farelkaa 27.01.06, 14:18 włosy zakręcone, paznokcie pomalowane, twarz opalona, cekiny przyszyte, buty wypastowane, aparat przygotowany. Teraz tylko czekać ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiresias Re: Do studniówki przystąp 27.01.06, 14:43 1. a twarz to, przepraszam , opalona kremem opalającym, solarium czy normalnie lokówko? 2. włosy zakręcone? dlaczego? ważniejsze jest czy są rude. 3. z tytułu wątku domniemywam, że ty stara dupa jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Do studniówki przystąp 27.01.06, 21:20 a kwiatek, to się jedynie do fryzjera zapisał, a i tak tylko dlatego, że mama każe wyglądać choć raz jak człowiek ;))) I bende blada jak śmierć, paznokietki mam krótkie, ale i tak będę wyglądać pięknie, prawda ???? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Do studniówki przystąp 27.01.06, 21:56 o. nie zainstalujesz sobie cudnej urody tipsów na ten przykład? z biedroneczkami. albo z misiami. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Do studniówki przystąp 27.01.06, 22:36 że zacytuję mojego kolegę: "Ale powiedz mi, co to są właściwie tipsy akrylowe, bo ja tu czegoś nie rozumiem. Przecież tipsy to porady do gier, a akryl to chyba jakaś farba do ścian" Nie wytłumaczyłam koledze, bo ja sama tego nie wiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Do studniówki przystąp 27.01.06, 23:00 tipsy z Chuckiem mogą nosić tylko dziewczęta z reumatoidalnym zapaleniem stawów. Chuck na tipsach też jest właśnie w fazie półobrotu. Odpowiedz Link Zgłoś
farelkaa po 29.01.06, 11:37 i po... obeszło sie bez fryzjera, bez paznokci z czakiem i bez brokatu straty poniesione, to: złamany obcas, urwane ramiączko z sukienki i ubytek w pamięci lekki jest ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
farelkaa Re: po 29.01.06, 11:58 > A czerwone było? wino owszem :) podwiązka i bielizna dolna w sensie, ze majtki też była Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: po 29.01.06, 12:08 hyhy, a kwiatek musiał zasuwać do domu po podwiązkę, bo zapomniał ;) i w ogóle to śmiesznie było :D Odpowiedz Link Zgłoś
farelkaa Re: po 29.01.06, 12:59 > to śmiesznie było :D a może byłyśmy na tej samej studniówce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: po 30.01.06, 00:37 jak rozumiem, Ty też byłaś na super hiper trendy elitarnej imprezie w słynnym pierwszym LO na końcu świata ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
farelkaa Re: po 30.01.06, 09:05 Oh, moje elitarne liceum z tradycjami im Bolesława Chrobrego jest niestety 3 :)ale reszta się zgadza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farelkaa Re: Do studniówki przystąp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 20:56 ignatz napisał: > A TERA DO NAŁUKI!! Prosz na mnie nie krzyczeć, gdyż mam ferie i wypoczywam! o Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Do studniówki przystąp 30.01.06, 21:10 Aha wymarzony czas żeby nadrobić zaległości. W dodatku ferie się kiedyś skończą i trzeba będzie siąść DO NAŁUKI! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
farelkaa Re: Do studniówki przystąp 30.01.06, 22:41 Juz jutro siade pilnie do swej afroamerykanskiej pierwszej czytanki. Poki co lenie sie. o! Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Do studniówki przystąp 01.02.06, 09:01 Farelkaa fajny fotoblog :) echh stare paryskie czasy ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Do studniówki przystąp IP: *.d4.club-internet.fr 01.02.06, 10:45 nieee stare, cheba-nowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farelkaa Re: Do studniówki przystąp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 11:49 > Farelkaa fajny fotoblog :) mersi guku jak mawia moj kolega :) Fotoblog powstał przez moją nieograniczoną próżność > echh stare paryskie czasy ... ;) jak dobrze pójdzie to od lipca znów będzie wysyp paryskich zdjęć Odpowiedz Link Zgłoś
angels_dont_kill Re: Do studniówki przystąp 01.02.06, 19:21 ja mam w piatek, sama nie wiem czego jeszcze potrzebuje, mam kiece, buty, majty, podwiazke, rajty, piersiowke i ehhh sama nie wiem co jeszcze. a brokatowi mowimy zdecydowane nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aine Re: Do studniówki przystąp IP: *.toya.net.pl 12.02.06, 21:54 A ja uważam, że ta czerwona bielizna to kretynizm i założę co chcę, nikt mnie nie zmusi! Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Do studniówki przystąp 12.02.06, 22:05 Nic nie zakładaj, będzie hardkorowo. A co! Odpowiedz Link Zgłoś