Dodaj do ulubionych

Dzień dobry

18.11.02, 09:08
proszę podpisać listę i odebrać porcję porannej kaweczki:)
Obserwuj wątek
    • e.silver Re: Dzień dobry 18.11.02, 09:14
      to ja zostawiam inicjał i poproszę o gorącą filiżankę :)
      • ajlip Re: Dzień dobry 18.11.02, 09:18
        Dzień dobry. Kawy to nie, ale papieroska poproszę.
        • Gość: an Re: Dzień dobry IP: 195.205.69.* 18.11.02, 09:34
          Iw, jesli poprosze o kawe po irlandzku-
          obedzie sie bez przytyków?
        • mmpm Re: Dzień dobry 18.11.02, 12:06
          Papierosy na plaży? A fuuujjjj!!!
    • Gość: viki2lav Re: Dzień dobry IP: proxy / 213.255.126.* 18.11.02, 09:42
      jestemm, bylam mam,
      v.nieprzytomna po korku
    • westin Re: Dzień dobry 18.11.02, 09:59
      xxx (to mój tajny podpis). Pozdrawiam z rana:)
    • ignatz Re: Dzień dobry 18.11.02, 10:05
      podpisuję liste ręcamy i nogamy i biorę przydziałowe wiaderko kawusi :-)
    • iw1 Re: Dzień dobry 18.11.02, 10:06
      na rozbudzenie rozesłałam przez gołąbki bajkę o dziadku Freudzie;)
    • iw1 Re: Dzień dobry 18.11.02, 10:16
      Kiciaf i Ziri, wstyd moje drogie Panie! Tylko tyle powiem...
      • norma_jean Re: Dzień dobry 18.11.02, 10:27
        Kawki proszę, bo oram juz nosem po klawiaturze.
        I dzień dobry :))
        • westin Re: Dzień dobry 18.11.02, 10:34
          Dzień dobry Normo:)
          Proponuję Ci pewne ułatwienie w pisaniu na klawiaturze, spróbuj palcami, bo
          nosem to chyba troche niewygodnie:)
          • iw1 Re: Dzień dobry 18.11.02, 10:38
            Normo, chyba nie powiesz, że zawitałaś tu dziś bez legendarnego serniczka? To
            by była zbrodnia!:)
            • norma_jean Re: Dzień dobry 18.11.02, 10:43
              Sernik dla Was to nawet na łożu konania upiekę :)))
              Częstujcie się, Westin dla Ciebie dodatkowa skórka pomarańczowa :)
              • westin Re: Dzień dobry 18.11.02, 10:48
                Och Normo dzięki wielkie za dodatkowa skórkę pomarańczową:)
                ummm, tak dawno nie kosztowałem takich delicji...
                • norma_jean Re: Dzień dobry 18.11.02, 10:52
                  Tylko mi powiedzcie kiedy Wam sie znudzi, żebym zdążyła inne ciasto opanować :))
                  A poza tym mogę zdradzić, że na Święta będą pierniczki wg. przepisu mojej Mamy -
                  w całym świecie nie mają sobie równych!!!!
                  • iw1 Re: Dzień dobry 18.11.02, 10:59
                    przy okazji Mikołajek oraz losowania prezentów przez Emusię chętnie zjem pięć
                    kilo pierniczków;))
                    • tiresias Re: Dzień dobry 18.11.02, 11:03
                      dobry,
                      poproszę serniczek ale bez skórki, za to z rodzynkami
                      i filiżąneczkę czarnej jak noc
                      • norma_jean Re: Dzień dobry 18.11.02, 11:05
                        Proszę zapisywać się ile kilo dla kogo, żebym wiedziała ile ton pierniczków
                        zrobić :)
                        Serniczek z jagodami ktos zje?
                        Tu proszę porcja z rodzynkami bez skórki raz!
                        • emusia Re: Dzień dobry 18.11.02, 12:02
                          la mnie jakieś 2 tony tych pierniczków poprosze. raz się żyje i moge mieć
                          kuszące okragłości, a nie być wyschniętak jak modelka
                          a serniczek bardzo poprosze z pomarańczka
                          a kapuczino mozna,czy tylko kawusia sie nalezy?
                          • norma_jean Re: Dzień dobry 18.11.02, 12:04
                            Zanotowałam, dobrze że niedaleko mieszkasz, zaoszczędzę na transporcie :)))
                            Serniczek proszę, kapuczino dochodzi :))
                            • emusia Re: Dzień dobry 18.11.02, 12:13
                              kapuczino z duuuuuużą pianką. czekoladowe rzecz jasna
                      • iw1 Re: Dzień dobry 18.11.02, 11:09
                        O! Normo, Tiresiasie, chyba nie mam Was w notatniku z adresami...
                        Już to naprawiam.
                        ----
                        Leon otworzył prawe oko i zaczął się przyglądać lądującemu gołębiowi. Po chwili
                        postanowił, że po śniadaniu skieruje swe pierwsze kroki do psychoanalityka...
                        • norma_jean Re: Dzień dobry 18.11.02, 11:11
                          No bo juz myślałam....<nikt mnie nie kocha nikt mnie nie lubi idę sobie w
                          świat! Pomyślała Norma i spakowała tobołek....>
                          • mmpm Re: Dzień dobry 18.11.02, 11:47
                            Nene, np. moje gołębie do Ciebie jakoś zawsze wylatują...
                    • mmpm Re: Dzień dobry 18.11.02, 11:33
                      iw1 napisała:

> chętnie zjem pięć
                      > kilo pierniczków;))

Dzielę toruńskimi piernikami! Tylko proszę szybko brać, zanim się skończą! :-)
                      • norma_jean Re: Dzień dobry 18.11.02, 11:38
                        No co Ty branże zmieniłeś? Ballantain'sa chcę, bo mam podły humor!
                        • mmpm Re: Dzień dobry 18.11.02, 11:44
                          Niestety, w ramach obchodów imienin niektórych plażowiczów całe zapasy wyszły,
                          a nowe jeszcze nie uzupełnione.:-(
                          • norma_jean Re: Dzień dobry 18.11.02, 11:46
                            No nie! Mam jeszcze podlejszy humor :(((((
                            • mmpm Re: Dzień dobry 18.11.02, 11:49
                              To może się uśmiechnę do Ciebie.

:-)))

I jeszcze kwiatek na poprawę humoru.

@)->-
                              • norma_jean Re: Dzień dobry 18.11.02, 12:07
                                Już mi trochu lepiej....
                                ALe do sklepu za rogiem mógłbys skoczyć, wiesz. Choćby małego ziuberka kupić.
                                • mmpm Re: Dzień dobry 18.11.02, 12:09
                                  Oj, chyba nie dzisiaj... Z białą laską trudno by mi było tam trafić...;-)
                                  • norma_jean Re: Dzień dobry 18.11.02, 12:16
                                    ???????????
                                    • mmpm Re: Dzień dobry 18.11.02, 12:31
                                      Sprawdź w moim wątku TJJ... I Mikołaj z wątku Viki też jeszcze nie dostarczył
                                      prezentów...
                                      • Gość: norma_jean Re: Dzień dobry IP: *.saint 18.11.02, 12:44
                                        Czy ktoś w tym lokalu ma alkohol?
                                        Bo główny zaopatrzeniowiec nawalił...

NJ
                                        wdepresji
                                        • mmpm Re: Dzień dobry 18.11.02, 12:54
                                          Specjalnie dla Ciebie Coś wygrzebałem.:-)
                                          Chivas Regal 12 Years Old Premium Scotch Whisky.
                                          Tylko nie wypij wszystkiego, bo szefowa mnie zabije! ;-)
                                          • Gość: norma_jean Re: Dzień dobry IP: *.saint 18.11.02, 13:20
                                            Oooo, MMPM, jesteś wielki! Urżnę się to i humorek sie polepszy :)))
                                            Do dna!
                                            • mmpm Re: Dzień dobry 18.11.02, 13:30
                                              Jak już całkiem pijana będziesz, to mnie zawołaj...:-)
                                            • iw1 Re: Dzień dobry 18.11.02, 13:32
                                              Normo, przysiądę się z dwoma kieliszkami Bailey's, jeśli pozwolisz...
                                              Jeden mogę Ci oddać:)
                                              • mmpm Re: Dzień dobry 18.11.02, 13:34
                                                A czemu tu dziś na plaży tak pusto? Dziwnie wyludniona...
                                              • norma_jean Re: Dzień dobry 18.11.02, 13:35
                                                Iw, braterstwo picia czuję :))))
                                                Bailey'a to ja nigdy nie odmówie. Zdrówko!
                                                • iw1 Re: Dzień dobry 18.11.02, 13:42
                                                  Aha Normo - za błędy wypijmy;))
                                                  M, może Aniela założyła prywatne forum i tam swoje imieniny obchodzi?
                                                  • misiania Re: Dzień dobry 18.11.02, 13:48
                                                    jestem, jestem, przyniosłam piwo Palm, ostatnio moje ulubione, plus pieczonego
                                                    kurczaka celem skompletowania wrażeń organoleptycznych :))
                                                  • mmpm Re: Dzień dobry 18.11.02, 13:50
                                                    Misiu, więc skończyłaś już kserowanie?;-)
                                                  • norma_jean Re: Dzień dobry 18.11.02, 13:55
                                                    O qrczaczek, moge nóżkę???
                                                  • mmpm Re: Dzień dobry 18.11.02, 13:50
                                                    Aniela? Nene, nie wierzę.
                                                    Ale na wszelki wypadek podaj namiary, jeśli je znasz.;-)
                                                    Zresztą nie mówię tylko o Anieli.
                                                  • norma_jean Re: Dzień dobry 18.11.02, 13:50
                                                    Mimo że A. nieobecna to proponuję toast - żeby zawsze była taka jak jest :)))
                                                  • mmpm Re: Dzień dobry 18.11.02, 13:53
                                                    Wzniosę ten toast jogurtem nie dodanym do barszczyku...:-)
                                                  • iw1 Re: Dzień dobry 18.11.02, 13:56
                                                    i żeby żyła sto lat koniecznie:)
                                                  • norma_jean Re: Dzień dobry 18.11.02, 13:57
                                                    I zawsze była pienkna i młoda!!!!
                                                  • iw1 Re: Dzień dobry 18.11.02, 13:59
                                                    aha. wypijmy za to koniecznie;)
                                                  • mmpm Re: Dzień dobry 18.11.02, 13:58
                                                    iw1 napisała:

> i żeby żyła sto lat koniecznie:)

A gdzie tam. 200 co najmniej! :-)

Choć jednak odnoszę niedparte wrażenie, że Anieli to wypada gdzieś w styczniu...
                                                  • iw1 Re: Dzień dobry 18.11.02, 14:01
                                                    Znając Anielę ona pewnie obchodzi przy każdej okazji:)
                                                    Nie mówię, że robi źle...
                                                  • mmpm Re: Dzień dobry 18.11.02, 14:03
                                                    Aha, pewnie prezenty też przy każdej okazji otrzymuje...:-)

M. z nutką zazdrości w głosie
                                                  • norma_jean Re: Dzień dobry 18.11.02, 14:06
                                                    A propos prezentów - co dla niej mamy??????
    • istota Re: Dzień dobry 18.11.02, 11:13
      dzień dobry
      kawusię z mleczkiem - raz - odbieram i serniczek ze skórką i rodzynkami
      zapisuję się też na pierniczki świąteczne 1 kg w ramach diety
      podpisuję listę i biegnę ciurkować dalej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka