tiresias 09.12.05, 14:42 w aptece wypatrzyłem na przykład 'maść z sadłem świstaka' na rematyz chyba. ale świstaki sa pod ochrono, chyba? skad producent bierze to sadło? czy sa inne leki z 'nielegalno' zawartościo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia Re: świstaki 09.12.05, 15:01 -- mariolka od tygodnia niedomagala. Snula sie jakas osowiala po domu. Leon westchnal i wyszedl. Wrocil z damska torebka z krokodylej skóry. mariolka calkiem juz zywa i zwawa pobiegla po kozaczki do kompletu. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: świstaki 09.12.05, 15:03 może to ze spadów, nie ze zrywanych z krzaka? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: świstaki 10.12.05, 14:24 Anene. Sadła w takim leku to tyle, co substancji aktywnej w specyfiku homeopatycznym znajdziesz. Co najwyżej może siódmo wode po kisielu (rozcieńczono) ze świstaczego truchła ewentualnie, co to go strażnik zebrał w parku narodowym z autostrady. Bo przecież nie uczęszczają regularnie te świstaki na liposukcje? Mniemam więc, że to efekt marketingowy przebiegły, jak w tym artykule o psich/kocich karmach z górnej półki, co to z dodatkiem słowiczych języczków są (gdzie to na cało partię nie słowik, a wróbel i nie tyle splunął nawet, co nasrał), żeby potem w składzie surowców można bylo uczciwie uwzględnić oficjalnie. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: świstaki i inne misie IP: *.brucepower.com 12.12.05, 19:10 Sa takie kraje na dalekim wschodzie 0,5-kuli wschodniej, gdzie slabujacym panom podobno pomaga na te rzeczy proszek z wybranych narzadow misiowych (najlepszy jest grizzli). Dlatego przestepcy klusuja a nawet galopuja w Gorach Skalistych i nielegalnie kasuja misie. Zeby choc zlapali i poprosili o amputacje ze znieczuleniem. Ale gdzie tam, odstrzela misia, utna mu co trzeba - a reszte zwierzatka porzuca pod drzewem. Ciemnota i zabobon farmaceutyczny. Fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: świstaki i inne misie 12.12.05, 19:27 Yhy, w takiejnp. Europie, na ćwierćfunciaka z serem mówio "makrojal", hyhy... ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: świstaki i inne misie 12.12.05, 19:28 (Aj, źle się wszczeliłem) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: świstaki i inne misie 12.12.05, 19:31 (znaczy, dobrze trafiłem pod Misia, jeno w złym wątku. Udawajmy lepiej, że nic się nie stało) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: świstaki i inne misie IP: *.brucepower.com 13.12.05, 19:20 Wtem, gdym wodke pil z kielicha, Kielich zaswistal, zazgrzytal... Swistak byl tam w wodce na dnie, czy co? Pytam tylko, trafiony z lekka. ? Odpowiedz Link Zgłoś