istota 30.10.02, 12:29 ja bym się napiła, ale samej mi się nie chce jeśli ktoś jest zainteresowany to zapraszam, z radością zaparzę (rozpuszczalną też) i podam oraz wszelkie inne dobra do wyboru Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
istota Re: spóźniona kawa? 30.10.02, 12:40 o Iw jak miło Cię widzieć :) bardzo proszę, kawusia dla Ciebie plus trzy rodzaje sernika do wyboru. Wszystkie trzy równie pyszne. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: spóźniona kawa? 30.10.02, 12:45 o, bardzo się spóźniłam? może chociaż fusy zostały, to sobie pożuję ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: spóźniona kawa? 30.10.02, 12:47 Kawe tez poprosze bo juz zasypiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: spóźniona kawa? 30.10.02, 12:49 albo mały seans wróżdżbiarski z fusów? Odpowiedz Link Zgłoś
istota Re: spóźniona kawa? 30.10.02, 13:16 a nie wywróżyło czasami kiedy serwer zacznie wreszcie działać??????? kawusia dla wszystkich napiszę od razu na wypadek gdybym musiała znowu godzinę czekać na otwarcie okna Odpowiedz Link Zgłoś
istota Re: spóźniona kawa? 30.10.02, 13:20 aha, tydzień sernikowy w tym tygodniu masz ochotę może? Odpowiedz Link Zgłoś
istota Re: spóźniona kawa? 30.10.02, 13:22 aha i opowiadamy tematyczne dowcipy: na wysokim dębie gruchały gołębie, a jeden nie gruchał bo to był wiewiórek Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: spóźniona kawa? 30.10.02, 13:24 aha, a na gałęzi siedziały dwa gołębie, jeden grucha a drugi jabco. Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: spóźniona kawa? 30.10.02, 13:23 witam korzystam z extra zaproszenia na kawusię ;) i zagladam, bo ostatnio nie czuję się tu jak u siebie :( Odpowiedz Link Zgłoś
istota Re: spóźniona kawa? 30.10.02, 13:33 cześć Silverku kawusię? herbatkę? serniczka? czuj się jak u siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: spóźniona kawa? 30.10.02, 13:24 pozawiscilam Wam wiec jestem. w zieleni spocznę na chwilę Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: spóźniona kawa? 30.10.02, 13:26 aha, a gołąbek na gałązce to siedzi czy stoi? pytam z nadzieją, że mnie Kain nie zabije, hyhy. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: spóźniona kawa? 30.10.02, 13:28 he? (robi inteligentą minę do nieznanej mi gry) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: spóźniona kawa? 30.10.02, 13:29 Stoi, stoi. gdyby siedział, to by mu nóżki zwisały.... M. unikająca Kaina, który zabił Abla za opowiadanie starych dowcipów Odpowiedz Link Zgłoś
istota Re: spóźniona kawa? 30.10.02, 13:36 jeden zaprzyjaźniony Anglik opowiedział mi kiedyś kawał z tego cyklu (nie znałam go więc Wam zacytuję) co to jest białe z niebieskim leci przez dżunglę? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: spóźniona kawa? 30.10.02, 13:38 yyyyyyy? (w oczach mam tęsknotę za rozumem) Odpowiedz Link Zgłoś
istota Re: spóźniona kawa? 30.10.02, 13:42 jest to oczywiście lodówka ubana w kurtkę dżinsową pomyślałam sobie że jeśli tak właśnie wygląda słynny brytyjski humor to chyba go czuję zaczęłyśmy z koleżanką opowiadać wszystkie znane nam dowcipy z tego cyklu (o łabędziach, słoniu i żyrafie, itd, itd.) śmiejąc się oczywiście przy tym do łez zwaszcza że te dowcipy przetłumaczone na angielski brzmią jeszcze bardziej absurdalnie trzeba było widzieć zdumioną minę naszego brytyjskiego kolegi w końcu stwierdził, że chyba jesteśmy chore, i że on nam opowiedział ten kawał o lodówce jako przykład jakie bezsensowne kawały ludzie wymyślają :))) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: spóźniona kawa? 30.10.02, 13:44 O łabędziach??????? M. w słuch zamieniona Odpowiedz Link Zgłoś
istota Re: spóźniona kawa? 30.10.02, 13:45 nie znasz o łabędziach ?? nie może być Odpowiedz Link Zgłoś
istota Re: spóźniona kawa? 30.10.02, 13:46 po szerokim stawie pływają łabędzie, a jeden nie pływa bo nie ma sandałów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma_jean Re: spóźniona kawa? IP: *.saint 30.10.02, 13:22 Ktoś mi tu konkurencję serniczkami (trzema!!!) robi :)) To ja poproszę i kawusi też :) Odpowiedz Link Zgłoś
istota Re: spóźniona kawa? 30.10.02, 13:25 proszę bardzo - kawusia - z mleczkiem? bo w tym tygodniu hasłem przewodnim jest u mnie: dzień bez serniczka to dzień stracony testowałam kolejno: sernik wiedeński (z dużą ilością rodzynków z dużą ilością magnezu) sernik na spodzie kakaowym i sernik gotowany toteż się z Wami jako dobra koleżnaka dzielę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma_jean Re: spóźniona kawa? IP: *.saint 30.10.02, 13:32 Kawka z mleczkiem, o dziękuję :) Ktoś tu kiedyś wspominał o takim serniku na zimno, który robiło się z galaretki i serka homogenizowanego - też pamiętam z dzieciństwa (ah, kiedyż to było) - mniam!!! Może na jutro taki byś zrobiła, bo ja wiesz, tylko ten ze skwarkami :))) Odpowiedz Link Zgłoś
istota Re: spóźniona kawa? 30.10.02, 13:35 aha znam jakiś taki z serka homo z galaretkami u mnie w podstawówce - popisując się erudycją - mawiało się serek człowiek :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: spóźniona kawa? 30.10.02, 13:37 o? serek człowiek w sensie pozytywnym czy negatywnym? ja znam tylko negatywny opis: sweterek w serek - chłopak bajerek :)) Odpowiedz Link Zgłoś
istota Re: spóźniona kawa? 30.10.02, 13:44 serek człowiek, podobnie jak serek homo nie jest ani pozytywny ani negatywny Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: spóźniona kawa? 30.10.02, 13:49 zostało coś ? Ch. spóźniony - jak zwykle Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: spóźniona kawa? 30.10.02, 13:50 kinnikiniku troszkę zawsze się znajdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
istota Re: spóźniona kawa? 30.10.02, 13:52 może znasz jakieś dowcipy z serii? bo Misiania poprzestała na jednym - fantastycznym zresztą Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: spóźniona kawa? 30.10.02, 13:53 jeszcze znam o słoniu - dlaczego ma trąbę, ale to już chyba naprawdę wszyscy znają :( Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: spóźniona kawa? 30.10.02, 13:57 żeby się tak gwałtownie nie zaczynał! Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: spóźniona kawa? 30.10.02, 14:23 o! jeszcze jeden mi się przypomniał, troszkę hm... figlarny: Czy od kropli walerianowych można zajść w ciążę? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: spóźniona kawa? 30.10.02, 14:28 a to zależy, ile Walerian ma lat :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
istota Re: spóźniona kawa? 30.10.02, 13:50 ależ naturalnie z kawiarki? z mleczkiem? serniczka? Odpowiedz Link Zgłoś