloo. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 18:14 aha a ja jestem po Twojej czort stronie. a. płciowo solidarna Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 04.10.02, 08:46 ehe, słów na wiatr nie rzucaj. A co jak to podrabiana płeć jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... IP: *.acn.pl / 10.133.136.* 04.10.02, 08:50 nicto :) Odpowiedz Link Zgłoś