vampi= 03.12.02, 17:31 Czy możesz juz więcej nie śpiewać na plaży? Tu ludzie wypoczywają i sie odstresowują, i nie muszą słuchać twego smętnego zawodzenia. Poza tym program Idol to w Polshit'cie. Może się załapiesz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viki2lav Re: Apel do Ignaca 03.12.02, 17:37 spiewc kazdy moze troche lepiej...itd ignatz nie zrazaj sie, moze kiedy pojedzies do san remo... Odpowiedz Link Zgłoś
vampi= Re: Apel do Ignatza 03.12.02, 17:38 Teraz dobrze. On do san remo? Chyba jako turysta. Tyle, że go nie stać. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Apel do Ignatza 03.12.02, 17:39 Nie stać mnie? Zarobię śpiewem. O, chocby tak: Kury "Jesienna deprecha" mam znowu doła znów pragnę śmierci wracaja stare lęki i nie mogę w nocy spać ból przemijania choroby, wojny, rozpacz wszytkie ciemne strony życia dręczą mnie, ach, kurwa mać ref: brazylijski serial juz nie cieszy jak kiedyś nawet seks jest banalny i niekręci mnie może jestem nienormalny za krótko byłem w wojsku może w lecie jakiś komar adidasa sprzedał mi mam znowu doła znów pragnę śmierci wszystkie formy samobója przed oczyma stają mi sam już nie wiem, co robić mam nie chcę dłużej smażyć tłuczonego szkła mam już dość leżenia pod kałużą ratuj mnie jesienny mały boże ref: brazylijski serial juz nie cieszy jak kiedyś nawet seks jest banalny i nie kręci mnie może jestem nienormalny za krótko byłem w wojsku może w lecie jakiś komar adidasa sprzedał mi... Odpowiedz Link Zgłoś
vampi= Re: Apel do Ignatza 03.12.02, 17:40 Tylko nie wyj po włosku, bo na obiad miałem mieć dzis spaghetti. Obrzydzisz mi wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Apel do Ignatza 03.12.02, 17:42 ignatz, narusuj, tfu zaspiewaj mi o baraku, trzepocze rzensamy, pls Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Apel do Ignatza 03.12.02, 17:43 Czy chodzi Ci może o tę piosenkę z barankiem, motylkiem i wianuszkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Apel do Ignatza 03.12.02, 17:48 jeszcze na to nie wpadles, ze nic tu po tobie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Apel do Ignatza 03.12.02, 17:47 nie ta o tym jak dobrze byc barankiem i wstawac sobie rankiem , bich bich bich kopytka tragen mich Odpowiedz Link Zgłoś
vampi= Re: Apel do Ignatza 03.12.02, 17:56 Viki !!!! Nic tu po mnie ??? To mój wątek. Tak tylko nadmieniam. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Apel do Ignatza 03.12.02, 17:57 Co prawda śpiewam tylko jedną piosenkę, ale dla CIebie specjalnie rozszerzę repertuar :-) Jak dobrze być barankiem i wstawać sobie rankiem, i biegać na polankę, i śpiewać sobie tak: be be be, kopytka niosą mnie, be be be, kopytka niosą mnie. How good to be baranek and wake up sobie ranek, and running to polanek, and singing just like that: be be be, kopytka taking me, be be be, kopytka taking me. So gut zu sein baranek aufsteigen sobie ranek, und gehen aus polanek, und singen so wie als: bich bich bich, kopytka tragen mich, bich bich bich, kopytka tragen mich. farancuski (jakby ktos nie wiedzial) C'est bien d'etre un baranek et se berer sobie ranek, et courir sur polanek, et chanter comme ca : boit boit boit, kopytka portent moi, boit boit boit, kopytka portent moi. wloski bene essere baranek alzarsi sobie ranek corere na polanek e cantare me si : be be be, kopytka portano me, be be be, kopytka portano me. hiszpanski (chyba) Es bueno ser baranek Alcanzar sobie ranek Corir na polanek Y cantarme si : be be be, kopytka portan me, be be be, kopytka portan me. ?? (flamandzki, przypuszczalnie) 't Is tof zijn een baranek en opstaan elk poranek dan lopen naar polanek en zingen als volgt: be be be, kopytka dragen me be be be, kopytka dragen me po czesku i arabsku (fonetycznie) Jak dobrze byt beranek a vstavat brzy ranek a bieżet na polanek a zaspivat si tak be be be kopytka nesou mne be be be kopytka nesou mne Mnich entakun baranek Ła tałaa sobie ranek Łatarkud ila polanek Ła tugranne Me me me kopytka jaahuduni Me me me kopytka jaahuduni >>>>>>>>hebrajski<<<<<<<<< Jafe lihjot baranek Lakum sobie poranek Lalechet lepolanek Laszir szira kazot Bi, bi, bi, kopytka nos'im oti Bi, bi, bi, kopytka nos'im oti >>>>>>japoński<<<<<<<<<<<<< Baranek de aru no-wa ii ne. ranek-ni okite, polanka-e hashitte, kou utattari suru: be be be, kopytka-wa boku-wo hakonde iru be be be, kopytka-wa boku-wo hakonde iru a to po jakiemu?? Kiel bone esti baranek kaj levigxi sobie ranek kaj kuri al polanek kaj kanti al si tie: bi bi bi, kopytka portas min bi bi bi, kopytka portas min >>>>>węgierski<<<<<< Jaj de jó baranek lenni És sobie ranek felkelni És polanekre futni És énekelni így: bem bem bem kopytka hoznak engem bem bem bem kopytka hoznak engem. >>>>>rosyjski<<<<<<< Kak choroszo byt' baranek I prosypat'sja każdyj ranek I bieżat' na polanek I piet' siebie wot tak: be be be kopytka niesut mnie be be be kopytka niesut mnie >>>>> portugalski<<<<<< Como e bom ser baranek levantar co poranek e correr na polanek cantando assim: be be be kopytka estao carregando me be be be kopytka estao corregando me Odpowiedz Link Zgłoś
vampi= Re: Apel do Ignatza 03.12.02, 18:00 Czy ma kto zatyczki do uszów? Raz jeszcze się pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Apel do Ignatza 03.12.02, 18:01 Do uszu nie, ale specjalnie Tobie odstapię zatyczki do gęby. Niech CI wiernie służą. Na mnie nie pasowały - za małe. Odpowiedz Link Zgłoś