aniela_ 17.10.02, 13:30 jak wywołać ciurka z lasu? a. znuzona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniela_ Re: jak wywołać 17.10.02, 13:38 nene nawet mini i szpilki i wyzywajace dekolty nic nie daja, a co dopiero takietam kicikici Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: jak wywołać 17.10.02, 13:47 aha naigrywacie sie moze ze mnie we wlasciwy Wam niewybredny sposob>? Odpowiedz Link Zgłoś
anka_33 Re: jak wywołać 17.10.02, 13:50 gdzież tam :)))) tak się żachnęłam byłam,że aż mi tchu brak :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: jak wywołać 17.10.02, 13:45 szczęśliwy to człowiek... a może właśnie nieszczęśliwy? Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: jak wywołać 17.10.02, 13:47 Mówiłem ze mało kumaty jestem i nic nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: jak wywołać 17.10.02, 13:59 wyjaśnienie tkwi w genetyce :) Ciurek jest technologicznie zaawansowanym potomkiem pracy ciurkiem (ciągłej). Charakteryzuje sie : podstępnym wskakiwaniem na plecy gdy sądzisz że skonczyłeś pracę w piatek po południu, mnoży sie i przyczepia do napotkanych osób, przenosi sie telefonicznie i mailowo w dół hierarchii w firmie, I tylko desperacko nudzący sie człowiek wywołuje ciurka z lasu Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: jak wywołać 17.10.02, 13:46 Szczęśliwy człowiek ! A ty Anielu to jakaś ryzykantka sie ostatnio zrobiłaś. a co będzie jak ciurek sie do ciebie przywiąże , na ulicę przeciez go nie wyrzucisz? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: jak wywołać 17.10.02, 13:48 kupie mu podreczniki do gotowania zmywania i sprzatania. na Twoj obraz i podobienstwo go ulepie Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: jak wywołać 17.10.02, 13:48 Aniela w pracy to chyba robi... dobre wrażenie.. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: jak wywołać 17.10.02, 13:51 aha po pozorach i po łepkach mnie oceniasz moze z tym lubieznych usmieszkiem na twarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: jak wywołać 17.10.02, 13:53 Zazdrość przez ciebie Chris przemawia :) Nie martw się wszystko przemija, mój szef wyjechał a to statystycznie sie wiąże ze spokojnymi i cichymi dniami w firmie ( uzupełniam, to nie szef robi zamęt, po prostu to jest jakis taki stały związek statystyczny) . Może Aniela ma to samo ? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: jak wywołać 17.10.02, 13:55 nene przeciwnie odbylam juz dzis jedno wazne spotkanie od ktorego zaleza losy swiata. i grzezne w dokumentach ktore odkladam na bok zeby mocy prawnej nabraly. ale etos pracy co mam go w sobie niezasopkojony wciaz jest. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: jak wywołać 17.10.02, 14:00 O rany! Sądzisz że ci przejdzie , czy tak już zostanie ????? Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: jak wywołać 17.10.02, 14:06 Piotr trafił w sedno - to zwykła zazdrość. Ja nie mam tyle wolnego czasu, żeby się z Wami poopalać.. Aniela - z tym lubieżnym to chyba przesadziłaś.... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: jak wywołać 17.10.02, 14:23 Chris, to zajrzyj do linków z A na plaży mi sie marzy. Od razu poczukesz się plażowo. Tylko zainstaluj sobie wcześnie tego pop-up kilera Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: jak wywołać 17.10.02, 14:07 nene nie zamierzam sie go pozbywac. wplywa korzystnie na cerę i na blask w oku. Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: jak wywołać 17.10.02, 14:05 .. moze na zasadzie zamiast ... udac sie do lasu .. i to bez obaw .. .. powiedzmy tak .. ( hehe ) mahon w kazdym lesie czuje sie dobrze .. i to tylko bedzie kwestia czasu nim ciurek to zauwazy ...(a jak nie to pewnie nie warto bylo) !!! Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: jak wywołać 17.10.02, 14:31 .. moze ciurek ma jakie .. to Ci poda .. niezly pretekst takoz co by sie dal wywolac !!! Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś