Dodaj do ulubionych

Pozdrowienia z gór :-)

29.12.02, 16:37
Wszystkim zainrteresowanym ślę pozdrowienia z Krościenka i życzę im, aby Nowy
Rok był gorszy jak następny, a lepszy jak poprzedni. Aha, i oby nmasze dzieci
miały bogatych rodziców. :-) Pa!
Obserwuj wątek
    • emusia Re: Pozdrowienia z gór :-) 29.12.02, 17:08
      ignatzku!!! stęskniłam się za tobą!! kroscienko to jest przecież blisko
      Krakowa... jadę do ciebie! św.mikolaj pojechal na biegun beze mnie to ja pojade
      do krościenka. a co! :-P
    • misiania Re: Pozdrowienia z gór :-) 29.12.02, 18:26
      aha. i oby nasi mężowie mieli bogate, piękne i zawsze młode żony, dodam
      również. a wasze żony żeby miały bogatych i przystojnych mężów. a co! i oby
      wnuki naszych dziadków pławiły się w luksusach. i oby dziadkowie naszych wnuków
      żyli długo i szczęśliwie. ;))))
      • ellen Re: Pozdrowienia z gór :-) 30.12.02, 13:29
        Chleba światu, tortu mnie!
        • Gość: Andy Re: A podziekowania? IP: *.acn.pl 30.12.02, 17:38
          Wlasnie chcialem "podziekowac z gory", ale tak ladnie - po angielsku..
          Thank you from the mountain /?/
          Moze sie spelnia i dla mnie
    • kalgar Re: Pozdrowienia z gór :-) 31.12.02, 20:48
      I ja również życzę Ci wszystkiego dobrego, oby nic złego w tych górach Cię nie
      spotkało :), a tak nawiasem mówiąc, muszę się przyznać- jednak spędzę tego
      sylwka z Kamilem, wiem, zgrzeszyłam....
      • oxycort Re: Pozdrowienia z gór :-) 01.01.03, 23:48
        O, jawna grzesznica :)
        Nie, żebym Cię potępiał, skoro inni Cie nie potepili, ale idź i nie grzesz
        więcej ;)
        ~~
        ox
        • Gość: aniela Re: Pozdrowienia z gór :-) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 02.01.03, 15:29
          a a rzuce kamykiem. tez z gory. musielsmy sie ignatz minac dzies na zakopiance
          • misiania Re: Pozdrowienia z gór :-) 02.01.03, 16:07
            o, Aniela :)) Ty w przelocie czy może przysiądziesz na chwilkę?
            • piotr_c Re: Pozdrowienia z gór :-) 02.01.03, 16:15
              O 16:15 to Aniela zwykła wsiadac do limuzyny, ciekawe czy w górach tez tak ma ?
              • postrzygacz_pudli Re: Pozdrowienia z gór :-) 02.01.03, 16:51
                może mieć. Po słowackiej stronie Tatr takie magistrale pobudowali do schronisk,
                że i wozem opancerzonym mogłaby jechać.
                • Gość: aniela Re: Pozdrowienia z gór :-) IP: *.acn.waw.pl 02.01.03, 18:10
                  w przelocie bylam miedzy kuchnia a lazienka. po slowackiej str tatr bylam dnia
                  jednego tylko (nienarciarski to byl bowiem dzien) w celu zupelnie
                  jednoznacznym wobec czego nie oddalilam sie od granicy dalej niz na 100 m,
                  azymut biorąc na potraviny, o czym nie wstydze sie mowic publicznie. ciesze
                  sie ze i Was w dobrym widze zdrowiu :))
                  • postrzygacz_pudli Re: Pozdrowienia z gór :-) 02.01.03, 19:32
                    aniela!!!!!!! :))))
                    tako i my się cieszymy :-DDDDD
      • ignatz Re: Pozdrowienia z gór :-) 05.01.03, 12:59
        Uuuuuuu! :-(

:-D
        • Gość: balanescu Re: Pozdrowienia z gór :-) IP: *.media4.pl 05.01.03, 13:07
          opowiadaj
          • Gość: aniela Re: Pozdrowienia z gór :-) IP: *.acn.waw.pl 05.01.03, 13:13
            i jak i jak ?
            • ignatz Re: Pozdrowienia z gór :-) 05.01.03, 13:52
              Ja mam opowiadać?
              • Gość: aniela Re: Pozdrowienia z gór :-) IP: *.acn.waw.pl 05.01.03, 17:54
                yhy czlowieku z gór
                • ignatz Re: Pozdrowienia z gór :-) 05.01.03, 19:44
                  to zależy, jaki aspekt mojego pobytu w górach was interesuje. Na ten przxykład
                  nie usłyszycie gorszących opowieści o ekscesach w stanie pomroczności jasnej,
                  bom za stary :-) na to, żeby o tym pisać.
                  Ale: na nartach byłem, choć ich w ręku nie miałem, śliwowicę Łącką piłem, były
                  i petardy (Kalgar: w tym roku bez uszkodzeń!) i piękne kobiety, cby im życzenia
                  złożyć, i mężczyźni coby z kim miał dzwonić szkłem, a wszystko to w naser
                  rozsądnych ilościach. Jak nie ja :-) Koniec raportu.
                  • Gość: aniela Re: Pozdrowienia z gór :-) IP: *.acn.waw.pl 05.01.03, 21:42
                    yhy ja z kolei narty w reku z rzadka miewając glownie mialam je pod nogami. i
                    nie byly to narty wodne (wbrew temu co sugerowala pogoda). tyle ja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka