Dodaj do ulubionych

rachunek dla anieli_ i mmpm

15.12.02, 07:17
za pobyt na gościnnym wątku laury. jedna doba hotelowa plus wymiana lurów na
nowe. pewnie rycerski mmpm zapłaci, bo aniela znowu zapomiała portmonetki a
polcard na jej widok się gapi w druga stronę i nie udaje, że jej nie widzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: aniela Re: rachunek dla anieli_ i mmpm IP: *.acn.waw.pl 15.12.02, 20:28
      gapie sie w druga strone i udaje ze nie widze watku.
      • mreck Re: rachunek dla anieli_ i mmpm 15.12.02, 21:08
        aha, na drugi dzień zawsze jest trochę wstyd.
        cmok. od starego mrecka, tylko się nie wycieraj.
        • Gość: basia! Re: rachunek dla anieli_ i mmpm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.02, 21:41
          aha,i śpiewać potem można ..pamiętasz była jesień ,pokój nr ...
          • mreck Re: rachunek dla anieli_ i mmpm 16.12.02, 07:06
            i miękkie laaauuuryyy tak słodko szeleściłyyyyy
            • Gość: aniela Re: rachunek dla anieli_ i mmpm IP: *.acn.waw.pl 16.12.02, 08:07
              w dalszym ciagu nie widze tego watku bo gapie sie akuirat w innym kierunku, w
              kierunku swietlanej przyszlosci sie gapie
              • mmpm Re: rachunek dla anieli_ i mmpm 17.12.02, 10:16
                Mnie tu w ogóle nie było. I w dalszym ciągu nie ma.
                • mreck Re: rachunek dla anieli_ i mmpm 18.12.02, 07:20
                  z czternastodniowym terminem zapłaty.
                  • aniela_ Re: rachunek dla anieli_ i mmpm 18.12.02, 09:34
                    czy do rachunku sumienia doliczac VAT?
                  • mmpm Re: rachunek dla anieli_ i mmpm 18.12.02, 09:55
                    Adresat nie zamieszkuje pod wskazanym adresem.
                    • aniela_ Re: rachunek dla anieli_ i mmpm 18.12.02, 11:42
                      adresat w dalszym ciągu nie zyje (hyhy)
                      • mmpm Re: rachunek dla anieli_ i mmpm 18.12.02, 11:52
                        Na ogrodzeniu wisi tabliczka "Uwaga zły pies", więc nie wchodziłem na teren
                        posesji.
                        • aniela_ Re: rachunek dla anieli_ i mmpm 18.12.02, 11:56
                          adresat gapi sie w inna strone i idaje ze mnie nie widzi
                          • mmpm Re: rachunek dla anieli_ i mmpm 18.12.02, 11:59
                            Adresat nie otwiera drzwi, mimo że z mieszkania dochodzą odgłosy imprezy.
                            (ech, ile się naczytałem takich zwrotek...)
                            • aniela_ Re: rachunek dla anieli_ i mmpm 18.12.02, 12:02
                              hyhyhy a ja sie im nie dziwie ze nie otwierali np.
                              • mmpm Re: rachunek dla anieli_ i mmpm 18.12.02, 12:46
                                Adresat jest zakonnikiem-redemptorystą. (no co?)
                                • aniela_ Re: rachunek dla anieli_ i mmpm 18.12.02, 13:01
                                  eheheh to zarcik taki figrarny byl, prawdaż?
                                  • mmpm Re: rachunek dla anieli_ i mmpm 18.12.02, 13:14
                                    A co, śmiałaś się? ;-)
                                    Mniej figlarny, bardziej prawdziwy...
                                    • aniela_ Re: rachunek dla anieli_ i mmpm 18.12.02, 13:15
                                      yhy chcesz w ten odwoalowany sposob zaszkalować derekcje>?
                                      • mmpm Re: rachunek dla anieli_ i mmpm 18.12.02, 13:20
                                        Nene, na wszelki wypadek wolę z dala się trzymać...;-)
                                      • mreck Re: rachunek dla anieli_ i mmpm 07.11.15, 23:38
                                        Po latach mnie olśniło, co miała na myśli Aniela mówiąc "derekcja ". Coś jak regulacja i deregulacja. A ja gupi myślałem że jej o derechtorke chodziło.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka