vampi= 20.12.02, 12:36 Czyż nasza Polska nie jest najwspanialszym miejscem na świecie? Zostawisz tu tyle wspomnień i wielu rozpaczających kawalerów. Krakowianko, czy ci nie żal? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
norma_jean Re: Normo - nie wyjeżdżaj !!!!! 20.12.02, 12:40 Vampi, Skarbie, ledwo mi poranny humor przeszedł, znowu mnie dołujesz???? Oj, żal i to jak :( Ale przecież od plaży mnie nie odetną, a i przyjeżdżać będę.. Ty, a znasz Ty jakich kawalerów? Bo ja nie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Normo - nie wyjeżdżaj !!!!! 20.12.02, 12:44 zadzierzgnięta przez was pępowina (fuuujjj) nigdy nie ulegnie zerwaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Normo - nie wyjeżdżaj !!!!! 20.12.02, 12:49 No, jak zaczniemy mnie już opłakiwać, to nowy ocean powstanie :) Przy dużym moim udziale zresztą :( Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Normo - nie wyjeżdżaj !!!!! 20.12.02, 12:58 norma_jean napisała: > Ty, a znasz Ty jakich kawalerów? Bo ja nie... :) szkoda Cię dla kawalera.... :)))))) ale nie wyjeżdżaj, nie! ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Normo - nie wyjeżdżaj !!!!! 20.12.02, 13:05 Aha, ja da odmiany poszukuję kawalerki. Najchętniej z wanną z dogodnym wejściem. Wyłącznie precyzyjne oferty proszę wsująć pod wannę, gdzie rezyduję do czasu wyjazdu Normy. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
vampi= Re: Normo - nie wyjeżdżaj !!!!! 20.12.02, 13:20 Normo, a bedziesz do mnie pisać? Codziennie? Pliiiz Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Normo 20.12.02, 13:27 Jako już niewtajemniczony, choć kiedyś … Teraz jako przechodzień, gdy spacerowałem po plaży Głosy z daleka usłyszałem, podszedłem by się upewnić. … Czy jedziesz tam gdzie kiedyś mówiłaś, że pojedziesz? Czy robisz to, co później napisałaś, że zrobisz? … Tak? Pewnie tak. Czas tak szybko umyka. … Więc jednak pożegnać się przyszło teraz naprawdę. Bądź szczęśliwa tam, gdziekolwiek się udajesz. Wesołych i Pogodnych Świąt, Szczęśliwego Nowego Roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma_jean Re: Normo IP: *.saint 20.12.02, 13:38 Oxy, miejsce pod wanną trzymam dla Ciebie, będę w domu ok. 22 to czekam :))) Możesz również skorzystać z prysznica, ale od czasu do czasu bylibyśmy tam razem :)) Vampi!!!! Nic się w naszym małżeństwie nie zmieni :))) Będę na plaży, w krypcie, w lochach, gdzie chcesz. Kapri....hmmm.... A w ogóle to jeszcze czas!!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Normo 20.12.02, 13:41 ooo to refor! napewno! część refor, coś Ci chyba wycięli, że taki miły i liryczny jesteś wesołych klątw! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma_jean Re: Normo IP: *.saint 20.12.02, 13:44 Tire, błąąąd!!! Rili :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Normo 20.12.02, 13:51 Gość portalu: norma_jean napisał(a): > Tire, błąąąd!!! > Rili :))) Normuchno:)) ja na wszystkie nowe nicki wołam 'refor!' to na 10 prób mam kilka trafień:) a co, znasz kozucha-kłamczucha? Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Normo 20.12.02, 13:53 Znam :) Znaczy Koziorożca znam, a nie Refora. Niestety..... Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Normo 20.12.02, 14:14 Oj, nie obruszaj się. Poczytaj tu wątki to będziesz wwszystko wiedział. I broń Boże nie pytaj dzikiego_mike, bo on nic nie wie. I niech tak zostanie. Od dłuższego czasu nei należy do grona ludzi z którymi rozmawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Normo 20.12.02, 14:25 Nie obruszyłem się. Pięknie Ci dziękuje za to, że mnie trochę przedstawiłaś. Dziki? Nie znam człowieka. :-) Jestem może czasem nieprzewidywalny, ale tym razem spoko. Ale wiesz, co? To miło być w tym gronie, w którym nie ma dzikiego. Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Normo 20.12.02, 14:31 Aha. Zaraz będą chcieli od Ciebie zdjęcia. To ja mam i ogłaszam przetarg :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Normo 20.12.02, 15:18 E. Nie wydaje mi się. W każdym razie wszystkich serdecznie pozdrawiam. Ciebie w szczególności. Odpowiedz Link Zgłoś
vampi= Re: Normo 20.12.02, 14:26 Normo, a czy odległosc od serwera GW i naszej krypty nie będzie dla ciebie przeszkodą w tak częstym bywaniu z nami? A czy bedziesz w stanie pojawic się na spotkaniu plażowiczów? Zapewne nie. Dla mnie to tak, jakbyś poleciała na Księżyc. Też możesz się połączyć z plażą, ale ciałem jesteś tak daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Normo 20.12.02, 14:30 Vampi, mój mężu!!!!! Jak Viki może to i ja serwer znajdę. Na spotkanie przyjadę choćby i taczką (tylko dajcie znać miesiąc wcześniej, żebym miała czas się dokulać). Vampi - insiere per sempre, Ty i ja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: Normo IP: proxy / 213.255.126.* 20.12.02, 14:51 tylko prosze nie uzywaj slowa "dokulac" w itali... slonecznej dzis skadinad wyjezdzaj norma wyjezdzaj, swiat jest maly, a bigos wszedzie ugotujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma_jean Re: Normo IP: *.saint 20.12.02, 14:55 Gość portalu: viki2lav napisał(a): > tylko prosze nie uzywaj slowa "dokulac" w itali... Pacziemu??? bigos wszedzie ugotujesz A kto mówił że ja cokolwiek ugotować umiem???? A jeszcze bigos! Ło matko! Wyjeżdżam :)) Na 99% oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
vampi= Re: Normo 20.12.02, 14:59 Gość portalu: norma_jean napisał(a): > > Wyjeżdżam :)) Na 99% oczywiście :) Czyli jest jeszcze 1% nadziei. Dobre i to. Ja na 99% miałem byc biskupem, co prezenty dzieciom nosi. I co? Śpię w trumnie, unikam słońca, wysysam krew z dziewic. Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Normo 20.12.02, 15:03 Zamiast sie martwić pakuj kufry! Miejsce męża przy żonie, nonie? Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Normo 20.12.02, 15:08 Ale w Italii lepszy klimat dla Leonka jest! Odpowiedz Link Zgłoś
vampi= Re: Normo 20.12.02, 15:12 Alo oni to nie pełnokrwiści są, bo tylko te swoje makaroni jadają. Leonek zaraz popadnie w anemię. No i za dużo słońca tam maja. Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Normo 20.12.02, 15:17 Mamy piękny zamek ocieniony najwyższym szytem Apeninów. Odpowiedz Link Zgłoś
vampi= Re: Normo 20.12.02, 15:29 W sumie, to we Włochach dużo jest turystów. Nie będzie więc potrzeby żywienia sie tylko włoszczyzną. (która zawsze powoduje u mnie zgagę). Przekonałaś mnie Normo. Jadę z tobą. Na 99%. Odpowiedz Link Zgłoś
vampi= Re: Normo 20.12.02, 15:34 Tylko, że tam sa trzęsienia ziemi. A jeśli przyjdzie nam w środku dnia się nagle ewakuować.... Jadę na 96%. Odpowiedz Link Zgłoś
vampi= Re: Normo 20.12.02, 15:48 A zresztą. Nie będziemy sie targować. Nieważne gdzie i jak, byle przy Tobie (i z Tobą). Moje 100% na Twoje 99% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma_jean Re: Normo IP: *.saint 20.12.02, 15:54 I takiego męża właśnie szukałam :)) Na całą wieczność!! Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Normo - nie wyjeżdżaj !!!!! 06.01.03, 09:39 norma_jean napisała: <Ty, a znasz Ty jakich kawalerów? Bo ja nie... :) E, przesadzasz, sadzę, że znasz, np. mnie - który jest najzupełniej wolnym człowiekiem... ;-) PS. A dlaczego Kaprikorn w swojej sygnaturce używa znaków zastrzeżonych dla mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Normo - nie wyjeżdżaj !!!!! 06.01.03, 09:43 mmpm napisał: > PS. A dlaczego Kaprikorn w swojej sygnaturce używa znaków zastrzeżonych dla > mnie? Może kocha Marylin Monroe??? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Normo - nie wyjeżdżaj !!!!! 06.01.03, 09:44 Nene, to zawsze oznaczało mnie i innych z mojego klanu... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś