Dodaj do ulubionych

znowu jestem

08.10.01, 12:28
i melduje swoja obecnosc bo jakos nikt nie zauwazyl mojej nieobecnosci ;(((((
Obserwuj wątek
    • nanta!!! Re: znowu jestem 08.10.01, 12:32
      boje sie odezwac, sorka ;)))
      • rigel Re: znowu jestem 08.10.01, 12:33
        wiedziałem, ze pierwsza sie odezwiesz.... ;)))))
        • nanta!!! Re: znowu jestem 08.10.01, 12:34
          ciekawosc to byla, nic wiecej ;)

• rigel Re: znowu jestem 08.10.01, 12:35
            buuuuuuuuu :((((((((((
            • nanta!!! Re: znowu jestem 08.10.01, 12:37
              facety nie placza;))
              • rigel Re: znowu jestem 08.10.01, 12:40
                nanta!!! napisał(a):

> facety nie placza;))

placza, placza, nawet nie wiesz jak czesto. ylko nie przyznaja sie do tego... :)
                • Gość: Kwiatek Re: znowu jestem IP: 195.116.214.* 08.10.01, 12:42
                  facety płacza, to chopaki nie placza
                  • nanta!!! Re: znowu jestem 08.10.01, 12:43
                    jesli placza to dlaczego??
                    tak z czystej ciekawosci pytam ;)))
    • Gość: Kwiatek Re: znowu jestem IP: 195.116.214.* 08.10.01, 12:38
      eeeee..... aaaah to Ty , to znaczy fajnie ;))
      • nanta!!! Re: znowu jestem 08.10.01, 12:41
        czesc again, zlosc przeszla?;))
        widze ze tak gotowa do ataku ;))
        • Gość: Kwiatek Re: znowu jestem IP: 195.116.214.* 08.10.01, 12:45
          nanta!!! napisał(a):

> czesc again, zlosc przeszla?;))
          > widze ze tak gotowa do ataku ;))

ja??!?!?! do ataku?!?!? nigdy w życiu, jestem niezwykle pokojowo nastawiona do
          życia i wszytskiego co się porusza na lądzie w wodzie i w powietrzu !!! doprawdy
          nie wiem skąd Twoje przypuszczenia
      • rigel Re: znowu jestem 08.10.01, 12:42
        Gość portalu: Kwiatek napisał(a):

> eeeee..... aaaah to Ty , to znaczy fajnie ;))

wiedzialem Kwiatuszku, ze tez sie ucieszysz.... bo cieszysz sie, prawda? ;)
        • Gość: Kwiatek Re: znowu jestem IP: 195.116.214.* 08.10.01, 12:48
          rigel napisał(a):

> Gość portalu: Kwiatek napisał(a):
          >
          > > eeeee..... aaaah to Ty , to znaczy fajnie ;))
          >
          > wiedzialem Kwiatuszku, ze tez sie ucieszysz.... bo cieszysz sie, prawda? ;)

yhy ;)

• rigel Re: znowu jestem 08.10.01, 13:02
            Gość portalu: Kwiatek napisał(a):

> yhy ;)

zawsze uwazalem, ze zwiezlosc i jednoznacznosc wypowiedzi jest Twoja mocna
            strona :)))

• fuego Rigel, ten post specjalnie dla Ciebie jest 08.10.01, 12:57
          cześć, Rigel, kreaturo...
          ucałowania słodkie jak miód
          fuego
          • rigel Re: Fuego, ten post specjalnie dla Ciebie jest 08.10.01, 13:00
            fuego napisał(a):

> ucałowania słodkie jak miód

dla Ciebie równiez, razem z mailem... ;))))

• Gość: Tato Re: znowu jestem IP: *.teleaudio.com.pl 08.10.01, 12:45
      A propos tytułu: pamiętacie taką reklamę tektu ciążowego?
      Jestem czy nie jestem? - sprawdzę Kenotestem!
      • nanta!!! Re: znowu jestem 08.10.01, 12:47
        Z tym atakiem to podpucha zeby
        nudno nie bylo ;)))
        • Gość: Kwiatek Re: znowu jestem IP: 195.116.214.* 08.10.01, 12:52
          Ależ Nanto, nie jest nudno. Gdyby tak było, to mnie by tutaj nie było !! No
          Ciebie chyba też ? Nie zmienia to jednak faktu, ze ..... czekam ;))
          • nanta!!! Re: znowu jestem 08.10.01, 12:53
            a na co, jesli moge wiedziec?:))
            • Gość: Kwiatek Re: znowu jestem IP: 195.116.214.* 08.10.01, 13:00
              nanta!!! napisał(a):

> a na co, jesli moge wiedziec?:))

hłe...hłe...hłe...
              • Gość: nanta Re: znowu jestem IP: 19.150.112.* 08.10.01, 13:16
                hi hi hi ?;)))
                • rigel moze czekalyscie na mnie 08.10.01, 13:18
                  co, dziewczyny, nie mam racji??? ;))))))
                  • Gość: nanta Re: moze czekalyscie na mnie IP: 19.150.112.* 08.10.01, 13:21
                    jakby Ci to powiedziec
                    zebym znowu po lapach nie dostala ;)))
                    • rigel Re: moze czekalyscie na mnie 08.10.01, 13:22
                      Gość portalu: nanta napisał(a):

> zebym znowu po lapach nie dostala ;)))

a jak powiem, ze nie bede bil po lapach....?
                      • Gość: nanta Re: moze czekalyscie na mnie IP: 19.150.112.* 08.10.01, 13:26
                        a jak powiem, ze to nie Ty miales bic?
                        • rigel Re: moze czekalyscie na mnie 08.10.01, 13:27
                          Gość portalu: nanta napisał(a):

> a jak powiem, ze to nie Ty miales bic?

przy mnie jikt Cie nie bedzie bil.... zwlaszcza po lapach ;))))
                          • nanta!!! Re: moze czekalyscie na mnie 08.10.01, 13:29
                            przy Tobie od razu pojde na stos;)))
                  • Gość: Kwiatek Re: moze czekalyscie na mnie IP: 195.116.214.* 08.10.01, 13:38
                    rigel napisał(a):

> co, dziewczyny, nie mam racji??? ;))))))

jakby Ci to powiedziec ? znaczy tak... był moment, że sie zastanawiałam, że Cię
                    jeszcze nie ma, ale żeby tak od razu czekać?!?! to nieeee ;)
                    • nanta!!! Re: moze czekalyscie na mnie 08.10.01, 13:49
                      wyjelas mi to z klawiatury ;)))
                      • Gość: Kwiatek Re: moze czekalyscie na mnie IP: 195.116.214.* 08.10.01, 13:54
                        I stał się C U D - zgodność pomiędzy kobietami :)))))))
                        • nanta!!! Re: moze czekalyscie na mnie 08.10.01, 13:59
                          to mnie sie czesto takie cudy zdarzaja
                          czy to nie jest sprzeczne z natura? ;)
                          • Gość: Kwiatek Re: moze czekalyscie na mnie IP: 195.116.214.* 08.10.01, 14:06
                            Absolutnie sprzeczne z naturą i porządkiem świata, a nawet ... co gorsze.. nie
                            wróży nic dobrego
                            • nanta!!! Re: moze czekalyscie na mnie 08.10.01, 14:07
                              to co teraz? ;))
                              • Gość: Kwiatek Re: moze czekalyscie na mnie IP: 195.116.214.* 08.10.01, 14:11
                                Nie wiem . Może uprzedzić forumowcow, ze nadchodzi jakis kataklizm, "ratuj się
                                kto może "
                              • fuego Re: moze czekalyscie na mnie 08.10.01, 14:12
                                to ja prponuje szypką kolejeczke...
                                • nanta!!! Re: moze czekalyscie na mnie 08.10.01, 14:14
                                  Fuego. slusznie
                                  Ty to myslisz tak jak trzeba
                                  nie ma jak piciu ;))
                                  • Gość: Kwiatek Re: moze czekalyscie na mnie IP: 195.116.214.* 08.10.01, 14:19
                                    Zgadza sie nie ma. Tyle ze ja, proszę bez zadnej makulatury (qrka znowu zgoda
                                    :(, jestem załamana własnym zachowaniem, to takie nieforumowe to ciagłe
                                    zgadzanie sie, meduza ze mnie i tyle :((((((
                                    • jaga!!! Re: moze czekalyscie na mnie 08.10.01, 14:25
                                      Drogie koleżanki, chyba wam gdzieś zginął ten, na którego podobno nie
                                      czekałyście, hi, hi, hi
                                      mnie też polejcie, bo jeszcze jestem trzeźwa :))
                                      • nanta!!! Re: moze czekalyscie na mnie 08.10.01, 14:29
                                        zginal i sie sam odnajdzie;))
                                        polewanie idzie coraz gorzej
                                        nie widze Was, moje mile;))
                                        • Gość: Kwiatek Re: moze czekalyscie na mnie IP: 195.116.214.* 08.10.01, 14:38
                                          ...... zajrzyj pod stół
                                          • nanta!!! Re: moze czekalyscie na mnie 08.10.01, 14:39
                                            a to gdzie ja jestem, jak nie tam?
                                            • Gość: Kwiatek Re: moze czekalyscie na mnie IP: 195.116.214.* 08.10.01, 14:47
                                              hihihihi.... i mnie nie widzisz?!?!?! słyszałam, ze w pierwszej fazie przytępie
                                              słuch, ale ze wzrok, to nie wiedziałam
                                              • nanta!!! Re: moze czekalyscie na mnie 08.10.01, 14:54
                                                a kto powiedzial ze to pierwsza faza?
                                                moze mnie tez przydalby sie odwyk? ;)
                                                ale nie chce razem z questem, to
                                                podszywana baba jest i lubi dachowki ;)
                                                • Gość: Kwiatek Re: moze czekalyscie na mnie IP: 195.116.214.* 08.10.01, 15:01
                                                  Baba bo baba, czy baba bo baba?
                                                  • nanta!!! Re: moze czekalyscie na mnie 08.10.01, 15:03
                                                    baba podszywana znaczy sie baba z zachowania
                                                    a z takimi to nie wiadomo co zrobic ;)
                                                  • Gość: Kwiatek Re: moze czekalyscie na mnie IP: 195.116.214.* 08.10.01, 15:13
                                                    no tak ..... albo pokochać, albo olać
                                                  • nanta!!! Re: moze czekalyscie na mnie 08.10.01, 15:15
                                                    pierwsze nie wchodzi w rachube z powodow
                                                    dachowkowych i innych
                                                    drugie z powodu wrodzonej uprzejmosci
                                                    bede traktowac obojetnie ;))
                                                  • Gość: Kwiatek Re: moze czekalyscie na mnie IP: 195.116.214.* 08.10.01, 15:20
                                                    i dobrze, bardzo dobrze, ale powiem szczerze, ze jesli o chodzi o dachowki, to
                                                    znam tylko karpiówkę, brasa i hugenoty
                                                  • nanta!!! Re: moze czekalyscie na mnie 08.10.01, 15:24
                                                    ja dachowki olewam z gory i juz;)
                                                    nie moj problem
                                                    gorzej ze nie wiadomo co on wlasciwie jest;)
                                                    i na zegarku sie nie zna, moze byc jednak kobieta;)
                                                  • Gość: Kwiatek Re: moze czekalyscie na mnie IP: 195.116.214.* 08.10.01, 15:29
                                                    qrka, ale co wspolnego ma to z dachowkami ?!?!?! i co to w ogole jest!!!!
                                                  • nanta!!! Re: moze czekalyscie na mnie 08.10.01, 15:32
                                                    o jakie TO chodzi? ja myslalam o quescie-kobiecie:))))

• Gość: Kwiatek Re: moze czekalyscie na mnie IP: 195.116.214.* 08.10.01, 15:41
                                                    qrka no ale co to ma wspolnego z dachowkami, nadal nie wiem :-( wytezam umysl
                                                    i jeszcze na mysl przychodzi kot-dachowiec, ale na tym przysiegam - Koniec .
                                                  • nanta!!! Re: moze czekalyscie na mnie 08.10.01, 15:48
                                                    tlumacze
                                                    quest swego czasu wyrazil chec poznania kwestii
                                                    dachowek, ktorymi znowu interesowala sie inna osoba
                                                    lubiaca prowadzic "gleboko refleksyjne rozmowy o niczym"
                                                    z osobami zajmujacymi sie zawodowo dachowkami ;))
                                                    nie musze mowic ze checi quest maja sie nijak do moich checi;))
                                                    eta wsia ;)
                                                  • Gość: Kwiatek Re: moze czekalyscie na mnie IP: 195.116.214.* 08.10.01, 15:55
                                                    o rany!!!!!!!!!!!!! no tak.
                                                  • Gość: rigel Re: moze czekalyscie na mnie IP: *.gw.ip.pl 08.10.01, 16:45
                                                    jak jedna z Pan zauwazyla slusznie, sam zniknalem i sam sie znalazlem.
                                                    nieobecnosc moja byla zwiazana z totalnym brakiem dostepu do netu: ani forum
                                                    ani maile....
                                                    mam nadzieje, ze brakowalo wam mojej skromnej osoby.
                                                    jutro nadrobie swoja nieobecnosc
                                                    pozdrawiam
                                                    pa,pa
                                                    :)**

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka