ignatz 29.12.02, 16:37 Wszystkim zainrteresowanym ślę pozdrowienia z Krościenka i życzę im, aby Nowy Rok był gorszy jak następny, a lepszy jak poprzedni. Aha, i oby nmasze dzieci miały bogatych rodziców. :-) Pa! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emusia Re: Pozdrowienia z gór :-) 29.12.02, 17:08 ignatzku!!! stęskniłam się za tobą!! kroscienko to jest przecież blisko Krakowa... jadę do ciebie! św.mikolaj pojechal na biegun beze mnie to ja pojade do krościenka. a co! :-P Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Pozdrowienia z gór :-) 29.12.02, 18:26 aha. i oby nasi mężowie mieli bogate, piękne i zawsze młode żony, dodam również. a wasze żony żeby miały bogatych i przystojnych mężów. a co! i oby wnuki naszych dziadków pławiły się w luksusach. i oby dziadkowie naszych wnuków żyli długo i szczęśliwie. ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: A podziekowania? IP: *.acn.pl 30.12.02, 17:38 Wlasnie chcialem "podziekowac z gory", ale tak ladnie - po angielsku.. Thank you from the mountain /?/ Moze sie spelnia i dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: Pozdrowienia z gór :-) 31.12.02, 20:48 I ja również życzę Ci wszystkiego dobrego, oby nic złego w tych górach Cię nie spotkało :), a tak nawiasem mówiąc, muszę się przyznać- jednak spędzę tego sylwka z Kamilem, wiem, zgrzeszyłam.... Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Pozdrowienia z gór :-) 01.01.03, 23:48 O, jawna grzesznica :) Nie, żebym Cię potępiał, skoro inni Cie nie potepili, ale idź i nie grzesz więcej ;) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Pozdrowienia z gór :-) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 02.01.03, 15:29 a a rzuce kamykiem. tez z gory. musielsmy sie ignatz minac dzies na zakopiance Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Pozdrowienia z gór :-) 02.01.03, 16:07 o, Aniela :)) Ty w przelocie czy może przysiądziesz na chwilkę? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Pozdrowienia z gór :-) 02.01.03, 16:15 O 16:15 to Aniela zwykła wsiadac do limuzyny, ciekawe czy w górach tez tak ma ? Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Pozdrowienia z gór :-) 02.01.03, 16:51 może mieć. Po słowackiej stronie Tatr takie magistrale pobudowali do schronisk, że i wozem opancerzonym mogłaby jechać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Pozdrowienia z gór :-) IP: *.acn.waw.pl 02.01.03, 18:10 w przelocie bylam miedzy kuchnia a lazienka. po slowackiej str tatr bylam dnia jednego tylko (nienarciarski to byl bowiem dzien) w celu zupelnie jednoznacznym wobec czego nie oddalilam sie od granicy dalej niz na 100 m, azymut biorąc na potraviny, o czym nie wstydze sie mowic publicznie. ciesze sie ze i Was w dobrym widze zdrowiu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Pozdrowienia z gór :-) 02.01.03, 19:32 aniela!!!!!!! :)))) tako i my się cieszymy :-DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balanescu Re: Pozdrowienia z gór :-) IP: *.media4.pl 05.01.03, 13:07 opowiadaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Pozdrowienia z gór :-) IP: *.acn.waw.pl 05.01.03, 13:13 i jak i jak ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Pozdrowienia z gór :-) IP: *.acn.waw.pl 05.01.03, 17:54 yhy czlowieku z gór Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Pozdrowienia z gór :-) 05.01.03, 19:44 to zależy, jaki aspekt mojego pobytu w górach was interesuje. Na ten przxykład nie usłyszycie gorszących opowieści o ekscesach w stanie pomroczności jasnej, bom za stary :-) na to, żeby o tym pisać. Ale: na nartach byłem, choć ich w ręku nie miałem, śliwowicę Łącką piłem, były i petardy (Kalgar: w tym roku bez uszkodzeń!) i piękne kobiety, cby im życzenia złożyć, i mężczyźni coby z kim miał dzwonić szkłem, a wszystko to w naser rozsądnych ilościach. Jak nie ja :-) Koniec raportu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Pozdrowienia z gór :-) IP: *.acn.waw.pl 05.01.03, 21:42 yhy ja z kolei narty w reku z rzadka miewając glownie mialam je pod nogami. i nie byly to narty wodne (wbrew temu co sugerowala pogoda). tyle ja. Odpowiedz Link Zgłoś