Dodaj do ulubionych

refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .........

03.10.02, 15:47
anielskimi pieniami????
zdechniemy tam z nudow!
ot reformy!!!!!!

wole bokserki, mimo wszystko:))))
Obserwuj wątek
    • aniela_ Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 15:48
      o jaki towarzyski czort
      (wiadomodzie klade akcent)
      • ellen Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 15:52
        perły przed..... ehm ehm ehm ... chciałeś rzucać, reforku?
    • ignatz Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 15:55
      Zauważyliście, jak poufale zwrócił się czort do Reforka?
    • mmpm Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 15:56
      Zwrócę uwagę, że to jest Czort rodzaju żeńskiego...

M. wiadomo gdzie nie bywający
      • the_ladybird Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 15:59
        Zaglądałeś 'jej' pod ogon?

b. niebywającagdzienietrzeba
        • aniela_ Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:01
          aha jak on to wymacał?

a. odcinajacasieodpomowienjakobybywala
          • mmpm Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:04
            Po prostu nie bywam w pewnych miejscach i nie jestem poinformowany...
            • the_ladybird Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:06
              to skąd wiesz?

b. oskarżycielskowstronęM.zwrócona
              • mmpm Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:08
                the_ladybird napisała:

> to skąd wiesz?

Wiedza to potęgi itd. ...;-)
            • aniela_ Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:06
              moze to czort bez rogów, więc samiczka?

a. ktorej biologia ne jest obca
              • the_ladybird Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:06
                bez rogów czyli niezdradzana?
                • aniela_ Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:09
                  nene bez rogów bo samiczka.
                  • misiania Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:38
                    bez rogów to chyba rotunda...

M. pełna wątpliwości
        • czort Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:07
          misie, wywachal po prostu zem baba! aha!
          jejku, jaki szybki odzew!!!
          no to siem prezentujcie!!!!
          jacy jestescie, co umiecie i na ile macie poczucie humoru i dystansu do netu?
          autokreacje mile widziane!!!!
          i juz!
          • aniela_ Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:09
            aha masz fotkę?
          • the_ladybird Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:12
            a cv przedstawiła? i załączniki? nie???
            • aniela_ Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:15
              nene jestem za przyslowiem "gosc w dom czort w dom".
              dygne wiec i nawet taboret odstapie :)
            • czort Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:18
              po pierwsze primo! - gdzie mam przedstawic - bo do byle jakich rak lub
              skrzydel - niezakoniecznie!!!!!
              po drugie primo! - na razie nie widzem nikogo ciekawego z FnP coby z nim zaczac
              siem kolezankowac!!!
              po trzecie primo - nie bylo mnie tu chyba z rok albo i jeszcze wiecej a wy
              dalej w kolko ta sama piane bijecie - nuuuudnooooo!!!!!!
              • aniela_ Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:19
                o. kalesz moze cudze gniazda? bo ine wiem :)
              • ignatz Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:22
                Ha, skuj się Diable, dam Ci szablę!
              • ignatz Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:23
                Hy hy, rozumiem, że na towarzyskim zaszły kolosalne zmiany?
          • mmpm Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:17
            czort napisała:

> misie, wywachal po prostu zem baba! aha!

Wiadomo gdzie nie bywam, i nie wiadomo, jako ktom tam nie bywam...;-)
            • czort Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:23
              ha!!! a ja myslalam, ze taka eau de pologne zajezdzam, ze na mil z tysiac siem
              mnie wyczuwa!!!! i nie moj urok(na psa urok)zadzialal, wrodzony wdziek
              baletnicy po polce-galopce?????
              precz marzenia! precz uludo! a tu taka szara rzeczywistosc!
              myslalam, ze jak pszczolki do miodu zleca siem do mojego watku po zapachu, a tu
              bywajacyniebywajacyijeszczecostamjeszcesa!!!
              niezakoniecznie mnie siem to podoba!
    • ignatz Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:19
      Ruda?
      • aniela_ Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:22
        i o te, no, podkolanowki dopytaj.
      • refor_mator Re: reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:22
        Czort z nimi
        • aniela_ Re: reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:24
          aha refor, ta Pani jest z Tobą?
          • refor_mator Re: reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:30
            nene Aniele nigdy bym nie śmiał wzywać tgwego imienia tak niegodnie.
    • baloo1 Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:23
      O ! jaki rezolutny czorcik i rzeczywiscie na towarzyskiego czorcika
      wygladajacy ...
      O przypis prosze, mianowicie chodzi mi o to reforowe straszenie Towyszystwa
      Aniela ? I ze niby w jaki sposob jeszcze nudniej ma Tam byc niz jest , niech mi
      ktos drugi przypis zapoda.

I pytanie podstawowe : czy masz moze warkoczyki i podkolanowki (z czego jedna
      obsunieta na sandalek) ? To wazne dla mnie jest niezwykle, wczoraj to sobie
      uswiadomilem.

B. zachecajaco-witajacy.
      • refor_mator Re: reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:25
        Poprawie raz jeszcze.
        • refor_mator Re: reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:26
          Jeśli ktoś zasugeruje że czort to ja, to będę musiał pokazac mu czarcią kartkę.
          • aniela_ Re: reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:29
            e-e ona jest jakas inna. jakis ogien w niej jest, przasny taki jak chleb
            codzienny.
          • baloo1 Re: reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:29
            Refor.
            Ja niczego nie sugeruje, tylko grzecznie sie pytam czorcika , dlaczego Twoj
            Szlachetny Nick wymienia w kontekscie straszenia Aniela na Towarzyskim Forumie.
            Jasne, czy mam powtorzyc to jeszcze raz Wielkimi Literami ?
            • refor_mator Re: reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:33
              Wydaje mi się, że Czort przeczytał mój proroczy wątek o zamknięciu Plaży i
              ewentualnym połączeniu nas z Towarzyskim.
              • baloo1 Re: reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:09
                refor_mator napisał:
                > Wydaje mi się, że Czort przeczytał mój proroczy wątek o zamknięciu Plaży i
                > ewentualnym połączeniu nas z Towarzyskim.

Tjaaa. Wiec teraz widze dopiero, ze Armageddon prorokowales. No, moze
                Armagedonniczatko takie niewiekie ;oD
            • aniela_ Re: reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:33
              aha niech odpowie a mmpme nech poluzuje opaskę zeby sprawiedliwy wyrok wydac
              na refora mozna bylo
          • ignatz Re: reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:30
            Yyyyy, nie kuś!!!
      • aniela_ Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:25
        o przeoczyłam moment o straszeniu. niewazne jak Cie pisza, wazne jak Cie
        maluja, drogi czorcie :)
        • refor_mator Re: reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:28
          Stawiam swoją kolejną podwyżkę, że czort to Saqqara
          • the_ladybird Re: reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:30
            wszystko jedno. i tak 'jej' się znudzi.
          • czort matoł a kiedy dostaniesz tą podwyzkę????? 03.10.02, 16:35
            bo jesli tak predko, jak twoje sady nt kim jezdem - to staje w szranki!!!!!!
            jesli zas nie - to siem nie wychylaj - bo b. lubiem dobra konsumpcyjne -
            konsumowac tyz!!!!
          • baloo1 Re: reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:38
            refor_mator napisał:
            > Stawiam swoją kolejną podwyżkę, że czort to Saqqara

Ano, z raz moglbym sie z Toba zgodzic ;oD
            Albo cos saqqaropodobnego . Nanta!!! na ten przyklad, czemu nie, dla
            odmiany ? ;oD
            • refor_mator Re: reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:40
              Aha, jak nie mam racji, to duzo nie stracę - moja poprzednia podwyżka wynosiła
              8 zł brutto.
              • baloo1 Re: reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:44
                refor_mator napisał:
                > Aha, jak nie mam racji, to duzo nie stracę - moja poprzednia podwyżka
                wynosiła 8 zł brutto.

Podziwiam Cie Refor, ale ta Twoja zylka hazardowa pusci Cie kiedys z torbami.
              • czort to z czym do czortow startujesz, mlody?????? 03.10.02, 16:46
                za 8 zyli nawet piachu nie kupisz, coby te kule sklecic!!!!
                a ja wymagajaca jezdem - takze bujaj siem fela!
                no chyba, ze lubisz mule, to to co innego.
                a poza tym - pudlo!!!!
                • refor_mator Re: to z czym do czortow startujesz, mlody?????? 03.10.02, 16:51
                  czort napisała:

> a poza tym - pudlo!!!!

Pudło ? A byłem pewny, że to Saqqara.

Słuchaj no, Pudło, na Towatzyskim dziś nuda, że tu przyszłaś?
                  • czort Re: to z czym do czortow startujesz, mlody?????? 03.10.02, 16:54
                    ni, w bukmacherke siem bawiem, a co? mam se isc??????
                    • refor_mator Re: to z czym do czortow startujesz, mlody?????? 03.10.02, 16:57
                      Nie.
                      Potrzebujemy świerzej krwi :)=
                      Czy jestes dziewicą?
                  • baloo1 Re: to z czym do czortow startujesz, mlody?????? 03.10.02, 16:55
                    refor_mator napisał:
                    > Słuchaj no, Pudło, na Towatzyskim dziś nuda, że tu przyszłaś?

No po prostu dzien jak codzien ;oD
                    • refor_mator Re: to z czym do czortow startujesz, mlody?????? 03.10.02, 17:00
                      baloo1 napisał:

> No po prostu dzien jak codzien ;oD

Co dzień, to tam krew sie leje.
                      A prorokowałem, ze niedługo Towarzyskie niedobitki bedą nas nawiedzać.
                      • czort Re: to z czym do czortow startujesz, mlody?????? 03.10.02, 17:04
                        no tak, nie dosc, ze majetny, to jeszcze prorok????
                        jakie niedobitki???
                        jakie niedobitki??????
                        czep siem tramwaja, jeslim niedobita!! niedopita to tak, ale dobic to ja
                        mogem!!! a i dopic potrafie!
                      • baloo1 Re: to z czym do czortow startujesz, mlody?????? 03.10.02, 17:04
                        Ale dlaczego nie panna Norma akurat ? spytam sie z rozgoryczeniem w sercu i
                        Nabokovem pod pacha.
      • czort coby zachecic:) 03.10.02, 16:31
        farbowany lis jezdem, ogona zas nigdy nie podkulam, potrafie siem przyznac do
        swoich bledow, bluzgam przeslicznie, mam tatuaze tu i tam, nie znosze hip-hopu
        i techno (mam to na codzien). podkolanowki nosilam jakis czas temu (o ho, ho
        albo i jeszcze wiecej) a poniewaz z kazdym dniem mlodnieje (i tyje!!!) to
        niezadlugo czemu nie- do podkolanowek "dorosne"! aha i jeszcze jedno - klamie
        na potege bo lubie i jeszce prowokowac lubie!!!
        i to by bylo na tyle w pierwszych slowach mojego listu!!!!
        • aniela_ Re: coby zachecic:) 03.10.02, 16:33
          aha wiele zlego mozna o Tobie powiedziec wnosze z tej autoprezentacji ? ;)
          • refor_mator Plażowicze - na barykady !!!! 03.10.02, 16:38
            To kolejny najazd (ble) Towarzyskiego na Plaże.

Już szykuje piaskowe kule coby w czorta ciepnąć.
        • ignatz Re: coby zachecic:) 03.10.02, 16:38
          Eeeee, farbowany. Czyli nie rudy? :-(
          • czort Re: coby zachecic:) 03.10.02, 16:42
            niiii!!!! ale jakie inne zalety!!!! i demencja starcza dopada juz mnie powoli,
            to i o rudych panienkach zapomniec mogem, ktore siem tak tobie podobaja!!!!
            jak nie to nie, laski bez - zabieram zabawki i ide do domu!
            • ignatz Re: coby zachecic:) 03.10.02, 16:45
              Nie bierz tego tak do serca, Czorcie.
            • baloo1 Re: coby zachecic:) 03.10.02, 16:46
              Ignatz,
              To nie moze byc rude. To mi blond wlosiem pachnie na odleglosc. Nawet sprawdzac
              mi sie nie chce .
              • ignatz Re: coby zachecic:) 03.10.02, 16:47
                I to platynowym, co?
                • baloo1 Re: coby zachecic:) 03.10.02, 16:52
                  Niewykluczone.

Mimo wykrzyknikow i prob stroszenia sie, wyraznie szczebiot slysze w kolorze
                  blond. I zda mi sie, iz widze ksztalty takie , nieco podobne do tych, ktore w
                  pudelku z lalkami mojej corki widuje. Pudelko owo firma Mattel zdominowala
                  niestety , spiesze sprecyzowac.

A moze jednak podkolanowki i warkoczyki ? Z nadzieja w glosie sie pytam.
                  • ignatz Re: coby zachecic:) 03.10.02, 16:57
                    Wydaje mi się, że układ rąk przy naciskaniu Shift+1 daje drżenie rąk u czorta, co owocuje!!!!!! takimi!!!!! efetkami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    • czort Re: coby zachecic:) 03.10.02, 17:01
                      nastepny jasnowidz????? nie, misiu, to tylko emocje!!!!!
                      • ignatz Re: coby zachecic:) 03.10.02, 17:02
                        Co???????????????? Aha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rozumiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        • czort Re: coby zachecic:) 03.10.02, 17:11
                          ojej, ales pobudzony!! energia ciem roznosi???? z jakiejz to przyczyny????
                          ruda???? biedulka, ale jej dales popalic!!!
                          • ignatz Re: coby zachecic:) 03.10.02, 17:13
                            bez komentarza
                            • baloo1 Re: coby zachecic:) 03.10.02, 17:16
                              a jednak stuprocentowy blond, oslepiajaco platynowy.
                • refor_mator Re: coby zniechecic:) 03.10.02, 16:53
                  Macie cos na karaluchy, bo jakis czort mnie obsiadł.
                • czort Re: coby zachecic:) 03.10.02, 16:53
                  nio! i jeszcze mam makijaz permanentny!!!!!
                  ojejku, wszechwiedzacy!!!!!!!!
                  • refor_mator Re: coby zniechecic:) 03.10.02, 16:55
                    Może dajesz do podpisu cyrografy?
                    • czort Re: coby zniechecic:) 03.10.02, 17:00
                      ni!!! czeki z pokryciem zbieram!!! podpisane!!!!!
                      ale ciem nie stac! tylko 8 zyli, nawet na mule szt.1 - no, chyba ze na frytki!
    • aniela_ Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:37
      zostawiam Goscia w Waszych godnych rekach i oddale sie po angielsku kolyszac
      biodrami odchodzę na czas jakis.
      Wasza oddana A.
      • refor_mator Re: reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:43

• czort Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 16:57
        coby godnosc zachowac to moze biustem zarzuce na plecy oddalajac siem?????
        czy to tyz ladnie bedzie wygladalo - bo niemstety bioder nie posiadam, jeno
        wlosami mogem jeszcze zakolysac:)
        wasz:
        • refor_mator Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:03
          Wydajesz sie byc moim ideałem kobiety.
          Czy moge cię zaprosic na filiżankę dziewiczej krwi?
          • czort Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:07
            misiu, wampiry lubiom krew! takze ni chuja! ale na mule??? z 1,5 kg w masle z
            sosem smietanowo-serowym i frytki i cykoria zapiekana - to czemu nie! a stac
            ciem na to?????? bo na cieniasa raczej wygladasz! znaczy siem chudego w uszach!
            • ignatz Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:10
              Cycki na plecach, brak bioder - oj, Refor, te 3 minuty to naprawde mało, ale to chyba niewystarczające wytłumaczenie dla pogoni za takimi ideałami.
              • baloo1 Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:18
                A czegoz to mozna wymagac za 8 zl ?
                Zastanow sie Ignatz.

• ignatz Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:22
                  Za garść złotówek WIĘCEJ. Zauważ.
                  • baloo1 Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:26
                    Zauwazylem. Czolowka i koniec sie mi spodobaly. Mysle, ze czas , bys sciezke
                    dzwiekowa zapuscil odpowiednia Ignatzu mily, gdyz rowniez bardzo mie sie ona
                    podoba ;oD
                    • ignatz Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:30
                      Ja bym osobiście poczekał jeszcze chwilę. Jeśli Czort to kobieta, to jest to stworzenie z natury nielogiczne i ulegające hormonom, toteż jej dotychczasowe wybryki mogły mieć charakter tymczasowy. Jeśli okaże się, że się pomyliłem, nie zawaham się sięgnąć do środków ostatecznych. Muzykoterapii.
                      • baloo1 Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:32
                        ;oD
              • oxycort Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:18
                Aha, dogadali się Refor z Czortem, jak nie przymierzając Wilczek z Kretillą
                :-D
                ~~
                ox
                • baloo1 Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:20
                  Aha. Odnalezli sie wreszcie, jak dwie polowki pomaranczy w korcu maku, dodam
                  wzruszony szczerze ;oD
                  • refor_mator Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:29
                    Miłość nie ściana - nie można się opierać.
                    Sex nie różaniec - nie można odmawiać.

A czort dziwnie znajomy wydaje mi sie być - jednak stawiam na Saqqare i
                    dorzucam swoje 100 tys. gorących papierów.
                    • Gość: MMPM Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... IP: 158.75.8.* 03.10.02, 17:35
                      Zakład bym przyjšł, gdybym miał co postawić w zamian.
                      • refor_mator Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:37
                        To takie proste !!!
                        Przegram tą gorąca forsę i juz - po kłopocie. To lepsze niz zbędna prenumerata
                        GW.
                        • refor_mator Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:37
                          W morde, a jak wygram?
                          • Gość: MMPM Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... IP: 158.75.8.* 03.10.02, 17:41
                            Jak nigdy nie przegrywam (a zakładów zwlaszcza).

Je�li chcesz więc się założyć, możesz od razu czek mi przesłać. Potwierdzony.
                      • baloo1 Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:38
                        Zawsze mozna w razie czego postawic oczy w slup. A potem wyprzec sie
                        wszystkiego.
                        • refor_mator Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:40
                          o tototo.
                          Zawsze tak robie.
                    • baloo1 Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:36
                      Sorrki Refor, tak zamilkliscie nagle obydwoje, ze myslelismy tu, ze
                      oddaliliscie sie razem w sobie tylko wiadomym kierunku. Dopiero jutro mialem
                      sie spytac , jak bylo ...
                      Ale widze, ze Ty z tymi trzema minutami nie zartowales jednak, wiec teraz
                      pytam : jak bylo ?
                      • ignatz Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:37
                        Dałeś mu dwukrotnie za dużo czasu - aż 6 minut!
                        • baloo1 Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:41
                          ignatz napisał:
                          > Dałeś mu dwukrotnie za dużo czasu - aż 6 minut!
                          Wiem. dalbym mu i wiecej, ile by chcial i potrzebowal. To przez wrodzony takt i
                          niechec do przerywania komus czegokolwiek.
                        • Gość: MMPM Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... IP: 158.75.8.* 03.10.02, 17:42
                          Je�li to mialo być 4 razy po 2 razy, to i tak za mało...
                  • ziri Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:36
                    cyjankiem mi zapachniało ...
                    • refor_mator Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:39
                      Baloo i Ignatz - zrobie to z przyjemnością:

:-P
                      • ignatz Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:42
                        Co? Trzy minuty?
                        • refor_mator Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:44
                          Nie !!! Pokażę wam język :-P
                          • ziri Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:48
                            chłopcy??? czy jutro zamiast kawy i prądu na śniadanko bedziecie serwowac ozory?
                            • baloo1 Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:52
                              ziri napisała:
                              > chłopcy??? czy jutro zamiast kawy i prądu na śniadanko bedziecie serwowac
                              ozory ?

Aha. wyglada na to. Szaszlyki z reformowych ozorow nadziewanych na daskie
                              szpileczki. Twoje szpileczki, niestety, bo jako jedyna kobieta w tej chwili
                              padlas ofiara wypozyczenia ;oD. Sorrki, musialem, Refor sam sie prosil, a tylko
                              Twoje byly pod reka.
                              ;oD
                        • Gość: MMPM Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... IP: 158.75.8.* 03.10.02, 17:46
                          Chyba w 3 minuty...
                      • baloo1 Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:44
                        A ja Ci na to :

_/Y

Jutro bede mial juz swoje.
                        • refor_mator Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:44
                          auuuuć
                          • refor_mator Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:46
                            To tylko gorąca zupa była.

(zapomniałem wspomnieć, że w międzyczasie teleportowałem sie do domu)
                            • baloo1 Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:48
                              Refor, wydaje mi sie, po odglosach sadzac, ze ta zupa byla za slona. Biedaku.
                              • refor_mator Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:50
                                Sugerujesz, że mam cie poczęstować?
                                • refor_mator Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:51
                                  Zaraz - gdzieś tu była miska Azorka
                                • ignatz Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:52
                                  I znowu dostać?
                    • baloo1 Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:46
                      ziri napisała:
                      > cyjankiem mi zapachniało ...

Sugerujesz, jaskoleczko, ze pod koniec dnia oddech mamy nieswiezy ?
                      ;oD
                      Moze cokolwiek, taka karma juz...
                      • refor_mator Re: Reformator nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 17:47
                        Baloo, nie chuchaj na Ziri
                        • refor_mator No dobra - konec wzajemnych złośliwości 03.10.02, 17:54
                          Wszak wszyscy Plażowiczami jesteśmy. Wszyscy jednej nacji.
                          Wszyscy jesteśmy braćmi (i siostrami).

Padnijmy se w ramiona i ucałujcie mnie w rękę.
                          • baloo1 Re: No dobra - konec wzajemnych złośliwości 03.10.02, 17:57
                            Aha. To zapewne wzruszenie nie pozwala nam chwycic sie wzajem za gardla.
                            (czy ja tojuz gdzies slyszalem ?)
                            A teraz dokonam teleportacji. Pa !
                          • ziri Re: No dobra - konec wzajemnych złośliwości 03.10.02, 17:58
                            uhm, alle ja dobrze widzę Refor, że u Ciebie reka kończy się papierkiem
                            lakmusowym zabarwionym na czerwono - i tak mi się widzi, że ktoś Ci kwasem nań
                            splunął ot co .....
                            • ziri Re: No dobra - konec wzajemnych złośliwości 03.10.02, 18:02
                              chyba że szminka to była :P
                              • refor_mator Re: No dobra - konec wzajemnych złośliwości 03.10.02, 18:03
                                Dokładnie. I to szminka Baloo.
    • aniela_ Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 03.10.02, 18:14
      aha a ja jestem po Twojej czort stronie.

a. płciowo solidarna
      • the_ladybird Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... 04.10.02, 08:46
        ehe, słów na wiatr nie rzucaj. A co jak to podrabiana płeć jest?
        • Gość: aniela Re: refołmatoł nie kracz!!!!!! towarzyskie z .... IP: *.acn.pl / 10.133.136.* 04.10.02, 08:50
          nicto :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka