Dodaj do ulubionych

.. czyżby ???

20.10.02, 22:54
.. ostatni gasi swiatło !!!
.. a nocą na plaży może być tak przyjemnie ..
Enancjo
Obserwuj wątek
    • ignatz Re: .. czyżby ??? 20.10.02, 23:53
      Bo generalnie jest przyjemnie, tylko trochę za mocno wieje.
    • Gość: pesti Re: .. czyżby !!! IP: *. / *.MA1.srv.t-online.de 21.10.02, 01:23
      ja juz dawno zgasilem, aby sie zmobilizowac do opuszczenia komputera. ale nowa
      plyta fsol'a mi na to nie pozwala od kilku godzin...
    • enancjo Re: .czyżby.. 'poniedzionek' nam juz nastal.@ 21.10.02, 09:50
      .. jest szaro, smutno, wstac sie nie chce, pracowac
      sie nie chce, na plazy lezec tez, chodzic tez, jesc,
      rozmawiac, pisac, gadac, pic itd....
      .. EUREKA .. myslec sie chce ... ee tam .. moze
      przejdzie do wieczora, albo do poludnia i znow bedzie
      schemat, rutyna, powtarzalnosc, cyklicznosc, trend
      cotygodniowy ..
      .. a tak na marginiesie to genaralne dzien dobry WSIEM..
      Enancjo
      • mmpm Re: .czyżby.. 'poniedzionek' nam juz nastal.@ 21.10.02, 09:53
        A mnie się chce!

Witaj.
        • aniela_ Re: .czyżby.. 'poniedzionek' nam juz nastal.@ 21.10.02, 10:05
          a mi tak srednio.

a. posrodku (złotym, hhh)
          • ignatz Re: .czyżby.. 'poniedzionek' nam juz nastal.@ 21.10.02, 10:08
            A mi się chce biegać i skakać i hasać i śpiewać i krzyczeć! Tylko forsy na winko nie mam :-(
            • aniela_ Re: .czyżby.. 'poniedzionek' nam juz nastal.@ 21.10.02, 10:11
              moglabym zamienic wodę w wino. odpowiednio zmotywowana moglabym to zrobic
              • ignatz Re: .czyżby.. 'poniedzionek' nam juz nastal.@ 21.10.02, 10:15
                Lilijo bielsza niźli śniegi lodowców, Dziewico niosąca sztandar zwycięstwa polskiego narodu, nie pozwól na nieszczęście Twego wyznawcy!
                • aniela_ Re: .czyżby.. 'poniedzionek' nam juz nastal.@ 21.10.02, 10:20
                  yhy takie slowa pobudzają mnie do czynu. z tym ze po zerknieciu w kalendarz
                  okazalo sie ze dzis nei piatek, a ja w piatki zamieniam tylko. w poniedzialek
                  moglabym sie przejsc po wodzie natomiast kolysząc biodrami odplynąc bym mogla.
                  • ignatz Re: .czyżby.. 'poniedzionek' nam juz nastal.@ 21.10.02, 10:23
                    Bogini, to rzuć chociaż złotóweczkie, na bilecik do domku mnie brakuje...
                    • aniela_ Re: .czyżby.. 'poniedzionek' nam juz nastal.@ 21.10.02, 10:28
                      yhy a nie tam dom Twoj gdzie serce Twoje?????
                      • ignatz Re: .czyżby.. 'poniedzionek' nam juz nastal.@ 21.10.02, 10:31
                        Właśnie dlatego, moje serce jest teraz daleko, daleko...
                      • aniela_ Re: .czyżby.. 'poniedzionek' nam juz nastal.@ 21.10.02, 10:32
                        ps. z tym biletem powaznie pytasz?

a. z powazna miną
                        • ignatz Re: .czyżby.. 'poniedzionek' nam juz nastal.@ 21.10.02, 10:34
                          Nie pytałem o bilet, tylko o złotóweczkie szanowna pani :-)
                          • aniela_ Re: .czyżby.. 'poniedzionek' nam juz nastal.@ 21.10.02, 10:38
                            yhy nie dalej jak dzis rano zrobilam debet w bankomacie wiec moglabym wysupłac
                            zlotowke, tak uwazam
                            • ignatz Re: .czyżby.. 'poniedzionek' nam juz nastal.@ 21.10.02, 10:41
                              Dzięki!

--
                              I. <biegnący w kieunku sklepu>
                              • aniela_ Re: .czyżby.. 'poniedzionek' nam juz nastal.@ 21.10.02, 10:45
                                hyhyhy nieno, na moim sercu złotym zagrałeś nieuczciwie. cofam rękę wyciągniętą.
                                • ignatz Re: .czyżby.. 'poniedzionek' nam juz nastal.@ 21.10.02, 10:47
                                  Sklepu z biletami, rzecz jasna. to się chyba nazywa Kasa - przepraszam, pomyliło mi się :-)
                                  • aniela_ Re: .czyżby.. 'poniedzionek' nam juz nastal.@ 21.10.02, 10:48
                                    nene nie mydl mi oka tanim mydelkiem. uczciwi apolityczni ludzie nie pija w
                                    poniedzialki. w kazdym razie nie przez 13.
                                    • ignatz Re: .czyżby.. 'poniedzionek' nam juz nastal.@ 21.10.02, 10:51
                                      musi mi się schłodzić, dlatego teraz kupuje bilecik.
                                      • aniela_ Re: .czyżby.. 'poniedzionek' nam juz nastal.@ 21.10.02, 10:57
                                        aha nie wygladasz mi na kogos komu moglabym zaufac
                                        • ignatz Re: .czyżby.. 'poniedzionek' nam juz nastal.@ 21.10.02, 10:59
                                          JA?! Serce mi pęka! :-( wszystkie formy samobója przed oczyma stają mi.
                                          • aniela_ Re: .czyżby.. 'poniedzionek' nam juz nastal.@ 21.10.02, 11:02
                                            aha ani nie jestem nawet pewna czy moglabym z Tobą konia jakiegos ukrasc, gdyby
                                            byl do ukradzenia...

• enancjo Re: .. nic z tego .. 21.10.02, 11:02
      .. mozecie sobie pisac co chcecie .. ale nic nie pomoze ...
      .. chce mi sie jedynie LEWITOWAC i MYSLEC ...
      .. do tego zaczelo siapic drobnymi zabami z nieba, wiec
      NIKT MNIE Z MEJ BUDY nie WYKURZY DZIS ..:))
      Enancjo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka