Dodaj do ulubionych

OPINIA PSYCHOLOGA KLINICZNEGO O WAS

IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 21:32
KOCHANI, JA TERAZ BARDZO SERIO PISZĘ, CZY WY NA SERIO NIE MACIE NIC DO ROBOTY,
PRÓCZ TEGO FORUM??? jA NIE WIEM JAK TO JEST MOŻLIWE, ŻE TU SĄ LUDZIE, KTÓRZY
CHYBA(????) PRACUJĄ, A OD 8-MEJ DO 16-TEJ NON STOP PISZĄ NA FORUM!
To jest koszmatrne uzależnienie, znam ludzi, którzy z powodu
zbytniej "aktywności" w wirtualnym świecie bardzo się w zyciu pogubili. Mają tu
znajomych, przyjaciół (tak twierdzą, choć to nie jest prawda, bo oni przyjaźnią
zwą wysyłanie maili), rano pierwsze co robią to sprawdzają pocztę, a ostatnia
rzecz przed snem to kilka chwil na czacie. Zgubne to jak cholera, bo w realnym
świecie mają po prostu bardzo pusto i samotnie, i to jest właśnie problem,
który smi przed sobą maskują - poprzez bycie odważnym, ciekawym uczestnikiem
wirtualnego świata. Powiecie że się wymądrzam, ale proszę zastanówcie się jak
wyglądałby Wasz dzień bez internetu? do kogo byście zadzwonili i z kim
poszlibyście do kina? tylko nie mówcie, że z kimś z forum ... i już macie
odpowiedź na pytanie, czy wszystko jest OK.
Obserwuj wątek
    • Gość: Lala Re: OPINIA PSYCHOLOGA KLINICZNEGO O WAS IP: *.bms.com 02.10.01, 22:02
      Doktorku, sloneczko, a jestes pewny, ale tak zupelnie i do konca, ze ty sam nie potrzebujesz powaznego
      leczenia?
      Na moj nos, niepsychologa nieklinicznego to zzra cie jakis robal...

• Gość: lula Re: OPINIA PSYCHOLOGA KLINICZNEGO O WAS IP: 192.168.1.* / *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.10.01, 22:57
      doktorku, masz racje, internet uzależnia, ale przecież sam tu zaglądasz!
      to jest niesamowiete medium. jestes z ludzmi a nie musisz sie "zachowywać"
      wystarczy tylko stukac w klawisze. mozna dlubac w nosie i tp
    • w_kulik Re: OPINIA PSYCHOLOGA KLINICZNEGO O WAS 02.10.01, 23:51
      masz 100% racje doktorku. ale jakbym nie mial tego nalogu, to bym nie mial wad
      i byl nie do wytrzymania. poza tym, na cos trzeba w koncu umrzec.
    • alterego Re: OPINIA PSYCHOLOGA KLINICZNEGO O WAS 03.10.01, 09:49
      Ci co pisza z pracy i robia z forum czat, na pewno powinni sie zastanowic nad twoimi slowami, Doktorku. Ja lubie forum, bo moge tu zajrzec wtedy, kiedy mam wolny czas (i ochote). Ale przyznam, ze robie to codziennie ;-) Nie szukam na forum przyjazni, ani milosci (znalazlem to w "realu") tylko kontaktu z jak najszerszym otoczeniem. Powiem ci, ze niektore posty na plazy sa tak zabawne, ze poprawiaja mi humor na dlugi czas. Dlatego tu zagladam i czasem staram sie zrewanzowac forumowiczom tym samym. W "realu" nie znalazlbym w jednym miejscu tylu ludzim z takim poczuciem humoru. Pozdrawiam wszystkich plazowiczow - tych co urwali sie tu z pracy takze! ( Ja mam teraz wolne :-))
    • Gość: mikmik Re: OPINIA PSYCHOLOGA KLINICZNEGO O WAS IP: *.telenergo.pl 03.10.01, 09:56
      a Ty ???
      Z Twojej mało przekonywującej "fachowej" wypowiedzi zionie straszna pustka
      zagubionego w świecie człowieka. Jeżeli potrzebujesz kontaktu z komś w realu,
      chcesz wyskoczyć z kumplem do kina albo czekasz na telefon od żywego ludka to
      wal smiało. Ja też jestem z Gdańska :)))
    • Gość: guest Re: PROWOKATOR!! IP: *.*.*.* 03.10.01, 10:58
      • Gość: Halon Fałszywy sajkolog a chwytliwe wątki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 19:16
        Taki z Ciebie sajkolog jak ... To co napisałeś mozna wyczytać w kazdej , nawet
        mało ambitnej gazetce .Przyznaję , dobry pomysł na chwytliwy wątek , ale musisz
        jeszcze trochę doczytać , a może i odwiedzić jakąś klinikę ( w końcu chcesz być
        kliniczny , no nie :) Liczę na jakieś niezrozumiałe terminy i nadętą gadtkę, do
        roboty !
    • Gość: Mela Blo Re: OPINIA PSYCHOLOGA KLINICZNEGO O WAS IP: *.waw.ppp.coolnet.pl 03.10.01, 19:26
      1. Uogólnienia gubią.
      2. Do kina poszłabym z: Marcinem, Iwoną, Krzyśkiem, Agą, Justyną, Ulką, Domą,
      Agą nr 2 lub z Agą nr 3. A ty?
    • Gość: zbyszko Re: OPINIA PSYCHOLOGA KLINICZNEGO O WAS IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 00:37
      psycholog?

kliniczny???

jaka jest pańska opinia na temat mechanizmu projekcji???
      -proszę o odpowiedź

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka